έχουν ολόκληρο άρθρο για τον κ. Φέλιξ και τον Παναθηναϊκό οι reporters united για όποιον ενδιαφέρεται. για την ιστορία, στο τουίτ που παρουσιάζεται ως ceo δεν είχε τυπικά καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό. είχε παραιτηθεί και από ΔΣ και από τα πάντα κάνα εξάμηνο πριν, υπάρχουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 6:13 pmΈχουν πάρει σβάρνα τις πρεσβείες χωρίς λόγο λες; Πόσιμπολ. Λάθος μου.
Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
ο καμπατσο φετος ειχε μεσο ορο 12ποντοι και ο μπαντιο 11.2 ποντοι...μπορει να μην ειναι ορισμοι του σκορερ αλλά δεν ειναι και θωμαδες να μην του υπολογιζεις επιθετικα.Stelios97 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 6:28 pmΜην με αφησεις μονο με τα γεροντια στη περιφερεια θα σκασει ο μπαντιο!φερε κατι εκει ακομα ενα 2αρο 3αρι αλλαξε το γκραντ δε ξερω μη παμε με καμπατσο σλουκα γκραντ νομιζω οτι αν δεν ειναι καλα ο ναν πρεπει να εχουμε κ ενα 2ο σκορερ περιφερεια εφυγε κ ο οσμαν θες παιχτη εκει!
ισως θα χρειαζοταν και κατι ακομα δεν διαφωνω παντελως αλλά δεν θα αγκομαχας και στο σκορ με τα 3-4-5αρια που εχεις
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχεις άδικο αλλά στο salary cap δε μου φαίνονται τόσο τραγικά τα πράγματα γιατί κρατάμε κορμό.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 6:33 pmενώ το πρωί έκανα ποστ ότι μου φαίνεται απίθανο να κάνει τέτοιο συμβόλαιο (χρόνος/χρήματα) σε 35χρονο παίκτη ο Παναθηναϊκός, αυτό έχει λογική.RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 4:31 pm
Εγώ την καταλαβαίνω. Να κάνεις την δουλειά σου φέτος γιατί η αγορά δεν έχει τίποτα από πλειμεικερ. Να τον έχεις και του χρόνου που θα σταματήσει ο Σλούκας έτσι ώστε να θές ένα πλειμεικερ του χρόνου όχι 2.
έχει όμως και τα θεματάκια του.
για αρχή ένα δεσμευμένο 4άρι εκατ. σε βετεράνο παίκτη που θα έχεις αναγκαστικά ως anchor player στο salary cap. είναι ξενέρωτο θέμα το ξέρω αλλά με ΝΧΝ και Γιαμπουσέλε να είναι οι άλλοι δύο anchor δε θα είστε πολύ μακριά από το να χρειάζεται να πληρώνετε διπλά κάθε ευρώ που χαλάτε σε μελλοντικά συμβόλαια. αν πιστεύετε σε απεριόριστα μπάτζετ προφανώς δε χρειάζεται να ασχοληθείτε αλλά ρεαλιστικά μιλώντας θα το βρείτε μπροστά σας σε μελλοντικές μεταγραφές.
το βασικό μου όμως "θέμα", που περισσότερο απορία είναι και όχι θέμα, είναι το εξής :
αν είχατε από την αρχή σκοπό να ανέβει τόσο το μπάτζετ γιατί δε πήγατε να πάρετε το Φρανσίσκο; πιο φτηνός θα βγει από τον Καμπάτσο και στην περίπτωση του δε στέκει και το "δεν είχαμε προπονητή" ως δικαιολογία, στη Βιλερμπάν του Τόνι Πάρκερ κατέληξε.
κάνετε ξεκάθαρα all-in για την Ευρωλίγκα φέτος αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει και καλύτερα, κυρίως για το μέλλον.
Δηλαδή φέτος που κλείνουν 3ετια όσοι ήρθαν το 2023, τα συμβόλαια τους μετράνε μισά.
Για του χρόνου θα υπάρχει θέμα αν πάμε να πάρουμε και άλλο άσσο των 4εκ αλλά πάλι οχι τόσο μεγάλο γιατί θα φύγει το συμβόλαιο του Σλούκα.
Ταυτόχρονα δεν υπάρχει άλλη θέση που να χωράει αγωνιστικά παίκτης με τέτοιο συμβόλαιο και να θέλαμε να δώσουμε.
Θέλω να πω όπως έχει γίνει το ρόστερ, αν πεις ότι δίνουμε 4εκ στον Καμπάτσο δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς σενάριο όπου στο μέλλον δίνουμε μεγάλο συμβόλαιο χωρίς να φύγει αντίστοιχο μεγάλο συμβόλαιο εκτός ίσως από το 1(δε ξέρουμε με πόσα έχει ανανεώσει ο Σλούκας για την επόμενη χρονιά).
Τώρα γενικά θεωρώ ότι αυτό που λες έγινε γιατί περιμέναμε να κλείσουμε προπονητή για να κλείσουν παίκτες. Ο Φρανσίσκο αν του έδινες 4 εκ μπορεί να ερχόταν και χωρίς προπονητή αλλά δε θέλαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι θα τον θέλει ο προπονητής.
Αυτό είναι το αρνητικό αλλά κατά τη γνώμη μου μονόδρομος αν θες προπονητή σαν τον Ζοτς.
Σκέψου να είχαμε φέρει τον Βαλαντσιούνας πχ ενω αυτός όπως φαίνεται ήθελε 4-5αρι. Αντίστοιχα με τον άσσο.
Ακόμα και τον Μπαντιό δεν τον υπέγραψαν μέχρι να δώσει το οκ ο Ζοτς. Απλά ο Μπαντιό περίμενε, επειδή δεν είχε αντίστοιχη πρόταση ή επειδή το ήθελε πολύ.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
@pan24
τα του σάλαρι καπ τα ξέρουν άλλοι καλύτερα και όπως και να 'χει θα τα δούμε στην πράξη, μια υποσημείωση μόνο ότι το φετινό μπάτζετ υπολογίζεται με το μισό συμβόλαιο του Σλούκα ενώ του καινούριου που θα έρθει του χρόνου θα υπολογίζεται ολόκληρο.
για τον Φρανσίσκο ισχύει. δε νομίζω να έλεγε όχι ο Ζοτς αλλά ποιος ξέρει.
τα του σάλαρι καπ τα ξέρουν άλλοι καλύτερα και όπως και να 'χει θα τα δούμε στην πράξη, μια υποσημείωση μόνο ότι το φετινό μπάτζετ υπολογίζεται με το μισό συμβόλαιο του Σλούκα ενώ του καινούριου που θα έρθει του χρόνου θα υπολογίζεται ολόκληρο.
για τον Φρανσίσκο ισχύει. δε νομίζω να έλεγε όχι ο Ζοτς αλλά ποιος ξέρει.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μηπως να αγορασει κατευθειαν τη Βιανεξ να τελειωνουμε...tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 7:05 pmΑυτός γιατί ψωνίζει μόνο απ τον Γιαννακόπουλο;
Χολέρα έχουμε εμείς; Δεν θέλει Καραγιαννίδη με κανα μυριο μπαι άουτ;
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μην του βάζεις ιδέεςqspock έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 7:09 pmΜηπως να αγορασει κατευθειαν τη Βιανεξ να τελειωνουμε...tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 7:05 pm
Αυτός γιατί ψωνίζει μόνο απ τον Γιαννακόπουλο;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εχω μια προταση. Ας αγορασει τον ΠΑΟ και ας βαλει ενα Κ στο τελος να τελειωνουμε.qspock έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 7:09 pmΜηπως να αγορασει κατευθειαν τη Βιανεξ να τελειωνουμε...tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 7:05 pm
Αυτός γιατί ψωνίζει μόνο απ τον Γιαννακόπουλο;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο