Ο Γκος ειναι γυαλινος, βγαζει πολλους τραυματισμους και σε καμια περιπτωση δεν θεωρω πως αξιζει 1.3 μυρια το χρονο. Επισης εχει δειξει πως αν δεν βρει ρυθμο με 25+ λεπτα δεν αποδιδει και θεωρω πως οταν κυνηγας ευρωλιγκα ουτε 25λεπτα μπορεις να δινεις στον Γκος ουτε να ευχεσαι πως δεν θα τραυματιστει. Μου αρεσει αρκετα σαν παικτης αλλα θεωρω σωστα δεν ανανεωσε.Leo_98 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 2:37 pmΔεν ήμουν ποτέ φαν του Γκος, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι και πέρσι για ένα διάστημα και κυρίως φέτος, κουβάλησε.
Από εκεί και πέρα, μου φαίνεται πολύ περίεργη η απόφασή του να πάει Ζαλγκίρις με 1,3... είμαι σίγουρος πως αυτά τα λεφτά τα έβρισκε και σε εμάς.
Βέβαια αν έχει αποφασιστεί να έρθει τοπ γκαρντ και να μείνει κι ο Έβανς, τότε όντως δεν χωράει ο Γκος.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 216
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
3
3

- yawn.brigade
- Reactions: 806
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
συμφωνώ σε όλα, αν και το πόσα αξίζει είναι σχετικό. ο Γκος_χωρίς_τραυματισμούς του δεύτερου γύρου αξίζει και παραπάνω αλλά κρατώντας τον παίρνεις όλο το πακέτο και όχι μόνο τα θετικά.Rivers15 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 2:41 pmΟ Γκος ειναι γυαλινος, βγαζει πολλους τραυματισμους και σε καμια περιπτωση δεν θεωρω πως αξιζει 1.3 μυρια το χρονο. Επισης εχει δειξει πως αν δεν βρει ρυθμο με 25+ λεπτα δεν αποδιδει και θεωρω πως οταν κυνηγας ευρωλιγκα ουτε 25λεπτα μπορεις να δινεις στον Γκος ουτε να ευχεσαι πως δεν θα τραυματιστει. Μου αρεσει αρκετα σαν παικτης αλλα θεωρω σωστα δεν ανανεωσε.Leo_98 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 2:37 pmΔεν ήμουν ποτέ φαν του Γκος, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι και πέρσι για ένα διάστημα και κυρίως φέτος, κουβάλησε.
Από εκεί και πέρα, μου φαίνεται πολύ περίεργη η απόφασή του να πάει Ζαλγκίρις με 1,3... είμαι σίγουρος πως αυτά τα λεφτά τα έβρισκε και σε εμάς.
Βέβαια αν έχει αποφασιστεί να έρθει τοπ γκαρντ και να μείνει κι ο Έβανς, τότε όντως δεν χωράει ο Γκος.
την αποχώρηση του μήπως να περιμένουμε να την κρίνουμε αφού δούμε τον αντικαταστάτη του;
αν στην ομάδα πιστεύουν ότι ο Έβανς θα αντεπεξέλθει και ότι ο Λι αξίζει να μείνει γιατί και αθλητικότητα έχει και potential καλά κάνουν και δε κρατάνε τον Γκος. το αν έχουν δίκιο θα το δείξει η νεκροψία

έντιτ : να μη ξεχνάμε ότι τον Γκος του δεύτερου γύρου πάλι ΔΕ θα τον έχουμε στους τελικούς λόγω τραυματισμού
3
3

- shaq7
- Reactions: 7293
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
''κλαιμε πανω απο το μνημα΄΄ του γκος ενω η μας πουλησε και το παιζει τραυματιας και αρα παμε ξεβρακωτοι στο πρωταθλημα η που επειδη επαιξε ενα ματς στο φ4 τον ξαναπιασε μυικο προβλημα..Δεν ξερω ποιο απο τα δυο ειναι χειροτερο.Επισης το να βγαινεις να δηλωνεις πριν το φ4 οτι πηγες σε αλλη ομαδα δεν το λες φυσιολογικο..μπορουσες να το πεις και μετα..
2
2

-
- Reactions: 216
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνω πως στο τελος θα βγαλουμε συμπερασματα. Και το οτι δεν ανανεωσε ο Γκος θεωρω σωστη αποφαση με την προυποθεση πως θα αποκτηθει καποιος καλυτερος και πιο συνεπης. Κατι που θεωρω γενικα δεδομενο, βεβαια τελευταια δυο χρονια δεν σταματανε να μας εκπλησσουν με τις επιλογες στον ροστερ. Αν το πλανο ειναι να παρει τη θεση του Γκος ο Εβανς που τον Οκτωβρη θα εχει να παιξει μπασκετ 1.50 χρονο, κλαφτα.yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 2:49 pmσυμφωνώ σε όλα, αν και το πόσα αξίζει είναι σχετικό. ο Γκος_χωρίς_τραυματισμούς του δεύτερου γύρου αξίζει και παραπάνω αλλά κρατώντας τον παίρνεις όλο το πακέτο και όχι μόνο τα θετικά.Rivers15 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 2:41 pm
Ο Γκος ειναι γυαλινος, βγαζει πολλους τραυματισμους και σε καμια περιπτωση δεν θεωρω πως αξιζει 1.3 μυρια το χρονο. Επισης εχει δειξει πως αν δεν βρει ρυθμο με 25+ λεπτα δεν αποδιδει και θεωρω πως οταν κυνηγας ευρωλιγκα ουτε 25λεπτα μπορεις να δινεις στον Γκος ουτε να ευχεσαι πως δεν θα τραυματιστει. Μου αρεσει αρκετα σαν παικτης αλλα θεωρω σωστα δεν ανανεωσε.
την αποχώρηση του μήπως να περιμένουμε να την κρίνουμε αφού δούμε τον αντικαταστάτη του;
αν στην ομάδα πιστεύουν ότι ο Έβανς θα αντεπεξέλθει και ότι ο Λι αξίζει να μείνει γιατί και αθλητικότητα έχει και potential καλά κάνουν και δε κρατάνε τον Γκος. το αν έχουν δίκιο θα το δείξει η νεκροψία
έντιτ : να μη ξεχνάμε ότι τον Γκος του δεύτερου γύρου πάλι ΔΕ θα τον έχουμε στους τελικούς λόγω τραυματισμού
0
- shaq7
- Reactions: 7293
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
νοτης ψιλοπουλος(παλια στο φως,τωρα αμερικανος24)..οι αγγελοπουλοι αποφασισμενοι να παρουν τον μισιτς τα δινουν ολα κοντα στα λεφτα του βεζε.Πρωτη επιλογη του μισιτς μολις φυγει απο το ΝΒΑ ο ολυμπιακος.
μιλου πιθανοτατος προορισμος το μονακο.
αυτος λεει οτι ο εβανς προς το να αποχωρησει..ενω λεει ηταν να επανελθει φετος πρηστηκε το ποδι του και γιαυτο τελικα δεν επαιξε.
μιλου πιθανοτατος προορισμος το μονακο.
αυτος λεει οτι ο εβανς προς το να αποχωρησει..ενω λεει ηταν να επανελθει φετος πρηστηκε το ποδι του και γιαυτο τελικα δεν επαιξε.
0
- coach blue
- Reactions: 1536
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ειμαι φαν του γκος αλλα να πω καποια θετικα .shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 2:56 pm''κλαιμε πανω απο το μνημα΄΄ του γκος ενω η μας πουλησε και το παιζει τραυματιας και αρα παμε ξεβρακωτοι στο πρωταθλημα η που επειδη επαιξε ενα ματς στο φ4 τον ξαναπιασε μυικο προβλημα..Δεν ξερω ποιο απο τα δυο ειναι χειροτερο.Επισης το να βγαινεις να δηλωνεις πριν το φ4 οτι πηγες σε αλλη ομαδα δεν το λες φυσιολογικο..μπορουσες να το πεις και μετα..
Τα παιχνιδια τα επαιζε στο φουλ , δεν εκλεβε στην αμυνα .Ακομα και του Ελληνικου πρωταθληματος .
Οταν επεστρεφε απο τραυματισμο παλι εμπαινε με τα μπουνια και οταν εισαι επιρεπης στους τραυματισμους αυτο δεν ειναι εξυπνη κινηση για να επιμηκυνεις την καριερα σου .
Τωρα αν οντως εχει παλι σοβαρο προβλημα η ειναι αποφαση της ομαδας να μην τον χρησιμοποιησει στους τελικους δεν το ξερουμε .
1
1

Έγραφα πριν 20 μέρες…
Τρί Μάιος 06, 2025 7:28 pm
Διάβαζα στο διαδίκτυο,από μια πηγή που δεν έχω ιδέα αν είναι αξιόπιστη,ότι ο Έβανς όποτε δοκίμασε να μπει πιο δυνατά στις προπονήσεις πρηζότανε το γόνατο του.Αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου καλά νέα.
Για να το αναφέρει και ο Ψιλόπουλος μάλλον ισχύει και ήταν αξιόπιστος αυτός που το έγραφε.
Τρί Μάιος 06, 2025 7:28 pm
Διάβαζα στο διαδίκτυο,από μια πηγή που δεν έχω ιδέα αν είναι αξιόπιστη,ότι ο Έβανς όποτε δοκίμασε να μπει πιο δυνατά στις προπονήσεις πρηζότανε το γόνατο του.Αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου καλά νέα.
Για να το αναφέρει και ο Ψιλόπουλος μάλλον ισχύει και ήταν αξιόπιστος αυτός που το έγραφε.
0
-
- Reactions: 1470
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Reactions: 1470
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα: