Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Stam Tziant

a1greece
Reactions: 631
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:49 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:20 pm
Stam Tziant έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:10 pm

Ακόμα κι αν δεν ήταν ο Canaan σκύλος (που πάντα ήταν aggressive αμυντικά), θα χρεώναμε στον Μπαρτζώκα κι ότι τον έκανε να σκυλιάζει στην άμυνα; :D Μην καταντήσουμε εμμονικοί, να βλέπουμε παίκτες να σκυλιάζουν στην άμυνα και να κλαίμε, παιδιά. Καλό είναι αυτό, το θέλουμε.

Κι ο Lee με τα προσόντα που έχει και το σουτ που δεν έχει, αν θέλει να πληρωθεί καλά και να κάνει καριέρα, αμυντικός εξολοθρευτής πρέπει να γίνει. Όταν είσαι σούπερ αθλητικός, έχεις άνοιγμα χεριών 2,05 (τόσο μεγάλο που δε μπορείς καν να σουτάρεις σαν άνθρωπος), αν δεν είσαι εφιάλτης του αντίπαλου χειριστή, κάτι κάνεις λάθος. Τώρα επιθετικά ο Lee πρέπει να μάθει να κινείται χωρίς τη μπάλα. Γιατί με τη μπάλα στα χέρια πάντα θα είναι προβλέψιμος. Και δεν έχει το μέγεθος του Shaq να κάνει μπούλινγκ και να τους βάζει μέσα. Πόσο μάλλον στην Ευρώπη που οι χώροι είναι πολύ μικρότεροι από το ΝΒΑ. Επιθετικά έχει ταβάνι. Είναι σούπερ στον αιφνιδιασμό, μπορεί ενίοτε να δει καλά και γήπεδο, αλλά δε θα γίνει του 10 στην επίθεση ποτέ. Αν μπορέσει να γίνει του 6-7 στην επίθεση και του 9-10 στην άμυνα και χρήσιμος θα γίνει στην ομάδα και καλά συμβόλαια θα βρίσκει για πλάκα.
ειπα εγω οτι ειναι κακο?ειπα τον αλλαξε σαν παικτη..εκτος και καποιος που ειχε δει τον κανααν πριν τον ολυμπιακο θεωρει οτι ειναι ο ιδιος παικτης..γενικα καλο θα ηταν να μην βλεπουμε φαντασματα,οταν λεει καποιος κατι δεν το λεει σωνει και ντε να κατηγορησει τον μπαρτζωκα ..πριν προσαψετε κατι στον αλλο που φανταστηκατε ας ρωτατε πρωτα..Εμενα μου χετε φορτωσει της παναγιας τα ματια τελευταια χωρις να χω πει κατι απο αυτα,μαλιστα αν πω οτι δεν το πα ακουω το φοβερο ασε ρε που ξεγλιστρας σαν χελι :roofl: δεν ξερω εγω τι ελεγες εσυ και ξερεις εσυ?? :drunk: Δεν ειναι συγκεκριμενο σε σενα απλα βρηκα ευκαιρια να το πω.
Σορρυ Σακ μου λάθος κατάλαβα εγώ :D . Μου φάνηκε κάπως αρνητική η χροιά όπως το πες, αλλά καταλαβαίνω, έχεις φάει λίγο attack τις τελευταίες μέρες. Κακό timing :cool:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:52 pm

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:45 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:59 pm
ο μπατλερ ειναι 24 μπορει να του παρει μια ολοκληρη χρονια να προσαρμοστει στο εδω μπασκετ..χλωμο να ρθει και να πεταει φωτιες αμεσως..παντως απο οσους εχουν ακουστει ειναι η καλυτερη λυση..ο αλλος ο κοκκαλος ειναι παικταρας αλλα εκτος οτι δεν νομιζω να ρχεται δεν νομιζω οτι κολλαει με τον μπαρτζω.
Ωραία και που το πρόβλημα; Φοβάσαι μην χάσουμε την πρώτη θέση στην ρέγκουλαρ; :roofl:

Μπορεί ο παίκτης να είναι έτοιμος στο φ4; μπορεί. End of story.

Και ο Μισιτς τους 3 πρώτους μήνες θα σέρνεται, όπως λογικά και ο Έβανς.
αμα σερνεται ο εβανς,σερνεται ο γουοκαπ και ο μπατλερ δεν ξερει που βρισκεται ποιος θα παιζει ασσο ο φουρνιε?σε 3 μηνες δεν χανεις μονο την πρωτη θεση αλλα θα κυνηγας να μπεις 4δα..οχι οτι λεει κατι τοσο το πλεονεκτημα αλλα θα μπλεξεις..
μπορει επισης ο μπατλερ να μην ειναι και ετοιμος στο φ4,ρουκας ειναι..Η κινηση να παρεις απειρο αμερικανο εχει ρισκο,το οποιο λογικα θα το παρουμε μιας και πλεον δεν υπαρχει κανενας διαθεσιμος με εμπειρια.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:52 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:30 pm
ο καβαλιερατος λεει οτι ο ταις εχει προβλημα με την εφορια..πληρωνει και στην αμερικη επειδη εχει πρασινη καρτα..και δεν το χε υπολογισει οταν υπεγραψε στην μονακο γιαυτο θελει να φυγει
Αφού το Μονακό δεν έχει φόρο εισοδήματος. Μόνο στην Αμερική πληρώνει λογικά. Επίσης (εκτός κι αν ελπίζει ότι θα γυρνούσε σύντομα στο ΝΒΑ) πως θα κρατήσει την πράσινη κάρτα; Γιατί απλά δεν την αφήνει;

Μπορεί να την κρατήσει και να κάνει αίτηση για re-entry permit που θα του έδινε τη δυνατότητα να λείπει για κάνα δύο χρόνια (μπορεί και λίγο παραπάνω) αλλά γενικά λίγο μούφα μου ακούγεται αυτή η δικαιολογία. Όπου και να είναι στην Ευρώπη θα πρέπει να πληρώσει τη διαφορά στους φόρους. Αν πήγαινε σε μία χώρα με μεγαλύτερη φορολογία από την Αμερική δεν θα χρειαζόταν να πληρώσει φόρο.

Δεεεεεν μου βγάζει νόημα αυτό.

0
Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:53 pm

Για μισό λεπτό ρε παιδιά γιατί νομίζω ότι ζω σε παράλληλο σύμπαν.
Πριν κάνα μηνα δεν λέγανε κάποια παιδιά εδώ μέσα που είχαν πληροφορίες (δεν θυμάμαι τώρα ποιος ακριβώς νομίζω ο slow horses αλλά μπορεί να κάνω και λάθος) ότι ο Ολυμπιακός αν δεν πάρει μισιτς θα πάρει μεγάλο συμβόλαιο από nba στα γκαρντ;
Και τότε μάλιστα συζητούσαμε για Σρέντερ ροζιερ ντιγουιντι κλπ. Πάει κι αυτό το σενάριο;

Καλά αν πάει ο Μπαρτζώκας με μιλου χολ κωστακουνμπο θα ψάχνει παίκτη τον Νοέμβριο και θα βρίσκει μόνο Μενσαδες

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:56 pm

Airman έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:46 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:42 pm

εγω νομιζω πως ειναι..αν πχ παιρνει 2εκ και υπολογιζε οτι επειδη δεν εχει φορολογια θα ειναι καθαρα και αυτα επειδη πληρωνει φορο γινονται 1..τοτε θα ζηταει 1εκ αυξηση.
Μα δεν έχει φόρο εισοδήματος το Μονακό, αυτό σου γράφω... δηλαδή δεν έχει 50% φορολογία που βάζεις στο παράδειγμά σου. Εχει μηδεν.
Αν τώρα πληρώνει σε άλλη χώρα κάτι, αυτό θα το κάνει φαντάζομαι είτε παίζει Μονακό είτε παίζει Ελλάδα, είτε Κίνα.

Πιθανότερο είναι ο ιδιοκτήτης της Μονακό, αν και λεφτάς, να είναι λίγο αμελής στις υποχρεώσεις του...τύπου πληρωμές μια φορά το 3μηνο...ολόκληρο το ποσό μεν, αλλά όποτε το θυμηθω δε.
η λογικη εξηγηση σε αυτο που λεει ο καβαλιερατος ειναι οτι ο ταις δεχτηκε ενα συμβολαιο με την λογικη οτι δεν θα πληρωνει φορο..τωρα που πληρωνει στην αμερικη του φαινεται μικρο γιαυτο και ζηταει αυξηση.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:01 pm

κλεινει ο χολ λενε ολοι τωρα

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1522

Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:02 pm

prime7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:08 pm
Εμένα το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι θέλανε να πάρουνε τον Μπαμπ. Εχώ βαρεθεί να παίζουμε με Guard χωρίς προσωπική φάση και τρίποντο. Θέλουμε επιτέλους έναν να της μιλάει της μπάλας,να σπάει αστραγάλους. Το παιχνίδι 100 πάσες να το βάλει ο Βεζενκοφ το έχω βαρεθεί να το βλέπω. Πέρα από αποτέλεσμα θέλουμε να βλέπουμε και κάναν παίκτη εντυπωσιακό να γουστάρουμε. Το παικταράς δεν έχει να κάνει μόνο να σπάσουμε την κατάρα της Ευρωλίγκας αλλά και το τι βλέπουμε σε κάθε αγώνα. Οπότε οπωσδήποτε κοντό από Αμέρικα με τρέλα να μπουκαρει,να σουτάρει και να έχει full ενέργεια.
Υπαρχει τετοιος ευρωλιγκα και καναμε κινηση :wink:

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1295
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:03 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:01 pm
κλεινει ο χολ λενε ολοι τωρα
Καλά οκ...Δεν περίμενα και τίποτε καλύτερο...Έχω ξενερώσει πολύ. Όχι τόσο για το Χολ, είναι καλός παίκτης. Αλλά ο Κώστας τρίτος ας αυτή την τριάδα...Το λέω από την άποψη ότι με Μιλου Χολ ήθελες κάτι ποιοτικότερο για τρίτο.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:13 pm

εμενα δεν με χαλαει ο χολ αν η συνθεση ειναι μιλου χολ πετρουσεφ..αλλα το μιλου χολ κωτσος ποναει..θα βρεθουμε με τον πιτερς 5ρι παλι.Περιεργος να δω και με τι μπαι αουτ θα ρθει..Το ταξιδι στην αμερικη τσαμπα πηγε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1295
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:17 pm

shaq7 έγραψε:
εμενα δεν με χαλαει ο χολ αν η συνθεση ειναι μιλου χολ πετρουσεφ..αλλα το μιλου χολ κωτσος ποναει..θα βρεθουμε με τον πιτερς 5ρι παλι.Περιεργος να δω και με τι μπαι αουτ θα ρθει..Το ταξιδι στην αμερικη τσαμπα πηγε.
Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Να μείνει ο Πετρούσεφ και τέταρτος ο Κώστας γίνεται;

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 793

coach blue έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:02 pm
prime7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:08 pm
Εμένα το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι θέλανε να πάρουνε τον Μπαμπ. Εχώ βαρεθεί να παίζουμε με Guard χωρίς προσωπική φάση και τρίποντο. Θέλουμε επιτέλους έναν να της μιλάει της μπάλας,να σπάει αστραγάλους. Το παιχνίδι 100 πάσες να το βάλει ο Βεζενκοφ το έχω βαρεθεί να το βλέπω. Πέρα από αποτέλεσμα θέλουμε να βλέπουμε και κάναν παίκτη εντυπωσιακό να γουστάρουμε. Το παικταράς δεν έχει να κάνει μόνο να σπάσουμε την κατάρα της Ευρωλίγκας αλλά και το τι βλέπουμε σε κάθε αγώνα. Οπότε οπωσδήποτε κοντό από Αμέρικα με τρέλα να μπουκαρει,να σουτάρει και να έχει full ενέργεια.
Υπαρχει τετοιος ευρωλιγκα και καναμε κινηση :wink:
δε με χαλάει ο Φρανσίσκο, ένας χειρότερος αλλά μη τραυματισμένος Κίναν Έβανς είναι πάνω κάτω. δε τον αφήνει πάντως η Ζαλγκίρις.

ο Πετρούσεφ λέει απέρριψε και τον Ερυθρό Αστέρα. είτε γίνονται πράγματα στο παρασκήνιο που δε γνωρίζουμε (το πιθανότερο) και ξαφνικά θα ανακοινωθεί από καμιά Ρεάλ ξερωγώ είτε έχει βάλει στόχο στο τέλος της καριέρας του να γίνει ο πιο μισητός παίκτης της Ευρώπης, δεν εξηγείται αλλιώς.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:18 pm

θελει να τον παει ντουμπαι ο ραζνατοβιτς λενε.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 793

Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:21 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:18 pm
θελει να τον παει ντουμπαι ο ραζνατοβιτς λενε.
έχουν και χώρο εκεί, πολύ πιθανό.

1
1 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 631

Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:23 pm

kite26 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Να μείνει ο Πετρούσεφ και τέταρτος ο Κώστας γίνεται;
Ο Πετρούσεφ αποδεικνύεται ασόβαρος γενικά. Έχει βγει και λέει στο τέλος της σεζόν ότι θέλει να μείνει Ερυθρό. Τα βρίσκει ο Ερυθρός με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον ίδιο το Σφαιρόπουλο και τελικά αλλάζει γνώμη ο γλυκούλης. Νομίζω ο Πετρούσεφ απλά θα αλλάζει ομάδες κάθε χρόνο, μέχρι να τον στείλουν όλοι. Ταλέντο 9/10, μυαλό 1/10.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1038

Πέμ Ιούλ 17, 2025 3:25 pm

Ο Χολ επειδή δεν θυμάμαι είναι καλύτερος από τον Ράιτ ας πούμε ;

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”