Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Συγνωμη τι ακριβως εννοεις;BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:18 amΜόνο που κανέναν δε "γλεντησε" γιατί η πρόταση των 3.000.000 του ΠΑΟΚ είναι σημερινή. Με τα χθεσινά η τα προχθεσινά δεδομένα, ο Οσμάν δε θα πήγαινε πουθενά. Άσχετα που όντως στο SDNA δεν τα ξέρουν όλα, σε αντίθεση με πολλούς συνοπαδούς μου που θεωρούν ότι "ο Παπαθεοδώρου δεν πέφτει ποτέ έξω", "παίρνει πληροφορίες απευθείας από τον Γιαννακόπουλο" κλπ.
Οτι επειδη εμεις τα μαθαμε σημερα τωρα που τελειωσε το θεμα, γιναν ολα σημερα; Η προταση, η προσεγγιση στον παιχτη, η συμφωνια του παιχτη, το οκ του Ομπραντοβιτς, ολα σε ενα απογευμα;
Να ειμαστε ρεαλιστες καπου, ή εφαγαν κουβα ή ελεγαν ψεματα, ενα απο τα δυο.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν θα παιζει και ο χειζ στο 3?BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:30 amΔε γίνεται να πάμε στο "3" μόνο με 2 παίκτες ο ένας εκ των οποίων είναι ευπαθής σε τραυματισμούς.big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:25 am
Και buy out υπαρχουν κ free agents κ waivers τον Σεπτέμβριο..μη μου αγχώνεστε
Χρήμα υπάρχει μπόλικο κ τον σχεδιασμό τον κάνει ο Ζοτς.
3ρι όχι Μπίλι.Δε παίζει.2ο Γκαρντ αν φύγει άλλος ένας που να πηγαίνει κ 3 ίσως.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχύει ότι σαν παίκτης είναι καλύτερος, αλλά τον κρατάς για αυτά τα 4-5 παιχνίδια ουσιαστικά που θα παίξει 10-15 λεπτά μαξ στο καθένα; Γιατί αν δεν προκύψουν πάλι αναποδιές (τραυματισμοί Σλούκα-Ρογκαβόπουλου), υπό κανονικές συνθήκες δεν θα παίξει πάνω από ένα δεκάλεπτο σε κάθε ματς, και δεν είναι και παίκτης κλειδί κιόλας.Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:27 amkojito έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:21 am
Ναι δεν έχει νόημα να μην πάρεις 1+ εκατομμύριο για Τολιόπουλο. Έτσι κι αλλιώς Ευρωλίγκα δεν θα παίζει (εδώ δεν ξέρω αν θα παίζει πάνω από 5-10 λεπτά ο Ρογκαβόπουλος πλέον αν πάρετε και άλλο παίκτη στην περιφέρεια), και στο πρωτάθλημα τον ρόλο του μπορεί να το πάρει ο Μωραϊτης.
Στον άσσο δεν ξέρω τι μπορείς να χτυπήσεις με 3 εκατομμύρια (Baldwin ίσως?), αλλά ουσιαστικά με 2 πωλήσεις παικτών έχεις βγάλει ήδη όλα τα buy-out που έδωσες φέτος και σου έχει μείνει και μικρή κάβα.
Επειδή στο φαντασμαγορικό πρωτάθλημα της Α1 το μόνο που μετράει είναι τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν ξέρω αν ο Μωραΐτης μπορεί να σταθεί επάξια. Ο Τολιόπουλος απέδειξε δις ότι μπορεί.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω ανάγκη να στην πω ρε τουλούμπα, χαλαρή κουβέντα κάνουμε σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε όλοι με όλους ούτε οι διαφωνίες πρέπει να είναι πάντα σε φάση στη λεω-μου τη λες.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:25 amκαλα διαψευτηκαsteph.larry έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:23 am
Εντάξει, εσύ το λογίζεις ως κανόνα αυτό αλλά να που στην πράξη διαψεύστηκες, όσο μικρή και να είναι η διαφορά. Άλλωστε αν θυμάμαι καλά, για τον Γουόκαπ είχες πει ότι πως μπορεί να αξιώσει ο Ολυμπιακός buyout 1 εκ για παίχτη που είναι να παρει 1.1, βαριά 1.2 την επόμενη χρονιά. Που και εκεί κλάιν διαφορά είναι και πάλι, μάλιστα με την απόκλιση να είναι συμβόλαιο>buyout και όχι το αντίστροφο όπως τώρα με Osman.
Αρα ουσιαστικά αν μια ομάδα θέλει έναν παίχτη ο οποίος έχει συμβόλαιο σε άλλη ομάδα, η ομάδα που καλείται να τον παραχωρήσει μπορεί θεωρητικά να αξιώσει όσα γουστάρει εφόσον δεν έχει προκαθοριστεί κάποιο buyout. Προφανώς θα συνυπολογίσει τα θέλω του παίχτη και το συμφέρον της και θα δώσει κάτι λογικό ως ποσό.
καντο σελιδοδεικτη να μου την <<πεις>>![]()
Ύστερα εγώ διευκρίνησα ένα σχόλιο του συνοπαδού που σε ρώτησε πιο πάνω, επειδή ο Billy είχε οπλιστεί και φαινόταν αγριεμένος
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε διάβασες καλά το ποστ μου παραθεσες αρχικάBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:30 amΔε γίνεται να πάμε στο "3" μόνο με 2 παίκτες ο ένας εκ των οποίων είναι ευπαθής σε τραυματισμούς.big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:25 am
Το γράφω ποιος θα παιζει 3ρι κάποια λεπτα
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Άρα αν κατάλαβα καλά, πάμε για άσσο και για 2άρι που θα παίζει και στο "3". Αυτό μου ακούγεται πιο ΟΚ (αρκεί να μη φύγει κάποιος άλλος).big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:32 amΔε διάβασες καλά το ποστ μου παραθεσες αρχικά![]()
Το γράφω ποιος θα παιζει 3ρι κάποια λεπτα
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πρακτικά έχεις 3,5 3άρια γιατί πάντα θυμάμαι τον Ζέλικο να βάζει mobile 4άρια στο 3 και άρα βλέπω να παίζει αρκετό χρόνο και ο NHD στο 3 και να παίρνει χρόνο ο Yabusele στο 4 και στο 5. Πιστεύω ότι με ένα τρομερό pass first pg θα είστε μπόμπα για φέτος.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:30 amΔε γίνεται να πάμε στο "3" μόνο με 2 παίκτες ο ένας εκ των οποίων είναι ευπαθής σε τραυματισμούς.big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:25 am
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο πλάνο του Ομπράντοβιτς το βασικό τριάρι του Παναθηναϊκού είναι ο NHD και ο αναπληρωματικός του ο Νίκος Ρογκαβόπουλος. Για συμπληρωματικός υπάρχει ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.
Ο Bonga προορίζεται για τη θέση "4", αν και στη συνύπαρξη με τον NHD στην 5άδα είναι σχετικό το ποιος θα είναι ο SF και ο PF.
Για τη θέση "4" ο Παναθηναϊκός έχει τον Bonga, έχει τον Μήτογλου και έχει πλέον και τον Yabusele, ο οποίος ναι μεν προορίζεται για το "5" αλλά μπορεί να παίξει μια χαρά και στο "4". Για συμπληρωματικός εδώ υπάρχει ο Μαντζούκας.
Αυτή τη στιγμή, με δεδομένο ότι ο Fall λογίζεται ακόμα ως ξένος, ο Παναθηναϊκός έχει 9 ξένους και εφόσον αποκτήσει και άλλον guard, τότε θα φτάσει τους 10.
Λογικά θα φύγει και άλλος από τους υπάρχοντες ξένους και η λογική λέει ότι θα φύγει ο Juancho.
Ο Bonga προορίζεται για τη θέση "4", αν και στη συνύπαρξη με τον NHD στην 5άδα είναι σχετικό το ποιος θα είναι ο SF και ο PF.
Για τη θέση "4" ο Παναθηναϊκός έχει τον Bonga, έχει τον Μήτογλου και έχει πλέον και τον Yabusele, ο οποίος ναι μεν προορίζεται για το "5" αλλά μπορεί να παίξει μια χαρά και στο "4". Για συμπληρωματικός εδώ υπάρχει ο Μαντζούκας.
Αυτή τη στιγμή, με δεδομένο ότι ο Fall λογίζεται ακόμα ως ξένος, ο Παναθηναϊκός έχει 9 ξένους και εφόσον αποκτήσει και άλλον guard, τότε θα φτάσει τους 10.
Λογικά θα φύγει και άλλος από τους υπάρχοντες ξένους και η λογική λέει ότι θα φύγει ο Juancho.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο