και θα εχει και αμεσα παρατσουκλι απο τον βαγγελη της καρδιας μας , "παικτης κλειδι "RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 1:14 pmΓια φτηνή λύση πίσω από Σάσα ο μπραξτον Κι της Βαλένθια μου φάνηκε αρκετά κοντρολαρισμενος. Βάζει και την μπάλα στο παρκέ και είναι καλός αμυντικά. Δεν έχει τρίποντο
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
λεμε αν ντε και καλα θελει να φυγει ο Αλεκος (που με βλεπω να τρεχω στο ΣΕΦ να του φωναζω που παααααααααας! μηφευγειιιιιιιιιιςςςς θα φαρμακωθωωωωω) και να ξενερωσει ο χουαντσο και να πει οτι θελει να φυγει (πολλα αν δηλεδη στη μεση)SbioTech έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 6:01 pmΡε σεις αθεόφοβοι. Ο Χουαντσο παίρνει 2.2εκ. Εδω δεν δίνουμε τα 1.5-1.7 στον τζεντελμαν Πιτερς. Θα πάμε να δώσουμε 2.2εκ στον Χουαντσο; παικταρας, ταιριαζε γαντι αλλα δεν το βλέπωfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 5:56 pm
ειχα ετοιμο το ποστ εν τω μεταξυ . κατι του στυλ αν ο Χουαντσο ξενερωσει και ζητησει να φυγει , σε περιπτωση απωλειας του πιτερς θα τον θελατε? αλλα μετα ειπα να το αφησω στην ακρη ,αλλα με προλαβε ο φιλος.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αντικειμενικα ο Χουαντσο εχει ολα τα χαρακτηριστικα που αναζηταμε απο το 4αρι.
Δηλαδη Μεγεθος, σκληραδα, καλο ριμπαουντ, σουτ μεσα απο το συστημα, καλο παιδι, δεν κανει λαλιες και αλλα συναφη εδω την πρωτη χρονια επαιζε αναπληρωματικος του Μητογλου.
ΑΛΛΑ:
1. Εχει συμβολαιο
2. Βγαζει λεφτα που δεν αναλογουν σε ρολιστα
3. Ειναι κριμα να τον χαραμιζεις για 10-12 λεπτα (αλλα να μου πεις αυτο γινεται πλεον και στον Παο)
Δηλαδη Μεγεθος, σκληραδα, καλο ριμπαουντ, σουτ μεσα απο το συστημα, καλο παιδι, δεν κανει λαλιες και αλλα συναφη εδω την πρωτη χρονια επαιζε αναπληρωματικος του Μητογλου.
ΑΛΛΑ:
1. Εχει συμβολαιο
2. Βγαζει λεφτα που δεν αναλογουν σε ρολιστα
3. Ειναι κριμα να τον χαραμιζεις για 10-12 λεπτα (αλλα να μου πεις αυτο γινεται πλεον και στον Παο)
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
εχω απαντησει σε παρακατω σχολιο για τις δικες μου σκεψεις για τον πητερς.kite26 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 6:04 pmΜεγάλη υπερπαικτούρα, βάζει μεγάλα σουτ, ξέρει πότε να "μιλάει" στον αγώνα και δέχεται το ρόλο του εργάτη. Εκπληκτικός.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 5:56 pm
ειχα ετοιμο το ποστ εν τω μεταξυ . κατι του στυλ αν ο Χουαντσο ξενερωσει και ζητησει να φυγει , σε περιπτωση απωλειας του πιτερς θα τον θελατε? αλλα μετα ειπα να το αφησω στην ακρη ,αλλα με προλαβε ο φιλος.
Εγώ θα κάνω μια ρητορική ερώτηση, εδώ στην Πνύκα μας. Ποιες οι σκέψεις των Αφών έτσι και ο Πίτερς κάνει φοβερό φ4 και πάρουμε το Κύπελλο;
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- eddiedimitris

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αναρωτιέμαι του χρόνου Χειζ Ντειβις και Χουαντσο θα είναι οκ να μοιράζονται το χρόνο?
Παντως θα ήταν απίθανη λύση ο Χουαντσο....
Τον παίρνεις στη θέση Φαλ-Πίτερς και Χολ και έχεις μια γραμμή ψηλών με Μιλου-Τζοόυνς-Βεζενκοφ-Χουαντσο-Καραγιαννιδη χωρίς καμμία επιβάρυνση μάλλον θα περισσέψουν και μερικά ψιλά
Τον παίρνεις στη θέση Φαλ-Πίτερς και Χολ και έχεις μια γραμμή ψηλών με Μιλου-Τζοόυνς-Βεζενκοφ-Χουαντσο-Καραγιαννιδη χωρίς καμμία επιβάρυνση μάλλον θα περισσέψουν και μερικά ψιλά
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
κι χολ παει συστημενος στον παο ...eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 7:16 pmΑναρωτιέμαι του χρόνου Χειζ Ντειβις και Χουαντσο θα είναι οκ να μοιράζονται το χρόνο?
Πολυ καλος. Αλλα και ο Μπαντιο καλος! Βιδωσε τον Ναν ολη τη σειρα. Κι επιθετικα εξαιρετικος!Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:05 amΦέρτε Μοντέρο
22 ετών και είναι ο ενορχηστρωτής ενός πανδυσκολου reverse sweep στον Παναθηναϊκό
Και λίγο αλητακος που ανάλογα την περίπτωση δεν είναι κακό
Εγω παλι δεν εχω καταλαβει πως εχει φυγει ο Πιτερς. Αν δλδ παιξει παιχνιδαρες στο f4 και το σηκωσει ο Ολυμπιακος θα τον αφησουν να φυγει?
Δε το πολυπιστευω.
Και μετα, ποιον εχουν ετοιμα να παρουν? θελουν καποιον να παιζει 4 και 5...
Το αλλο ερωτημα: Τι θα γινει με τα 4 σεντερ.
Και το αλλο: Δλδ η μονη προσθηκη για του χρονου ειναι ο Μακινταιρ και ο αντικαταστατης Πιτερς? Αν δλδ δε το παρει φετος, θα το παρει με αυτους του χρονου?
Ισως, αν ο αντικαταστατης του Πιτερς ειναι ο Γιαννης, Με σουτ.
Ακομη, οποιον κι αν αφησει απο τα 4 σεντερ ο Ολυμπιακος, θα τον παρει ο ΠΑΟ.
Δε το πολυπιστευω.
Και το αλλο: Δλδ η μονη προσθηκη για του χρονου ειναι ο Μακινταιρ και ο αντικαταστατης Πιτερς? Αν δλδ δε το παρει φετος, θα το παρει με αυτους του χρονου?
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καμία σχέση ο μπαντιο με Μοντέρο.. και είναι κακός σουτέρ από τα 6.75. Μοντέρο με 1000. Αφοί και Τσάκος τον έχουν κυκλώσει.. όπως κάποτε είχαν πληρώσει αδρά για το ταλέντο του Τεόντοσιτς που ήταν περιζήτητοςqspock έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 7:36 pmΠολυ καλος. Αλλα και ο Μπαντιο καλος! Βιδωσε τον Ναν ολη τη σειρα. Κι επιθετικα εξαιρετικος!Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:05 amΦέρτε Μοντέρο
22 ετών και είναι ο ενορχηστρωτής ενός πανδυσκολου reverse sweep στον Παναθηναϊκό
Και λίγο αλητακος που ανάλογα την περίπτωση δεν είναι κακό
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω να πάρει τον Φαλ στα 34 μετά από τέτοιο τραυματισμό. Επίσης ο Φαλ αναδεικνύετε μέσω της motion με τις πάσες του στα κοψίματα..qspock έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 7:44 pmΕγω παλι δεν εχω καταλαβει πως εχει φυγει ο Πιτερς. Αν δλδ παιξει παιχνιδαρες στο f4 και το σηκωσει ο Ολυμπιακος θα τον αφησουν να φυγει?
Δε το πολυπιστευω.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο