Σορρυ Σακ μου λάθος κατάλαβα εγώshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:20 pmειπα εγω οτι ειναι κακο?ειπα τον αλλαξε σαν παικτη..εκτος και καποιος που ειχε δει τον κανααν πριν τον ολυμπιακο θεωρει οτι ειναι ο ιδιος παικτης..γενικα καλο θα ηταν να μην βλεπουμε φαντασματα,οταν λεει καποιος κατι δεν το λεει σωνει και ντε να κατηγορησει τον μπαρτζωκα ..πριν προσαψετε κατι στον αλλο που φανταστηκατε ας ρωτατε πρωτα..Εμενα μου χετε φορτωσει της παναγιας τα ματια τελευταια χωρις να χω πει κατι απο αυτα,μαλιστα αν πω οτι δεν το πα ακουω το φοβερο ασε ρε που ξεγλιστρας σαν χελιStam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:10 pm
Ακόμα κι αν δεν ήταν ο Canaan σκύλος (που πάντα ήταν aggressive αμυντικά), θα χρεώναμε στον Μπαρτζώκα κι ότι τον έκανε να σκυλιάζει στην άμυνα;Μην καταντήσουμε εμμονικοί, να βλέπουμε παίκτες να σκυλιάζουν στην άμυνα και να κλαίμε, παιδιά. Καλό είναι αυτό, το θέλουμε.
Κι ο Lee με τα προσόντα που έχει και το σουτ που δεν έχει, αν θέλει να πληρωθεί καλά και να κάνει καριέρα, αμυντικός εξολοθρευτής πρέπει να γίνει. Όταν είσαι σούπερ αθλητικός, έχεις άνοιγμα χεριών 2,05 (τόσο μεγάλο που δε μπορείς καν να σουτάρεις σαν άνθρωπος), αν δεν είσαι εφιάλτης του αντίπαλου χειριστή, κάτι κάνεις λάθος. Τώρα επιθετικά ο Lee πρέπει να μάθει να κινείται χωρίς τη μπάλα. Γιατί με τη μπάλα στα χέρια πάντα θα είναι προβλέψιμος. Και δεν έχει το μέγεθος του Shaq να κάνει μπούλινγκ και να τους βάζει μέσα. Πόσο μάλλον στην Ευρώπη που οι χώροι είναι πολύ μικρότεροι από το ΝΒΑ. Επιθετικά έχει ταβάνι. Είναι σούπερ στον αιφνιδιασμό, μπορεί ενίοτε να δει καλά και γήπεδο, αλλά δε θα γίνει του 10 στην επίθεση ποτέ. Αν μπορέσει να γίνει του 6-7 στην επίθεση και του 9-10 στην άμυνα και χρήσιμος θα γίνει στην ομάδα και καλά συμβόλαια θα βρίσκει για πλάκα.δεν ξερω εγω τι ελεγες εσυ και ξερεις εσυ??
Δεν ειναι συγκεκριμενο σε σενα απλα βρηκα ευκαιρια να το πω.