Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 14, 2026 6:21 pm

RedEmperor έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 1:14 pm
Για φτηνή λύση πίσω από Σάσα ο μπραξτον Κι της Βαλένθια μου φάνηκε αρκετά κοντρολαρισμενος. Βάζει και την μπάλα στο παρκέ και είναι καλός αμυντικά. Δεν έχει τρίποντο
και θα εχει και αμεσα παρατσουκλι απο τον βαγγελη της καρδιας μας , "παικτης κλειδι "

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 6:25 pm

SbioTech έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 6:01 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 5:56 pm

ειχα ετοιμο το ποστ εν τω μεταξυ . κατι του στυλ αν ο Χουαντσο ξενερωσει και ζητησει να φυγει , σε περιπτωση απωλειας του πιτερς θα τον θελατε? αλλα μετα ειπα να το αφησω στην ακρη ,αλλα με προλαβε ο φιλος.
Ρε σεις αθεόφοβοι. Ο Χουαντσο παίρνει 2.2εκ. Εδω δεν δίνουμε τα 1.5-1.7 στον τζεντελμαν Πιτερς. Θα πάμε να δώσουμε 2.2εκ στον Χουαντσο; παικταρας, ταιριαζε γαντι αλλα δεν το βλέπω
λεμε αν ντε και καλα θελει να φυγει ο Αλεκος (που με βλεπω να τρεχω στο ΣΕΦ να του φωναζω που παααααααααας! μηφευγειιιιιιιιιιςςςς θα φαρμακωθωωωωω) και να ξενερωσει ο χουαντσο και να πει οτι θελει να φυγει (πολλα αν δηλεδη στη μεση)

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 6:26 pm

Αντικειμενικα ο Χουαντσο εχει ολα τα χαρακτηριστικα που αναζηταμε απο το 4αρι.
Δηλαδη Μεγεθος, σκληραδα, καλο ριμπαουντ, σουτ μεσα απο το συστημα, καλο παιδι, δεν κανει λαλιες και αλλα συναφη εδω την πρωτη χρονια επαιζε αναπληρωματικος του Μητογλου.

ΑΛΛΑ:
1. Εχει συμβολαιο
2. Βγαζει λεφτα που δεν αναλογουν σε ρολιστα
3. Ειναι κριμα να τον χαραμιζεις για 10-12 λεπτα (αλλα να μου πεις αυτο γινεται πλεον και στον Παο)

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 6:27 pm

kite26 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 6:04 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 5:56 pm

ειχα ετοιμο το ποστ εν τω μεταξυ . κατι του στυλ αν ο Χουαντσο ξενερωσει και ζητησει να φυγει , σε περιπτωση απωλειας του πιτερς θα τον θελατε? αλλα μετα ειπα να το αφησω στην ακρη ,αλλα με προλαβε ο φιλος.
Μεγάλη υπερπαικτούρα, βάζει μεγάλα σουτ, ξέρει πότε να "μιλάει" στον αγώνα και δέχεται το ρόλο του εργάτη. Εκπληκτικός.

Εγώ θα κάνω μια ρητορική ερώτηση, εδώ στην Πνύκα μας. Ποιες οι σκέψεις των Αφών έτσι και ο Πίτερς κάνει φοβερό φ4 και πάρουμε το Κύπελλο;
εχω απαντησει σε παρακατω σχολιο για τις δικες μου σκεψεις για τον πητερς.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Μάιος 14, 2026 6:33 pm

καλα αν δεν εχει καποιο αουτ στο συμβολαιο ειναι ανεφικτη περιπτωση..δεν προκειται να μας τον δωσουν.εγω νομιζα οτι μενει ελευθερος γιαυτο τον ειπα.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Μάιος 14, 2026 6:42 pm

Το μόνο αρνητικό του Πίτερς είναι ότι είναι σχεδόν ίδιος με τον Σάσα.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:16 pm

Αναρωτιέμαι του χρόνου Χειζ Ντειβις και Χουαντσο θα είναι οκ να μοιράζονται το χρόνο?
Παντως θα ήταν απίθανη λύση ο Χουαντσο....

Τον παίρνεις στη θέση Φαλ-Πίτερς και Χολ και έχεις μια γραμμή ψηλών με Μιλου-Τζοόυνς-Βεζενκοφ-Χουαντσο-Καραγιαννιδη χωρίς καμμία επιβάρυνση μάλλον θα περισσέψουν και μερικά ψιλά

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:33 pm

kite26 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 6:42 pm
Το μόνο αρνητικό του Πίτερς είναι ότι είναι σχεδόν ίδιος με τον Σάσα.
εδω που τα λεμε να εισαι σχεδον ιδιος με τον MVP μιας διοργανωσης σαν την ευρωλιγκα δεν ειναι και καποιο ειδος καταρας ξερωγω ...ιδιαιτερα αν εχεις τον χαρακτηρα του Αλεκου .

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:34 pm

eddiedimitris έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 7:16 pm
Αναρωτιέμαι του χρόνου Χειζ Ντειβις και Χουαντσο θα είναι οκ να μοιράζονται το χρόνο?
Παντως θα ήταν απίθανη λύση ο Χουαντσο....

Τον παίρνεις στη θέση Φαλ-Πίτερς και Χολ και έχεις μια γραμμή ψηλών με Μιλου-Τζοόυνς-Βεζενκοφ-Χουαντσο-Καραγιαννιδη χωρίς καμμία επιβάρυνση μάλλον θα περισσέψουν και μερικά ψιλά
κι χολ παει συστημενος στον παο ...

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:36 pm

Coach Periklis έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 12:05 am
Φέρτε Μοντέρο

22 ετών και είναι ο ενορχηστρωτής ενός πανδυσκολου reverse sweep στον Παναθηναϊκό

Και λίγο αλητακος που ανάλογα την περίπτωση δεν είναι κακό
Πολυ καλος. Αλλα και ο Μπαντιο καλος! Βιδωσε τον Ναν ολη τη σειρα. Κι επιθετικα εξαιρετικος!

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:44 pm

Εγω παλι δεν εχω καταλαβει πως εχει φυγει ο Πιτερς. Αν δλδ παιξει παιχνιδαρες στο f4 και το σηκωσει ο Ολυμπιακος θα τον αφησουν να φυγει?

Δε το πολυπιστευω.
Και μετα, ποιον εχουν ετοιμα να παρουν? θελουν καποιον να παιζει 4 και 5...

Το αλλο ερωτημα: Τι θα γινει με τα 4 σεντερ.

Και το αλλο: Δλδ η μονη προσθηκη για του χρονου ειναι ο Μακινταιρ και ο αντικαταστατης Πιτερς? Αν δλδ δε το παρει φετος, θα το παρει με αυτους του χρονου?

Ισως, αν ο αντικαταστατης του Πιτερς ειναι ο Γιαννης, Με σουτ.

Ακομη, οποιον κι αν αφησει απο τα 4 σεντερ ο Ολυμπιακος, θα τον παρει ο ΠΑΟ.

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:46 pm

qspock έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 7:36 pm
Coach Periklis έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 12:05 am
Φέρτε Μοντέρο

22 ετών και είναι ο ενορχηστρωτής ενός πανδυσκολου reverse sweep στον Παναθηναϊκό

Και λίγο αλητακος που ανάλογα την περίπτωση δεν είναι κακό
Πολυ καλος. Αλλα και ο Μπαντιο καλος! Βιδωσε τον Ναν ολη τη σειρα. Κι επιθετικα εξαιρετικος!
Καμία σχέση ο μπαντιο με Μοντέρο.. και είναι κακός σουτέρ από τα 6.75. Μοντέρο με 1000. Αφοί και Τσάκος τον έχουν κυκλώσει.. όπως κάποτε είχαν πληρώσει αδρά για το ταλέντο του Τεόντοσιτς που ήταν περιζήτητος

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:47 pm

qspock έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 7:44 pm
Εγω παλι δεν εχω καταλαβει πως εχει φυγει ο Πιτερς. Αν δλδ παιξει παιχνιδαρες στο f4 και το σηκωσει ο Ολυμπιακος θα τον αφησουν να φυγει?

Δε το πολυπιστευω.
Και μετα, ποιον εχουν ετοιμα να παρουν? θελουν καποιον να παιζει 4 και 5...

Το αλλο ερωτημα: Τι θα γινει με τα 4 σεντερ.

Και το αλλο: Δλδ η μονη προσθηκη για του χρονου ειναι ο Μακινταιρ και ο αντικαταστατης Πιτερς? Αν δλδ δε το παρει φετος, θα το παρει με αυτους του χρονου?

Ισως, αν ο αντικαταστατης του Πιτερς ειναι ο Γιαννης, Με σουτ.

Ακομη, οποιον κι αν αφησει απο τα 4 σεντερ ο Ολυμπιακος, θα τον παρει ο ΠΑΟ.
Δε νομίζω να πάρει τον Φαλ στα 34 μετά από τέτοιο τραυματισμό. Επίσης ο Φαλ αναδεικνύετε μέσω της motion με τις πάσες του στα κοψίματα..

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:54 pm

Δεν βλέπω πως θα αφήσει τον Μοντέρο η Βαλένθια. Κι αν τον αφήσει, ο ίδιος μπορεί να θέλει να δοκιμάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:58 pm

Παιδιά, Μπαρτζώκα, Πρόεδροι, κάντε μου 1 μόνο χάρη:

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος φ4 ΜΗΝ πειράξετε ούτε τρίχα από τα πεντάρια μας! Αν είναι να αποχωρήσει κάποιος ας είναι ο Φαλ, τέλος. Ούτε που θέλω να ακούω για μεταγραφικά για το 5. Παραμονή όλοι, στα συμβολαιά τους, τέλεια.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”