Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:33 pm

SbioTech έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:32 pm
kite26 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:30 pm

Αυτό το "ευρύτερο πλαίσιο" είναι που όλοι μας σκεφτόμαστε και μας τρέχει σαλάκι. Όπως σαλάκι μου τρέχει για τον υπερπαίκταρο της Ρεάλ...
Κάτσε να σε ξενερώσω λίγο να μαζέψεις σαλακι. Το δημοσιεύμα για Μπατουμ το ειδες;
Ωχ, τι; Μπατούμ, ποιος είναι και για ποια ομάδα; Για Ολυμπιακό;

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:37 pm

kite26 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:31 pm
coach blue έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:30 pm

Ακομα και οταν ονειρευεσαι αναποδα τα λες :D
Χεζόνια στον Ολυμπιακό με τίποτα φίλε. Σαν να βάλεις μέσα στον μουσακά σοκολάτα θα είναι...
Ναι ναι ξερω ....θες και εσυ κατι πιο εκλεκτο .
Ξερεις πως καταληγει αυτο :wink:

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:38 pm

Δεν υπάρχει παίκτης Μπατούμ κατά την γοογλε. Μόνο ένας βετεράνος 37χρονος. Μη μου πεις ότι ετοιμάζονται να...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:39 pm

kite26 έγραψε:
Δεν υπάρχει παίκτης Μπατούμ κατά την γοογλε. Μόνο ένας βετεράνος 37χρονος. Μη μου πεις...
Θα εκτεθεις . Σταματα :D

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:40 pm

coach blue έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:39 pm
kite26 έγραψε:
Δεν υπάρχει παίκτης Μπατούμ κατά την γοογλε. Μόνο ένας βετεράνος 37χρονος. Μη μου πεις...
Θα εκτεθεις . Σταματα :D
Δεν πιστεύω ότι θα πέσουμε σε μια τέτοια επιλογή.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:47 pm

RedEmperor έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:52 pm
Twitter πάντως 1-2 account που και καλά τα θεωρούν τα πιο αξιόπιστα εκεί μέσα έγραψαν ότι οριστικά έκλεισε ο Μπονγκα
Σε εμας?

RedEmperor

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:50 pm

Αν πάρουμε 2 παίχτες 3αρο4αρια ο Μπατούμ δεν με χαλάει. Ακόμα σωματικά είναι σε καλή κατάσταση. Πολύ καλός στατικός σουτέρ και υψηλό μπασκετικό iq.

RedEmperor

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:56 pm

Jeight έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:47 pm
RedEmperor έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:52 pm
Twitter πάντως 1-2 account που και καλά τα θεωρούν τα πιο αξιόπιστα εκεί μέσα έγραψαν ότι οριστικά έκλεισε ο Μπονγκα
Σε εμας?
Εκεί μέσα αλλάζουν κάθε 20 λεπτά γνώμη

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:02 pm

ο μπατουμ αν ερθει μαζι με μπονγκα,ντιαλο κτλ λογικα ειναι καλη περιπτωση.

ξανα ρωτησα τι γινεται αυτον που μου χε πει για την σανελ και οτι περιμεναμε να τελειωσουν οι χορηγιες μιας και πεσε μεσα..
δεν ειναι τοσο στα μεταγραφικα αυτος αλλα μου πε οτι ο μπονγκα τα χει βρει με παο και περιμενει το ΝΒΑ μεχρι μεσα ιουλιου..τωρα για το μπασιμο το δικο μας το χτεσινο δεν ηξερε.Μπορει να μην τα βρισκει ο παο με παρτιζαν.Και για ντιαλο ηξερε οτι εχει κλεισει ντουμπαι.

επισης μου πε οτι εχει ξεκινησει και φτιαχνεται τρομερο προπονητηριο,θα παθουμε πλακα..καινουργια παρκε μπασκετες κτλ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Να κανω και εγω προβλεψη. Μπονγκα στον Παο.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:08 pm

shaq7 έγραψε:

ξανα ρωτησα τι γινεται αυτον που μου χε πει για την σανελ και οτι περιμεναμε να τελειωσουν οι χορηγιες μιας και πεσε μεσα..
δεν ειναι τοσο στα μεταγραφικα αυτος αλλα μου πε οτι ο μπονγκα τα χει βρει με παο και περιμενει το ΝΒΑ μεχρι μεσα ιουλιου..τωρα για το μπασιμο το δικο μας το χτεσινο δεν ηξερε.Και για ντιαλο ηξερε οτι εχει κλεισει ντουμπαι.

επισης μου πε οτι εχει ξεκινησει και φτιαχνεται τρομερο προπονητηριο,θα παθουμε πλακα..καινουργια παρκε μπασκετες κτλ
Υπαρχει παικτης κλειστος. Αυτο το χουμε επιβεβαιωσει αρκετα παιδια απο πολλες πηγες. Και εγω θεωρω οτι ο Μπονγκα θυμιζει DPG παιχνιδι. Για Ντιαλο κραταω την πισινη μου για Ντουμπαι. Ποσα φοργουορντ να χωρεσει το ροστερ της. Ντιαλο, Μουσα, Μπεικον, Αντερσον λενε ανανεωσε και αυτος ενω και το 4 ειναι γεματο με Πετρουσεφ, Μπλοσονγκειμ, Μπερτανς.

Εχουν φυγει αρκετες περιπτωσεις οπως ο Κι,ο Κολσον,ο Μαικ που ειχαν προταθει και δεν προχωρησε το πραγμα. Αρα κατι καλο μαγειρευεται. Αδυνατω να πιστεψω οτι θα παμε για χειροτερο παικτη απο αυτους ενω αφησαμε τον Σακιλ να φυγει. Δηλαδη οτι ο Φουρνιε θα παιξει και 3 και εμεις θα παρουμε παικτη χειροτερο απο αυτον που ειχαμε εστω κα ιστα 35 του

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:11 pm

kite26 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:33 pm
SbioTech έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:32 pm

Κάτσε να σε ξενερώσω λίγο να μαζέψεις σαλακι. Το δημοσιεύμα για Μπατουμ το ειδες;
Ωχ, τι; Μπατούμ, ποιος είναι και για ποια ομάδα; Για Ολυμπιακό;
Ποιος είναι ο Μπατούμ????????????????????????????????????????????? (ή Μπατίμ σύμφωνα με Χατζητέτοιο)

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:12 pm

αμα ειχε οντως κλεισει δεν θα το ελεγε κανας στεφανου?εκτος και οντως ειναι κανας ντιαλο και εχει γραφειοκρατια.

πιστευω μοντερο θα σκασει με φανελα nike στην ανακοινωση..εκτος πια και αργουν και δεν εχουν ετοιμα τα σχεδια.

FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Christofis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:08 pm
shaq7 έγραψε:

δεν ειναι τοσο στα μεταγραφικα αυτος αλλα μου πε οτι ο μπονγκα τα χει βρει με παο και περιμενει το ΝΒΑ μεχρι μεσα ιουλιου..τωρα για το μπασιμο το δικο μας το χτεσινο δεν ηξερε.Και για ντιαλο ηξερε οτι εχει κλεισει ντουμπαι.

Υπαρχει παικτης κλειστος. Αυτο το χουμε επιβεβαιωσει αρκετα παιδια απο πολλες πηγες. Και εγω θεωρω οτι ο Μπονγκα θυμιζει DPG παιχνιδι. Για Ντιαλο κραταω την πισινη μου για Ντουμπαι. Ποσα φοργουορντ να χωρεσει το ροστερ της. Ντιαλο, Μουσα, Μπεικον, Αντερσον λενε ανανεωσε και αυτος ενω και το 4 ειναι γεματο με Πετρουσεφ, Μπλοσονγκειμ, Μπερτανς.

Εχουν φυγει αρκετες περιπτωσεις οπως ο Κι,ο Κολσον,ο Μαικ που ειχαν προταθει και δεν προχωρησε το πραγμα. Αρα κατι καλο μαγειρευεται. Αδυνατω να πιστεψω οτι θα παμε για χειροτερο παικτη απο αυτους ενω αφησαμε τον Σακιλ να φυγει. Δηλαδη οτι ο Φουρνιε θα παιξει και 3 και εμεις θα παρουμε παικτη χειροτερο απο αυτον που ειχαμε εστω κα ιστα 35 του
Ευχαριστούμε γιατρέ.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

shaq7 έγραψε:

δεν ειναι τοσο στα μεταγραφικα αυτος αλλα μου πε οτι ο μπονγκα τα χει βρει με παο και περιμενει το ΝΒΑ μεχρι μεσα ιουλιου..τωρα για το μπασιμο το δικο μας το χτεσινο δεν ηξερε.Μπορει να μην τα βρισκει ο παο με παρτιζαν.Και για ντιαλο ηξερε οτι εχει κλεισει ντουμπαι.

Εμείς πως και κυρίως γιατί θα πάθουμε πλάκα?
Μήπως θα πηγαίνει κανείς απο εμάς να κάνει προπονήσεις εκεί? :roofl:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”