Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
manos_89

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Westbrook τελείωσε χρονιά που είχε 15.2/6.7/5.4. Αν έρθει, ακόμα και στα 37 του, θα είναι τεράστια μεταγραφή. Τον προτιμώ σε σχέση με τον Russel στα 30 του. Σε αντίθεση με τον Russel, ο Westbrook είναι μια χαρά επαγγελματίας, τούμπανο σωματικά, και γενικότερα παρότι έχει φάει αρκετή λέζα στο ΝΒΑ, δεν είναι πλέον ο ball hog παίκτης που ήταν. Αντιθέτως τα τελευταία χρόνια είναι παίκτης ομάδας, έχει περάσει σε έναν pass first ρόλο. Το ερώτημα που ισχύει και για τους 2 είναι το αν θα καταφέρναν να καταλάβουν το Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Εγώ πιστεύω ότι ο Westbrook θα έβαζε περισσότερο effort στο να προσαρμοστεί ενώ ο Russel υπάρχει πιθανότητα να καταλήξει σαν την περίπτωση Holmes.
Παρόλα αυτά, λόγω προοπτικής, θα μου άρεσε ξαναλέω ο Killian Hayes που στα 24 του μπορεί να κυριαρχήσει, ειδικά με προπονητή τον Ζέλικο, για τα επόμενα πολλά χρόνια στην Ευρώπη.
Παρόλα αυτά, λόγω προοπτικής, θα μου άρεσε ξαναλέω ο Killian Hayes που στα 24 του μπορεί να κυριαρχήσει, ειδικά με προπονητή τον Ζέλικο, για τα επόμενα πολλά χρόνια στην Ευρώπη.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Θέλουμε άσσο με μέτριο προς καλό τρίποντο, και συζητάμε για τον Ουέστμπρουκ;manos_89 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 27, 2026 5:31 pmο Russel εχει δημιουργία αλλά το τρίποντό του έχει χειροτερεύσει αρκετά. Όσες φορές τον είδα πέρυσι, ελάχιστες δηλαδή, μου έμοιαζε παλαίμαχος τύπου Χόλμς.
Ο Westbrook είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν 1 στο εκατομμύριο έρθει, είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσει όλα για να προσαρμοστεί.
-
manos_89

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan
- Προειδοποιήσεις:
0
Ντάξει κοίτα, ο Westbrook τα τελευταία 2 χρόνια έχει μεγαλύτερο του 32% ποσοστό σε αρκετά παιχνίδια και με αρκετές προσπάθειες. Αλλά είναι ελίτ στο playmaking, αθλητικότητα (στην Ευρώπη), στην on-ball άμυνα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημά του κατά τη γνώμη μου δεν είναι το σουτ αλλά η off-ball άμυνα. Αν το συνδυάσεις με την ανύπαρκτη off ball άμυνα του Nunn μπορεί να είναι καταστροφικό. Αλλά είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί και στους 2BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 27, 2026 5:35 pmΘέλουμε άσσο με μέτριο προς καλό τρίποντο, και συζητάμε για τον Ουέστμπρουκ;manos_89 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 27, 2026 5:31 pm
ο Russel εχει δημιουργία αλλά το τρίποντό του έχει χειροτερεύσει αρκετά. Όσες φορές τον είδα πέρυσι, ελάχιστες δηλαδή, μου έμοιαζε παλαίμαχος τύπου Χόλμς.
Ο Westbrook είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν 1 στο εκατομμύριο έρθει, είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσει όλα για να προσαρμοστεί.![]()
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δε ξέρω βέβαια αν θα είχε κίνητρο ένας παίκτης σε αυτή την ηλικία και έχοντας ήδη βγάλει τόσα χρήματα από το μπάσκετ.manos_89 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 27, 2026 5:41 pmΝτάξει κοίτα, ο Westbrook τα τελευταία 2 χρόνια έχει μεγαλύτερο του 32% ποσοστό σε αρκετά παιχνίδια και με αρκετές προσπάθειες. Αλλά είναι ελίτ στο playmaking, αθλητικότητα (στην Ευρώπη), στην on-ball άμυνα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημά του κατά τη γνώμη μου δεν είναι το σουτ αλλά η off-ball άμυνα. Αν το συνδυάσεις με την ανύπαρκτη off ball άμυνα του Nunn μπορεί να είναι καταστροφικό. Αλλά είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί και στους 2
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0