η καμια τουρτιτσαbig_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 2:01 pmΤα αποτελέσματα των εξετάσεων του Φαλ έχουν βγει από 27/5,είναι ορατά μόνο από τον υποψήφιο με τους κωδικούς του
Άρα η ο Φαλ έχει πει ψέματα στην ομάδα (πραγμα μαλλον απιθανο,ολο κ καποιος θα ζτησε να τις δει)η όντως τις έχει περάσει
Από εκεί κ πέρα γραφειοκρατικο είναι κι αυτά πάντα παίρνουν ένα ζζζζμπρωξιμο
Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Επισης δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι ο προεδρος σας δεν ειναι αξιοπιστος σε σχεδον τιποτα απο αυτα που λεει αλλα παρολη αυτη την γνωση εχεις ατομα που τον υπερασπιζονται 24/7.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 1:53 pmΌταν τον είχε ανακοινώσει ο Γιαννακόπουλος, είχε πει ότι σε λίγες εβδομάδες και πάντως πριν την έναρξη της σεζόν θα έχει το διαβατήριο του, αλλιώς προφανώς και δε θα τον παίρναμε. Τώρα αν γίνουν τίποτα περίεργα για να καθυστερήσει η έκδοση του διαβατηρίου του... δε θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις κανείς ποιος θα είναι από πίσω.
Αν λεει οτι θελει μερικες εβδομαδες τοτε πατε για μηνες....
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Ολυμπιακός θα έχει γήπεδο πληρωμένο από το κράτος ενώ ο Γιαννακόπουλος έβαλε χρήματα από την τσέπη του για να κάνει την επένδυση, μιλάμε αδικείστε τρομερά...RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:37 pmΕγώ ξέρω ότι αυτή η κυβέρνηση έδωσε άμεσα το γήπεδο στον παο κάνοντας του το χατίρι και για τον πάρκινγκ που δεν ήταν στην αρχική σύμβαση και έκανε δύσκολη την ζωή του Ολυμπιακού ο οποίος θα έχει έτοιμο γήπεδο σχεδόν 4 χρόνια μετά. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα τουyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:33 pm
θεμιτή κάθε άποψη εννοείται αλλά αυτό το "μην αντιστρέφουμε την πραγματικότητα" τι πάει να πει;
ότι η πραγματικότητα είναι προφανής και δεδομένη και αυτή είναι ότι η κυβέρνηση πολεμάει τον Παναθηναϊκό; ή έστω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει άκρες;
επέτρεψε μου να αμφιβάλλω έχοντας πολλά πρόσφατα παραδείγματα στο μυαλό μου![]()
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
στην περίπτωση του Ολυμπιακού η καθυστέρηση οφείλεται και στις απαιτήσεις των Αγγελόπουλων. δε ξέρω σε ποιο ποσοστό φταίνε οι απαιτήσεις τους και σε ποιο η κυβέρνηση αλλά σίγουρα έχουν ευθύνες και οι ίδιοι.RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:37 pmΕγώ ξέρω ότι αυτή η κυβέρνηση έδωσε άμεσα το γήπεδο στον παο κάνοντας του το χατίρι και για τον πάρκινγκ που δεν ήταν στην αρχική σύμβαση και έκανε δύσκολη την ζωή του Ολυμπιακού ο οποίος θα έχει έτοιμο γήπεδο σχεδόν 4 χρόνια μετά. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα τουyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:33 pm
θεμιτή κάθε άποψη εννοείται αλλά αυτό το "μην αντιστρέφουμε την πραγματικότητα" τι πάει να πει;
ότι η πραγματικότητα είναι προφανής και δεδομένη και αυτή είναι ότι η κυβέρνηση πολεμάει τον Παναθηναϊκό; ή έστω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει άκρες;
επέτρεψε μου να αμφιβάλλω έχοντας πολλά πρόσφατα παραδείγματα στο μυαλό μου![]()
ενδεικτικά αναφέρω μια περσινή (νομίζω) ανακοίνωση της ΚΑΕ που καλούσε την κυβέρνηση να υπογράψει έστω αυτά που είχαν συμφωνηθεί τον προηγούμενο (της ανακοίνωσης) Σεπτέμβριο. και αυτό έγινε τελικά.
οπότε μίνιμουμ ένας χρόνος χάθηκε έτσι.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μόνο που για να είπε αυτό που είπε, προφανώς είχε την διαβεβαίωση ή του ίδιου του Φαλ ή του νομικού τμήματος της ομάδας.Jeight έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:37 pmΕπισης δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι ο προεδρος σας δεν ειναι αξιοπιστος σε σχεδον τιποτα απο αυτα που λεει αλλα παρολη αυτη την γνωση εχεις ατομα που τον υπερασπιζονται 24/7.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 1:53 pm
Όταν τον είχε ανακοινώσει ο Γιαννακόπουλος, είχε πει ότι σε λίγες εβδομάδες και πάντως πριν την έναρξη της σεζόν θα έχει το διαβατήριο του, αλλιώς προφανώς και δε θα τον παίρναμε. Τώρα αν γίνουν τίποτα περίεργα για να καθυστερήσει η έκδοση του διαβατηρίου του... δε θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις κανείς ποιος θα είναι από πίσω.
Αν λεει οτι θελει μερικες εβδομαδες τοτε πατε για μηνες....
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
οτι ο φαλ περασε τις εξετασεις ειναι σιγουρο αφου τους εδειξε τα χαρτια τωρα ποτε ακριβως θα βγει το διαβατηριο δεν ξερει κανεις
αυτες οι περιπτωσεις δεν ειναι οπως οι κοινες ο φαλ δεν ειναι ο μοχαμεντ απτο πακισταν που πουλαει κινητα στην ομονοια
θα πεσουν τηλεφωνα και θα προωθηθει το θεμα
και να μην το παρει τον σεπτεμβριο μεχρι τον ιανουαριο πρεπει να το εχει στα χερια του
εχω την εντυπωση οτι και χωρις διαβατηριο παλι τον φαλ θα περναμε ισως με κανα 200κ τον χρονο λιγοτερα ας πουμε
αυτες οι περιπτωσεις δεν ειναι οπως οι κοινες ο φαλ δεν ειναι ο μοχαμεντ απτο πακισταν που πουλαει κινητα στην ομονοια
και να μην το παρει τον σεπτεμβριο μεχρι τον ιανουαριο πρεπει να το εχει στα χερια του
εχω την εντυπωση οτι και χωρις διαβατηριο παλι τον φαλ θα περναμε ισως με κανα 200κ τον χρονο λιγοτερα ας πουμε
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό περιμένω (και πρέπει) να γίνει, ώστε το πολύ αρχές Σεπτεμβρίου ο Φαλ να έχει το διαβατήριο του και να δηλωθεί ως "Ελληνας" στον ΕΣΑΚΕ.τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:45 pmοτι ο φαλ περασε τις εξετασεις ειναι σιγουρο αφου τους εδειξε τα χαρτια τωρα ποτε ακριβως θα βγει το διαβατηριο δεν ξερει κανεις
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
καλα σιγα το ρουσφετι που πρεπει να εχεις και τις τρελες ακρες για να το πετυχειςyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:47 pmδεν έχει τις άκρες ο Παναθηναϊκός να κάνει τέτοια πράγματα![]()
εδω ο φαλ καταφερε να περασει τις εξετασεις στο αν βγει 2 μηνες νωριτερα η αργοτερα το διαβατηριο καλλησαμε
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τις εξετάσεις τις πέρασε όσο ήταν στον Ολυμπιακό, τώρα είναι αλλιώς.τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:49 pmκαλα σιγα το ρουσφετι που πρεπει να εχεις και τις τρελες ακρες για να το πετυχειςyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:47 pm
δεν έχει τις άκρες ο Παναθηναϊκός να κάνει τέτοια πράγματα![]()
εδω ο φαλ καταφερε να περασει τις εξετασεις στο αν βγει 2 μηνες νωριτερα η αργοτερα το διαβατηριο καλλησαμε![]()
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Άρα ομολογείς ότι ελέγχετε τα πράγματα...yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:53 pmτις εξετάσεις τις πέρασε όσο ήταν στον Ολυμπιακό, τώρα είναι αλλιώς.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο