Και γιατι δεν αφηνουν τον Αντερσον να τον παρουμε εμεις?Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:08 pmΥπαρχει παικτης κλειστος. Αυτο το χουμε επιβεβαιωσει αρκετα παιδια απο πολλες πηγες. Και εγω θεωρω οτι ο Μπονγκα θυμιζει DPG παιχνιδι. Για Ντιαλο κραταω την πισινη μου για Ντουμπαι. Ποσα φοργουορντ να χωρεσει το ροστερ της. Ντιαλο, Μουσα, Μπεικον, Αντερσον λενε ανανεωσε και αυτος ενω και το 4 ειναι γεματο με Πετρουσεφ, Μπλοσονγκειμ, Μπερτανς.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:02 pmο μπατουμ αν ερθει μαζι με μπονγκα,ντιαλο κτλ λογικα ειναι καλη περιπτωση.
ξανα ρωτησα τι γινεται αυτον που μου χε πει για την σανελ και οτι περιμεναμε να τελειωσουν οι χορηγιες μιας και πεσε μεσα..
δεν ειναι τοσο στα μεταγραφικα αυτος αλλα μου πε οτι ο μπονγκα τα χει βρει με παο και περιμενει το ΝΒΑ μεχρι μεσα ιουλιου..τωρα για το μπασιμο το δικο μας το χτεσινο δεν ηξερε.Και για ντιαλο ηξερε οτι εχει κλεισει ντουμπαι.
επισης μου πε οτι εχει ξεκινησει και φτιαχνεται τρομερο προπονητηριο,θα παθουμε πλακα..καινουργια παρκε μπασκετες κτλ
Εχουν φυγει αρκετες περιπτωσεις οπως ο Κι,ο Κολσον,ο Μαικ που ειχαν προταθει και δεν προχωρησε το πραγμα. Αρα κατι καλο μαγειρευεται. Αδυνατω να πιστεψω οτι θα παμε για χειροτερο παικτη απο αυτους ενω αφησαμε τον Σακιλ να φυγει. Δηλαδη οτι ο Φουρνιε θα παιξει και 3 και εμεις θα παρουμε παικτη χειροτερο απο αυτον που ειχαμε εστω κα ιστα 35 του
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα πάει ο Σακ να κάνει στα κροσφιτικά του εκεί σε κάνα event και θα μας στέλνει φωτογραφίες.Knoxville έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:12 pmΕμείς πως και κυρίως γιατί θα πάθουμε πλάκα?shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:02 pmο μπατουμ αν ερθει μαζι με μπονγκα,ντιαλο κτλ λογικα ειναι καλη περιπτωση.
ξανα ρωτησα τι γινεται αυτον που μου χε πει για την σανελ και οτι περιμεναμε να τελειωσουν οι χορηγιες μιας και πεσε μεσα..
δεν ειναι τοσο στα μεταγραφικα αυτος αλλα μου πε οτι ο μπονγκα τα χει βρει με παο και περιμενει το ΝΒΑ μεχρι μεσα ιουλιου..τωρα για το μπασιμο το δικο μας το χτεσινο δεν ηξερε.Μπορει να μην τα βρισκει ο παο με παρτιζαν.Και για ντιαλο ηξερε οτι εχει κλεισει ντουμπαι.
επισης μου πε οτι εχει ξεκινησει και φτιαχνεται τρομερο προπονητηριο,θα παθουμε πλακα..καινουργια παρκε μπασκετες κτλ
Μήπως θα πηγαίνει κανείς απο εμάς να κάνει προπονήσεις εκεί?![]()

- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:22 pm@shaq7 Κατι ετσι θα πρεπει να ειναι.
Παντως και εμενα ο δικος μου λειπει στο εξωτερικο με μεγαλη διαφορα ωρας και οτι μαθαινω το μαθαινω με το σταγονομετρο.

Αν ήσουν και εσύ ινσάιντερ του Τουίτερ... θα ρουφούσες και εσύ απο την σωλήνα αντι του σταγονόμετρου.
Έπαιξες και έχασες φίλε μου!
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ινσαιντερ δεν ειμαι αλλα αυτη η ιστορια του Ντιαλο ειναι οντως περιεργη.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:08 pmΥπαρχει παικτης κλειστος. Αυτο το χουμε επιβεβαιωσει αρκετα παιδια απο πολλες πηγες. Και εγω θεωρω οτι ο Μπονγκα θυμιζει DPG παιχνιδι. Για Ντιαλο κραταω την πισινη μου για Ντουμπαι. Ποσα φοργουορντ να χωρεσει το ροστερ της. Ντιαλο, Μουσα, Μπεικον, Αντερσον λενε ανανεωσε και αυτος ενω και το 4 ειναι γεματο με Πετρουσεφ, Μπλοσονγκειμ, Μπερτανς.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:02 pmο μπατουμ αν ερθει μαζι με μπονγκα,ντιαλο κτλ λογικα ειναι καλη περιπτωση.
δεν ειναι τοσο στα μεταγραφικα αυτος αλλα μου πε οτι ο μπονγκα τα χει βρει με παο και περιμενει το ΝΒΑ μεχρι μεσα ιουλιου..τωρα για το μπασιμο το δικο μας το χτεσινο δεν ηξερε.Και για ντιαλο ηξερε οτι εχει κλεισει ντουμπαι.
Εχουν φυγει αρκετες περιπτωσεις οπως ο Κι,ο Κολσον,ο Μαικ που ειχαν προταθει και δεν προχωρησε το πραγμα. Αρα κατι καλο μαγειρευεται. Αδυνατω να πιστεψω οτι θα παμε για χειροτερο παικτη απο αυτους ενω αφησαμε τον Σακιλ να φυγει. Δηλαδη οτι ο Φουρνιε θα παιξει και 3 και εμεις θα παρουμε παικτη χειροτερο απο αυτον που ειχαμε εστω κα ιστα 35 του
Ειναι δυο μηνες τωρα που δεν εχει ακουστει το παραμικρο και βασει ροστερ της Ντουμπαι δε βγαζει πολυ νοημα.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η οποία Dubai ανακοίνωσε κι επίσημα την επέκταση Μακίνλει Ράιτ, ακούγεται για εκεί ο Τζέιμς (που αν γίνει στέλνει τον Οκόμπο αποκλειστικά στο 2). Που θα παίξει ο Μούσα και που όλα αυτά τα forwards;redcard έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:30 pmΙνσαιντερ δεν ειμαι αλλα αυτη η ιστορια του Ντιαλο ειναι οντως περιεργη.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:08 pm
Υπαρχει παικτης κλειστος. Αυτο το χουμε επιβεβαιωσει αρκετα παιδια απο πολλες πηγες. Και εγω θεωρω οτι ο Μπονγκα θυμιζει DPG παιχνιδι. Για Ντιαλο κραταω την πισινη μου για Ντουμπαι. Ποσα φοργουορντ να χωρεσει το ροστερ της. Ντιαλο, Μουσα, Μπεικον, Αντερσον λενε ανανεωσε και αυτος ενω και το 4 ειναι γεματο με Πετρουσεφ, Μπλοσονγκειμ, Μπερτανς.
Ειναι δυο μηνες τωρα που δεν εχει ακουστει το παραμικρο και βασει ροστερ της Ντουμπαι δε βγαζει πολυ νοημα.
Βέβαια αυτοί χρήματα έχουν. Μπορεί να στείλουν κανέναν δανεικό, οπότε δεν "το δένω" πως δεν έχουν πάρει και Ντιαλό...
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο