Δεν έχω ανάγκη να στην πω ρε τουλούμπα, χαλαρή κουβέντα κάνουμε σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε όλοι με όλους ούτε οι διαφωνίες πρέπει να είναι πάντα σε φάση στη λεω-μου τη λες.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:25 amκαλα διαψευτηκαsteph.larry έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:23 am
Εντάξει, εσύ το λογίζεις ως κανόνα αυτό αλλά να που στην πράξη διαψεύστηκες, όσο μικρή και να είναι η διαφορά. Άλλωστε αν θυμάμαι καλά, για τον Γουόκαπ είχες πει ότι πως μπορεί να αξιώσει ο Ολυμπιακός buyout 1 εκ για παίχτη που είναι να παρει 1.1, βαριά 1.2 την επόμενη χρονιά. Που και εκεί κλάιν διαφορά είναι και πάλι, μάλιστα με την απόκλιση να είναι συμβόλαιο>buyout και όχι το αντίστροφο όπως τώρα με Osman.
Αρα ουσιαστικά αν μια ομάδα θέλει έναν παίχτη ο οποίος έχει συμβόλαιο σε άλλη ομάδα, η ομάδα που καλείται να τον παραχωρήσει μπορεί θεωρητικά να αξιώσει όσα γουστάρει εφόσον δεν έχει προκαθοριστεί κάποιο buyout. Προφανώς θα συνυπολογίσει τα θέλω του παίχτη και το συμφέρον της και θα δώσει κάτι λογικό ως ποσό.
καντο σελιδοδεικτη να μου την <<πεις>>![]()
Ύστερα εγώ διευκρίνησα ένα σχόλιο του συνοπαδού που σε ρώτησε πιο πάνω, επειδή ο Billy είχε οπλιστεί και φαινόταν αγριεμένος

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο