Δε με χαλάει αλλά πιστεύω είναι κάποιος που δε θα έχει πολυακουστεί και ίσως θα είναι κάπως έκπληξη.
Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
έβαλα σε κονσέρβα τη Μάτζικ Γιούρολιγκ στο σημείο που μιλάνε για τον γκαρντ του Παναθηναϊκού και μου έκανε εντύπωση που ο Λάλαξ είπε ότι οι Καμπάτσο, Φρανσίσκο, Μαλεντόν και Γκος είναι παίκτες ίδιου επιπέδου με διαφορετικά θετικά και αρνητικά ο καθένας.
όχι ότι ισχύει κάτι τέτοιο φυσικά αλλά ίσως και να έχει λόγο που το είπε.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ για κάποιο λόγο νομίζω ότι αν ο Ομπράντοβιτς μπορούσε να διαλέξει όποιον θέλει από αυτούς θα διάλεγε τον Μαλεντόν.yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 12:00 amέβαλα σε κονσέρβα τη Μάτζικ Γιούρολιγκ στο σημείο που μιλάνε για τον γκαρντ του Παναθηναϊκού και μου έκανε εντύπωση που ο Λάλαξ είπε ότι οι Καμπάτσο, Φρανσίσκο, Μαλεντόν και Γκος είναι παίκτες ίδιου επιπέδου με διαφορετικά θετικά και αρνητικά ο καθένας.
Τώρα βέβαια να πουλήσει η Ρεάλ παίκτη που θέλει σχεδόν αδύνατο.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
κι εγώ αυτόν θα διάλεγα αλλά νομίζω ότι είστε σε φάση all-in για Ευρωλίγκα του χρόνου οπότε θα πάτε για βετεράνο. είπε κιόλας ο Λάλαξ ότι δε θα ήθελε 25χρονο pg, αν ήταν αυτός ο στόχος φαντάζομαι δε θα έκανε τέτοιο σχόλιο. κυρίως όμως όντως δε νομίζω να τον πουλάει η Ρεάλ.pan24 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 12:02 amΕγώ για κάποιο λόγο νομίζω ότι αν ο Ομπράντοβιτς μπορούσε να διαλέξει όποιον θέλει από αυτούς θα διάλεγε τον Μαλεντόν.yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 12:00 am
έβαλα σε κονσέρβα τη Μάτζικ Γιούρολιγκ στο σημείο που μιλάνε για τον γκαρντ του Παναθηναϊκού και μου έκανε εντύπωση που ο Λάλαξ είπε ότι οι Καμπάτσο, Φρανσίσκο, Μαλεντόν και Γκος είναι παίκτες ίδιου επιπέδου με διαφορετικά θετικά και αρνητικά ο καθένας.
Τώρα βέβαια να πουλήσει η Ρεάλ παίκτη που θέλει σχεδόν αδύνατο.
για Καμπάτσο είπε ότι ενώ έχει out στο συμβόλαιο του δε θέλει να φύγει οπότε τον ξεχνάτε και αυτόν.
ο Φρανσίσκο λένε πήρε εγγυήσεις από τη Βιλερμπάν ότι δε θα υπάρξει θέμα με τα χρήματα.
το ότι βρέθηκε ο Γκος σε αυτή την τετράδα "ίδιου επιπέδου" τον κάνει βασικό ύποπτο.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Aυτη η 4αδα είναι η μόνοι από τους 8 των play off που ίσως (για διάφορους λογους) μπορούσαν να βγουν στην αγορά
Από Βαλένθια ο ένας έκλεισε(κι ο άλλος αλλαμε Τόμσον δε νομίζω να ασχολιομασταν)
Από Μονακό οι 2 επίσης
Από Χαποελ ο ένας που αξίζει δε βγαίνει
Από Ολυμπιακό δεν υπήρχε τίποτα
Από Φενερ επίσης
Ποιοι μένουν?Ο Γκος οι 2 της Ρεαλ κι ο Φρανσίσκο (που όμως τελικά μάλλον false alarm ηταν)
Ζαρια ρίχνουν οι ματζικοευρολιγκαιοι διότι δε ξέρουν τιποτα
Από Βαλένθια ο ένας έκλεισε(κι ο άλλος αλλαμε Τόμσον δε νομίζω να ασχολιομασταν)
Από Μονακό οι 2 επίσης
Από Χαποελ ο ένας που αξίζει δε βγαίνει
Από Ολυμπιακό δεν υπήρχε τίποτα
Από Φενερ επίσης
Ποιοι μένουν?Ο Γκος οι 2 της Ρεαλ κι ο Φρανσίσκο (που όμως τελικά μάλλον false alarm ηταν)
Ζαρια ρίχνουν οι ματζικοευρολιγκαιοι διότι δε ξέρουν τιποτα
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο Καμπάτσο είναι ο καλύτερος όλων αλλά και να ήθελε να έρθει εμένα θα με προβλημάτιζε το να έχω έναν 35χρονο με τριετές συμβόλαιο ως anchor player. θα μου φαινόταν κίνηση "κάνω all-in για να πάρω φέτος την Ευρωλίγκα υποθηκεύοντας σε κάποιο βαθμό το μέλλον της ομάδας".
ο Φρανσίσκο δεν αποτελεί το τέλειο φιτ σε καμία περίπτωση αλλά έκανε χρονιά σχεδόν mvp και είναι και σε πολύ καλή ηλικία, δε τον προσπερνάς αν σου δοθεί η ευκαιρία.
ο Μαλεντόν έκανε μέτρια χρονιά αλλά μπορεί εύκολα να είναι από τους καλύτερους pg της Ευρωλίγκας σε 1-2 χρόνια, ειδικά με προπονητή τον Ζοτς. εγώ αυτόν θα έπαιρνα αν μπορούσα.
ο Γκος είναι ο Γκος, τον γνωρίζουμε όλοι. δεν αποτελεί στοίχημα και θα προσφέρει σίγουρα όσο είναι υγιής αλλά δεν είναι παίκτης επιπέδου "του δίνω τα κλειδιά ομάδας με το μεγαλύτερο μπάτζετ στη διοργάνωση". αν ήταν ελεύθερος θα τον έπαιρνα σίγουρα λόγω στενότητας της αγοράς αλλά δε ξέρω αν αξίζει να πληρώσετε τρελό buy-out (που σίγουρα θα ζητήσει η Ζελγκίρις) και να του κάνετε πολυετές συμβόλαιο.
τηρουμένων των συνθηκών στην ομάδα σας και στην αγορά φέτος εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχατε πάρει τον Μάικ Τζέιμς με διετές συμβόλαιο (πιθανότατα) κάτω από 2 εκατομμύρια και να κάνατε μια χαρά τη δουλειά σας έχοντας και κάβα αν προκύψει κάτι καλύτερο του χρόνου.
ο Φρανσίσκο δεν αποτελεί το τέλειο φιτ σε καμία περίπτωση αλλά έκανε χρονιά σχεδόν mvp και είναι και σε πολύ καλή ηλικία, δε τον προσπερνάς αν σου δοθεί η ευκαιρία.
ο Μαλεντόν έκανε μέτρια χρονιά αλλά μπορεί εύκολα να είναι από τους καλύτερους pg της Ευρωλίγκας σε 1-2 χρόνια, ειδικά με προπονητή τον Ζοτς. εγώ αυτόν θα έπαιρνα αν μπορούσα.
ο Γκος είναι ο Γκος, τον γνωρίζουμε όλοι. δεν αποτελεί στοίχημα και θα προσφέρει σίγουρα όσο είναι υγιής αλλά δεν είναι παίκτης επιπέδου "του δίνω τα κλειδιά ομάδας με το μεγαλύτερο μπάτζετ στη διοργάνωση". αν ήταν ελεύθερος θα τον έπαιρνα σίγουρα λόγω στενότητας της αγοράς αλλά δε ξέρω αν αξίζει να πληρώσετε τρελό buy-out (που σίγουρα θα ζητήσει η Ζελγκίρις) και να του κάνετε πολυετές συμβόλαιο.
τηρουμένων των συνθηκών στην ομάδα σας και στην αγορά φέτος εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχατε πάρει τον Μάικ Τζέιμς με διετές συμβόλαιο (πιθανότατα) κάτω από 2 εκατομμύρια και να κάνατε μια χαρά τη δουλειά σας έχοντας και κάβα αν προκύψει κάτι καλύτερο του χρόνου.
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο τύπος δεν ξέρει τπτ πια. Τον έχουν στην απέξω οπότε μην δίνεις σημασία τι λέει.yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 12:13 amκι εγώ αυτόν θα διάλεγα αλλά νομίζω ότι είστε σε φάση all-in για Ευρωλίγκα του χρόνου οπότε θα πάτε για βετεράνο. είπε κιόλας ο Λάλαξ ότι δε θα ήθελε 25χρονο pg, αν ήταν αυτός ο στόχος φαντάζομαι δε θα έκανε τέτοιο σχόλιο. κυρίως όμως όντως δε νομίζω να τον πουλάει η Ρεάλ.
για Καμπάτσο είπε ότι ενώ έχει out στο συμβόλαιο του δε θέλει να φύγει οπότε τον ξεχνάτε και αυτόν.
ο Φρανσίσκο λένε πήρε εγγυήσεις από τη Βιλερμπάν ότι δε θα υπάρξει θέμα με τα χρήματα.
το ότι βρέθηκε ο Γκος σε αυτή την τετράδα "ίδιου επιπέδου" τον κάνει βασικό ύποπτο.
Επίσης σιγά μην δώσει η Ζαλγκίρις τον γκος. Καλά για Ρεάλ αστείο τα περί καμπατσο. Το πιο πιθανόν από νβα κάποιον θα πάρει ο ΠΑΟ η κάποιον μικρότερου βεληνεκούς από Ευρώπη.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
το να τον βάλουν στην απέξω ο Κοντός και ο ντιπιτζί είναι κάτι που δε θα γίνει ποτέ ή μάλλον που δε θα ξαναγίνει για να ακριβολογούμε. πριν λίγο καιρό ήταν στο γραφείο του ντιπιτζί οι τρεις τους και έτρωγαν πίτσες.Djole77 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 12:59 amΟ τύπος δεν ξέρει τπτ πια. Τον έχουν στην απέξω οπότε μην δίνεις σημασία τι λέει.yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2026 12:13 am
κι εγώ αυτόν θα διάλεγα αλλά νομίζω ότι είστε σε φάση all-in για Ευρωλίγκα του χρόνου οπότε θα πάτε για βετεράνο. είπε κιόλας ο Λάλαξ ότι δε θα ήθελε 25χρονο pg, αν ήταν αυτός ο στόχος φαντάζομαι δε θα έκανε τέτοιο σχόλιο. κυρίως όμως όντως δε νομίζω να τον πουλάει η Ρεάλ.
το τι λέει και πότε το λέει είναι άλλο πράγμα αλλά αυτό ίσχυε πάντα, δε νομίζω να άλλαξε φέτος.
τέλος πάντων εδώ θα είμαστε να δούμε τι ισχύει και τι όχι.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο