Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

GP77

Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:21 pm

SbioTech έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 1:10 pm
kein έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 12:59 pm

Ο γκιλ δεν είναι τόσο κακή επιλογή. Ειδικά όσο ακούγεται ο μιροτιτς!
o Γκιλ είναι τέλεια επιλογή για αυτό που ψάχνουμε. Προσφέρει solid παρουσία στο 4, ενώ μπορεί άνετα να παίξει και σε undersized 5, ειδικά αν το αντίπαλο 5αρι είναι ο Γιαμπουσελε. Εγώ θα είμαι 100% ευχαριστημένος αν ο Γκιλ είναι το δεύτερο 4αρι μας. Θα το θεωρήσω έως και αναβάθμιση σε σχέση με Πίτερς, όχι στο σουτ αλλά σε συνολική εικόνα. Μιλάμε για παίκτη ο οποίος θα φέρει τρομερό leadership τύπου Φουρνιέ. Τώρα η κατάστασή του δεν ξέρω ποια είναι, ωστόσο η παρουσία του σε συμμετοχές και λεπτά φαίνεται ότι είναι μια χαρά.
Τον Γκιλ τον αναφέρω και εγώ συχνά-πυκνά ως τίμια επιλογή στους ψηλούς εδώ και 2-3 χρόνια που στην ουσία δεν έχει ρόλο στο ΝΒΑ και παίζει σε μια από τις χειρότερες ομάδες.
Αν δούμε ψυχρά στατιστικά: Γκιλ (33 χρονών, 104 κιλά, 2,01μ) 5,8 πόντους-2,9 ριμπάουντς με 35,4% τρίποντο την περασμένη χρονιά παίζοντας 55 παιχνίδια με 17,3 λεπτά χρόνο συμμετοχής.
Γιαμπουσέλε (30 χρονών, 120κιλά, 2,01μ) 5,6 πόντους-3,5 ριμπάουντς με 35,2% τρίποντο παίζοντας 67 παιχνίδια με 24,7 λεπτά χρόνο συμμετοχής.
Σίγουρα ο Γάλλος είναι καλύτερος παίχτης, πιο νεαρός και πιο δυνατός αλλά και ο Γκιλ δεν είναι του πεταματού. Θα φέρει εμπειρία, σκληράδα και γνώση του ευρωπαικού παιχνιδιού.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:22 pm

SbioTech έγραψε:
kein έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 12:59 pm

Ο γκιλ δεν είναι τόσο κακή επιλογή. Ειδικά όσο ακούγεται ο μιροτιτς!
o Γκιλ είναι τέλεια επιλογή για αυτό που ψάχνουμε. Προσφέρει solid παρουσία στο 4, ενώ μπορεί άνετα να παίξει και σε undersized 5, ειδικά αν το αντίπαλο 5αρι είναι ο Γιαμπουσελε. Εγώ θα είμαι 100% ευχαριστημένος αν ο Γκιλ είναι το δεύτερο 4αρι μας. Θα το θεωρήσω έως και αναβάθμιση σε σχέση με Πίτερς, όχι στο σουτ αλλά σε συνολική εικόνα. Μιλάμε για παίκτη ο οποίος θα φέρει τρομερό leadership τύπου Φουρνιέ. Τώρα η κατάστασή του δεν ξέρω ποια είναι, ωστόσο η παρουσία του σε συμμετοχές και λεπτά φαίνεται ότι είναι μια χαρά.
Κι εμενα σε γενικες γραμμες μου αρεσει ιδιαιτερα ο Γκιλ απλα δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Καλώς ήλθε ο Ελ Προμπλέμο. Αυτή η άρρωστη παικτούρα έχει όλες τις προϋποθέσεις να αφήσει εποχή και να μας κάνει να παραμιλάμε.

@Rivers15 55 παιχνίδια με 17.5λ ΜΟ καλά μου φαίνονται για να έχει ανάσες και ρυθμό...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SbioTech την Τετ Ιούλ 08, 2026 1:25 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
RedEmperor

euroleague
Reactions:

Τελικά δεν μας τον έκλεψε άλλη ομάδα. Ο παίχτης παίζει να έχει κάνα μήνα και περισσότερο όπου είχε κλείσει σε εμάς. Να γιατί περίμεναν να τον ανακοινώσουν. Είχε να κάνει με την φανέλα.

Δεν υφίσταται παίχτης γκιλ. Αν λέγαμε είναι αργός ο Πίτερς ο Γκίλ πλέον παίζει να τον ξεπερνάει. Κάκιστη επιλογή. Καλύτερα Οκεκε. Ταχύτητα και αθλητικοτητα στο 4 θέλουμε πλέον

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος RedEmperor την Τετ Ιούλ 08, 2026 1:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:23 pm

Ανακοινώθηκε του Μοντέρο!

Πάμε και για άλλες μεταγραφές από το πάνω ράφι τώρα!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:24 pm

SbioTech έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 1:18 pm
Kostas89 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 1:09 pm
Το έλεγα συνέχεια για γιαμπουζελε αλλά δεν χωρούσε λέγατε οι περισσότεροι και τώρα που τον πήρε ο ΠΑΟ(που έχει ένα κάρο παιχταραδες στα φοργουοντ)πρέπει να πάρουμε 2 πρωτοκλασάτα φόργουορντ... Δεν βλέπω κάτι αξιόλογο στην Ευρώπη που πέρα του Ντιαλό που έχει κλείσει μόνο ο μιροτιτς που και αυτός έχει πολλούς τραυματισμούς να πω την αλήθεια δεν με ψήνει σενγκελια καλύτερα αλλά δεν νομίζω να τον αφήσει η Μπαρτσελόνα άρα πάμε για NBA που το ρίσκο ανεβαίνει πολύ επικίνδυνα γιατι το τμήμα του σκάουτινγκ είναι για τα κνελια που λένε και στο χωριό μου
Πώς ακριβώς επηρεάζει το σχεδιασμό στα φόργουορντ ο Γιαμπουσέλε; Πόσοι φόργουορντ του παο θα παίζουν μαζί. Δηλαδή NHD, Juancho, Osman (που φεύγει), Γιαμπουσέλε, Μπόνγκα πόσοι θα παίζουν; ΟΚ ο Γιαμπουσέλε μάλλον θα παίρνει πολύ χρόνο στο 5, αλλά αυτό κόβει και από τις δυο μεριές. Να τον δω να αμύνεται απέναντι στα 5άρια μας και τα λέμε.

Ούτως ή άλλως χρειαζόμαστε ένα μπακ απ 4άρι, και όλοι συνηγορούσαμε ότι χρειάζεται καλύτερο 3άρι από Γουόρντ κυρίως λόγω του σουτ καιτ ης γήρανσης του αρχηγού κατά ένα ακόμα χρόνο.

Ο Μίροτιτς δεν μας εξυπηρετεί σε τίποτα πέραν του πολύ καλού του σουτ... Δεν τα αξίζει τα λεφτά του για το δικό μας επίπεδο...
Τριάρι δεν παίζει το είπε ο Αγγελόπουλος, επηρεάζει όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά γενικά για την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός χρειάζεται αθλητικοτητα και σκληράδα στα φοργουοντ που δεν έχει μόνο Γουόρντ είναι αθλητικός ο ΠΑΟ πλέον παίζει να είναι η πιο αθλητική ομάδα της Ευρωλίγκας

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ GUARD ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!!! Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:25 pm

SbioTech έγραψε:
Καλώς ήλθε ο Ελ Προμπλέμο. Αυτή η άρρωστη παικτούρα έχει όλες τις προϋποθέσεις να αφήσει εποχή και να μας κάνει να παραμιλάμε.

@Rivers15 55 παιχνίδια με 17.5λ ΜΟ καλά μου φαίνονται για να έχει ανάσες και ρυθμό...
Σε 1-2 χρόνια θα είναι εκεί που ανήκει, στο μαγικό κόσμο του NBA.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:25 pm

GP77 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 1:21 pm
SbioTech έγραψε:

Τον Γκιλ τον αναφέρω και εγώ συχνά-πυκνά ως τίμια επιλογή στους ψηλούς εδώ και 2-3 χρόνια που στην ουσία δεν έχει ρόλο στο ΝΒΑ και παίζει σε μια από τις χειρότερες ομάδες.
Αν δούμε ψυχρά στατιστικά: Γκιλ (33 χρονών, 104 κιλά, 2,01μ) 5,8 πόντους-2,9 ριμπάουντς με 35,4% τρίποντο την περασμένη χρονιά παίζοντας 55 παιχνίδια με 17,3 λεπτά χρόνο συμμετοχής.
Γιαμπουσέλε (30 χρονών, 120κιλά, 2,01μ) 5,6 πόντους-3,5 ριμπάουντς με 35,2% τρίποντο παίζοντας 67 παιχνίδια με 24,7 λεπτά χρόνο συμμετοχής.
Σίγουρα ο Γάλλος είναι καλύτερος παίχτης, πιο νεαρός και πιο δυνατός αλλά και ο Γκιλ δεν είναι του πεταματού. Θα φέρει εμπειρία, σκληράδα και γνώση του ευρωπαικού παιχνιδιού.
Ετσι κι αλλιως δεν μπορεις να συγκρινεις τον Γκιλ με τον Γιαμπουσελε διοτι αλλος θα ειναι και ο ρολος του ενος στη μια ομαδα και αλλος ο ρολος του αλλου στην αλλη ομαδα...

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:26 pm

Kostas89 έγραψε:
SbioTech έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 1:18 pm

Πώς ακριβώς επηρεάζει το σχεδιασμό στα φόργουορντ ο Γιαμπουσέλε; Πόσοι φόργουορντ του παο θα παίζουν μαζί. Δηλαδή NHD, Juancho, Osman (που φεύγει), Γιαμπουσέλε, Μπόνγκα πόσοι θα παίζουν; ΟΚ ο Γιαμπουσέλε μάλλον θα παίρνει πολύ χρόνο στο 5, αλλά αυτό κόβει και από τις δυο μεριές. Να τον δω να αμύνεται απέναντι στα 5άρια μας και τα λέμε.

Ούτως ή άλλως χρειαζόμαστε ένα μπακ απ 4άρι, και όλοι συνηγορούσαμε ότι χρειάζεται καλύτερο 3άρι από Γουόρντ κυρίως λόγω του σουτ καιτ ης γήρανσης του αρχηγού κατά ένα ακόμα χρόνο.

Ο Μίροτιτς δεν μας εξυπηρετεί σε τίποτα πέραν του πολύ καλού του σουτ... Δεν τα αξίζει τα λεφτά του για το δικό μας επίπεδο...
Τριάρι δεν παίζει το είπε ο Αγγελόπουλος, επηρεάζει όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά γενικά για την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός χρειάζεται αθλητικοτητα και σκληράδα στα φοργουοντ που δεν έχει μόνο Γουόρντ είναι αθλητικός ο ΠΑΟ πλέον παίζει να είναι η πιο αθλητική ομάδα της Ευρωλίγκας
Δεν ειναι ξεκαθαρο τι εννοεις. Τι ειπε ο Αγγελοπουλος για το τριαρι;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:27 pm

Τα λέγαμε ότι περίμεναν τους χορηγούς για να ακοινωθει παρόλα αυτά βλέπαμε λες να τον πάρει ο δπγ χτες ..

Η φανέλα δεν με τρέλανε αλλά οκ είναι nike τουλαχιστον

Ελ προμπλεμα ο μελλοντικός τοπ παίκτης της Ευρωλίγκας τα λέμε χρόνια τώρα

Ο αφος είπε ότι μόνο αντί Πίτερς ψάχνουμε οπότε τον φουρνιε τον λογαριάζουν 3ρι .. ας το ξανά σκεφτούν θα πω εγώ

Για τις ανανεώσεις είπανε ότι έλεγα και εγώ εχτές ..

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:28 pm

prime7 έγραψε:
ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ GUARD ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!!! Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ
Παιχταρά γκαρντ που να πίνει αίμα έχουμε να δούμε από την εποχή του Χαλκού.

Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:28 pm

Rivers15 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 1:26 pm
Kostas89 έγραψε:

Δεν ειναι ξεκαθαρο τι εννοεις. Τι ειπε ο Αγγελοπουλος για το τριαρι;
Είπε ότι εκκρεμεί μόνο ο αντικαταστάτης του Πίτερς αν είναι 3/4 όπως ο trendon Watford που έχουν προτείνει διάφοροι δεν ξέρω αλλά η ουσία είναι ότι έναν παίκτη ακόμη ψάχνουμε

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:29 pm

H φανελα δε με τρελανε, θα ειμαι ειλικρινης.

Τωρα για το ονομα απο πισω....

Εικόνα

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:30 pm

RedEmperor έγραψε:
Τελικά δεν μας τον έκλεψε άλλη ομάδα. Ο παίχτης παίζει να έχει κάνα μήνα και περισσότερο όπου είχε κλείσει σε εμάς. Να γιατί περίμεναν να τον ανακοινώσουν. Είχε να κάνει με την φανέλα.

Δεν υφίσταται παίχτης γκιλ. Αν λέγαμε είναι αργός ο Πίτερς ο Γκίλ πλέον παίζει να τον ξεπερνάει. Κάκιστη επιλογή. Καλύτερα Οκεκε. Ταχύτητα και αθλητικοτητα στο 4 θέλουμε πλέον
Απο οσα ειδαμε απο τον Οκεκε περυσι, ο Γκιλ ειναι λεβελς ανωτερος... Τωρα αν το παμε εντελως θεωρητικα ισως και να εχεις δικιο και αν καταφερει να προσαρμοστει να δωσει περισσοτερα πραγματα , ομως με βαση οσα ειδα περυσι ο Οκεκε για μενα ειναι οχι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”