Η ας παντως γενικα ειναι πολυ αξιοπιστη πηγη καμια σχεση με τα ελληνικα μεσα.. επισης εχει λογικη ο ρουμπιο να ειπε οχι,προφανως οχι αγωνιστικους λογους αλλα ο ανθρωπος ειχε/εχει θεματα ψυχολογικα και εχει βρει την υγεια του στην μπανταλονα.brandon_roy έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 12:21 pmΚ εγώ είπα όχι στη Σοφία Βεργκάρα προχθές.berry έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 11:17 amΟ Ρίκι Ρούμπιο (35 χρόνων, 1.88 μέτρα) είπε “όχι” στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού AKTOR, σύμφωνα με την AS.
https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... me-tin-as/
Source: Trust me bro
Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Γιαμπου 9 λεπτά μ.ο. έπαιζε στο ΝΒΑ επομένως δεν μπορούμε να πούμε ότι στάθηκε ως 5άρι στο ΝΒΑ, στην ευρωλίγκα σπάνια έπαιζε 5άρι. Για αυτό υπάρχουν αμφιβολίες αν μπορεί να παίξει αρκετή ώρα στο 5.manos_89 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 4:24 amΜερικές παρατηρήσεις γι'αυτά που γράφονται:
1) Ο Γιαμπουσέλε θα παίζει κυρίως στο 5. Το έχω γράψει 100 φορές αλλά ο τύπος από όταν έφυγε από την Ευρωλίγκα έβαλε 20 κιλά και στο ΝΒΑ έπαιζε κυρίως στο 5. Πως γίνεται να στέκεται στο ΝΒΑ σαν 5 και όχι στην Ευρωλίγκα; Εμένα η απορία μου είναι αν μπορεί να καταφέρει να σταθεί στο 4
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστό έχεις δίκιο οπότε μόνο να λογίζεται ως ελληνικό διαβατήριο για να μην πιάνει θέση ξένου.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 12:29 pmΑν εννοείς στην Εθνική δεν γίνεται, έχει παίξει ήδη με την Εθνική Ισπανίας.MOZZARTDR έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 12:21 pm
Αν θυμάμαι καλά κάποια στιγμή είχα διαβάσει ότι θα πρέπει ο παίκτης να βρίσκεται στη χώρα 7 συνεχόμενα έτη!Οπότε αν πούμε ότι ήρθε το 2023 και θα μείνει έως το 2030 είναι ακριβώς 7 χρόνια και θα είναι 34-35 χρονών!
Όμως επειδή το έψαξα ισχύει 7-12 για Αμερικάνους.Ο Χουάντσο επειδή είναι Ευρωπαίος χρειάζεται 3 χρόνιανομιμης και συνεχούς διαμονής στην Ελλάδα που τα κλείνει φέτος!!
Θα ήταν πολύ καλή περίπτωση από τη στιγμή που ο Γουοκαπόπουλος έφτασε 34 ετών,λογικά θα φύγει για Ντουμπάι να πάρει τη θέση του ο Χουάντσο!!
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
σε 2 κακές ομάδες που από ένα σημείο και μετά έκαναν τάνκιν περισσότερο. Εγώ έχω τις αμφιβολίες μου κατά πόσο μπορεί να παίξει 5άρι πολύ χρόνο, όσο τον έχω δει με τη ρεαλ. Δεν λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης, στο 4 είναι τοπ.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 1:32 pm9 επαιζε στη Ν.Υ
Φιλαδέλφεια κ Σικάγο επαιζε 25+.Φιλαδέλφεια με τις απουσίες Εμπιντ κ Ντραμοντ έπαιξε 5ρι ως επί τω πλείστον
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Leo.gkogkos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν καταλαβαίνω την κίνηση Καμπατσο. Είναι τόσα χρόνια σημαία της Ρεάλ. Είναι σε προχωρημένη ηλικία και δεν είναι μεγάλο κορμί επίσης.
Η κλάση του σίγουρα δεν αμφισβητείται αλλά περίμενα κάτι πιο νεανικό γιατί έχουμε ήδη Σλούκα και Γκραντ σε μεγάλη ηλικία.
Έχει βουιξει ο τόπος όπως την προηγούμενη εβδομάδα με τον γιαμπουσελε πάντως.
Τελικά ο Τολιοπουλος μένει ή πάει Άρη; Μήπως κ ΠΑΟΚ παίζει παιχνίδια;
Η κλάση του σίγουρα δεν αμφισβητείται αλλά περίμενα κάτι πιο νεανικό γιατί έχουμε ήδη Σλούκα και Γκραντ σε μεγάλη ηλικία.
Έχει βουιξει ο τόπος όπως την προηγούμενη εβδομάδα με τον γιαμπουσελε πάντως.
Τελικά ο Τολιοπουλος μένει ή πάει Άρη; Μήπως κ ΠΑΟΚ παίζει παιχνίδια;
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ την καταλαβαίνω. Να κάνεις την δουλειά σου φέτος γιατί η αγορά δεν έχει τίποτα από πλειμεικερ. Να τον έχεις και του χρόνου που θα σταματήσει ο Σλούκας έτσι ώστε να θές ένα πλειμεικερ του χρόνου όχι 2.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 4:28 pmΟύτε εγώ καταλαβαίνω τον Καμπάτσο. Κι άλλον άσσο 60 χρονών; Τι διάολο;
Αν ισχύει είναι εντελώς κίνηση μόνο για φέτος (ενώ σίγουρα θα του έχει προσφερθεί κάνα 3ετές).
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Meh, δεν είναι ιδανικό να ψάχνεις κάθε χρόνο παίκτη. "Κάνεις τη δουλειά σου φέτος" (μάλλον) και φορτώνεσαι και μεγάλο ηλικιακά και σε αξία παίκτη που δεν είναι και το καλύτερο σενάριο και να ψάχνεις πάλι του χρόνου χωρίς να ξέρεις τι μπορεί να γίνει ενδιάμεσα, έχοντας έναν γερασμένο σταρ στην άκρη.RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 4:31 pmΕγώ την καταλαβαίνω. Να κάνεις την δουλειά σου φέτος γιατί η αγορά δεν έχει τίποτα από πλειμεικερ. Να τον έχεις και του χρόνου που θα σταματήσει ο Σλούκας έτσι ώστε να θές ένα πλειμεικερ του χρόνου όχι 2.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2026 4:28 pm
Ούτε εγώ καταλαβαίνω τον Καμπάτσο. Κι άλλον άσσο 60 χρονών; Τι διάολο;
Αν ισχύει είναι εντελώς κίνηση μόνο για φέτος (ενώ σίγουρα θα του έχει προσφερθεί κάνα 3ετές).

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο