Φίλε μου επειδή είσαι καινούργιος στο φόρουμ και πιθανώς δεν έχεις δει προηγούμενα post μου κατά την διάρκεια της περσινής ρέγκουλαρ, αλλά και μετά τον χαμένο ημιτελικό (στο τοπικ που έγινε για τον Μπαρτζώκα), ήμουν από αυτούς που υποστήριζαν ότι πρέπει να φύγει από την ομάδα. Έχω κράξει ασύστολα τον Γκός συγκεκριμένα, αλλά και τις εμμονές του κόουτς να κλείνει τα ματς με Μακίσικ, Ουόκαπ, Γκός.basilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 1:14 pmφιλε να σε ρωτησω κατι και συγγνωμη που επεμβαινω...εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει ο μπαρτζωκας να εχει παντα δικιο?εκεινος δεν ηταν που ελεγε τι εχουν κανει οι βομβες μεγατονων στις ομαδες τους εννοωντας ΦΥΣΙΚΑ τον παναθηναικο με ναν,σλουκα κλπ και μετα απο λιγους μηνες σηκωσε ευρωλιγκα ο παναθηναικος?δεν υπαρχει προπονητης που μπορει να πει πως παικτης με τετοιο τραυματισμο ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ να παιξει σε τετοιο επιπεδο και σε ρολο leader που τον θελει ο προπονητης.ουτε ο ιδιος ο παικτης δεν ξερει σε τι επιπεδο μπορει να βρεθει.επειδη καποιος ειναι προπονητης δεν σημαινει πως ειναι απολυτος γνωστης της πραγματικοτητας και ολοι εμεις ειμαστε καφενειακοι και ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ.Αποδεικτηκε σε ενα ακομα φαιναλ φορ πως δεν ειχε προετοιμασει την ομαδα καλα,δεν μπορουσε να βγαλει ενα συστημα της προκοπης σε ολοκληρο αγωνα και καθοταν αποσβολωμενος και κοιτουσε.σε καποια πραγματα χρειαζεται απλα και λιγη ευφυια για να τα σκεφτεις εκτος απο στειρες μπασκετικες γνωσεις.χρειαζεται λιγη ευφυια και να φυγεις απο εμμονικοτητες για να σκεφτεις πως δεν γινεται να παω με βασικο ασσο τον εβανς και το ρισκο που παιρνω ειναι τεραστιο/ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΓΜΑ ΕΥΦΥΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝDimmitz έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:51 pm
Φίλε μου με όλο τον σεβασμό για όλες τις πληροφορίες που μετέφερες (εγώ προσωπικά σε θεωρώ από τους πλεον αξιόπιστους σε αυτά που μεταφέρεις μαζί με τον Χριστοφή), θέμα Μίσιτς δεν υπήρχε με τον τρόπου που έχει παρουσιαστεί από τα media.
Ο ορισμός Αντί-Μίσιτς είναι τελείως λάθος και από εκεί ξεκινάνε και τα false expectations. Ο ΠΑΟ πάει για αντί-Βαλαντσιούνας, εμείς δεν πάμε για αντιΜίσιτς γιατί ουσιαστικά δεν του έχουμε καν καταθέσει επίσημη πρόταση.
Και για να απαντήσω στον Σόκο και σε αυτά που λέει για τον Έβανς και την μεταγραφή στα γκάρντ. Μάγκες μου φτάνει πια με αυτή τη μιζέρια. Δεν θα σας αρέσει ο Ουόκαπ και ο Μπαρτζώκας?
Δεν είναι ανάγκη να βλέπετε μπάσκετ, μπορείτε να δείτε άλλο άθλημα, ping pong, τέννις, και ότι άλλο επιθυμεί η ψυχούλα σας. Τι να κάνουμε, αυτόν έχουμε προπονητή, αυτός αποφασίζει. Και για να λέει ότι θέλω να πάω με Έβανς που έχει να παίξει 6 μήνες σε τρία χρόνια (![]()
) όπως λες, για να τον πήρε τραυματία στην ομάδα, για να πιστεύει ότι δεν χρειάζεται άλλο leading guard, σημαίνει ότι ο παίκτης ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.
ΑΝ αποδειχθεί άλλο ένα φιάσκο τύπου Σίκμα, μην στεναχωριέσαι, του χρόνου θα παραιτηθεί ο κόουτς και θα σταματήσουμε να βλέπουμε τους στρατιώτες του.
Εγώ, πάντως, πιστεύω ότι δεν το έχει χάσει τελείως ο κόουτς ακόμη, και ας ήθελα να φύγει μετά το φ4 και ας έχει κάνει τα ευτράπελα του με Σίκμα και Μπράζ, πλέον θεωρώ ότι έχει μάθει από τα λάθη του, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα και τον εμπιστεύομαι.
Καλώς η κακώς η ομάδα τον κράτησε. Καλώς η κακώς με το μπάσκετ του κέρδισε τον περσινό πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης.
Εφόσον έμεινε στην ομάδα και μέχρι στιγμής βλέπω να κάνει σοβαρές μεταγραφικές κινήσεις (Ward + Ελληνικός κορμός) δεν έχω λόγο να μην τον υποστηρίξω. Άλλωστε, από πέρυσι ήμουν την άποψης ότι δεν λείπει άλλος ένας σταρ παίχτης, αλλά λείπει η αθλητικοτητα στην ομάδα. Αν κάνει μεταγραφές αθλητικών παικτών εγώ προσωπικά θα είμαι ικανοποιημένος.
Αν δεν μπορούσα να τον βλέπω άλλο όπως εσύ, τότε για να μην χαλιέμαι θα το έριχνα στο ποδοσφαίρο του Μεντιλίμπαρ ή σε κάποιο άλλο άθλημα, ή θα γινόμουν ΠΑΟ αφού είμαι υπέρμαχος του τι κάνει ο αιώνιος (να αγοράζει παιχταράδες και να τους αφήνει να κάνουν ότι θέλουν στο παρκέ).
Απλά τα πράγματα. Το να κάθομαι να γκρινιάζω για κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ όσο είναι προπονητής ο Μπι είναι το άκρον άοτον της παράνοιας.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο