Όταν λες "ποιον παίκτη υποστήριζαν"; Υπάρχουν εκεί έξω οργανωμένοι οπαδοί του Φαλ; Κι όταν παίζει ο Μιλουτίνοφ φωνάζουν "ουυυ ξεφτίλα";basilis_.kts έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 25, 2026 11:02 pmθα ηθελα να πω και το εξης μετα την ανακοινωση του φαλ στον παναθηναικο
το καλοκαιρι του 2025 ο μιλουτινοφ ηταν ετοιμος να φυγει κυριως λογω της κακιστης διαχειρισης του μπαρτζωκα εχοντας στα χερια του προτασεις οπως του παναθηναικου που του εδινε 3εκ.παρα την τραγικη του διαχειριση ο μιλουτινοφ επελεξε να μεινει στον ολυμπιακο με 2.3εκ δηλαδη με λιγοτερα και περιπου ισοποσα με οσα του εδινε η αρμανι
ο φαλ αντιθετα θεωρω δεδομενο πως θα ειχε προτασεις απο αρη/παοκ και βιλλερμπαν με 1εκ ισως και λιγο παραπανω.επελεξε να παει στον παναθηναικο για καμια 500χιλ παραπανω φερομενος καθαρα επαγγελματικα
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ποιον παικτη υποστηριζαν τοσα χρονια οτι επρεπε να παιζει εναντι του μιλουτινοφ για να καταλαβουν πως εκτος απο συγκριση σε ταλεντο υπαρχει και συγκριση ποιος γουσταρε εν τελει και την ομαδα
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλύτερα ξεκίνα να κάνεις προτάσεις για το ποιον/ποιους θα ήθελες εσύ ?Jeight έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 25, 2026 10:42 pmΤι το να το κανουμε το πυρηνικο οπλο στο 3? Δεν εχουμε ηδη αρκετους σκορερ? Πως θα βρουν κατοχες αυτοι κε τοννχεζονα?assistant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 25, 2026 10:16 pmπροσωπικα αν υπηρχε εστω 1% πιθανοτητα θα χτυπαγα Χεζονια......18-20 λεπτα στο 3 και 10-12 στο 4.......και κλεισαμε......
ακομα και απο Ντιαλο τον προτιμω,εχει ωριμασει.....στην επιθεση ειναι πυρηνικο οπλο,στυν προσωπικη αμυνα αρκετα καλος .....στην ομαδικη ψιλοχανεται ακομα αλλα μην τα θελουμε κι ολα δικα μας........
Γιατι υπαρχει αυτη η επιμονη χρονια τωρα στο φορουμ να μπουκωνουνε την ομαδα με επιθετικογενεις παιχτες?
Δεν λεω για σενα προσωπικα αλλα ας μοορουσαν μερικοι θα εφερναν και λαρκιν φετος που εμεινε ελευθερος επειδη ειναι "παιχταρας"
Η επιμονή των περισσότερων πιθανότατα έχει να κάνει με το... οτι θέλουν διαφορετικά πράγματα απο εσένα!
Ο καθένας μας έχει διαφορετικά γούστα στο τι παίχτες του αρέσουν αλλα και τι στυλ περιμένει να δει του χρόνου απο την ομάδα, ειδικά τη στιγμή που γίνεται και μια αρκετά καλή ανανέωση στο ρόστερ... και φέτος ο κόουτς έδειξε σε πολλούς πως οτι "εμμονές" και αν είχε μπόρεσε να τις βάλει στην άκρη ή και απλά δεν τις είχε ποτέ απλά έτσι το ερμήνευσαν κάποιοι (ελπίζω όχι κακοπροαίρετα).
Πάντως φέτος είχαμε τον αμυντικό Ελβετικό σουγιά Γουόρντ και στα δύσκολα τον έβγαζε έξω ή του μείωνε το χρόνο συχνά πυκνά.
Ίσως αν μπορούσε να σουτάρει ή έστω να σκοράρει με μια σταθερά να μην το βλέπαμε αυτό.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
ποιον παικτη υποστηριζαν οτι επρεπε να παιζει εναντι του μιλουτινοφ...ειναι ολο μαζι μια προτασηStam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 25, 2026 11:28 pmΌταν λες "ποιον παίκτη υποστήριζαν"; Υπάρχουν εκεί έξω οργανωμένοι οπαδοί του Φαλ; Κι όταν παίζει ο Μιλουτίνοφ φωνάζουν "ουυυ ξεφτίλα";basilis_.kts έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 25, 2026 11:02 pmθα ηθελα να πω και το εξης μετα την ανακοινωση του φαλ στον παναθηναικο
το καλοκαιρι του 2025 ο μιλουτινοφ ηταν ετοιμος να φυγει κυριως λογω της κακιστης διαχειρισης του μπαρτζωκα εχοντας στα χερια του προτασεις οπως του παναθηναικου που του εδινε 3εκ.παρα την τραγικη του διαχειριση ο μιλουτινοφ επελεξε να μεινει στον ολυμπιακο με 2.3εκ δηλαδη με λιγοτερα και περιπου ισοποσα με οσα του εδινε η αρμανι
ο φαλ αντιθετα θεωρω δεδομενο πως θα ειχε προτασεις απο αρη/παοκ και βιλλερμπαν με 1εκ ισως και λιγο παραπανω.επελεξε να παει στον παναθηναικο για καμια 500χιλ παραπανω φερομενος καθαρα επαγγελματικα
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ποιον παικτη υποστηριζαν τοσα χρονια οτι επρεπε να παιζει εναντι του μιλουτινοφ για να καταλαβουν πως εκτος απο συγκριση σε ταλεντο υπαρχει και συγκριση ποιος γουσταρε εν τελει και την ομαδα
το 90% του φορουμ περσι το καλοκαιρι εδιναν δικιο στον μπαρτζωκα που θα κρατησει τον στρατιωτη φαλ και θα αφησει να φυγει ο χοντρος μιλουτινοφ
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
οπως εχω ξαναπει, εγω οτι διαρρεει απο ενα γραφειο το μεταφερω. δεν ειναι επιβεβαιωμενο δεν ειναι αλαθητο. μπορει να ειναι φημη απλως αλλα μπορει και εγκυρη πληροφορια.FabrizioOberto έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 25, 2026 4:50 pmΠάντως @Heisenberg (ωπ! Δουλεύει το μαραφέτι το μένσιον) με όλο το σεβασμό και σε εσένα και σε όσα παιδιά μας μεταφέρουν πληροφορίες, είναι δυνατόν να συζητείται πως ψαχνόμαστε για Γιαμπουσέλε; Άλλο τι λέγεται στο X και άλλο να το συζητάνε έστω στα μανατζερικά. Μιλάμε για παίκτη που σε αυτή την αγορά θα ζητήσει 4 ακατέβατα και θα έρθει για πίσω από Βεζέ και κάτι ψιλά (και αν) στο 5;
Θέλω να πω μου φαίνεται μούφα ακόμα και το να ρωτήσαμε "φιλολογικά" για τον παίκτη.
Φυσικά δεν αμφισβητώ εσένα, αλλά την "πληροφορία".
απο εναν τυπο που οταν εχει κεφια μου λεει και κατι.
Μου λεει το τι ακουει και αυτος εκει απο συζητησεις.
Δεν εχω καμια πηγη απο την ομαδα, οπως ο Γιατρος.
Επισης δεν με νοιαζει να ειναι παπατζα τελικα ή απλως φημη.
Δεν θιγομαι οπως ο Slow Horses.
Aληθεια χαθηκε αυτη η ψυχη.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και ευχαριστούμε πολύ για αυτό! Φαντάζεσαι να μην είχαμε "insiderιλίκια". Πόσες φορές να γελάσεις με τις "πληροφορίες" του Ζέρβα και του Μελάγιες;Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 25, 2026 11:54 pmοπως εχω ξαναπει, εγω οτι διαρρεει απο ενα γραφειο το μεταφερω. δεν ειναι επιβεβαιωμενο δεν ειναι αλαθητο. μπορει να ειναι φημη απλως αλλα μπορει και εγκυρη πληροφορια.FabrizioOberto έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 25, 2026 4:50 pmΠάντως @Heisenberg (ωπ! Δουλεύει το μαραφέτι το μένσιον) με όλο το σεβασμό και σε εσένα και σε όσα παιδιά μας μεταφέρουν πληροφορίες, είναι δυνατόν να συζητείται πως ψαχνόμαστε για Γιαμπουσέλε; Άλλο τι λέγεται στο X και άλλο να το συζητάνε έστω στα μανατζερικά. Μιλάμε για παίκτη που σε αυτή την αγορά θα ζητήσει 4 ακατέβατα και θα έρθει για πίσω από Βεζέ και κάτι ψιλά (και αν) στο 5;
Θέλω να πω μου φαίνεται μούφα ακόμα και το να ρωτήσαμε "φιλολογικά" για τον παίκτη.
Φυσικά δεν αμφισβητώ εσένα, αλλά την "πληροφορία".
απο εναν τυπο που οταν εχει κεφια μου λεει και κατι.
Μου λεει το τι ακουει και αυτος εκει απο συζητησεις.
Δεν εχω καμια πηγη απο την ομαδα, οπως ο Γιατρος.
Επισης δεν με νοιαζει να ειναι παπατζα τελικα ή απλως φημη.
Δεν θιγομαι οπως ο Slow Horses.
Aληθεια χαθηκε αυτη η ψυχη.
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
διαφωνω οτι περσι το 90% του φορουμ ηταν υπερ του Φαλ και κατα του Μιλου......πολυ διαφωνω.....παρα πολυ διαφωνω........basilis_.kts έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 25, 2026 11:42 pmποιον παικτη υποστηριζαν οτι επρεπε να παιζει εναντι του μιλουτινοφ...ειναι ολο μαζι μια προτασηStam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 25, 2026 11:28 pm
Όταν λες "ποιον παίκτη υποστήριζαν"; Υπάρχουν εκεί έξω οργανωμένοι οπαδοί του Φαλ; Κι όταν παίζει ο Μιλουτίνοφ φωνάζουν "ουυυ ξεφτίλα";
το 90% του φορουμ περσι το καλοκαιρι εδιναν δικιο στον μπαρτζωκα που θα κρατησει τον στρατιωτη φαλ και θα αφησει να φυγει ο χοντρος μιλουτινοφ

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο