Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 631
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από ΝΒΑ η free agency αυτή τη στιγμή έχει χοντρικά:
Μalcolm Brogdon (απίθανο να καταλήξει Ευρώπη)
Cory Joseph (καλός παίκτης αλλά στα 34 πλέον)
Monte Morris (έχει υπεραναλυθεί εδώ)
και μετά πάμε σε παίκτες που δεν είναι άσσοι αλλά υπό κάποιες συνθήκες μπορούν να ακουμπήσουν στο 1 (κάποιοι πολύ οριακά)
Landry Shamet
Lonnie Walker
Mason Jones
Dru Smith
Trevelin Queen
Ξαναλέω από το δεύτερο γκρουπ κάποιοι πατάνε μόνο υπό συνθήκες στο ένα. Τους έβαλα απλά για να μεγαλώσει λίγο η λίστα. Επίσης έχω αφήσει έξω κάτι Chris Paul, Patty Mills κτλ για προφανείς λόγους.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει ωραιότατο αντίστοιχο τόπικ να πάνε να τα πουν με την ησυχία τους. Ας το κρατήσουμε εδώ προτάσεις για μεταγραφές όσο γίνεται.Jeight έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:37 pmΚοιτα να δεις που καποιοι εδω ξεμυτισαν μετα την υπογραφη Μισιτς και δεν τους βλεπαμε πριν. Ωραια θελετε να φυγει ο Μπαρτζωκας και θα του χρεωνουμε καθε αποτυχια ασχετα αν εχει ευθυνη.
Ποιον θελετε να φερετε προπονητη? Σπανουλη? Εχει συμβολαιο και φετος δεν πηρε κανεναν τιτλο. Ποιος αλλος υπαρχει?
3
3

-
- Reactions: 81
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
φυσικα και μπορει να κανω λαθος.το παραδειγμα της φετινης φενερ ομως ειναι το πλεον μη εγκεκριμμενο να πιαστεις.το πηρε επειδη ο παναθηναικος ηταν κυριολεκτικα χωρις 5αρι,εμεις τα γνωστα,και η μονακο στα κρισιμα στον τελικο στο 4ο δεκαλεπτο εκανε ο τζειμς τις γνωστες ποικιλιες.η φενερ φετος το πηρε με τα ψεμματα πραγματικα.αν καποιος ειδε και τους 2 αγωνες του φαιναλ φορ θα ειδε μια ομαδα επιεικως μετρια.ισως η χειροτερη πρωταθλητρια που θυμαμαι τα τελευταια 15 χρονια.αποδειξη?και ο γκουντουριτς εφυγε[η φενερ αν ηθελε τον κρατουσε],ο μακολουμ εφυγε και θα φυγουν κι αλλοι γιατι ο σαρας ξερει πως χρειαζεται αναβαθμιση.μιλαμε για ομαδα η φετινη φενερ που η περσινη ρεαλ θα της εριχνε 20αρα χαλαρα και ο παναθηναικος αν ειχε λεσορτ και οι υπολοιποι δεν ειχαν σκασει απο την υπερπροσπαθεια αμυντικα να καλυψουν το κενο στο 5 θα το ειχε ξανασηκωσει.αν ηταν ενα τσακ πιο φρεσκοι ναν σλουκας γκραντ.πληρωσε το λαθος πως δεν πηρε ενα απλο 5αρι[γκαμπριελ και γιουρτσεβεν πολυ χαμηλο επιπεδο]Delpo1987 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:23 pmΡε Βασίλη αν δεν είσαι ο Φιλ Τζάξον ασε και μια πιθανότητα να κάνεις λάθος, μη γράφεις τόσες ανακρίβειες τόσο απόλυτα!basilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:58 pm
οι περιπτωσεις που δουλευονται ειναι μπαμπ-ες,φρανσισκο-ι και αναλογου επιπεδου παικτες...μην τυχον φερουμε κανεναν παικταρα και αλλοιωθει το πλανο της αποτυχιας...χαχαχα αλλη μια χρονια-αλλη μια αποτυχια προμηνυεται με αυτα που δεν βγαινουν προς τα εξω για παικτες που ενδιαφερθηκαμε
δηλαδη φετος μας ελειπε ενας μπαμπ για να παρουμε ευρωλιγκα ή ενας φρανσισκο?μαλιστα
ή πως θα παμε να παρουμε ευρωλιγκα βασιζομενοι σε εναν παικτη που θα εχει να παιξει 1.5 χρονο?
με βαση πως ολες οι ομαδες ενισχυονται[σορτς,μισιτς με υψηλου επιπεδου παικτες] για να μπορεσουμε απλα να την διεκδικησουμε πρεπει ο εβανς να παιζει 2 σκαλες καλυτερα απο οτι επαιζε στην ζαλγκιρις πριν τραυματιστει...πιθανοτητες να συμβει αυτο?μηδενικες ισως![]()
Δηλαδή φέτος η Φενερ με Χολ, Μακ κόλουμ και Μπολντγουιν πήρε την Ευρωλίγκα λόγω της ποιότητας των κόμπο της που ήταν σαφώς ανώτερη από την ποιόητα του ΠΑΟ με Ναν , Σλουκα, Γκραντ ή της Μονακο με Τζέιμς, Οκομπο, Λόιντ, Στράζελ, δε βάζω τους δικούς μας γιατί οι δικοί μας ήταν χαμηλού επιπέδου με βάση αυτά που έχεις πει οπότε δεν υπάρχει λόγος.
Αλλά για να τη διεκδικήσουμε (γιατί τόσα χρόνια δεν τη διεκδηκούμε) πρέπει (χωρίς καν να έχεις δει ακόμα αυτόν που θα πάρουμε) ο Έβανς να είναι δύο σκάλες πάνω απο τον Έβανς της Ζαλγκίρις, αληθεια;; Ο Έβανς της Ζαλγκίρις με βάση όποιο κριτήριο θες (eye test, basic stats, advanced stats) ήταν top3 guard στην Ευρώπη και εμείς χρειαζόμαστε δυο σκαλες καλύτερο παίχτη από αυτό, μαλλόν 15οι πρέπει να τερματίσαμε πέρυσι.
Για να σε προλάβω να μην πεις πάλι τα ίδια , δεν πανηγυρίζω προκρίσεις και πορείες την κούπα θέλω και εγώ επίσης συμφωνώ ότι χρειαζόμαστε έναν παιχταρα στα γκαρντς γιατί προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Έβανς θα φτάσει στο επίπεδο πριν τον τραυματισμό του, αλλά αν φτάσει σε αυτό το επίπεδο και όχι δύο σκάλες πάνω μια χαρά φτάνει και παρα φτάνει.
Το να ισοπεδώνουμε όμως τα πάντα και να γράφουμε το ίδιο πράγμα χωρίς να λέμε κάτι διαφορετικό χρησιμοποιώντας μάλιστα παραδείγματα που μας βολεύουν για επιχειρήματα δε βοηθάει κάπου στην κουβέντα. Αυτός είναι ο προπονητής μας για του χρόνου με αυτόν θα πορευτούμε και ακόμα και η προσθήκη Έβανς έδειξε ότι προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα (παιχταρας ball dominant guard) , ανεξάρτητα αν τραυματίστηκε ο παίχτης.
η φετινη φενερ δεν αποτελει παραδειγμα προς μιμηση σε καμια περιπτωση
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι θα λέμε τον Ομπράντοβιτς καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη που δε μπορεί να φτάσει καν φ4 πλέον και θα το ρίξει ο Μπαρτζώκας στο padel που είναι κάθε χρόνο εκεί.RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:24 pmΤο χάσαμε το κορμί. Θα δούμε πάλι στην πιο κομβική θέση στο μπάσκετ την θέση 1 ρολιστα. Αν δεν πάρουμε Ευρωλίγκα φέτος θα είναι το κύκνειο άσμα του Μπαρτζώκα γενικά από την προπονητική. Όταν χάνεις σε 4 σερί φάιναλ φορ και επιμένεις να μην παίρνεις τοπ κλας παίχτη στο 1 αν χάσεις και πέμπτο αποχερετας την προπονητική.
1
1

- kite26
- Reactions: 1295
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει περίπτωση η λίστα αυτή να μεγαλώσει; Από waivers για παράδειγμα.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:40 pmΑπό ΝΒΑ η free agency αυτή τη στιγμή έχει χοντρικά:
και μετά πάμε σε παίκτες που δεν είναι άσσοι αλλά υπό κάποιες συνθήκες μπορούν να ακουμπήσουν στο 1 (κάποιοι πολύ οριακά)
Landry Shamet
Lonnie Walker
Mason Jones
Dru Smith
Trevelin Queen
Ξαναλέω από το δεύτερο γκρουπ κάποιοι πατάνε μόνο υπό συνθήκες στο ένα. Τους έβαλα απλά για να μεγαλώσει λίγο η λίστα. Επίσης έχω αφήσει έξω κάτι Chris Paul, Patty Mills κτλ για προφανείς λόγους.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 912
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν τα βλέπω όλα καλώς καμωμένα (απάντησα και στον Βασίλη εκ αυτού για να μην τα γράφω δυο φορές).Sokos έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:25 pmΣε ευχαριστώ για την προτροπή, δεν θα σε ακούσω όμως. Την άποψή μου γράφω και θα συνεχίσω να το κάνω όπως και όποτε θέλω χωρίς να προκαλώ. Όπως έκανα και για 15+ χρονια πριν γραφτείς εσύ στο forum. Αν δεν σου αρέσει μπορείς να την προσπερνάς. Δεν θα παρεξηγηθώ.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:51 pm
Φίλε μου με όλο τον σεβασμό για όλες τις πληροφορίες που μετέφερες (εγώ προσωπικά σε θεωρώ από τους πλεον αξιόπιστους σε αυτά που μεταφέρεις μαζί με τον Χριστοφή), θέμα Μίσιτς δεν υπήρχε με τον τρόπου που έχει παρουσιαστεί από τα media.
Ο ορισμός Αντί-Μίσιτς είναι τελείως λάθος και από εκεί ξεκινάνε και τα false expectations. Ο ΠΑΟ πάει για αντί-Βαλαντσιούνας, εμείς δεν πάμε για αντιΜίσιτς γιατί ουσιαστικά δεν του έχουμε καν καταθέσει επίσημη πρόταση.
Και για να απαντήσω στον Σόκο και σε αυτά που λέει για τον Έβανς και την μεταγραφή στα γκάρντ. Μάγκες μου φτάνει πια με αυτή τη μιζέρια. Δεν θα σας αρέσει ο Ουόκαπ και ο Μπαρτζώκας?
Δεν είναι ανάγκη να βλέπετε μπάσκετ, μπορείτε να δείτε άλλο άθλημα, ping pong, τέννις, και ότι άλλο επιθυμεί η ψυχούλα σας. Τι να κάνουμε, αυτόν έχουμε προπονητή, αυτός αποφασίζει. Και για να λέει ότι θέλω να πάω με Έβανς που έχει να παίξει 6 μήνες σε τρία χρόνια (![]()
) όπως λες, για να τον πήρε τραυματία στην ομάδα, για να πιστεύει ότι δεν χρειάζεται άλλο leading guard, σημαίνει ότι ο παίκτης ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.
ΑΝ αποδειχθεί άλλο ένα φιάσκο τύπου Σίκμα, μην στεναχωριέσαι, του χρόνου θα παραιτηθεί ο κόουτς και θα σταματήσουμε να βλέπουμε τους στρατιώτες του.
Εγώ, πάντως, πιστεύω ότι δεν το έχει χάσει τελείως ο κόουτς ακόμη, και ας ήθελα να φύγει μετά το φ4 και ας έχει κάνει τα ευτράπελα του με Σίκμα και Μπράζ, πλέον θεωρώ ότι έχει μάθει από τα λάθη του, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα και τον εμπιστεύομαι.
Αν εσύ τα βλέπεις όλα καλώς καμωμένα με γεια σου με χαρά σου. Επιλογή σου αν θες να τρως αμάσητη και την παπάτζα που πουλάει κατά καιρούς και ο Μπαρτζώκας και ο Μποζίκας και όποιος άλλος από την ΚΑΕ. Και να λες μετά κι εσύ για άστρα και ένα κακό παιχνίδι και για 7 τραυματίες μετά από 1+ μήνα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και για "βόμβες" που δεν κάνουν τίποτα και ανάδρομο Ερμή.
Εντωμεταξύ δεν ήμουν καν από αυτούς που έλεγαν ή Micic ή καήκαμε. Συνεχίζω να πιστεύω όμως ότι χρειαζόμαστε ποιοτικό guard και από την στιγμή που οι "ευρωλιγκάτες" λύσεις στερεύουν θα πάμε σε κάποιο "στοίχημα". Τα τελευταία χρόνια οι τέτοιου τύπου μεταγραφές που μας βγήκαν είναι ελάχιστες. Τον Wright μόνο θυμάμαι βασικά, που κι αυτός έφυγε. Γι αυτό και η ανησυχία μήπως μας βγει Sikma, Brazdeikis, Mensah ή όποιος άλλος αντίστοιχος θες ο guard που θα φέρουμε (και για τον ψηλό υπάρχει αντίστοιχη αβεβαιότητα).
Επίσης, για κάποιο λόγο νομίζεις ότι προτιμώ να αποτύχει η ομάδα ώστε ο να φύγει ο Μπαρτζώκας, παρά το ανάποδο. Δε νομίζω ότι έχω γράψει κάτι αντίστοιχο ποτέ. Παρόλο που πιστεύω ότι ο Μπαρτζώκας είναι αρκετά ξεροκέφαλος και δεν θα ρίξει εύκολα νερό στο κρασί του.
Και εγώ θεωρώ τον Μπαρτζώκα τέρμα ξεροκέφαλο και γι αυτό γέλαγα με όσους έγραφαν ότι θα έρθει ο Μίσιτς, όχι επειδή έχει κάτι ο παίκτης ή ότι επειδή δεν θέλουμε leading guard, αλλά κυρίως γιατί όσο είναι ο Μπι στο τιμόνι δεν γινόταν εκ των πραγμάτων να φέρει παίχτη που θα του δώσει την μπαγκέτα σε αυτό τον βαθμό ώστε το σύστημα του και η φιλοσοφία του να περάσουν σε τρίτη μοίρα.
Μέχρι στιγμής, όπως, στο φετινό καλοκαίρι θεωρώ ότι η ομάδα έχει κάνει άριστο μεταγραφικό σχεδιασμό. Δεν έχει βιαστεί να κλείσει παίκτες μέτριους (όπως έγινε πέρυσι με Βιλτόζα) και πιστεύω ότι θα φέρει κάτι καλό κυρίως στο πέντε, ίσως και στον άσο. Άλλωστε, είμαι από αυτούς που πιστεύω ότι η ομάδα θέλει αθλητικοτητα και όχι leading guard.
Το να κάθομαι να κλαίω και να επαναλαμβάνω για Σίκμα, Μπραζ, Σλούκα και το τι έγινε πριν από 2 ή τρία χρόνια δεν έχει κανένα νόημα. Είμαστε στο τώρα και θα τον κρίνω από εδώ και στο εξής για την χρονιά που μας έρχεται.
Τέλος, ζήτω συγγνώμη για τον τόνο μου, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, ίσως με αφορμή το post απάντησα και σε πολλά άλλα παιδιά που γράφουν πάνω κάτω τα ίδια για Σίκμα κ.ο.κ.
0
- Knoxville
- Reactions: 114
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τέλειωσε και το φετινό έργο και όχι με τρόπο που δεν έχουμε μάθει ή και συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.
Πότε πήραμε μεγάλο όνομα ή παίκτη με μεγάλο στάτους στο Ευρωπαικό στερέωμα, που τον ήθελαν και άλλες ομάδες? Πέραν του Σάσα (που είναι και δικό μας παιδί) δεν θυμάμαι να έχει ανοίξει το πορτοφόλι για άλλον παίκτη... Όλοι οι άλλοι χάθηκαν.
Ο Φουρνιέ ήρθε μόνος του ουσιαστικά και με σχεδόν εξεφτελιστικό συμβόλαιο για το μέγεθος και το όνομα του παίκτη.
Μας έπαιξε σαν λαούτο ο Κρέσπο πάλι.
Τώρα εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στους αγαπ, στους δυναμίτες που έχουμε στείλει στο Λας Βέγκας να τσεκάρουν λαυράκια.
Άλλωστε μην ξεχνάμε οτι και ο Σέϊμπεν Λι είναι παικτούρα αλλα και οτι ο Έβανς πριν 7249 χρόνια που έπαιξε τελευταία φορά ήταν απο τα καλύτερα γκάρντ της διοργάνωσης.
Όσοι σκάτε και στεναχωριέστε φίλοι... πολύ κακώς το κάνετε. Δεν άλλαξε κάτι στην ομάδα, έχουμε ακριβώς τους ίδιους τύπους στα διοικητικά και στα προπονητικά.
Θα υπερ/παρα-πληρώσουμε δικά μας παιδιά, θα πληρώσουμε με μέτρο τα υπόλοιπα παιδιά και κάπως έτσι ένα ρόστερ των περίπου 13-14 άντε βαριά 15εκ φουσκώνει στα 20+ και μαζί με αυτό φουσκώνουν και τα μυαλά του κοσμάκι για ανοιχτές κάνουλες, λευκές επιταγές κοκ.
Απλά να ελπίζουμε να μην πέσουν στην πλώρη μας μαζεμένοι οι επόμενοι Μενσά, Σίκμα και Μπραζντέϊκις.
Πότε πήραμε μεγάλο όνομα ή παίκτη με μεγάλο στάτους στο Ευρωπαικό στερέωμα, που τον ήθελαν και άλλες ομάδες? Πέραν του Σάσα (που είναι και δικό μας παιδί) δεν θυμάμαι να έχει ανοίξει το πορτοφόλι για άλλον παίκτη... Όλοι οι άλλοι χάθηκαν.
Ο Φουρνιέ ήρθε μόνος του ουσιαστικά και με σχεδόν εξεφτελιστικό συμβόλαιο για το μέγεθος και το όνομα του παίκτη.
Τώρα εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στους αγαπ, στους δυναμίτες που έχουμε στείλει στο Λας Βέγκας να τσεκάρουν λαυράκια.
Άλλωστε μην ξεχνάμε οτι και ο Σέϊμπεν Λι είναι παικτούρα αλλα και οτι ο Έβανς πριν 7249 χρόνια που έπαιξε τελευταία φορά ήταν απο τα καλύτερα γκάρντ της διοργάνωσης.
Όσοι σκάτε και στεναχωριέστε φίλοι... πολύ κακώς το κάνετε. Δεν άλλαξε κάτι στην ομάδα, έχουμε ακριβώς τους ίδιους τύπους στα διοικητικά και στα προπονητικά.
Θα υπερ/παρα-πληρώσουμε δικά μας παιδιά, θα πληρώσουμε με μέτρο τα υπόλοιπα παιδιά και κάπως έτσι ένα ρόστερ των περίπου 13-14 άντε βαριά 15εκ φουσκώνει στα 20+ και μαζί με αυτό φουσκώνουν και τα μυαλά του κοσμάκι για ανοιχτές κάνουλες, λευκές επιταγές κοκ.
Απλά να ελπίζουμε να μην πέσουν στην πλώρη μας μαζεμένοι οι επόμενοι Μενσά, Σίκμα και Μπραζντέϊκις.
2
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σίγουρα υπάρχει, θα αδειάσουν θέσεις στα ρόστερ απλά τώρα συγκεκριμένα ονόματα δεν μπορώ να ξέρω. Θέλει πολύ ψάξιμο και πάλι θα είναι εκτίμηση, δε θα είναι κάτι παραπάνω. Η λίστα των waivers μπορεί να τραβήξει μέχρι και τα μέσα-τέλη Οκτώβρη βέβαια.kite26 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:46 pmΥπάρχει περίπτωση η λίστα αυτή να μεγαλώσει; Από waivers για παράδειγμα.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:40 pm
Από ΝΒΑ η free agency αυτή τη στιγμή έχει χοντρικά:
Landry Shamet
Lonnie Walker
Mason Jones
Dru Smith
Trevelin Queen
0
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1793
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Το ρόστερ του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν έτοιμο. Απομένουν δύο καλές-ψαγμένες μεταγραφές στον άσσο (μπορεί να είναι κόμπο) και στο πέντε και τέλος. Από αυτά που αφήνει να φανούν ο Μπαρτζώκας οι κομβικοί παίκτες που θα τραβήξουν το κάρο είναι οι Έβανς, Φουρνιέ, Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ.
Η γενική φιλοσοφία παραμένει ίδια και οι πρωταγωνιστές είναι ήδη εδώ.
Όλοι οι υπόλοιποι (θα) είναι επιλεγμένοι για να στηρίξουν τη βασική τετράδα. Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν πρόκειται να δούμε εξωφρενικά χαμηλού ή υψηλού επιπέδου προσθήκες. Η επιλογή του Γουόρντ για το τρία δείχνει το δρόμο: ένας συνδυασμός ταλέντου και αθλητικότητας που δεν θα διαταράξει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα, θα διατηρήσει τα επίπεδα βάθους στο ρόστερ, θα ενισχύσει τη χημεία της και το ομαδικό στυλ που έχει παγιωθεί με τα χρόνια ώστε να αποτελεί το βασικό πλεονέκτημα στης σε σχέση με τις ανταγωνιστές για την Ευρωλίγκα.
Η γενική φιλοσοφία παραμένει ίδια και οι πρωταγωνιστές είναι ήδη εδώ.
Όλοι οι υπόλοιποι (θα) είναι επιλεγμένοι για να στηρίξουν τη βασική τετράδα. Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν πρόκειται να δούμε εξωφρενικά χαμηλού ή υψηλού επιπέδου προσθήκες. Η επιλογή του Γουόρντ για το τρία δείχνει το δρόμο: ένας συνδυασμός ταλέντου και αθλητικότητας που δεν θα διαταράξει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα, θα διατηρήσει τα επίπεδα βάθους στο ρόστερ, θα ενισχύσει τη χημεία της και το ομαδικό στυλ που έχει παγιωθεί με τα χρόνια ώστε να αποτελεί το βασικό πλεονέκτημα στης σε σχέση με τις ανταγωνιστές για την Ευρωλίγκα.
2
2

- SteveNashidis
- Reactions: 3532
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Από Τόλη Κοτζιά τα αλίευσα τα tweet.
Εγκρίνω και τις 2 επιλογές. O Hyland είναι πυραυλοκίνητος και αδικημένος με Κλίπερς. Δε θα πάρει βέβαια το τελευταίο σουτ που θα είχε ο Μίσιτς. Αναβάθμιση σε σχέση με Γκος ή Βιλντόζα. Το θέμα είναι ποιος θα είναι ο 2ος guard* που θεωρητικά θα είναι αμυντικό σκυλί. Τον Έβανς λοιπόν θα τον τοποθετούσα στο SG για να έπαιρνα
[ Γιοκουμπάιτις;;;; Δεν ξέρω. Γιατί όχι ]
Τα λεφτά στον Αντι Μίσιτς αξιοποιούνται κάπως έτσι.
Walkup, Jokubaitis, Hyland
Fournier,Evans,Dorsey, (Lee;)
Εγκρίνω και τις 2 επιλογές. O Hyland είναι πυραυλοκίνητος και αδικημένος με Κλίπερς. Δε θα πάρει βέβαια το τελευταίο σουτ που θα είχε ο Μίσιτς. Αναβάθμιση σε σχέση με Γκος ή Βιλντόζα. Το θέμα είναι ποιος θα είναι ο 2ος guard* που θεωρητικά θα είναι αμυντικό σκυλί. Τον Έβανς λοιπόν θα τον τοποθετούσα στο SG για να έπαιρνα
[ Γιοκουμπάιτις;;;; Δεν ξέρω. Γιατί όχι ]
Τα λεφτά στον Αντι Μίσιτς αξιοποιούνται κάπως έτσι.
Walkup, Jokubaitis, Hyland
Fournier,Evans,Dorsey, (Lee;)
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- kite26
- Reactions: 1295
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα τραβήξει η ιστορία από ό,τι κατάλαβα. Πιθανότατα θα πάρουμε σέντερ και ο άσσος θα πάει κατά τα τέλη Αυγούστου/Σεπτέμβριο.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:49 pmΣίγουρα υπάρχει, θα αδειάσουν θέσεις στα ρόστερ απλά τώρα συγκεκριμένα ονόματα δεν μπορώ να ξέρω. Θέλει πολύ ψάξιμο και πάλι θα είναι εκτίμηση, δε θα είναι κάτι παραπάνω. Η λίστα των waivers μπορεί να τραβήξει μέχρι και τα μέσα-τέλη Οκτώβρη βέβαια.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 81
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
δες τι μπατζετ εχει τα τελευταια χρονια ο ενας και τι ο αλλος και τα ξαναλεμεStam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:45 pmΝαι θα λέμε τον Ομπράντοβιτς καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη που δε μπορεί να φτάσει καν φ4 πλέον και θα το ρίξει ο Μπαρτζώκας στο padel που είναι κάθε χρόνο εκεί.RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:24 pmΤο χάσαμε το κορμί. Θα δούμε πάλι στην πιο κομβική θέση στο μπάσκετ την θέση 1 ρολιστα. Αν δεν πάρουμε Ευρωλίγκα φέτος θα είναι το κύκνειο άσμα του Μπαρτζώκα γενικά από την προπονητική. Όταν χάνεις σε 4 σερί φάιναλ φορ και επιμένεις να μην παίρνεις τοπ κλας παίχτη στο 1 αν χάσεις και πέμπτο αποχερετας την προπονητική.
τι συγκρινεις τωρα...ο ενας δεν ξερει ποσες ευρωλιγκες εχει και κανει μια φιλοτιμη προσπαθεια να βοηθησει την ομαδα της χωρας του ενω θα μπορουσε να εχει τεραστια μπατζετ σε διεκδικητριες ευρωλιγκας και να εχει σηκωσει 2-3 ακομα χαλαρα και ο αλλος εχει χορτασει αποτυχιες και εχει παρει μια με ετοιμη ομαδα ιβκοβιτς
προπονητικα ειναι αλλος κοσμος μεταξυ τους
2
1
1

- reignman
- Reactions: 3235
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Φλεβάρη στα κοψίματα απο ΝΒΑ να δεις τι πουλαρια και παικταραδες τρελοι υπαρχουνε!11!1!!1εναkite26 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:51 pmΘα τραβήξει η ιστορία από ό,τι κατάλαβα. Πιθανότατα θα πάρουμε σέντερ και ο άσσος θα πάει κατά τα τέλη Αυγούστου/Σεπτέμβριο.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:49 pm
Σίγουρα υπάρχει, θα αδειάσουν θέσεις στα ρόστερ απλά τώρα συγκεκριμένα ονόματα δεν μπορώ να ξέρω. Θέλει πολύ ψάξιμο και πάλι θα είναι εκτίμηση, δε θα είναι κάτι παραπάνω. Η λίστα των waivers μπορεί να τραβήξει μέχρι και τα μέσα-τέλη Οκτώβρη βέβαια.
Δεν βιαζομαστε.
1
1

-
- Reactions: 912
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε μου αν δεν σου αρέσει δεν είναι ποτέ αργά για να γίνεις Παναθηναϊκός. Εδώ αλλάζουν οι αθλητές από κόκκινη σε πράσινη φανέλα και ανάποδα, σε σένα θα κολλήσουμε;Knoxville έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:49 pmΤέλειωσε και το φετινό έργο και όχι με τρόπο που δεν έχουμε μάθει ή και συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.
2
1
1