Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Μάιος 29, 2025 2:10 pm

ευχαριστω για την υπερασπιση.. Γενικα το λεω θεωρω χαζο να καθεται καποιος να τσακωνεται η να ειρωνευεται ''αγνωστους'' στο ιντερνετ..Σε φαση που αν το κανεις ο ιδιος γινεσαι ρεζιλι..γιαυτο και δεν το εχω κανει ποτε και εδω μεσα.

Τωρα στα αγωνιστικα ..Ειναι αλλο να λεμε να διωχναμε τον λι η τον εβανς για τον γκος..που εκει το ακουω..και αλλο να διναμε στον γκος την θεση του ηγετη παλι.

0
todorris

senior
Reactions: 142
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 29, 2025 2:15 pm

Ασχέτως αποτελεσμάτων στους τελικούς πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός για τις 3 θέσεις της περιφέρειας έπρεπε να πάει σε σίγουρους Γκος,Εβανς,Φουρνιέ,Παπ,Λαρε κ μεταγραφές 1 παικταρά ( Μισιτς,Σορτς),2άρι κ 3άρι ξένους καλους αμυντικούς με τριπ κ Ελληνα (Νετζήπογλου).Αν δεις Εβανς δεν ,τα Χριστούγεννα τον αλλάζεις.
Βιλντοζα,Λι,Ντορσει,Γουόκαπ ευχαριστούμε.
Ειδικά Γουόκαπ ,επειδή φάγαμε Καλάθη στη μάπα τόσα χρόνια εμείς,δεν υποφέρεται σε τέτοιο επίπεδο να σε παίζουν άντερ τόσο προκλητικά,είναι ξεφτίλα.
Στους ψηλούς Φαλ ευχαριστούμε κ φέρνεις 5άρι ΜΑΠ (Οτούρου πχ) κ 4αρο5άρι επίσης αθλητικό (πχ Χόαρντ Μακάμπι) και φτιάχνεις υπερομάδα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Μάιος 29, 2025 2:18 pm

δηλαδη ο ολυμπιακος θα εδιωχνε ΄΄ελληνα΄΄ γκαρντ που παιρνει κατω απο εκατομμυριο ..να φερει ποιον μετα?τον μαντζαρη η τον λουντζη?ο χοαρντ 3ρο4ρι δεν ειναι?παντως ετσι τον γραφουν

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Μάιος 29, 2025 2:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 837
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Πέμ Μάιος 29, 2025 2:20 pm

shaq7 έγραψε:
δηλαδη ο ολυμπιακος θα εδιωχνε ΄΄ελληνα΄΄ γκαρντ που παιρνει κατω απο εκατομμυριο ..να φερει ποιον μετα?τον μαντζαρη η τον λουντζη?
έχεις δίκιο. Ουόκαπ δεν θα το κουνήσει από την ομάδα σας μέχρι να θέλει να κάνει retirement.
Σίγουρα πάντως εγώ θα πήγαινα και με Γκος του χρόνου και ειδικά στο 1.3 που εν τέλει πήρε από τους Λιθουανούς.

Νομίζω ότι η 5άδα Μίσιτς - Ουόκαπ - Φουρνιέ - Γκος - Εβανς θα μου ήταν μια χαρά και όλοι οι παρατρεχάμενοι πλην Λάρυ (ελεω διαβατηρίου) χαιρετάνε.

3
3 Εικόνα
todorris

senior
Reactions: 142

Πέμ Μάιος 29, 2025 2:23 pm

shaq7 έγραψε:
δηλαδη ο ολυμπιακος θα εδιωχνε ΄΄ελληνα΄΄ γκαρντ που παιρνει κατω απο εκατομμυριο ..να φερει ποιον μετα?τον μαντζαρη η τον λουντζη?ο χοαρντ 3ρο4ρι δεν ειναι?παντως ετσι τον γραφουν
Λυπάμαι αλλά τόσο άντερ που τον παίζουν είναι υποτιμητικό για Ολυμπιακό,τες πα γνώμες είναι αυτές
4αρι είναι κυρίως 5 επαιζε στη Μακάμπι ,πλήρες πακέτο, όπου πάει θα βγάλει μάτια του χρόνου

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος todorris την Πέμ Μάιος 29, 2025 2:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Μάιος 29, 2025 2:25 pm

Airman έγραψε:
shaq7 έγραψε:
δηλαδη ο ολυμπιακος θα εδιωχνε ΄΄ελληνα΄΄ γκαρντ που παιρνει κατω απο εκατομμυριο ..να φερει ποιον μετα?τον μαντζαρη η τον λουντζη?
έχεις δίκιο. Ουόκαπ δεν θα το κουνήσει από την ομάδα σας μέχρι να θέλει να κάνει retirement.
Σίγουρα πάντως εγώ θα πήγαινα και με Γκος του χρόνου και ειδικά στο 1.3 που εν τέλει πήρε από τους Λιθουανούς.

Νομίζω ότι η 5άδα Μίσιτς - Ουόκαπ - Φουρνιέ - Γκος - Εβανς θα μου ήταν μια χαρά και όλοι οι παρατρεχάμενοι πλην Λάρυ (ελεω διαβατηρίου) χαιρετάνε.
Πολύ πιθανόν ο γκος να είναι πιο χρήσιμος από λι δεν ξέρουμε .. αλλά δύο μήνες πριν δώσανε 1,5 εκ στον λι και κλειστό 3ετες ή τουλάχιστον 2+1.. θα ταν λίγο πατατια να τον διώξεις σε δύο μήνες μέσα

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 837
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Πέμ Μάιος 29, 2025 2:28 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 2:25 pm
Airman έγραψε:

Πολύ πιθανόν ο γκος να είναι πιο χρήσιμος από λι δεν ξέρουμε .. αλλά δύο μήνες πριν δώσανε 1,5 εκ στον λι και κλειστό 3ετες ή τουλάχιστον 2+1.. θα ταν λίγο πατατια να τον διώξεις σε δύο μήνες μέσα
Φιλε, ο Λι στο σημείο της χρονιάς φέτος δεν ερχόταν για 6 μήνες. Σίγουρα θα πλήρωνες υπεραξία και σίγουρα θα έβαζες περισσότερα χρόνια στο συμβόλαιο σε σχέση με 6 μήνες πχ. Αλλιώς δεν ερχόταν και δεν έβρισκες παίχτη. Ο πανικός γενικά είναι κακός σύμβουλος πάντα. Εκτιμώ δηλαδή ότι την πληρώνει ο Γκος λόγω Λι και της κατάστασης που περιγράφεις και λόγω της προσμονής στον Κίναν. Διαφορετικά, δεν βλέπω λόγο να μην μείνει πίσω από Μίσιτς ή όποιο άλλο βαρβάτο συμβόλαιο έρθει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Μάιος 29, 2025 2:28 pm

todorris έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 2:23 pm
shaq7 έγραψε:
Λυπάμαι αλλά τόσο άντερ που τον παίζουν είναι υποτιμητικό για Ολυμπιακό,τες πα γνώμες είναι αυτές
4αρι είναι κυρίως 5 επαιζε στη Μακάμπι ,πλήρες πακέτο, όπου πάει θα βγάλει μάτια του χρόνου
Αφού έχει διαβατήριο δεν φεύγει .. απλά τον κρατάς με μικρότερο ρόλο .. δηλαδή για πίσω από μισιτς είναι μια χαρά .. μην κρίνουμε από φέτος που έπαθε ότι έπαθε και πλέον δεν βλέπεται .. θεωρητικά θα επανέλθει

Ότι ο γκος δεν θέλει να χει πρωταγωνιστικό ρόλο πάντως δεν το ξέρουμε .. μπορεί για αυτό να διάλεξε Ζαλγκίρις

Πάντως εγώ αν έρθει ο μισιτς και αφού έχουμε και γουοκαπ μαρεσει καλύτερα να χουμε δυο τον λι της Μακάμπι.. όχι αυτόν που παρουσίασε ο μπαρτζωκας

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 537
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Πέμ Μάιος 29, 2025 2:37 pm

Δεν ήμουν ποτέ φαν του Γκος, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι και πέρσι για ένα διάστημα και κυρίως φέτος, κουβάλησε.

Από εκεί και πέρα, μου φαίνεται πολύ περίεργη η απόφασή του να πάει Ζαλγκίρις με 1,3... είμαι σίγουρος πως αυτά τα λεφτά τα έβρισκε και σε εμάς.

Βέβαια αν έχει αποφασιστεί να έρθει τοπ γκαρντ και να μείνει κι ο Έβανς, τότε όντως δεν χωράει ο Γκος, δεδομένου πως και ο Λι έχει συμβόλαιο.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leo_98 την Πέμ Μάιος 29, 2025 2:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Stam Tziant

junior
Reactions: 177

Πέμ Μάιος 29, 2025 2:38 pm

Καλά το να συζητάμε περί αποχώρησης Γουόκαπ το θεωρώ εκτός πραγματικότητας. Όταν έχεις μόνο Βεζένκοφ, Παπανικολάου και Λαρεντζάκη, παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας με διαβατήριο τους κρατάς με κάθε τρόπο. Θα έλεγα το ίδιο και για Ντόρσεϊ, αλλά έχει απογοητεύσει σε σημείο που δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μείνει. Και ο Ντόρσεϊ παίρνει και 1μιση μύριο, αν είναι δυνατόν. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τουλάχιστον 2 παίκτες με ελληνικό διαβατήριο, που ο ένας να μπορεί να σταθεί καλά στο πρωτάθλημα. Ο δεύτερος ας είναι κι απ' το NCAA, 12ος παίκτης στην Ελλάδα. Οι επιλογές είναι ελάχιστες. Ρογκαβόπουλος, έχει συμβόλαιο (πρέπει να αποκτηθεί του χρόνου με κάθε τρόπο στη θέση του Παπ), Καλάθης έχει συμβόλαιο, αλλά ούτως ή άλλως δεν κολλάει. Παπαγιάννης ίσως ο μοναδικός που θα έβγαζε νόημα σαν τρίτος ψηλός και ας τρολάρετε όσο θέλετε. Απλά φαίνεται να πηγαίνει στους απέναντι. Χουγκάζ δεν είναι αυτού του επιπέδου και παίζει και σε θέση που έχεις Βεζένκοφ, Πίτερς και μπορείς να ανεβάσεις και Παπ, οπότε δε θα χρησιμοποιηθεί ποτέ. Άλλον δε μπορώ να σκεφτώ.

0
Rivers15

junior
Reactions: 96

Πέμ Μάιος 29, 2025 2:41 pm

Leo_98 έγραψε:
Δεν ήμουν ποτέ φαν του Γκος, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι και πέρσι για ένα διάστημα και κυρίως φέτος, κουβάλησε.

Από εκεί και πέρα, μου φαίνεται πολύ περίεργη η απόφασή του να πάει Ζαλγκίρις με 1,3... είμαι σίγουρος πως αυτά τα λεφτά τα έβρισκε και σε εμάς.

Βέβαια αν έχει αποφασιστεί να έρθει τοπ γκαρντ και να μείνει κι ο Έβανς, τότε όντως δεν χωράει ο Γκος.
Ο Γκος ειναι γυαλινος, βγαζει πολλους τραυματισμους και σε καμια περιπτωση δεν θεωρω πως αξιζει 1.3 μυρια το χρονο. Επισης εχει δειξει πως αν δεν βρει ρυθμο με 25+ λεπτα δεν αποδιδει και θεωρω πως οταν κυνηγας ευρωλιγκα ουτε 25λεπτα μπορεις να δινεις στον Γκος ουτε να ευχεσαι πως δεν θα τραυματιστει. Μου αρεσει αρκετα σαν παικτης αλλα θεωρω σωστα δεν ανανεωσε.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 528

Πέμ Μάιος 29, 2025 2:49 pm

Rivers15 έγραψε:
Leo_98 έγραψε:

Βέβαια αν έχει αποφασιστεί να έρθει τοπ γκαρντ και να μείνει κι ο Έβανς, τότε όντως δεν χωράει ο Γκος.
Ο Γκος ειναι γυαλινος, βγαζει πολλους τραυματισμους και σε καμια περιπτωση δεν θεωρω πως αξιζει 1.3 μυρια το χρονο. Επισης εχει δειξει πως αν δεν βρει ρυθμο με 25+ λεπτα δεν αποδιδει και θεωρω πως οταν κυνηγας ευρωλιγκα ουτε 25λεπτα μπορεις να δινεις στον Γκος ουτε να ευχεσαι πως δεν θα τραυματιστει. Μου αρεσει αρκετα σαν παικτης αλλα θεωρω σωστα δεν ανανεωσε.
συμφωνώ σε όλα, αν και το πόσα αξίζει είναι σχετικό. ο Γκος_χωρίς_τραυματισμούς του δεύτερου γύρου αξίζει και παραπάνω αλλά κρατώντας τον παίρνεις όλο το πακέτο και όχι μόνο τα θετικά.

την αποχώρηση του μήπως να περιμένουμε να την κρίνουμε αφού δούμε τον αντικαταστάτη του;

αν στην ομάδα πιστεύουν ότι ο Έβανς θα αντεπεξέλθει και ότι ο Λι αξίζει να μείνει γιατί και αθλητικότητα έχει και potential καλά κάνουν και δε κρατάνε τον Γκος. το αν έχουν δίκιο θα το δείξει η νεκροψία :P

έντιτ : να μη ξεχνάμε ότι τον Γκος του δεύτερου γύρου πάλι ΔΕ θα τον έχουμε στους τελικούς λόγω τραυματισμού

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Μάιος 29, 2025 2:56 pm

''κλαιμε πανω απο το μνημα΄΄ του γκος ενω η μας πουλησε και το παιζει τραυματιας και αρα παμε ξεβρακωτοι στο πρωταθλημα η που επειδη επαιξε ενα ματς στο φ4 τον ξαναπιασε μυικο προβλημα..Δεν ξερω ποιο απο τα δυο ειναι χειροτερο.Επισης το να βγαινεις να δηλωνεις πριν το φ4 οτι πηγες σε αλλη ομαδα δεν το λες φυσιολογικο..μπορουσες να το πεις και μετα..

2
2 Εικόνα
Rivers15

junior
Reactions: 96

Πέμ Μάιος 29, 2025 3:03 pm

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 2:49 pm
Rivers15 έγραψε:

συμφωνώ σε όλα, αν και το πόσα αξίζει είναι σχετικό. ο Γκος_χωρίς_τραυματισμούς του δεύτερου γύρου αξίζει και παραπάνω αλλά κρατώντας τον παίρνεις όλο το πακέτο και όχι μόνο τα θετικά.

την αποχώρηση του μήπως να περιμένουμε να την κρίνουμε αφού δούμε τον αντικαταστάτη του;

αν στην ομάδα πιστεύουν ότι ο Έβανς θα αντεπεξέλθει και ότι ο Λι αξίζει να μείνει γιατί και αθλητικότητα έχει και potential καλά κάνουν και δε κρατάνε τον Γκος. το αν έχουν δίκιο θα το δείξει η νεκροψία :P

έντιτ : να μη ξεχνάμε ότι τον Γκος του δεύτερου γύρου πάλι ΔΕ θα τον έχουμε στους τελικούς λόγω τραυματισμού
Συμφωνω πως στο τελος θα βγαλουμε συμπερασματα. Και το οτι δεν ανανεωσε ο Γκος θεωρω σωστη αποφαση με την προυποθεση πως θα αποκτηθει καποιος καλυτερος και πιο συνεπης. Κατι που θεωρω γενικα δεδομενο, βεβαια τελευταια δυο χρονια δεν σταματανε να μας εκπλησσουν με τις επιλογες στον ροστερ. Αν το πλανο ειναι να παρει τη θεση του Γκος ο Εβανς που τον Οκτωβρη θα εχει να παιξει μπασκετ 1.50 χρονο, κλαφτα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Μάιος 29, 2025 3:12 pm

νοτης ψιλοπουλος(παλια στο φως,τωρα αμερικανος24)..οι αγγελοπουλοι αποφασισμενοι να παρουν τον μισιτς τα δινουν ολα κοντα στα λεφτα του βεζε.Πρωτη επιλογη του μισιτς μολις φυγει απο το ΝΒΑ ο ολυμπιακος.

μιλου πιθανοτατος προορισμος το μονακο.

αυτος λεει οτι ο εβανς προς το να αποχωρησει..ενω λεει ηταν να επανελθει φετος πρηστηκε το ποδι του και γιαυτο τελικα δεν επαιξε.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”