Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 08, 2026 4:19 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 4:11 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 4:05 pm
Ολόκληρα όχι αλλά έχω δει τουλάχιστον από 20λ όσο δεν πέφταν πάνω σε μας ή σε παο.. Σίγουρα έχουμε δει διαφορετικά πράγματα πάντως

Η μπάλα είναι στα χέρια του φρανσισκο πάντως
Ε ναι έχει την μπάλα στα χέρια..και ο Θωμάς την έχει..το θέμα είναι τι την κάνει.

Ο Γκος από εκεί που έπαιζε 20 λεπτά στην ρέγκουλαρ ξαφνικά παίζει 33-24-30 λεπτά στην σειρά..κάτι λέει αυτό, δεν νομίζεις;
Ποιος να παίξει ο λο; Είναι και λογικό αφού η φενερ έχει στηθεί για τον φρανσισκο να προσπαθεί η Ζαλγκίρις να επιτεθεί με τον Γκος

Αν δεις ο σάρας πότε παίρνει ταιμ αουτ είναι για να μην βρει ρυθμό ο γάλλος

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Μάιος 08, 2026 4:34 pm

Jeight έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 11:50 am
SbioTech έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 7:46 am
Καλημέρα στην παρέα. Επανέρχομαι μετα απο ban 7 ημερών χωρίς προειδοποίηση επειδη:
1. Σε ερώτημα φίλου για την τιμωρία της έδρας μας έγραψα οτι είπαν οι οπαδοί μας το γνωστό σύνθημα εναντίον του ιδιοκτήτη της καε παο (σε αρχικα)

2. Στο πλαίσιο του χιούμορ τροποποιησα το όνομα του Μποντιρογκα οπως γίνεται σε πολλά αλλα ονοματα τα οποία ωστόσο δεν τυγχάνουν της ίδιας προστασίας

3. Στο πλαίσιο του καλοπροαιρετου χιούμορ αστειεύτηκα για τον Χολ. Με το τελευταίο ο moderator θίχτηκε λόγω προσωπικής εμπειρίας και για αυτό του ζητώ συγγνώμη καθόσον δεν είχα πρόθεση να θίξω ΑμΕΑ, ή ανθρώπους που περνούν το δικό τους Γολγοθά. Αυτή η συγγνώμη είναι ειλικρινής.

Ωστόσο θα πρέπει να αναλογιστουμε κατά πόσο ενα αθλητικό φόρουμ μπορεί να ειναι τόσο politically correct ώστε να μοιράζει ban απροειδοποιητα για politically incorrect χιουμορ. Διότι το fat shaming παει σύννεφο, με τους ανθρώπους που παλεύουν με την παχυσαρκία να είναι μεγάλο ποσοστό στην κοινωνία μας, ο φυλετικος ρατσισμός με μαυρογαμπιτες που τρώνε παιδιά και αλλα φυλετικά στερεότυπα επίσης.

Θεωρώ οτι ολα τα παιδιά εδώ είναι καλοπροαιρετα, και δεν έχουν σκοπό να θιξουν κάποιον. Ως ενήλικες, το πιο εύκολο να πράξουμε είναι όταν κάτι μας προσβάλλει να το αναφέρουμε. Εκεί βλέπεις αν ο άλλος είναι ή οχι καλοπροαιρετος.

Οπως και να εχει, ζητώ συγνώμη σε όποιον έθιξα.

ΥΓ: Συγχαρητήρια στην ομαδαρα μας για τη σκουπιτσα που έβγαλε. Καλη επιτυχία σήμερα στον παο
Το να λες καποιον μαυρογαμπιτη δεν απαραιτητα προσβλητικο. Το να χρησιμοποιεις ορους οπως αναπηρος και αυτιστικος προσβλητικα ειναι διαφορετικο. Εγω δεν ψεξω κανεναν mod ο οποιος εχει συγγενη με ειδικες αναγκες αν δωσει ban για αυτον τον λογο. Γνωμη μου.

Και για τον "χοντρο"" Τζοσεφ εγω εχω πει οτι τα γιουβαρλακια και τα τοιαυτα ειναι κουραστικα απο ενα σημειο και μετα.
Πρωτα απο ολα ο ορος αναπηρος ή αυτιστικος δεν εινα προσβλητικος. Ο αναπηρος ειναι αυτος που εχει μια αναπηρια εκ γενετης ή επικτητη αλλα αυτο δεν θα πρεπει να θεωρειται ως κατι προσβλητικο ή μειωτικο. Ο Μπετοβεν ηταν κουφός και εγραψε αριστουργηματα. Ο ορος αυτιστικος επισης περιγραφει μια νευροαναπτυξιακη ιδιαιτεροτητα. Στο φασμα ανηκουν ατομα με Asperger οπως ο Αινσταιν, ο Ελον Μασκ και αλλα πολυ μεγαλα κεφαλια της παγκοσμιας ιστοριας.

Αρα δεν ειναι οι λεξεις το πρόβλημα και πραγματικα εκνευριζομαι οταν βαφτιζουμαι μια λεξη κακη. Ειναι ο τροπος που την χρησιμοποιουμαι και παρολο μου Φιλε sibio σε συμπαθω παρα πολυ ηταν μεγαλο σφαλμα ασχετα αν στην κοινωνια αυτοι οι οροι χρησιμοποιουνται με αρνητικη χροια

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Μάιος 08, 2026 4:40 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 1:21 pm
Το να λες χοντρό τον τζοσεφ ή τον μιλου είναι σαν να λες κοντό τον μοντερο ή στρουμφάκι τον σορτς..Μιλάμε με κριτήριο αθλητικό μπασκετικό.. Στην έξω ζωή τους ούτε χοντρός είσαι αν έχεις τις κοιλιές τους ούτε κοντός αν είσαι 1.88. Και τον χαινς τον λέγαν ζουμπά και είναι 1.98 πόσο είναι.
Το πιθανότερο είναι ότι όσοι τα χουμε πει δεν είμαστε ούτε πιο ψηλοί ή πιο αδύνατοι,οπότε δεν βλέπω τον ρατσιστικό χαρακτήρα

Δεν είναι το ίδιο με το να κοροϊδεύεις κάποιον με πρόβλημα ,που είναι παχύσαρκος η οτιδήποτε γιατί νιώθω ότι μπαίνουν στην ίδια μοίρα

Ντιμιτζ μέχρι να ανακοινωθεί ο Κόντι ελπίζω ότι θα φέρουμε καλύτερο.. ακόμα οι τοπ επιλογές μου είναι μοντερο φρανσισκο,ασχέτως που δεν δίνω πιθανότητες να ρθουν
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια και εγω μαζι σου για μια καλυτερη Μ(οντ)ερα.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Μάιος 08, 2026 4:42 pm

Christofis έγραψε:
Αρα δεν ειναι οι λεξεις το πρόβλημα και πραγματικα εκνευριζομαι οταν βαφτιζουμαι μια λεξη κακη.
Κάνεις δεν λέει ότι μια λέξη είναι «κακή» από μόνη της. Η χρήση της την κάνει να έχει κάποιο «βάρος» που κουβαλάει και όλο το context την κάνει «κακή». Όχι τα γράμματα που την απαρτίζουν ή το φωνητικό κύμα που βγαίνει από τις φωνητικές σου χορδές.

Εικόνα
Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Μάιος 08, 2026 4:52 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 4:42 pm
Christofis έγραψε:
Αρα δεν ειναι οι λεξεις το πρόβλημα και πραγματικα εκνευριζομαι οταν βαφτιζουμαι μια λεξη κακη.
Κάνεις δεν λέει ότι μια λέξη είναι «κακή» από μόνη της. Η χρήση της την κάνει να έχει κάποιο «βάρος» που κουβαλάει και όλο το context την κάνει «κακή». Όχι τα γράμματα που την απαρτίζουν ή το φωνητικό κύμα που βγαίνει από τις φωνητικές σου χορδές.
Δεν εννοω αυτο. Εννοω οτι ενα ανθρωπινο χαρακτηριστικο εχει περασει ατην κοινη γνωμη ως κατι κακο, που αναγκαζει ατομα που εχουν παιδια ή γονεις ή φιλους με αναπηρια ή αυτισμο ή οποιαδηποτε αλλη διαταραχη να πρεπει να αμυνθουν οταν χρησιμοποιειται αυτη η λεξη. Μιλαω για κατι πολυ πιο μεγαλο απο το συμβαν που εγινε στο φορουμ.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 08, 2026 5:09 pm

Christofis έγραψε:
Jeight έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 11:50 am

Το να λες καποιον μαυρογαμπιτη δεν απαραιτητα προσβλητικο. Το να χρησιμοποιεις ορους οπως αναπηρος και αυτιστικος προσβλητικα ειναι διαφορετικο. Εγω δεν ψεξω κανεναν mod ο οποιος εχει συγγενη με ειδικες αναγκες αν δωσει ban για αυτον τον λογο. Γνωμη μου.

Και για τον "χοντρο"" Τζοσεφ εγω εχω πει οτι τα γιουβαρλακια και τα τοιαυτα ειναι κουραστικα απο ενα σημειο και μετα.
Πρωτα απο ολα ο ορος αναπηρος ή αυτιστικος δεν εινα προσβλητικος. Ο αναπηρος ειναι αυτος που εχει μια αναπηρια εκ γενετης ή επικτητη αλλα αυτο δεν θα πρεπει να θεωρειται ως κατι προσβλητικο ή μειωτικο. Ο Μπετοβεν ηταν κουφός και εγραψε αριστουργηματα. Ο ορος αυτιστικος επισης περιγραφει μια νευροαναπτυξιακη ιδιαιτεροτητα. Στο φασμα ανηκουν ατομα με Asperger οπως ο Αινσταιν, ο Ελον Μασκ και αλλα πολυ μεγαλα κεφαλια της παγκοσμιας ιστοριας.

Αρα δεν ειναι οι λεξεις το πρόβλημα και πραγματικα εκνευριζομαι οταν βαφτιζουμαι μια λεξη κακη. Ειναι ο τροπος που την χρησιμοποιουμαι και παρολο μου Φιλε sibio σε συμπαθω παρα πολυ ηταν μεγαλο σφαλμα ασχετα αν στην κοινωνια αυτοι οι οροι χρησιμοποιουνται με αρνητικη χροια
Εγω ειπα ξεκαθαρα οτι οταν χρησιμοποιουνται ως προσβλητικες δνε θα ψεξω κανεναν αν δωσει μπαν. Δεν ειπα οτι ειναι απο μονες τους προσβλητικες.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Μάιος 08, 2026 5:57 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 4:11 pm

Ε ναι έχει την μπάλα στα χέρια..και ο Θωμάς την έχει..το θέμα είναι τι την κάνει.

Ο Γκος από εκεί που έπαιζε 20 λεπτά στην ρέγκουλαρ ξαφνικά παίζει 33-24-30 λεπτά στην σειρά..κάτι λέει αυτό, δεν νομίζεις;
Ποιος να παίξει ο λο; Είναι και λογικό αφού η φενερ έχει στηθεί για τον φρανσισκο να προσπαθεί η Ζαλγκίρις να επιτεθεί με τον Γκος

Αν δεις ο σάρας πότε παίρνει ταιμ αουτ είναι για να μην βρει ρυθμό ο γάλλος
Και πάλι εμείς υποτίθεται ότι θέλουμε τον παικταρα - που την κάνει κομπολόι - Φρανσίσκο/Μίσιτς/Μοντέρο για να σπάει αυτές τις άμυνες..αλλιώς ας μείνουμε με Ουόκαπ - Τζόσεφ καλύτερα και Μπαρτζώκαςball.

Δεν βλέπω τον λόγο του να έχουμε Φρανσίσκο και να μην μπορεί να αφήσει το στίγμα του σε αυτά τα παιχνίδια..

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Παρ Μάιος 08, 2026 6:12 pm

Ο Μοντερο ειναι μια χαρα και καλυτερο φιτ απο Μισιτς σιγουρα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Μάιος 08, 2026 6:44 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 5:57 pm
shaq7 έγραψε:
Και πάλι εμείς υποτίθεται ότι θέλουμε τον παικταρα - που την κάνει κομπολόι - Φρανσίσκο/Μίσιτς/Μοντέρο για να σπάει αυτές τις άμυνες..αλλιώς ας μείνουμε με Ουόκαπ - Τζόσεφ καλύτερα και Μπαρτζώκαςball.

Δεν βλέπω τον λόγο του να έχουμε Φρανσίσκο και να μην μπορεί να αφήσει το στίγμα του σε αυτά τα παιχνίδια..
ναι τι σχεση εχει ο φρανσισκο μαζι με φουρνιε γουορντ σασα ταιρικ και ο φρανσισκο με γκος τουμπελις μπραζντεικις ραιτ..σε μας αν αφοσιωθουν στον φραν οι αλλοι θα οργιασουν..Τωρα αν ειναι χεστης στα κρισιμα και αστοχος ναι δεν μας κανει,αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να βγει συμπερασμα αν δεν τον δουμε να παιζει στην ομαδα.

Με τον σλουκα δεν ειχαμε μπαρτζωκαςμπολ?δεν νομιζω οτι δεν μπορει να παιξει το μπασκετ του ο μπαρτζωκας με τον φρανσισκο και τον μοντερο..με τον μισιτς που ειναι ντιβα ναι το ακουω..αλλα ο ιδιος εχει παει να φερει ναν φρανσισκο 3 φορες,τζειμς ακομα και εκεινον τον καλοκαιρι που χε φαγωθει και τον ξεχασα..που δεν ειχε παιξει επαγγελματικο μπασκετ και πηγε σπερς.Α και ο μπατλερ

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Μάιος 08, 2026 7:25 pm

το δα το χε ανεβασει ο μπερυ σε αλλο νημα,δεν τα λες και μαυρο χαλι τα πλει οφ του φρανσισκο τελικα..παιζοντας απεναντι στην καλυτερη αμυνα της διοργανωσης.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Μάιος 08, 2026 7:54 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 7:25 pm
το δα το χε ανεβασει ο μπερυ σε αλλο νημα,δεν τα λες και μαυρο χαλι τα πλει οφ του φρανσισκο τελικα..παιζοντας απεναντι στην καλυτερη αμυνα της διοργανωσης.

Δεν θεωρώ ότι είναι κακός παίκτης ο Σίσκο. Απλά δεν με έχει πείσει ότι είναι αυτό που λείπει από την ομάδα (ένας παίκτης που θα του δώσεις την μπάλα και θα στην βάλει στο καλάθι όταν κολλάει το πράμα). Και γενικά δεν κάνει καλή σειρά με Φενέρ που είναι και αυτό ένα σημαντικό δείγμα. Για τα λεφτά που ζητάει πάντα. Αν ερχόταν με κάτω από 2 να το συζητούσαμε.

Ο Μοντέρο μου φαίνεται άλλη κλάση.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Μάιος 08, 2026 8:08 pm

εγω τον μοντερο τον ελεγα πριν τον παρει η βαλενθια,καπου εκανε παπαδες με την εθνικη του..τοτε ψαχναμε γκαρντ εντωμεταξυ..ειναι αλλη κλαση μονο που ειναι 23χρ..αυτος φαινεται το νεο μπιγκ θινγκ της ευρωλιγκας..βεβαια αν υπαρχει ρητρα κανα 2εκ και 3-3,5 που θα ζητησει παει τα διπλα του φρανσισκο.. Για μενα τα δινεις και τον φερνεις και εχεις ησυχο το κεφαλι σου για 5+ χρονια..λογω σωματοδομης δεν νομιζω οτι εχει ελπιδες για ΝΒΑ

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Παρ Μάιος 08, 2026 8:10 pm

halldor έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 4:15 pm
Rivers15 έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 3:33 pm
https://www.pickandroll.gr/2026/05/08/p ... okas-ball/
Ως απόλυτη απάντηση, από μένα Λάιλς. Αλλά... τον αφήνουν;... δέχεται να παίξει πίσω από Σάσα;
Ως το πιο κατάλληλο φιτ για Ολυμπιακός, Μάικ με κλειστά μάτια. Πρέπει να τον πάρουμε οπωσδήποτε. Πατάει και στο 3 (για λίγο).
Αν εξαιρεσεις τον Λαιλς, που δεν νομιζω πως θα επαιζε, εμενα μου αρεσει πολυ ο Τουμπελις, βεβαια αλλο στυλ εντελως (και δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο τελευταιος λιθουανος που βγηκε στον ολυμπιακο). Μετα συμφωνω για Μαικ. Μιροτιτς και Σεγκελια ανεκδοτο γι αυτο τον Ολυμπιακο. Του Πιτερς διαβαζα πως ειναι τελειωμενο στην Αρμανι κ δεν παιζει να χαλασει - τωρα να δουμε..

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Παρ Μάιος 08, 2026 8:15 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 8:08 pm
εγω τον μοντερο τον ελεγα πριν τον παρει η βαλενθια,καπου εκανε παπαδες με την εθνικη του..τοτε ψαχναμε γκαρντ εντωμεταξυ..ειναι αλλη κλαση μονο που ειναι 23χρ..αυτος φαινεται το νεο μπιγκ θινγκ της ευρωλιγκας..βεβαια αν υπαρχει ρητρα κανα 2εκ και 3-3,5 που θα ζητησει παει τα διπλα του φρανσισκο.. Για μενα τα δινεις και τον φερνεις και εχεις ησυχο το κεφαλι σου για 5+ χρονια..λογω σωματοδομης δεν νομιζω οτι εχει ελπιδες για ΝΒΑ
Ρεαλιστικα μιλωντας, με Μακινταιρ-Γουοκαπ-Τζοζεφ-Ντορσει μετα απο χρονιά σχεδον mvp-Φουρνιε στο 1-2 δεν βλεπω να ερχεται παικτης επιπεδου Φρανσισκο ή Μοντερο που ειναι παικτες 20+ λεπτου. Εκτος αν υποθεσουμε πως θα παραγκωνιστει εντελως ο Γουοκαπ ή ο Φουρνιε κατι που δεν πιστευω πως παιζει να συμβει για την αμεσως επομενη σεζον.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Μάιος 08, 2026 8:16 pm

Rivers15 έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 8:10 pm
halldor έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 4:15 pm

Ως απόλυτη απάντηση, από μένα Λάιλς. Αλλά... τον αφήνουν;... δέχεται να παίξει πίσω από Σάσα;
Ως το πιο κατάλληλο φιτ για Ολυμπιακός, Μάικ με κλειστά μάτια. Πρέπει να τον πάρουμε οπωσδήποτε. Πατάει και στο 3 (για λίγο).
Αν εξαιρεσεις τον Λαιλς, που δεν νομιζω πως θα επαιζε, εμενα μου αρεσει πολυ ο Τουμπελις, βεβαια αλλο στυλ εντελως (και δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο τελευταιος λιθουανος που βγηκε στον ολυμπιακο). Μετα συμφωνω για Μαικ. Μιροτιτς και Σεγκελια ανεκδοτο γι αυτο τον Ολυμπιακο. Του Πιτερς διαβαζα πως ειναι τελειωμενο στην Αρμανι κ δεν παιζει να χαλασει - τωρα να δουμε..
O Kleiza

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”