Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 29, 2026 9:53 am

Christofis έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 9:31 am
Καλημερα και καλη βδομαδα. Μπαινοντας και επισημα σε περιοδους διακοπων να ευχηθω σε οσους φυγουν για διακοπες καλη ξεκουραση, ηρεμια χωρις καρδιοχτυπια και λιγοτερη παντοφλα λογω basketforum απο τις συζυγους, συντροφους, φιλεναδες.

Εχω ακουσει μια ψιλη πως εχουν φυγει ολοι οσοι θα επρεπε εκτος απο τον Μορρις καθως περιμενουμε να δουμε την αποφαση του Κορι και οτι υπαρχει ενα μικρο ενδεχομενο να μεινει εκεινος.
ότι δλδ μένει ο Εβανς ;;

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Δευ Ιουν 29, 2026 10:00 am

Coach Periklis έγραψε:
Christofis έγραψε:
Καλημερα και καλη βδομαδα. Μπαινοντας και επισημα σε περιοδους διακοπων να ευχηθω σε οσους φυγουν για διακοπες καλη ξεκουραση, ηρεμια χωρις καρδιοχτυπια και λιγοτερη παντοφλα λογω basketforum απο τις συζυγους, συντροφους, φιλεναδες.

Εχω ακουσει μια ψιλη πως εχουν φυγει ολοι οσοι θα επρεπε εκτος απο τον Μορρις καθως περιμενουμε να δουμε την αποφαση του Κορι και οτι υπαρχει ενα μικρο ενδεχομενο να μεινει εκεινος.
ότι δλδ μένει ο Εβανς ;;
Εικόνα

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιουν 29, 2026 10:02 am

Coach Periklis έγραψε:
Christofis έγραψε:

ότι δλδ μένει ο Εβανς ;;
Οχι οτι αν αποφασισει να φυγει ο Τζοσεφ υπαρχει σκεψη να μεινει ο Μορρις σαν 4ος. Ο εβανς υπαρχει σαν σκεψη να του γινει προταση ανανεωσης για 1 χρονο ακομη με +1 και να δοθει δανεικος(υπαρχει ηδη ενδιαφερον απο ομαδα).

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 29, 2026 10:07 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 3:42 am
και 50λ να παιζει τον αγωνα ρολιστας ειναι..ναι αν ειχαμε τον μοντερο και τον μακινταιρ στην θεση του θα την χαναμε..οχι οτι ο φουρνιε κουβαλησε τα κερατα του..Τεσπα αν θελουν ας του δωσουν και 15εκ,δεν ειναι οτι θα τα παρουν απο την τσεπη μου..αλλα κατι μου λεει οτι αν οντως ζηταει 3εκ και τον διωξουν θα βγαινουν οι ιδιοι που τον αποθεωνουν και θα λενε ε δεν εκανε και τιποτα :lol: απο το περιβαλλον της ομαδας εννοω οχι τους οπαδους που δεν εχει σημασια τι λεμε.

φαση θα χει αν φυγει να δουμε και αν σε αλλη ομαδα παιζει 24λ και τι ρολο θα χει..

παντως και πανω την αποψη μου ειπα δεν ειπα της ομαδας..οποτε δεν καταλαβα γιατι το καλυτερα πες οτι εσυ χεστηκες μιας και εξαρχης αυτο ειπα..καλο ειναι να μεινει...αλλα αν τρελαθηκε και θελει λεφτα φουρνιε ε στο καλο και να μας γραφει..
Ο Φουρνιε κουβαλησε στην τελικη φαση. Αν ελειπε ο γουοκαπ ολη τη σεζον μαλλον ο φουρνιε στο f4 θα κουβαλουσε τις πιτσες του απο την κουζινα του σπιτιου του στον καναπε κ πισω! :roofl:
Ο Μπαρτζωκας ξερει τι του προσφερει αγωνιστικα ο Γουοκαπ κ προφσνως οτι πρεπει θα του το δωσει για να μεινει, ασκοπα κανουμε την ολη κουβεντα... Μου αρεσει που πολλοι εχουν ξεγραψει τον γουοκαπ, οπως ξεγραφαν 3 χρονια κ τον Μακισικ και τελικα στην αναγκη του Μακισικ πεφταμε καθε χρονο. :dribble:

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Δευ Ιουν 29, 2026 10:08 am

Christofis έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 10:02 am
Coach Periklis έγραψε:

ότι δλδ μένει ο Εβανς ;;
Οχι οτι αν αποφασισει να φυγει ο Τζοσεφ υπαρχει σκεψη να μεινει ο Μορρις σαν 4ος. Ο εβανς υπαρχει σαν σκεψη να του γινει προταση ανανεωσης για 1 χρονο ακομη με +1 και να δοθει δανεικος(υπαρχει ηδη ενδιαφερον απο ομαδα).
Το φανταζομουν οτι αυτος ειναι ο λογος που δεν εχει αποδεσμευτει ακομα ο Μορις. Makes sense.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Ιουν 29, 2026 10:17 am

κατι ακουσα γυρω γυρωγια χιτικουδη 4-5αρι μικρος 2,05. τον παιρνεις τον κλεινεις σε ενα γηπεδο παρεα με πρι να του μαθαινει τα κολπα και τον εμφανιζεις μετα απο ενα 2 χρονακια

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιουν 29, 2026 10:21 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 10:17 am
κατι ακουσα γυρω γυρωγια χιτικουδη 4-5αρι μικρος 2,05. τον παιρνεις τον κλεινεις σε ενα γηπεδο παρεα με πρι να του μαθαινει τα κολπα και τον εμφανιζεις μετα απο ενα 2 χρονακια
Ο Παναγιωτης Αγγελοπουλος ειναι θειος του ουσιαστικα μεσω της συζυγου. Δεν χρειαζεται να τον κλεισεις δηλαδη.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 29, 2026 10:54 am

Rivers15 έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 10:07 am
shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2026 3:42 am
και 50λ να παιζει τον αγωνα ρολιστας ειναι..ναι αν ειχαμε τον μοντερο και τον μακινταιρ στην θεση του θα την χαναμε..οχι οτι ο φουρνιε κουβαλησε τα κερατα του..Τεσπα αν θελουν ας του δωσουν και 15εκ,δεν ειναι οτι θα τα παρουν απο την τσεπη μου..αλλα κατι μου λεει οτι αν οντως ζηταει 3εκ και τον διωξουν θα βγαινουν οι ιδιοι που τον αποθεωνουν και θα λενε ε δεν εκανε και τιποτα :lol: απο το περιβαλλον της ομαδας εννοω οχι τους οπαδους που δεν εχει σημασια τι λεμε.

φαση θα χει αν φυγει να δουμε και αν σε αλλη ομαδα παιζει 24λ και τι ρολο θα χει..

παντως και πανω την αποψη μου ειπα δεν ειπα της ομαδας..οποτε δεν καταλαβα γιατι το καλυτερα πες οτι εσυ χεστηκες μιας και εξαρχης αυτο ειπα..καλο ειναι να μεινει...αλλα αν τρελαθηκε και θελει λεφτα φουρνιε ε στο καλο και να μας γραφει..
Ο Φουρνιε κουβαλησε στην τελικη φαση. Αν ελειπε ο γουοκαπ ολη τη σεζον μαλλον ο φουρνιε στο f4 θα κουβαλουσε τις πιτσες του απο την κουζινα του σπιτιου του στον καναπε κ πισω! :roofl:
Ο Μπαρτζωκας ξερει τι του προσφερει αγωνιστικα ο Γουοκαπ κ προφσνως οτι πρεπει θα του το δωσει για να μεινει, ασκοπα κανουμε την ολη κουβεντα... Μου αρεσει που πολλοι εχουν ξεγραψει τον γουοκαπ, οπως ξεγραφαν 3 χρονια κ τον Μακισικ και τελικα στην αναγκη του Μακισικ πεφταμε καθε χρονο. :dribble:
Δεν διαφωνώ ότι καλό είναι να μείνει απλά λέω ότι αν γύρισε την μπιφτεκα δεν θα πεθάνουμε κιόλας χωρίς τον Θωμά στα 34 και έχοντας μοντερο μακινταιρ. Ότι είναι χρήσιμος δεν το αμφισβητεί κανείς

Οπως σωστά λες ο μπαρτζωκας θα του κάνει την προσφορά θα ξέρει τι να του δώσει ..απλά είναι ακραίο να ζητάει 3εκ.. πολύ πιθανόν να είναι ψέματα

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Ιουν 29, 2026 11:12 am

σιγά μη ζήτησε και 15 ο Γουόκαπ, εγώ βάζω στοίχημα ότι θα του κάνουν επέκταση +1 με 1,7-1,8 και θα μείνει.

και ο Ντόρσεϊ το ίδιο με κοντά στα 2,5 + κάνα μπόνους επίτευξης στόχων.

για τον Παπ δε χρειάζεται να το συζητάμε καν.

ο Οσμάν άραγε είναι ευχαριστημένος με το 1,7 που παίρνει;

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Δευ Ιουν 29, 2026 11:28 am

Ο μορις Είναι καλός παίκτης και δεν είναι αυτό που είδαμε εμένα δε με χαλάει να μείνει αυτός αντί του Τζόζεφ, είχε και δύο τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω.

Σε άλλα νέα γράφτηκε σήμερα σε ένα site ότι ο Φουρνιέ προσπαθεί να πείσει τον Γιαμπουσελε.
Το είχα μεταφέρει αυτό πριν καμιά βδομάδα, για να το γράψανε κι άλλοι ίσως υπάρχει καπνός.
Βέβαια είναι μία υπόθεση που θα πάρει χρόνο αν ισχύει καθώς θα εξαντλήσει τα περιθωρια για ΝΒΑ.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 29, 2026 11:44 am

Ο Γιαμπουσελε να κατσει τον ιδιατερως ευμεγεθη πισινο του στο nba, δεν ειμαστε μεικτη αστερων ουτε high end τενις κλαμπ στην Καλιφορνια. Σιγα μην δωσουμε τον ουρανο με τα αστρα ενω μπορουμε να βρουμε και καλυτερο φιτ και 5 φορες πιο φτηνο.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Ιουν 29, 2026 11:50 am

εγώ με Ρόντεν και Οκέκε θα ήμουν σούπερ ευχαριστημένος.

FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Δευ Ιουν 29, 2026 11:52 am

yawn.brigade έγραψε:
Νομίζω όλοι όσοι δεν πιστεύουμε πως στο μπάσκετ θες 3 "ηγέτες" σε κάθε θέση.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FabrizioOberto την Δευ Ιουν 29, 2026 12:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 29, 2026 11:57 am

yawn.brigade έγραψε:
Βέβαια και με γιαμπουσελε θες 3ρι .. σίγουρα είναι παικταράς αλλά πως θα χωρέσει με τον σασα .. εκτός και διώξουν τον χολ και παίζει και 5 αλλά και πάλι σιγά μην έρθει

Το ροντεν οκεκε είναι τρομερό

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Ιουν 29, 2026 12:01 pm

ο Γιαμπουσέλε αν έρθει θα έρθει ως ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας και θα χρειαστεί να διώξουμε έναν τίμιο σέντερ για να τον χωρέσουμε, κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δε θα έρθει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”