Τον Γκιλ τον αναφέρω και εγώ συχνά-πυκνά ως τίμια επιλογή στους ψηλούς εδώ και 2-3 χρόνια που στην ουσία δεν έχει ρόλο στο ΝΒΑ και παίζει σε μια από τις χειρότερες ομάδες.SbioTech έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 1:10 pmo Γκιλ είναι τέλεια επιλογή για αυτό που ψάχνουμε. Προσφέρει solid παρουσία στο 4, ενώ μπορεί άνετα να παίξει και σε undersized 5, ειδικά αν το αντίπαλο 5αρι είναι ο Γιαμπουσελε. Εγώ θα είμαι 100% ευχαριστημένος αν ο Γκιλ είναι το δεύτερο 4αρι μας. Θα το θεωρήσω έως και αναβάθμιση σε σχέση με Πίτερς, όχι στο σουτ αλλά σε συνολική εικόνα. Μιλάμε για παίκτη ο οποίος θα φέρει τρομερό leadership τύπου Φουρνιέ. Τώρα η κατάστασή του δεν ξέρω ποια είναι, ωστόσο η παρουσία του σε συμμετοχές και λεπτά φαίνεται ότι είναι μια χαρά.
Αν δούμε ψυχρά στατιστικά: Γκιλ (33 χρονών, 104 κιλά, 2,01μ) 5,8 πόντους-2,9 ριμπάουντς με 35,4% τρίποντο την περασμένη χρονιά παίζοντας 55 παιχνίδια με 17,3 λεπτά χρόνο συμμετοχής.
Γιαμπουσέλε (30 χρονών, 120κιλά, 2,01μ) 5,6 πόντους-3,5 ριμπάουντς με 35,2% τρίποντο παίζοντας 67 παιχνίδια με 24,7 λεπτά χρόνο συμμετοχής.
Σίγουρα ο Γάλλος είναι καλύτερος παίχτης, πιο νεαρός και πιο δυνατός αλλά και ο Γκιλ δεν είναι του πεταματού. Θα φέρει εμπειρία, σκληράδα και γνώση του ευρωπαικού παιχνιδιού.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο