Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:14 pm

Christofis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:08 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:02 pm
ο μπατουμ αν ερθει μαζι με μπονγκα,ντιαλο κτλ λογικα ειναι καλη περιπτωση.

ξανα ρωτησα τι γινεται αυτον που μου χε πει για την σανελ και οτι περιμεναμε να τελειωσουν οι χορηγιες μιας και πεσε μεσα..
δεν ειναι τοσο στα μεταγραφικα αυτος αλλα μου πε οτι ο μπονγκα τα χει βρει με παο και περιμενει το ΝΒΑ μεχρι μεσα ιουλιου..τωρα για το μπασιμο το δικο μας το χτεσινο δεν ηξερε.Και για ντιαλο ηξερε οτι εχει κλεισει ντουμπαι.

επισης μου πε οτι εχει ξεκινησει και φτιαχνεται τρομερο προπονητηριο,θα παθουμε πλακα..καινουργια παρκε μπασκετες κτλ
Υπαρχει παικτης κλειστος. Αυτο το χουμε επιβεβαιωσει αρκετα παιδια απο πολλες πηγες. Και εγω θεωρω οτι ο Μπονγκα θυμιζει DPG παιχνιδι. Για Ντιαλο κραταω την πισινη μου για Ντουμπαι. Ποσα φοργουορντ να χωρεσει το ροστερ της. Ντιαλο, Μουσα, Μπεικον, Αντερσον λενε ανανεωσε και αυτος ενω και το 4 ειναι γεματο με Πετρουσεφ, Μπλοσονγκειμ, Μπερτανς.

Εχουν φυγει αρκετες περιπτωσεις οπως ο Κι,ο Κολσον,ο Μαικ που ειχαν προταθει και δεν προχωρησε το πραγμα. Αρα κατι καλο μαγειρευεται. Αδυνατω να πιστεψω οτι θα παμε για χειροτερο παικτη απο αυτους ενω αφησαμε τον Σακιλ να φυγει. Δηλαδη οτι ο Φουρνιε θα παιξει και 3 και εμεις θα παρουμε παικτη χειροτερο απο αυτον που ειχαμε εστω κα ιστα 35 του
Και γιατι δεν αφηνουν τον Αντερσον να τον παρουμε εμεις?

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:16 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:12 pm
αμα ειχε οντως κλεισει δεν θα το ελεγε κανας στεφανου?εκτος και οντως ειναι κανας ντιαλο και εχει γραφειοκρατια.

πιστευω μοντερο θα σκασει με φανελα nike στην ανακοινωση..εκτος πια και αργουν και δεν εχουν ετοιμα τα σχεδια.
Ο Στεφανου δεν ειναι κανενα τερας της δημοσιογραφιας ενω βρισκεται και στο εξωτερικο. Ξερει τα παντα γιατι ειναι ο μονος που του τα λενε γιατι ειναι ο μονος αξιοπιστος για την ΚΑΕ. Αν υπαρχει οντως παικτης κλειστος θα το αναφερει μολις του δωσουν το ΟΚ να το κανει

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:18 pm

Knoxville έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Εμείς πως και κυρίως γιατί θα πάθουμε πλάκα?
Μήπως θα πηγαίνει κανείς απο εμάς να κάνει προπονήσεις εκεί? :roofl:
ε θα χουμε λεει προπονητηριο γυμναστηριο οργανα κτλ επιπεδου ζαλγκιρης.εχει πεσει πολυ χρημα.

ναι @Christofis αυτο λεω..γιατι να μην του το εχουν δωσει αν ειναι τελειωμενο?λογικα και να υπαρχει συμφωνια κατι περιμενουν..κανα νβα αουτ η κανα λυσιμο συμβολαιου.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:20 pm

Knoxville έγραψε:
shaq7 έγραψε:

ξανα ρωτησα τι γινεται αυτον που μου χε πει για την σανελ και οτι περιμεναμε να τελειωσουν οι χορηγιες μιας και πεσε μεσα..
δεν ειναι τοσο στα μεταγραφικα αυτος αλλα μου πε οτι ο μπονγκα τα χει βρει με παο και περιμενει το ΝΒΑ μεχρι μεσα ιουλιου..τωρα για το μπασιμο το δικο μας το χτεσινο δεν ηξερε.Μπορει να μην τα βρισκει ο παο με παρτιζαν.Και για ντιαλο ηξερε οτι εχει κλεισει ντουμπαι.

επισης μου πε οτι εχει ξεκινησει και φτιαχνεται τρομερο προπονητηριο,θα παθουμε πλακα..καινουργια παρκε μπασκετες κτλ
Εμείς πως και κυρίως γιατί θα πάθουμε πλάκα?
Μήπως θα πηγαίνει κανείς απο εμάς να κάνει προπονήσεις εκεί? :roofl:
Θα πάει ο Σακ να κάνει στα κροσφιτικά του εκεί σε κάνα event και θα μας στέλνει φωτογραφίες.

Εικόνα
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:20 pm

Παει και ο Μοντε Μορρις.
Οι ανθρωποι στο γραφειο τυπου εχουν ριξει σε 2 μερες οση δουλεια δεν εχουν ριξει σε 1 ολοκληρο χρονο! :D
Τωρα εμειναν: Ανακοινωσεις για Μοντερο, Παπανικολαου, Τζοζεφ (?), Λαρετζακη (?), Εβανς (?) . Λογικα αυριο θα εχουμε καποιες ακομα ανακοινωσεις

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:22 pm

@shaq7 Κατι ετσι θα πρεπει να ειναι.

Παντως και εμενα ο δικος μου λειπει στο εξωτερικο με μεγαλη διαφορα ωρας και οτι μαθαινω το μαθαινω με το σταγονομετρο.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

shaq7 έγραψε:
αμα ειχε οντως κλεισει δεν θα το ελεγε κανας στεφανου?εκτος και οντως ειναι κανας ντιαλο και εχει γραφειοκρατια.

πιστευω μοντερο θα σκασει με φανελα nike στην ανακοινωση..εκτος πια και αργουν και δεν εχουν ετοιμα τα σχεδια.
Λογικα πριν ξεκινησει η προετοιμασια θα παρουσιαστουν οι φανελες.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:25 pm

Ελπιζω η αποδεσμευση του Μορις να συνδεεται καπως με τον Κορι.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:26 pm

να αργησουν τοσο οι φανελες?βασικα τωρα που το σκεφτομαι 99% θα γινει παρουσιαση της ναικ δεν γινεται να μην κανουν..εκει θα παρουσιασουν και τις φανελες..οποτε χλωμο να κρατανε τον μοντερο μεχρι τοτε.

εντωμεταξυ ο μοντερο το σαββατο παιζει απεναντι στην αμερικη του τζειμς.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:30 pm

Christofis έγραψε:
@shaq7 Κατι ετσι θα πρεπει να ειναι.

Παντως και εμενα ο δικος μου λειπει στο εξωτερικο με μεγαλη διαφορα ωρας και οτι μαθαινω το μαθαινω με το σταγονομετρο.
Εικόνα

Αν ήσουν και εσύ ινσάιντερ του Τουίτερ... θα ρουφούσες και εσύ απο την σωλήνα αντι του σταγονόμετρου.

Έπαιξες και έχασες φίλε μου! :mrgreen:

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:

δεν ειναι τοσο στα μεταγραφικα αυτος αλλα μου πε οτι ο μπονγκα τα χει βρει με παο και περιμενει το ΝΒΑ μεχρι μεσα ιουλιου..τωρα για το μπασιμο το δικο μας το χτεσινο δεν ηξερε.Και για ντιαλο ηξερε οτι εχει κλεισει ντουμπαι.

Υπαρχει παικτης κλειστος. Αυτο το χουμε επιβεβαιωσει αρκετα παιδια απο πολλες πηγες. Και εγω θεωρω οτι ο Μπονγκα θυμιζει DPG παιχνιδι. Για Ντιαλο κραταω την πισινη μου για Ντουμπαι. Ποσα φοργουορντ να χωρεσει το ροστερ της. Ντιαλο, Μουσα, Μπεικον, Αντερσον λενε ανανεωσε και αυτος ενω και το 4 ειναι γεματο με Πετρουσεφ, Μπλοσονγκειμ, Μπερτανς.

Εχουν φυγει αρκετες περιπτωσεις οπως ο Κι,ο Κολσον,ο Μαικ που ειχαν προταθει και δεν προχωρησε το πραγμα. Αρα κατι καλο μαγειρευεται. Αδυνατω να πιστεψω οτι θα παμε για χειροτερο παικτη απο αυτους ενω αφησαμε τον Σακιλ να φυγει. Δηλαδη οτι ο Φουρνιε θα παιξει και 3 και εμεις θα παρουμε παικτη χειροτερο απο αυτον που ειχαμε εστω κα ιστα 35 του
Ινσαιντερ δεν ειμαι αλλα αυτη η ιστορια του Ντιαλο ειναι οντως περιεργη.

Ειναι δυο μηνες τωρα που δεν εχει ακουστει το παραμικρο και βασει ροστερ της Ντουμπαι δε βγαζει πολυ νοημα.

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:34 pm

Το συμβόλαιο του Ντιαλό με την Μονακό λύθηκε? Γιατί δεν έληγε φέτος. Και δεν έχω δει κάποια σχετική ανακοίνωση

FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:37 pm

redcard έγραψε:
Christofis έγραψε:

Ινσαιντερ δεν ειμαι αλλα αυτη η ιστορια του Ντιαλο ειναι οντως περιεργη.

Ειναι δυο μηνες τωρα που δεν εχει ακουστει το παραμικρο και βασει ροστερ της Ντουμπαι δε βγαζει πολυ νοημα.
Η οποία Dubai ανακοίνωσε κι επίσημα την επέκταση Μακίνλει Ράιτ, ακούγεται για εκεί ο Τζέιμς (που αν γίνει στέλνει τον Οκόμπο αποκλειστικά στο 2). Που θα παίξει ο Μούσα και που όλα αυτά τα forwards;

Βέβαια αυτοί χρήματα έχουν. Μπορεί να στείλουν κανέναν δανεικό, οπότε δεν "το δένω" πως δεν έχουν πάρει και Ντιαλό...

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:37 pm

το ότι δεν έχει ακουστεί το παραμικρό δείχνει ότι όντως έχει κλείσει στη Ντουμπάι.

ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η αποδέσμευση του από τη Μονακό, λογικά θα συμβεί σύντομα.

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:41 pm

redcard έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:25 pm
Ελπιζω η αποδεσμευση του Μορις να συνδεεται καπως με τον Κορι.
Ο Κόρι θα μείνει πιστεύω.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”