Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν πιστεύω ότι θα πέσουμε σε μια τέτοια επιλογή.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Σε εμας?RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:52 pmTwitter πάντως 1-2 account που και καλά τα θεωρούν τα πιο αξιόπιστα εκεί μέσα έγραψαν ότι οριστικά έκλεισε ο Μπονγκα
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εκεί μέσα αλλάζουν κάθε 20 λεπτά γνώμηJeight έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:47 pmΣε εμας?RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:52 pmTwitter πάντως 1-2 account που και καλά τα θεωρούν τα πιο αξιόπιστα εκεί μέσα έγραψαν ότι οριστικά έκλεισε ο Μπονγκα
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο μπατουμ αν ερθει μαζι με μπονγκα,ντιαλο κτλ λογικα ειναι καλη περιπτωση.
ξανα ρωτησα τι γινεται αυτον που μου χε πει για την σανελ και οτι περιμεναμε να τελειωσουν οι χορηγιες μιας και πεσε μεσα..
δεν ειναι τοσο στα μεταγραφικα αυτος αλλα μου πε οτι ο μπονγκα τα χει βρει με παο και περιμενει το ΝΒΑ μεχρι μεσα ιουλιου..τωρα για το μπασιμο το δικο μας το χτεσινο δεν ηξερε.Μπορει να μην τα βρισκει ο παο με παρτιζαν.Και για ντιαλο ηξερε οτι εχει κλεισει ντουμπαι.
επισης μου πε οτι εχει ξεκινησει και φτιαχνεται τρομερο προπονητηριο,θα παθουμε πλακα..καινουργια παρκε μπασκετες κτλ
ξανα ρωτησα τι γινεται αυτον που μου χε πει για την σανελ και οτι περιμεναμε να τελειωσουν οι χορηγιες μιας και πεσε μεσα..
δεν ειναι τοσο στα μεταγραφικα αυτος αλλα μου πε οτι ο μπονγκα τα χει βρει με παο και περιμενει το ΝΒΑ μεχρι μεσα ιουλιου..τωρα για το μπασιμο το δικο μας το χτεσινο δεν ηξερε.Μπορει να μην τα βρισκει ο παο με παρτιζαν.Και για ντιαλο ηξερε οτι εχει κλεισει ντουμπαι.
επισης μου πε οτι εχει ξεκινησει και φτιαχνεται τρομερο προπονητηριο,θα παθουμε πλακα..καινουργια παρκε μπασκετες κτλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπαρχει παικτης κλειστος. Αυτο το χουμε επιβεβαιωσει αρκετα παιδια απο πολλες πηγες. Και εγω θεωρω οτι ο Μπονγκα θυμιζει DPG παιχνιδι. Για Ντιαλο κραταω την πισινη μου για Ντουμπαι. Ποσα φοργουορντ να χωρεσει το ροστερ της. Ντιαλο, Μουσα, Μπεικον, Αντερσον λενε ανανεωσε και αυτος ενω και το 4 ειναι γεματο με Πετρουσεφ, Μπλοσονγκειμ, Μπερτανς.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:02 pmο μπατουμ αν ερθει μαζι με μπονγκα,ντιαλο κτλ λογικα ειναι καλη περιπτωση.
δεν ειναι τοσο στα μεταγραφικα αυτος αλλα μου πε οτι ο μπονγκα τα χει βρει με παο και περιμενει το ΝΒΑ μεχρι μεσα ιουλιου..τωρα για το μπασιμο το δικο μας το χτεσινο δεν ηξερε.Και για ντιαλο ηξερε οτι εχει κλεισει ντουμπαι.
Εχουν φυγει αρκετες περιπτωσεις οπως ο Κι,ο Κολσον,ο Μαικ που ειχαν προταθει και δεν προχωρησε το πραγμα. Αρα κατι καλο μαγειρευεται. Αδυνατω να πιστεψω οτι θα παμε για χειροτερο παικτη απο αυτους ενω αφησαμε τον Σακιλ να φυγει. Δηλαδη οτι ο Φουρνιε θα παιξει και 3 και εμεις θα παρουμε παικτη χειροτερο απο αυτον που ειχαμε εστω κα ιστα 35 του
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ευχαριστούμε γιατρέ.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:08 pmΥπαρχει παικτης κλειστος. Αυτο το χουμε επιβεβαιωσει αρκετα παιδια απο πολλες πηγες. Και εγω θεωρω οτι ο Μπονγκα θυμιζει DPG παιχνιδι. Για Ντιαλο κραταω την πισινη μου για Ντουμπαι. Ποσα φοργουορντ να χωρεσει το ροστερ της. Ντιαλο, Μουσα, Μπεικον, Αντερσον λενε ανανεωσε και αυτος ενω και το 4 ειναι γεματο με Πετρουσεφ, Μπλοσονγκειμ, Μπερτανς.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:02 pmο μπατουμ αν ερθει μαζι με μπονγκα,ντιαλο κτλ λογικα ειναι καλη περιπτωση.
δεν ειναι τοσο στα μεταγραφικα αυτος αλλα μου πε οτι ο μπονγκα τα χει βρει με παο και περιμενει το ΝΒΑ μεχρι μεσα ιουλιου..τωρα για το μπασιμο το δικο μας το χτεσινο δεν ηξερε.Και για ντιαλο ηξερε οτι εχει κλεισει ντουμπαι.
Εχουν φυγει αρκετες περιπτωσεις οπως ο Κι,ο Κολσον,ο Μαικ που ειχαν προταθει και δεν προχωρησε το πραγμα. Αρα κατι καλο μαγειρευεται. Αδυνατω να πιστεψω οτι θα παμε για χειροτερο παικτη απο αυτους ενω αφησαμε τον Σακιλ να φυγει. Δηλαδη οτι ο Φουρνιε θα παιξει και 3 και εμεις θα παρουμε παικτη χειροτερο απο αυτον που ειχαμε εστω κα ιστα 35 του
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμείς πως και κυρίως γιατί θα πάθουμε πλάκα?shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:02 pmο μπατουμ αν ερθει μαζι με μπονγκα,ντιαλο κτλ λογικα ειναι καλη περιπτωση.
Μήπως θα πηγαίνει κανείς απο εμάς να κάνει προπονήσεις εκεί?

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο