https://vm.tiktok.com/ZNRECLFBq/
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
Sabenlee

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Saben lee
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιός Γουοκαπ και κουραφεξαλα. Ο Ολυμπιακός φέτος θα αλλάξει ταχύτητα. Με πυραυλοκινητα Μοντέρο , Μακινταιρ και τον Τζόσεφ να προσθέτει εμπειρία η ομάδα θα προσφέρει θέαμα
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Εγώ γιατί πιστεύω ότι αυτή η περίπτωση ήταν ο Μοντέρο; Εναν ρολιστα θα βρουν θεωρώ, μακάρι τουλάχιστον να έχει τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 7:31 pmθεωρω οτι θα σκασει μπομπα στο 3/4 και για το επικοινωνιακο κομματι της φασης..αμα φυσικα βρεθει τετοιος παικτης..δεν εννοω σκορερ η παικτη 2κ σωνει και ντε..μπορει να ειναι και ρολιστας αλλα θα ναι ονομα που θα κανει γκελ.
τον χεζονια εχω περισσοτερο κατα νου..σαν διαισθηση δηλαδη.
Εννοείτε ότι θέλω να έχεις εσύ δίκιο και να σκάσει κανας χεζονια αλλά και πάλι θα χρειάζεται παίκτης με μουσκουλα
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ενδιαφέρον άρθρο όσο αναφορά το salary cap.
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -tis-sezon
Με βάση το τώρα ο Ολυμπιακός είναι στα 9 και κάτι οπότε δεν ξεπερνάει τα 10 δεν πληρώνει πρόστιμο.
Ο παο είναι άρα 14-15 οπότε στην χειρότερη θα δώσει 10% σαν πρόστιμο 1.4000.000- 1.500.000
Με βάση το τώρα ο Ολυμπιακός είναι στα 9 και κάτι οπότε δεν ξεπερνάει τα 10 δεν πληρώνει πρόστιμο.
Ο παο είναι άρα 14-15 οπότε στην χειρότερη θα δώσει 10% σαν πρόστιμο 1.4000.000- 1.500.000
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτά που λένε για μεγάλα ρόστερ και όλοι οι καλοί χωράνε είναι κουραφέξαλα. ΕΤΥΧΕ και πέρυσι δούλεψε σε εμάς γιατί πολύ απλά είχαμε γεμίσει μετριότητες και παίκτες που ήταν ευπαθείς σε τραυματισμούς. Συν ότι δύο μεταγραφές ήρθαν μεσούσης της σεζόν και δεν μπορούσαν να απαιτήσουν μεγάλο ρόλο.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 6:53 pmΕντάξει αναμενόμενη η αποδέσμευση Έβανς (λέτε να τον πάρει κι αυτόν ο ντιπιτζι;![]()
Έμεινε να αποφασιστεί για Τζόζεφ και Λαρεντζάκη απ τις αποχωρήσεις;
Δεν έχω καταλάβει, τον Τζόζεφ τον έχουμε στο περίμενε μήπως φύγει φέτος ο Γουοκαπ;
Πάντως έγινε ξεσκαρτάρισμα σοβαρό.
Το ρόστερ πλέον γίνεται πιο ορθολογικό. Ακόμα και να μείνει ο Ουόκαπ δεν γίνεται το 4ο σου pg να είναι ο Τζόζεφ.
Πλέον έχουμε παίκτες που δεν τραυματίζονται και ειναι durable όπως ο CMM, δεν χρειάζεται να μπουκώσει και άλλο το ρόστερ. Ακόμα και ο Λαρετζάκης πρέπει να φύγει κατά την γνώμη μου. Στην τελική ακόμα και με το περσινό ρόστερ στους τελικούς της Α1 με ροτέισον 7 παικτών κατεβήκαμε.
Το πρόβλημα που είχαμε πέρυσι και πρόπερσι με έλλειψη ρόλων θα το έχει φέτος ο ΠΑΟ χ2 αν δεν κάνει και αυτός το δικό του ξεσκαρτάρισμα.
Μια καλή πινελιά στο 3-4 χρειαζόμαστε και είμαστε τούμπανο για του χρόνου. Πάντως και εγώ θεωρώ ότι δεν θα είναι δυνατό όνομα ο παίκτης που θα έρθει.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ήμουν πάντα απο τους θιασώτες της χημείας και των ξεκαθαρων ρόλων. Στο πλαίσιο αυτο τρεις εν δυνάμει πρώτοι PG είναι πολλοί και στην Ευρωλιγκα μια χαρά θα δούλευε η 3αδα CMM Montero Joseph, αλλα ας όψεται το διαβατήριο του Θωμά.Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 8:10 pmΑυτά που λένε για μεγάλα ρόστερ και όλοι οι καλοί χωράνε είναι κουραφέξαλα. ΕΤΥΧΕ και πέρυσι δούλεψε σε εμάς γιατί πολύ απλά είχαμε γεμίσει μετριότητες και παίκτες που ήταν ευπαθείς σε τραυματισμούς. Συν ότι δύο μεταγραφές ήρθαν μεσούσης της σεζόν και δεν μπορούσαν να απαιτήσουν μεγάλο ρόλο.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 6:53 pmΕντάξει αναμενόμενη η αποδέσμευση Έβανς (λέτε να τον πάρει κι αυτόν ο ντιπιτζι;![]()
Έμεινε να αποφασιστεί για Τζόζεφ και Λαρεντζάκη απ τις αποχωρήσεις;
Δεν έχω καταλάβει, τον Τζόζεφ τον έχουμε στο περίμενε μήπως φύγει φέτος ο Γουοκαπ;
Πάντως έγινε ξεσκαρτάρισμα σοβαρό.
Το ρόστερ πλέον γίνεται πιο ορθολογικό. Ακόμα και να μείνει ο Ουόκαπ δεν γίνεται το 4ο σου pg να είναι ο Τζόζεφ.
Πλέον έχουμε παίκτες που δεν τραυματίζονται και ειναι durable όπως ο CMM, δεν χρειάζεται να μπουκώσει και άλλο το ρόστερ. Ακόμα και ο Λαρετζάκης πρέπει να φύγει κατά την γνώμη μου. Στην τελική ακόμα και με το περσινό ρόστερ στους τελικούς της Α1 με ροτέισον 7 παικτών κατεβήκαμε.
Το πρόβλημα που είχαμε πέρυσι και πρόπερσι με έλλειψη ρόλων θα το έχει φέτος ο ΠΑΟ χ2 αν δεν κάνει και αυτός το δικό του ξεσκαρτάρισμα.
Μια καλή πινελιά στο 3-4 χρειαζόμαστε και είμαστε τούμπανο για του χρόνου. Πάντως και εγώ θεωρώ ότι δεν θα είναι δυνατό όνομα ο παίκτης που θα έρθει.
Επίσης η θέση 3 είναι για μένα πονοκέφαλος. Αν ήθελα πιο μαζεμένο ροστερ και έπαιρνα μονο 1 φόργουορντ θα ήμουν πολυ προβληματισμενος για το αν θα έπαιρνα ενα 3-4αρι (4-3αρι οτι θελετε) που στην Ευρωλίγκα θα εξυπηρετούσε καλύτερα ή 4-5αρι ώστε στην Ελλάδα στους τελικούς να κερδίσω μια θέση.
Ακόμα και δυο φόργουορντ να πάρουμε Ακόμα τον εχω τον προβληματισμό. Αν θα πρέπει να πάρουμε 4-5αρι και 2-3αρι ή 3αρι και 3-4αρι.
Και καταλαβαίνετε οι μπασκετικό τι θέλω να πω. Μιλάω για χαρακτηριστικά και οχι για θεσεις απλώς βαριέμαι να το αναλύσω.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
6.9 μυρια λεει ειναι αυτα που προσμετρωνται για τον ολυμπιακο. Βαλε 1.50εκ παραπανω αν υποθεσουμε πως αυξανονται απο 1εκ το συμβολαιο των γουοκαπ και ντορσει = 8.4 μυρια (του γουοκαπ μετραει το 50% γιατι εχει συμπληρωσει τριετια) οποτε μας μενουν αλλα 1.60 μυρια για μεταγραφη/μεταγραφες. Εκτος αν υπαρξουν κ αλλες αποχωρησεις.RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 7:54 pmΕνδιαφέρον άρθρο όσο αναφορά το salary cap.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
@SbioTech
Δεν ξερω αν εχουμε την πολυτελεια να ειμαστε τοσο αναλυτικοι.
Ειναι και τι σου δινει η αγορα
Κατα την γνωμη μου θες ενα 3 και ενα 4
Αν μπορουν να παιξουν και σε αλλες θεσεις τρεμπιαν.
Αν παμε για εναν μονο παικτη , σιγουρα θα πρεπει να καλυπτει το 4 .Απο εκει και περα αν γινεται καλο θα ηταν και το 3.
Δεν ξερω αν εχουμε την πολυτελεια να ειμαστε τοσο αναλυτικοι.
Ειναι και τι σου δινει η αγορα
Κατα την γνωμη μου θες ενα 3 και ενα 4
Αν μπορουν να παιξουν και σε αλλες θεσεις τρεμπιαν.
Αν παμε για εναν μονο παικτη , σιγουρα θα πρεπει να καλυπτει το 4 .Απο εκει και περα αν γινεται καλο θα ηταν και το 3.

- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Με μπέρδεψαν αυτοί εκεί στο γκαζετα και στο σπορ24Rivers15 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 8:29 pm6.9 μυρια λεει ειναι αυτα που προσμετρωνται για τον ολυμπιακο. Βαλε 1.50εκ παραπανω αν υποθεσουμε πως αυξανονται απο 1εκ το συμβολαιο των γουοκαπ και ντορσει = 8.4 μυρια (του γουοκαπ μετραει το 50% γιατι εχει συμπληρωσει τριετια) οποτε μας μενουν αλλα 1.60 μυρια για μεταγραφη/μεταγραφες. Εκτος αν υπαρξουν κ αλλες αποχωρησεις.RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 7:54 pmΕνδιαφέρον άρθρο όσο αναφορά το salary cap.
Πως λένε 6.9Μ ; Γιατί δεν έβαλαν και όσους προσμετράται το 50% . Εκεί, βγαίνουμε με 9.4Μ χωρίς πιθανές προσαρμογές που θεωρητικά αναμένονται
δεν ξέρω γιατί λένε 6.9Μ
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Επισης αν δεν κανω σοβαρο λαθος, δεν ισχυουν αυτα που γραφει. Δεν ειναι τοσο μικρο το προστιμο. Οι κλιμακες ειναι ως εξης:RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 7:54 pmΕνδιαφέρον άρθρο όσο αναφορά το salary cap.
0–10% υπέρβαση → 0,50 €/€
10–30% → 0,75 €/€
30–50% → 1,00 €/€
50–70% → 2,00 €/€
70–90% → 3,00 €/€
90–110% → 4,00 €/€
Κλπ κλπ.
Οποτε με 11 μυρια budget πληρωνεις προστιμο μισο μυριο.
Με 12 μυρια budget πληρωνεις προστιμο 1.25 μυρια
Με 13 μυρια budget πληρωνεις προστιμο 2.00 μυρια.
Οποτε δεν θα υπρβει η ομαδα τα 10 μυρια ή αν το κανει δεν πιστευω πως θα το υπερβει για πανω απο 1 μυριο. Οποτε δεν εμεινε πολυ μεγαλο ποσο για επιπλεον μεταγραφη/ες αν δεν υπαρξουν αλλες αποχωρησεις. Του χρονου που Σασα και Ντορσει (αν μεινει) πιανουν τριετια και πανε στο 50% μπορεις να βαλεις εναν αλλο anchor player αντι του Σασα να πας τον Σασα στο 50% και να ανοιξει χωρος στο salary cap.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι λαθος τα εχουν υπολογισει. Ολο το αρθρο λαθος ειναι... Δεν ξερω πως τα εχουν βγαλει. 9.4 μυρια βγαινουν του Ολυμπιακου... Το οποιο ειναι παρα πολυ υψηλο δυστυχως. Δεν βλεπω μεταγραφη 2+ εκατομμυριων. Σιγα μην παμε να πληρωσουμε 2 μυρια προστιμο.Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 8:42 pmΜε μπέρδεψαν αυτοί εκεί στο γκαζετα και στο σπορ24Rivers15 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 8:29 pm
6.9 μυρια λεει ειναι αυτα που προσμετρωνται για τον ολυμπιακο. Βαλε 1.50εκ παραπανω αν υποθεσουμε πως αυξανονται απο 1εκ το συμβολαιο των γουοκαπ και ντορσει = 8.4 μυρια (του γουοκαπ μετραει το 50% γιατι εχει συμπληρωσει τριετια) οποτε μας μενουν αλλα 1.60 μυρια για μεταγραφη/μεταγραφες. Εκτος αν υπαρξουν κ αλλες αποχωρησεις.
Πως λένε 6.9Μ ; Γιατί δεν έβαλαν και όσους προσμετράται το 50% . Εκεί, βγαίνουμε με 9.4Μ χωρίς πιθανές προσαρμογές που θεωρητικά αναμένονται
δεν ξέρω γιατί λένε 6.9Μ
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yawn.brigade την Πέμ Ιούλ 09, 2026 8:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο