Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:07 pm

Djole77 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:00 pm
BillyPao έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2026 1:53 pm

Όταν τον είχε ανακοινώσει ο Γιαννακόπουλος, είχε πει ότι σε λίγες εβδομάδες και πάντως πριν την έναρξη της σεζόν θα έχει το διαβατήριο του, αλλιώς προφανώς και δε θα τον παίρναμε. Τώρα αν γίνουν τίποτα περίεργα για να καθυστερήσει η έκδοση του διαβατηρίου του... δε θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις κανείς ποιος θα είναι από πίσω.
Με βάση ότι θέλει ένα χρόνο να βγει το διαβατήριο αν βγει νωρίτερα τότε ξέρουμε ποιος θα είναι από πίσω. :banana:
Το ποια ομάδα έχει άκρες με αυτή τη. Κυβέρνηση είναι γνωστό, μην αντιστρέφουμε την πραγματικότητα

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:15 pm

BillyPao έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2026 2:03 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2026 2:01 pm

ναι γιατι οτι λεει ο δπγ ειναι αληθεια και δεν πεφτει ποτε εξω :lol:
Αν ο Γιαννακόπουλος ήξερε ότι το διαβατήριο του Φαλ αργούσε να βγει, δε θα γινόταν αυτή η μεταγραφή.
Το ρεπορταζ λεει οτι θα περναμε τον Φαλ ακομα και χωρις διαβατηριο.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:28 pm

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2026 2:01 pm
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Φαλ έχουν βγει από 27/5,είναι ορατά μόνο από τον υποψήφιο με τους κωδικούς του

Άρα η ο Φαλ έχει πει ψέματα στην ομάδα (πραγμα μαλλον απιθανο,ολο κ καποιος θα ζτησε να τις δει)η όντως τις έχει περάσει
Από εκεί κ πέρα γραφειοκρατικο είναι κι αυτά πάντα παίρνουν ένα ζζζζμπρωξιμο
η καμια τουρτιτσα :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:33 pm

kein έγραψε:
Djole77 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:00 pm

Με βάση ότι θέλει ένα χρόνο να βγει το διαβατήριο αν βγει νωρίτερα τότε ξέρουμε ποιος θα είναι από πίσω. :banana:
Το ποια ομάδα έχει άκρες με αυτή τη. Κυβέρνηση είναι γνωστό, μην αντιστρέφουμε την πραγματικότητα
θεμιτή κάθε άποψη εννοείται αλλά αυτό το "μην αντιστρέφουμε την πραγματικότητα" τι πάει να πει;

ότι η πραγματικότητα είναι προφανής και δεδομένη και αυτή είναι ότι η κυβέρνηση πολεμάει τον Παναθηναϊκό; ή έστω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει άκρες;

επέτρεψε μου να αμφιβάλλω έχοντας πολλά πρόσφατα παραδείγματα στο μυαλό μου :)

RedEmperor

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:37 pm

yawn.brigade έγραψε:
kein έγραψε:

θεμιτή κάθε άποψη εννοείται αλλά αυτό το "μην αντιστρέφουμε την πραγματικότητα" τι πάει να πει;

ότι η πραγματικότητα είναι προφανής και δεδομένη και αυτή είναι ότι η κυβέρνηση πολεμάει τον Παναθηναϊκό; ή έστω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει άκρες;

Εγώ ξέρω ότι αυτή η κυβέρνηση έδωσε άμεσα το γήπεδο στον παο κάνοντας του το χατίρι και για τον πάρκινγκ που δεν ήταν στην αρχική σύμβαση και έκανε δύσκολη την ζωή του Ολυμπιακού ο οποίος θα έχει έτοιμο γήπεδο σχεδόν 4 χρόνια μετά. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

BillyPao έγραψε:
Jeight έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2026 1:42 pm
Για τον Φαλ προτρεχετε λιγο. Θα παριε μηνες για την εκδοση αν εχει περασει οντως τις εξετασεις.
Όταν τον είχε ανακοινώσει ο Γιαννακόπουλος, είχε πει ότι σε λίγες εβδομάδες και πάντως πριν την έναρξη της σεζόν θα έχει το διαβατήριο του, αλλιώς προφανώς και δε θα τον παίρναμε. Τώρα αν γίνουν τίποτα περίεργα για να καθυστερήσει η έκδοση του διαβατηρίου του... δε θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις κανείς ποιος θα είναι από πίσω.
Επισης δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι ο προεδρος σας δεν ειναι αξιοπιστος σε σχεδον τιποτα απο αυτα που λεει αλλα παρολη αυτη την γνωση εχεις ατομα που τον υπερασπιζονται 24/7.

Αν λεει οτι θελει μερικες εβδομαδες τοτε πατε για μηνες....

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:43 pm

RedEmperor έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

Εγώ ξέρω ότι αυτή η κυβέρνηση έδωσε άμεσα το γήπεδο στον παο κάνοντας του το χατίρι και για τον πάρκινγκ που δεν ήταν στην αρχική σύμβαση και έκανε δύσκολη την ζωή του Ολυμπιακού ο οποίος θα έχει έτοιμο γήπεδο σχεδόν 4 χρόνια μετά. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του
Ο Ολυμπιακός θα έχει γήπεδο πληρωμένο από το κράτος ενώ ο Γιαννακόπουλος έβαλε χρήματα από την τσέπη του για να κάνει την επένδυση, μιλάμε αδικείστε τρομερά...

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:43 pm

RedEmperor έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

στην περίπτωση του Ολυμπιακού η καθυστέρηση οφείλεται και στις απαιτήσεις των Αγγελόπουλων. δε ξέρω σε ποιο ποσοστό φταίνε οι απαιτήσεις τους και σε ποιο η κυβέρνηση αλλά σίγουρα έχουν ευθύνες και οι ίδιοι.

ενδεικτικά αναφέρω μια περσινή (νομίζω) ανακοίνωση της ΚΑΕ που καλούσε την κυβέρνηση να υπογράψει έστω αυτά που είχαν συμφωνηθεί τον προηγούμενο (της ανακοίνωσης) Σεπτέμβριο. και αυτό έγινε τελικά.

οπότε μίνιμουμ ένας χρόνος χάθηκε έτσι.

BillyPao

champion
Reactions:

Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:44 pm

Jeight έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Επισης δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι ο προεδρος σας δεν ειναι αξιοπιστος σε σχεδον τιποτα απο αυτα που λεει αλλα παρολη αυτη την γνωση εχεις ατομα που τον υπερασπιζονται 24/7.

Αν λεει οτι θελει μερικες εβδομαδες τοτε πατε για μηνες....
Μόνο που για να είπε αυτό που είπε, προφανώς είχε την διαβεβαίωση ή του ίδιου του Φαλ ή του νομικού τμήματος της ομάδας.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:45 pm

οτι ο φαλ περασε τις εξετασεις ειναι σιγουρο αφου τους εδειξε τα χαρτια τωρα ποτε ακριβως θα βγει το διαβατηριο δεν ξερει κανεις
αυτες οι περιπτωσεις δεν ειναι οπως οι κοινες ο φαλ δεν ειναι ο μοχαμεντ απτο πακισταν που πουλαει κινητα στην ομονοια
θα πεσουν τηλεφωνα και θα προωθηθει το θεμα
και να μην το παρει τον σεπτεμβριο μεχρι τον ιανουαριο πρεπει να το εχει στα χερια του

εχω την εντυπωση οτι και χωρις διαβατηριο παλι τον φαλ θα περναμε ισως με κανα 200κ τον χρονο λιγοτερα ας πουμε

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:46 pm

BillyPao έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:44 pm

Μόνο που για να είπε αυτό που είπε, προφανώς είχε την διαβεβαίωση ή του ίδιου του Φαλ ή του νομικού τμήματος της ομάδας.
μπιλυ για την εκδοση κρατα μια επιφυλαξη
δεν ειναι σιγουρο 100% οτι μπορει να γινει μεχρι να ξεκινησει η χρονια

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:47 pm

τουλουμπα έγραψε:
δεν έχει τις άκρες ο Παναθηναϊκός να κάνει τέτοια πράγματα :cry:

BillyPao

champion
Reactions:

τουλουμπα έγραψε:
οτι ο φαλ περασε τις εξετασεις ειναι σιγουρο αφου τους εδειξε τα χαρτια τωρα ποτε ακριβως θα βγει το διαβατηριο δεν ξερει κανεις
αυτες οι περιπτωσεις δεν ειναι οπως οι κοινες ο φαλ δεν ειναι ο μοχαμεντ απτο πακισταν που πουλαει κινητα στην ομονοια
και να μην το παρει τον σεπτεμβριο μεχρι τον ιανουαριο πρεπει να το εχει στα χερια του

εχω την εντυπωση οτι και χωρις διαβατηριο παλι τον φαλ θα περναμε ισως με κανα 200κ τον χρονο λιγοτερα ας πουμε
Αυτό περιμένω (και πρέπει) να γίνει, ώστε το πολύ αρχές Σεπτεμβρίου ο Φαλ να έχει το διαβατήριο του και να δηλωθεί ως "Ελληνας" στον ΕΣΑΚΕ.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:49 pm

yawn.brigade έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
δεν έχει τις άκρες ο Παναθηναϊκός να κάνει τέτοια πράγματα :cry:
καλα σιγα το ρουσφετι που πρεπει να εχεις και τις τρελες ακρες για να το πετυχεις

εδω ο φαλ καταφερε να περασει τις εξετασεις στο αν βγει 2 μηνες νωριτερα η αργοτερα το διαβατηριο καλλησαμε :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:52 pm

συμφωνια για τολιο θα παρουμε 1.2 και ο παιχτης 1 εκατ τον χρονο

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”