ότι δλδ μένει ο Εβανς ;;Christofis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 9:31 amΚαλημερα και καλη βδομαδα. Μπαινοντας και επισημα σε περιοδους διακοπων να ευχηθω σε οσους φυγουν για διακοπες καλη ξεκουραση, ηρεμια χωρις καρδιοχτυπια και λιγοτερη παντοφλα λογω basketforum απο τις συζυγους, συντροφους, φιλεναδες.
Εχω ακουσει μια ψιλη πως εχουν φυγει ολοι οσοι θα επρεπε εκτος απο τον Μορρις καθως περιμενουμε να δουμε την αποφαση του Κορι και οτι υπαρχει ενα μικρο ενδεχομενο να μεινει εκεινος.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 9:53 amότι δλδ μένει ο Εβανς ;;Christofis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 9:31 amΚαλημερα και καλη βδομαδα. Μπαινοντας και επισημα σε περιοδους διακοπων να ευχηθω σε οσους φυγουν για διακοπες καλη ξεκουραση, ηρεμια χωρις καρδιοχτυπια και λιγοτερη παντοφλα λογω basketforum απο τις συζυγους, συντροφους, φιλεναδες.
Εχω ακουσει μια ψιλη πως εχουν φυγει ολοι οσοι θα επρεπε εκτος απο τον Μορρις καθως περιμενουμε να δουμε την αποφαση του Κορι και οτι υπαρχει ενα μικρο ενδεχομενο να μεινει εκεινος.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οχι οτι αν αποφασισει να φυγει ο Τζοσεφ υπαρχει σκεψη να μεινει ο Μορρις σαν 4ος. Ο εβανς υπαρχει σαν σκεψη να του γινει προταση ανανεωσης για 1 χρονο ακομη με +1 και να δοθει δανεικος(υπαρχει ηδη ενδιαφερον απο ομαδα).Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 9:53 amότι δλδ μένει ο Εβανς ;;Christofis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 9:31 amΚαλημερα και καλη βδομαδα. Μπαινοντας και επισημα σε περιοδους διακοπων να ευχηθω σε οσους φυγουν για διακοπες καλη ξεκουραση, ηρεμια χωρις καρδιοχτυπια και λιγοτερη παντοφλα λογω basketforum απο τις συζυγους, συντροφους, φιλεναδες.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Φουρνιε κουβαλησε στην τελικη φαση. Αν ελειπε ο γουοκαπ ολη τη σεζον μαλλον ο φουρνιε στο f4 θα κουβαλουσε τις πιτσες του απο την κουζινα του σπιτιου του στον καναπε κ πισω!shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 3:42 amκαι 50λ να παιζει τον αγωνα ρολιστας ειναι..ναι αν ειχαμε τον μοντερο και τον μακινταιρ στην θεση του θα την χαναμε..οχι οτι ο φουρνιε κουβαλησε τα κερατα του..Τεσπα αν θελουν ας του δωσουν και 15εκ,δεν ειναι οτι θα τα παρουν απο την τσεπη μου..αλλα κατι μου λεει οτι αν οντως ζηταει 3εκ και τον διωξουν θα βγαινουν οι ιδιοι που τον αποθεωνουν και θα λενε ε δεν εκανε και τιποτααπο το περιβαλλον της ομαδας εννοω οχι τους οπαδους που δεν εχει σημασια τι λεμε.
φαση θα χει αν φυγει να δουμε και αν σε αλλη ομαδα παιζει 24λ και τι ρολο θα χει..
παντως και πανω την αποψη μου ειπα δεν ειπα της ομαδας..οποτε δεν καταλαβα γιατι το καλυτερα πες οτι εσυ χεστηκες μιας και εξαρχης αυτο ειπα..καλο ειναι να μεινει...αλλα αν τρελαθηκε και θελει λεφτα φουρνιε ε στο καλο και να μας γραφει..
Ο Μπαρτζωκας ξερει τι του προσφερει αγωνιστικα ο Γουοκαπ κ προφσνως οτι πρεπει θα του το δωσει για να μεινει, ασκοπα κανουμε την ολη κουβεντα... Μου αρεσει που πολλοι εχουν ξεγραψει τον γουοκαπ, οπως ξεγραφαν 3 χρονια κ τον Μακισικ και τελικα στην αναγκη του Μακισικ πεφταμε καθε χρονο.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το φανταζομουν οτι αυτος ειναι ο λογος που δεν εχει αποδεσμευτει ακομα ο Μορις. Makes sense.Christofis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 10:02 amΟχι οτι αν αποφασισει να φυγει ο Τζοσεφ υπαρχει σκεψη να μεινει ο Μορρις σαν 4ος. Ο εβανς υπαρχει σαν σκεψη να του γινει προταση ανανεωσης για 1 χρονο ακομη με +1 και να δοθει δανεικος(υπαρχει ηδη ενδιαφερον απο ομαδα).
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Παναγιωτης Αγγελοπουλος ειναι θειος του ουσιαστικα μεσω της συζυγου. Δεν χρειαζεται να τον κλεισεις δηλαδη.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 10:17 amκατι ακουσα γυρω γυρωγια χιτικουδη 4-5αρι μικρος 2,05. τον παιρνεις τον κλεινεις σε ενα γηπεδο παρεα με πρι να του μαθαινει τα κολπα και τον εμφανιζεις μετα απο ενα 2 χρονακια
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν διαφωνώ ότι καλό είναι να μείνει απλά λέω ότι αν γύρισε την μπιφτεκα δεν θα πεθάνουμε κιόλας χωρίς τον Θωμά στα 34 και έχοντας μοντερο μακινταιρ. Ότι είναι χρήσιμος δεν το αμφισβητεί κανείςRivers15 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 10:07 amΟ Φουρνιε κουβαλησε στην τελικη φαση. Αν ελειπε ο γουοκαπ ολη τη σεζον μαλλον ο φουρνιε στο f4 θα κουβαλουσε τις πιτσες του απο την κουζινα του σπιτιου του στον καναπε κ πισω!shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 3:42 amκαι 50λ να παιζει τον αγωνα ρολιστας ειναι..ναι αν ειχαμε τον μοντερο και τον μακινταιρ στην θεση του θα την χαναμε..οχι οτι ο φουρνιε κουβαλησε τα κερατα του..Τεσπα αν θελουν ας του δωσουν και 15εκ,δεν ειναι οτι θα τα παρουν απο την τσεπη μου..αλλα κατι μου λεει οτι αν οντως ζηταει 3εκ και τον διωξουν θα βγαινουν οι ιδιοι που τον αποθεωνουν και θα λενε ε δεν εκανε και τιποτααπο το περιβαλλον της ομαδας εννοω οχι τους οπαδους που δεν εχει σημασια τι λεμε.
φαση θα χει αν φυγει να δουμε και αν σε αλλη ομαδα παιζει 24λ και τι ρολο θα χει..
παντως και πανω την αποψη μου ειπα δεν ειπα της ομαδας..οποτε δεν καταλαβα γιατι το καλυτερα πες οτι εσυ χεστηκες μιας και εξαρχης αυτο ειπα..καλο ειναι να μεινει...αλλα αν τρελαθηκε και θελει λεφτα φουρνιε ε στο καλο και να μας γραφει..![]()
Ο Μπαρτζωκας ξερει τι του προσφερει αγωνιστικα ο Γουοκαπ κ προφσνως οτι πρεπει θα του το δωσει για να μεινει, ασκοπα κανουμε την ολη κουβεντα... Μου αρεσει που πολλοι εχουν ξεγραψει τον γουοκαπ, οπως ξεγραφαν 3 χρονια κ τον Μακισικ και τελικα στην αναγκη του Μακισικ πεφταμε καθε χρονο.![]()
Οπως σωστά λες ο μπαρτζωκας θα του κάνει την προσφορά θα ξέρει τι να του δώσει ..απλά είναι ακραίο να ζητάει 3εκ.. πολύ πιθανόν να είναι ψέματα
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο μορις Είναι καλός παίκτης και δεν είναι αυτό που είδαμε εμένα δε με χαλάει να μείνει αυτός αντί του Τζόζεφ, είχε και δύο τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω.
Σε άλλα νέα γράφτηκε σήμερα σε ένα site ότι ο Φουρνιέ προσπαθεί να πείσει τον Γιαμπουσελε.
Το είχα μεταφέρει αυτό πριν καμιά βδομάδα, για να το γράψανε κι άλλοι ίσως υπάρχει καπνός.
Βέβαια είναι μία υπόθεση που θα πάρει χρόνο αν ισχύει καθώς θα εξαντλήσει τα περιθωρια για ΝΒΑ.
Σε άλλα νέα γράφτηκε σήμερα σε ένα site ότι ο Φουρνιέ προσπαθεί να πείσει τον Γιαμπουσελε.
Το είχα μεταφέρει αυτό πριν καμιά βδομάδα, για να το γράψανε κι άλλοι ίσως υπάρχει καπνός.
Βέβαια είναι μία υπόθεση που θα πάρει χρόνο αν ισχύει καθώς θα εξαντλήσει τα περιθωρια για ΝΒΑ.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω όλοι όσοι δεν πιστεύουμε πως στο μπάσκετ θες 3 "ηγέτες" σε κάθε θέση.yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 11:50 amεγώ με Ρόντεν και Οκέκε θα ήμουν σούπερ ευχαριστημένος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FabrizioOberto την Δευ Ιουν 29, 2026 12:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βέβαια και με γιαμπουσελε θες 3ρι .. σίγουρα είναι παικταράς αλλά πως θα χωρέσει με τον σασα .. εκτός και διώξουν τον χολ και παίζει και 5 αλλά και πάλι σιγά μην έρθειyawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Ιουν 29, 2026 11:50 amεγώ με Ρόντεν και Οκέκε θα ήμουν σούπερ ευχαριστημένος.
Το ροντεν οκεκε είναι τρομερό
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο