Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
NikBot

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει είναι λογικό, αν αυτή τη στιγμή του δίνουν ένα πολυετές συμβόλαιο με πολλά χρήματα + ρόλο, καλά κάνει και υπογράφει, τι να περιμένει να μιλήσει με Ολυμπιακό? Αφού αντικειμενικά ούτε μεγαλύτερο ρόλο θα βρει ούτε μπορούμε να πλησιάσουμε συμβόλαιο "βασικού" στην Αρμάνι για το 2ο 4άρι. Πολύ καλά έκανε, μην πω και ότι έχοντας εξασφαλισμένο μέλλον θα παίζει και καλύτερα στο υπόλοιπο της σεζόν
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μάκινταιρ προσφέρει κάτι που δεν το έχει αναφέρει κανείς: μπορεί να προσφέρει πολλούς πόντους στο transition. Άμα τον βάλεις να τρέξει μαζί με τον Ward θα πάρουμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό.yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 1:47 amαυτά που γράφεις, ειδικά το "Δεν με απασχολεί που δεν έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά" είναι μια προσέγγιση που έχει λογική και που πιθανότατα την ασπάζεται και ο ίδιος ο Μπαρτζώκας ή που έστω μπορεί να ζήσει και με αυτή.halldor έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 1:26 am
Όταν λέμε "δίπλα" στον Γουόκαπ, τι εννοούμε; Στην ίδια πεντάδα; Δεν νομίζω ότι μίλησε κανείς για αυτό. Στην ίδια πεντάδα μόνο σε πολύ ειδικές καταστάσεις. Εγώ τον Μακιντάιρ τον έχω όχι δίπλα, ούτε πίσω, αλλά μπροστά από τον Γουόκαπ. Να παίρνει 25-30 λεπτά και τα ρέστα ο Τόμας. Δεν με απασχολεί που δεν έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Όπως είπα και παραπάνω, το σουτ θα το έχουμε από αλλού.
Πολύ σωστά λες πως όποιον ευρωλιγκάτο παίκτη και να είχαμε στη θέση του Μόρις το πιθανότερο είναι ότι θα είχε προσφέρει περισσότερα. Με δεδομένο, όμως, ότι η ομάδα είναι ήδη στην πρώτη θέση, αυτά τα περισσότερα που θα είχε προσφέρει ο ευρωλιγκάτος (είτε τον λένε Μακιντάιρ, είτε όποιος άλλος πραγματικά καλός άσσος) σίγουρα θα ήταν αρκετά για να έχουμε 4-5 νίκες παραπάνω στη σεζόν. Δες μόνο πόσα παιχνίδια χάσαμε στον πόντο μες από τα χέρια μας και ακούστηκαν δικαιολογημένες κριτικές. Θα ήμασταν πραγματικά άλλη ομάδα (προς το πολύ καλύτερο).
Πιστεύω πως για του χρόνου ο Μακιντάιρ είναι ταιριαστό φιτ μπροστά από τον Γουόκαπ και ιδανικά, για μένα, πρέπει να κινηθούμε για έναν ακόμα όχι ψημένο παίκτη, αλλά μικρό και με προοπτική να πάει αυτός για δεύτερος και ο Γουόκαπ τρίτος. Και να προσέξουμε λίγο τον Νεζήπογλου, γιατί αν εξελιχθεί μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα.
Για τον Φρανσίσκο ή για παρόμοιους παίκτες, έχω τους ίδιους προβληματισμούς που έχεις εσύ για τον Μακιντάιρ από την ανάποδη. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να δέσει αρμονικά με την ομάδα ή θα καταστρέψει Ντόρσεϊ και Φουρνιέ (ενδεχομένως και τον εαυτό του). Με φοβίζει το παράδειγμα του Παναθηναϊκού με Μπράουν πέρυσι και Σορτς φέτος.
κατά καιρούς έχει κάνει απόπειρες να την αλλάξει (Έβανς) αλλά νομίζω είναι οκ με το να έχει μόνιμα κάποιον παίκτη στην πεντάδα που να κάνει αυτά που κάνει ο Γουόκαπ σε καλό ή και καλύτερο επίπεδο.
το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και με το Σάσα - Πίτερς.
προσωπικά διαφωνώ και θα ήθελα περισσότερο versatility γιατί έχουμε δει επανειλημμένα ότι στα φάιναλ 4 η συγκεκριμένη προσέγγιση δε λειτουργεί.
και για τον Φρανσίσκο έχω εκφράσει τις αμφιβολίες μου και φοβάμαι ότι θα μας μπερδέψει γιατί είναι πρώτα απ' όλα σκόρερ και εμείς δε χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο. αλλά θα τον ήθελα στην ομάδα με την ελπίδα να μπορέσει ο Μπαρτζώκας να βρει την ισορροπία γιατί έχει σε τοπ επίπεδο κάποια χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε και που δεν έχουν άλλοι.
έβαλα το απόγευμα το βίντεο με τα χάιλαϊτς του Κίναν Έβανς από το ένα παιχνίδι που έπαιξε (ολόκληρο) γιατί συνοψίζουν αυτό ακριβώς που πιστεύω ότι μας λείπει : ένας παίκτης με court vision, διάθεση για πάσα αλλά αν αυτή δε βγει να μπορεί είτε να δημιουργήσει και να μπουμπουνήσει τρίποντο είτε να μπουκάρει προς τα μέσα. η πρώτη πρώτη φάση είναι πολύ χαρακτηριστική.
ο Μακιντάιρ δε μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό όταν κολλάει η μπάλα. το τρίποντο του είναι αναξιόπιστο στην καλύτερη ενώ όταν μπουκάρει θα μπορούν εύκολα οι αντίπαλοι να τον σταματήσουν με φάουλ, προτιμώντας το 50-60-70% των βολών του.
Δεύτερον, δεν κόβεται τόσο εύκολα όταν πάει προς το καλάθι. Στην τελική, είναι προσόν για ένα γκάρντ να μπορεί να πάει μέχρι μέσα και να πάρει φάουλ και είναι κάτι που ο Ουόκαπ δεν το κάνει ούτε στα όνειρα του.
Τρίτον, έχουμε κυριολεκτικά την καλύτερη γραμμή ψηλών αυτή την στιγμή στην λίγκα. Κυριολεκτικά, ο ένας από τους τρεις (Χολ) είναι μηχανή σκοραρίσματος, αρκεί να του πετάξεις την μπάλα κάπου και θα την καρφώσει. Ο συγκεκριμένος δεν δείχνει να χαλιέται που είναι τρίτος και φαίνεται να περνάει καλά στην ομάδα (βλέπω να μένει του χρόνου). Ο Ταιρίκ από την άλλη παίζει 16 λεπτά και κάνει το τρόλεϊ. Ο Μάκινταιρ θα τον απογειώσει και αυτόν.
Τέταρτον, ρεαλιστικά μιλώντας ο Θωμάς δεν γίνεται από πρώτος να πάει τρίτος. Μπορεί, όμως, να πάει δεύτερος.
Πέμπτον, δεν γίνεται να βγει η σεζόν όπως φέτος μόνο με δύο pg. Είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθεί και ένας ακόμη. Ο Ρόμπινσον είναι ένας παίκτης που μπορεί να γίνει microwave scorer, να πάρεις instant scoring δλδ μέσα σε 15 λεπτά, ότι κάνει και στην Πάρί δλδ. Νέος παίκτης που δεν θα απαιτήσει ιδιαίτερο χρόνο και μπορεί να παίξει και στο δύο.
ΠΣ. Σε όποιον δεν αρέσει ο μπασκετικός Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα, μπορεί να πάει να δει τον ποδοσφαιρικό που χάνει 1-0 μέσα στο Καραϊσκάκη από την ΑΕΚ και ουσιαστικά χαρίζει το πρωτάθλημα.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ήδη παίζει πολύ καλύτερα.NikBot έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 11:26 amΕντάξει είναι λογικό, αν αυτή τη στιγμή του δίνουν ένα πολυετές συμβόλαιο με πολλά χρήματα + ρόλο, καλά κάνει και υπογράφει, τι να περιμένει να μιλήσει με Ολυμπιακό? Αφού αντικειμενικά ούτε μεγαλύτερο ρόλο θα βρει ούτε μπορούμε να πλησιάσουμε συμβόλαιο "βασικού" στην Αρμάνι για το 2ο 4άρι. Πολύ καλά έκανε, μην πω και ότι έχοντας εξασφαλισμένο μέλλον θα παίζει και καλύτερα στο υπόλοιπο της σεζόν
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μεγάλη αλήθεια ειπώθηκε στην αρχή, που δεν μπορείς να κουρευτείς αλλού αν λείπει ο κουρέας σου γιατί είναι σαν να τον κερατώνεις.yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 11:13 amόσοι έχετε χρόνο αξίζει να δείτε τι λένε για το φάιναλ 4 και τους παίκτες που χρειάζονται οι Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Πρίντεζης.

-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η φετινη βερσιον για να εξελιχθει χρειαζεται 4 μεταγραφες, 2 ποιντ γκαρντ και 2 φοργουορντ:
1. Εναν πλειμεικερ ενα floor general ωστε να δωσει αυτα που δινει ο θωμας ο οποιος πρεπει να παει πισω στο ροτεισιον, να μπορει δηλαδη να δωσει ασφαλεια μεταφορας της μπαλας, να την μοιρασει σωστα και να ειναι αρκετα εξυπνος να τρεξει τα συστηματα. Ιδανικες περιπτωσεις ειναι ο Μακινταιαρ, ο Ντεβον Χολ και τριτη λυση ο Τρεντ Φορεστ. Ο στραζελ θα μπορουσε να μπει σε αυτη τη λιστα αλλα δεν μου κανει.
2.Εναν σκορινγκ γκαρντ που να μπορει να δημιουργησει για τους αλλους αλλα και για τον εαυτο του οπως ο Φρανσικο και ο Καρλικ, και τριτη τον Ρομπινσον.
3. Εναν φοργουορντ τρεχαντηρι οπως ο Γουορντ με καλυτερο σουτ ως αντιμακκισικ. Καλυτερη επιλογη απο τον Ροντεν δεν βρισκω. Αντε να βαλω και τον Νιανγκ σαν προτζεκτ και τον Τειλορ αν εχουμε λεφτα για ξοδεμα.
4. Εναν σκληροτραχηλο φοργουορντ αθλητικο που ιδανικα μπορει να βαλει και κανα σουτ. Ντιαλο, Μπλοσονγκειμ, Μπρισετ, Κολσον και Ντιακιτε. Δεν μπορω να σκεφτω αλλον απο ευρωλιγκα.
Τωρα ο καθενας εχει τις ιδανικες μεταγραφες μεσα στο μυαλο του . Για μενα ενας συνδυασμος Φρανσικο, Καρλικ, Ροντεν, Ντιαλο θα μας εκανε το πλερεστερο ροστερ στην συγχρονη ιστορια μας και απο τα πιο πληρη στη συγχρονη ιστορια της ευρωλιγκας
ΥΓ. Εχω κανειντο ιδιο σχολιο σε Παναθηναικος Χαποελ. παρακαλω διαφραψτε μοντς απο εκει
1. Εναν πλειμεικερ ενα floor general ωστε να δωσει αυτα που δινει ο θωμας ο οποιος πρεπει να παει πισω στο ροτεισιον, να μπορει δηλαδη να δωσει ασφαλεια μεταφορας της μπαλας, να την μοιρασει σωστα και να ειναι αρκετα εξυπνος να τρεξει τα συστηματα. Ιδανικες περιπτωσεις ειναι ο Μακινταιαρ, ο Ντεβον Χολ και τριτη λυση ο Τρεντ Φορεστ. Ο στραζελ θα μπορουσε να μπει σε αυτη τη λιστα αλλα δεν μου κανει.
2.Εναν σκορινγκ γκαρντ που να μπορει να δημιουργησει για τους αλλους αλλα και για τον εαυτο του οπως ο Φρανσικο και ο Καρλικ, και τριτη τον Ρομπινσον.
3. Εναν φοργουορντ τρεχαντηρι οπως ο Γουορντ με καλυτερο σουτ ως αντιμακκισικ. Καλυτερη επιλογη απο τον Ροντεν δεν βρισκω. Αντε να βαλω και τον Νιανγκ σαν προτζεκτ και τον Τειλορ αν εχουμε λεφτα για ξοδεμα.
4. Εναν σκληροτραχηλο φοργουορντ αθλητικο που ιδανικα μπορει να βαλει και κανα σουτ. Ντιαλο, Μπλοσονγκειμ, Μπρισετ, Κολσον και Ντιακιτε. Δεν μπορω να σκεφτω αλλον απο ευρωλιγκα.
Τωρα ο καθενας εχει τις ιδανικες μεταγραφες μεσα στο μυαλο του . Για μενα ενας συνδυασμος Φρανσικο, Καρλικ, Ροντεν, Ντιαλο θα μας εκανε το πλερεστερο ροστερ στην συγχρονη ιστορια μας και απο τα πιο πληρη στη συγχρονη ιστορια της ευρωλιγκας
ΥΓ. Εχω κανειντο ιδιο σχολιο σε Παναθηναικος Χαποελ. παρακαλω διαφραψτε μοντς απο εκει
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν αποκτηθει ο Μακινταιαρ ,ο Ρομπινσον ή εστω ενας τυπου Ρομπινσον(Φλιν) θα αποκτηθει.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 11:31 amΟ Μάκινταιρ προσφέρει κάτι που δεν το έχει αναφέρει κανείς: μπορεί να προσφέρει πολλούς πόντους στο transition. Άμα τον βάλεις να τρέξει μαζί με τον Ward θα πάρουμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό.yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 1:47 am
αυτά που γράφεις, ειδικά το "Δεν με απασχολεί που δεν έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά" είναι μια προσέγγιση που έχει λογική και που πιθανότατα την ασπάζεται και ο ίδιος ο Μπαρτζώκας ή που έστω μπορεί να ζήσει και με αυτή.
κατά καιρούς έχει κάνει απόπειρες να την αλλάξει (Έβανς) αλλά νομίζω είναι οκ με το να έχει μόνιμα κάποιον παίκτη στην πεντάδα που να κάνει αυτά που κάνει ο Γουόκαπ σε καλό ή και καλύτερο επίπεδο.
το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και με το Σάσα - Πίτερς.
προσωπικά διαφωνώ και θα ήθελα περισσότερο versatility γιατί έχουμε δει επανειλημμένα ότι στα φάιναλ 4 η συγκεκριμένη προσέγγιση δε λειτουργεί.
και για τον Φρανσίσκο έχω εκφράσει τις αμφιβολίες μου και φοβάμαι ότι θα μας μπερδέψει γιατί είναι πρώτα απ' όλα σκόρερ και εμείς δε χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο. αλλά θα τον ήθελα στην ομάδα με την ελπίδα να μπορέσει ο Μπαρτζώκας να βρει την ισορροπία γιατί έχει σε τοπ επίπεδο κάποια χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε και που δεν έχουν άλλοι.
έβαλα το απόγευμα το βίντεο με τα χάιλαϊτς του Κίναν Έβανς από το ένα παιχνίδι που έπαιξε (ολόκληρο) γιατί συνοψίζουν αυτό ακριβώς που πιστεύω ότι μας λείπει : ένας παίκτης με court vision, διάθεση για πάσα αλλά αν αυτή δε βγει να μπορεί είτε να δημιουργήσει και να μπουμπουνήσει τρίποντο είτε να μπουκάρει προς τα μέσα. η πρώτη πρώτη φάση είναι πολύ χαρακτηριστική.
ο Μακιντάιρ δε μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό όταν κολλάει η μπάλα. το τρίποντο του είναι αναξιόπιστο στην καλύτερη ενώ όταν μπουκάρει θα μπορούν εύκολα οι αντίπαλοι να τον σταματήσουν με φάουλ, προτιμώντας το 50-60-70% των βολών του.
Δεύτερον, δεν κόβεται τόσο εύκολα όταν πάει προς το καλάθι. Στην τελική, είναι προσόν για ένα γκάρντ να μπορεί να πάει μέχρι μέσα και να πάρει φάουλ και είναι κάτι που ο Ουόκαπ δεν το κάνει ούτε στα όνειρα του.
Τρίτον, έχουμε κυριολεκτικά την καλύτερη γραμμή ψηλών αυτή την στιγμή στην λίγκα. Κυριολεκτικά, ο ένας από τους τρεις (Χολ) είναι μηχανή σκοραρίσματος, αρκεί να του πετάξεις την μπάλα κάπου και θα την καρφώσει. Ο συγκεκριμένος δεν δείχνει να χαλιέται που είναι τρίτος και φαίνεται να περνάει καλά στην ομάδα (βλέπω να μένει του χρόνου). Ο Ταιρίκ από την άλλη παίζει 16 λεπτά και κάνει το τρόλεϊ. Ο Μάκινταιρ θα τον απογειώσει και αυτόν.
Τέταρτον, ρεαλιστικά μιλώντας ο Θωμάς δεν γίνεται από πρώτος να πάει τρίτος. Μπορεί, όμως, να πάει δεύτερος.
Πέμπτον, δεν γίνεται να βγει η σεζόν όπως φέτος μόνο με δύο pg. Είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθεί και ένας ακόμη. Ο Ρόμπινσον είναι ένας παίκτης που μπορεί να γίνει microwave scorer, να πάρεις instant scoring δλδ μέσα σε 15 λεπτά, ότι κάνει και στην Πάρί δλδ. Νέος παίκτης που δεν θα απαιτήσει ιδιαίτερο χρόνο και μπορεί να παίξει και στο δύο.
ΠΣ. Σε όποιον δεν αρέσει ο μπασκετικός Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα, μπορεί να πάει να δει τον ποδοσφαιρικό που χάνει 1-0 μέσα στο Καραϊσκάκη από την ΑΕΚ και ουσιαστικά χαρίζει το πρωτάθλημα.
Ο Χολ απο τοτε που τα εκανε μανταρα στον τελικο κυπελου ειναι ο πιο σταθερος ψηλος (ακομη και απο τα τεσσαρια) μας με βαση αυτα που μπορει. Δεν ξερω αν εκοψε τα Αλκατραζ ή αν εβαλε το κεφαλι κατω βλεποντας και τον Φαλ να επιστρεφε παντως ειναι σαν να κανει δηλωση εγω του χρονου θα είμαι εδω.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι ισχύει, πλέον κάνουν break out season στα late '20s. Εμένα ας πούμε μου αρέσει ο Corey Davis Jr αλλα είναι 29... Είναι two way αμυντικός απο αυτούς που ξελιγωνουν τον παίκτη που έχει την μπάλα, σουτάρει πολυ και εξαιρετικά, έχει έκρηξη και γερά πόδια.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 8:56 amΠάνω κάτω τα ίδια σκεφτόμουν κι εγώ.SbioTech έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 8:24 amΟ Ολυμπιακός 3 χρονια ψαχνει τον ελιτ Εβανς. Επειδή άλλος prime Εβανς στη λίγκα δεν υπάρχει ας γράψουμε κάποια γενικά θέματα.
Έχουμε ξανασυζητήσει οτι μας λείπει ο παίκτης που μπορεί να κάνει μια κάθετη κίνηση περνώντας τον πρώτο αντίπαλο του. Δεν είναι απαραίτητο να είναι PnR heavy. Ούτως η άλλως δεν παίζουμε έτσι. Αυτο προϋποθέτει ball heavy guard.
Από αυτούς ο Φραντζισκο είναι μια περίπτωση, ο Καρλικ είναι σίγουρα (ο οποιος εμένα μου αρέσει πιο πολυ), ο Ρομπινσον σίγουρα. Ο Μοντερο ίσως (αλλα δεν θα είναι διαθεσιμος)
Ο Φόρεστ παίδες για εμένα είναι μετριότατη περίπτωση, με ίσως το χειρότερο 3ποντο στη λίγκα. Ουτε απο εξω δεν είναι για ΣΕΦ.
Ο Μάκινταιρ είναι safe περίπτωση, αλλα καθόλου efficient. Δεν νομίζω οτι μας λύνει κάτι. Εγω δεν θα τον έφερνα ουτε σαν 2ο.
Μια άλλη ανάγνωση είναι οτι θέλουμε κάτι διαφορετικό. Εναν floor general, μρ low turnover safe χειριστη, με two-way χαρακτηριστικά και πολυ καλο 3ποντο. Εναν Γουοκαπ δηλαδή με αξιόπιστο σουτ. Χωρίς να κρίνω το leadership mentality, τέτοιοι για εμένα ιδανικά φιτ ηταν Ο Νταριους Τόμσον και ο Γερμανος ο Μπάμπ. (Βέβαια κανεις απο τους δυο δεν θα είναι διαθεσιμος).
Εγώ θα προτιμούσα δλδ εναν παικτη εγγύηση οπως οι παραπάνω ε, και εναν promising explosive νεαρο...
Σχετικά με έναν promising explosive νεαρό που λες, ψάχνω μερικές φορές στα διάφορα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη βάσει στατιστικών, όχι να παρακολουθώ και νεαροί παίκτες με καλή απόδοση να είναι το πολύ 25-26 ετών είναι είδος προς εξαφάνιση.
Αλλα παιρνεις 29χρονο απο Γιουροκαπ; ίσως αν "δεσεις" τη θεση με μια safe ευρωλιγκάτη επιλογή.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν αμφιβάλλω ότι αν έρθει ο Μακιντάιρ θα κάνει πολύ καλή σεζόν και θα ακούμε και όλη τη χρονιά το "είναι καλός τώρα ο Μακιντάιρ;". είναι πολύ καλός παίκτης, ταιριάζει στο σύστημα του Μπαρτζώκα και κακά τα ψέματα, ο Ολυμπιακός είναι η απόλυτη regular season ομάδα, όποιος και να έρθει εκεί ψηλά στην κατάταξη θα βρισκόμαστε στο τέλος.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 11:31 amΟ Μάκινταιρ προσφέρει κάτι που δεν το έχει αναφέρει κανείς: μπορεί να προσφέρει πολλούς πόντους στο transition. Άμα τον βάλεις να τρέξει μαζί με τον Ward θα πάρουμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό.
τα φάιναλ 4 είναι άλλη κατάσταση και το έχουμε δει στην πράξη τα 4 τελευταία χρόνια, δεν είναι ότι είμαστε απαισιόδοξοι εκ φύσεως όσοι "γκρινιάζουμε".
και στα παιχνίδια των φάιναλ 4 καλή τύχη να βρει ο Μακιντάιρ πολλούς πόντους στο τρανζίσιον ή πολλούς χώρους για να ταΐζει τους ψηλούς. βολές θα παίρνει αλλά με το ποσοστό που έχει θα είναι επιλογή των αντιπάλων το να τις πάρει.
εν τω μεταξύ στο βίντεο που παρέθεσα τα ίδια που λέμε και εδώ λένε και οι παπαλουκοδιαμαντιδοπριντέζηδες (και δε τους λες και άσχετους από φάιναλ 4), ότι εκεί τα συστήματα πάνε περίπατο και ότι τη διαφορά την κάνουν οι προσωπικές ενέργειες. ο Μακιντάιρ δε μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό, ο Γουόκαπ επίσης, τώρα αν πιστεύουμε ότι θα έρθει και ένας ανακατωσούρας ως τρίτος, με περιορισμένο χρόνο και ο Μπαρτζώκας θα κλείνει τους αγώνες των φάιναλ 4 με αυτόν μάλλον θα απογοητευτούμε.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Αντρεανι δεν πετυχαινει Γκοτζιλα απο τα πεντε μετρα με βαλιστικο πυραυλο....tsoureki έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 10:51 amΝομίζω τελείωσε και του Πίτερς
https://www.msn.com/el-gr/news/other/%C ... ae3f&ei=30
Ανησυχώ τώρα για τον αντικαταστάτη του
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι και εγώ μαζί σου είμαι. Απλά είναι για μένα δεδομένο ότι για να αλλάξουμε στυλ θα πρέπει να αλλάξει και ο προπονητής. Κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται να γίνει.yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 12:12 pmδεν αμφιβάλλω ότι αν έρθει ο Μακιντάιρ θα κάνει πολύ καλή σεζόν και θα ακούμε και όλη τη χρονιά το "είναι καλός τώρα ο Μακιντάιρ;". είναι πολύ καλός παίκτης, ταιριάζει στο σύστημα του Μπαρτζώκα και κακά τα ψέματα, ο Ολυμπιακός είναι η απόλυτη regular season ομάδα, όποιος και να έρθει εκεί ψηλά στην κατάταξη θα βρισκόμαστε στο τέλος.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 11:31 amΟ Μάκινταιρ προσφέρει κάτι που δεν το έχει αναφέρει κανείς: μπορεί να προσφέρει πολλούς πόντους στο transition. Άμα τον βάλεις να τρέξει μαζί με τον Ward θα πάρουμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό.
τα φάιναλ 4 είναι άλλη κατάσταση και το έχουμε δει στην πράξη τα 4 τελευταία χρόνια, δεν είναι ότι είμαστε απαισιόδοξοι εκ φύσεως όσοι "γκρινιάζουμε".
και στα παιχνίδια των φάιναλ 4 καλή τύχη να βρει ο Μακιντάιρ πολλούς πόντους στο τρανζίσιον ή πολλούς χώρους για να ταΐζει τους ψηλούς. βολές θα παίρνει αλλά με το ποσοστό που έχει θα είναι επιλογή των αντιπάλων το να τις πάρει.
εν τω μεταξύ στο βίντεο που παρέθεσα τα ίδια που λέμε και εδώ λένε και οι παπαλουκοδιαμαντιδοπριντέζηδες (και δε τους λες και άσχετους από φάιναλ 4), ότι εκεί τα συστήματα πάνε περίπατο και ότι τη διαφορά την κάνουν οι προσωπικές ενέργειες. ο Μακιντάιρ δε μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό, ο Γουόκαπ επίσης, τώρα αν πιστεύουμε ότι θα έρθει και ένας ανακατωσούρας ως τρίτος, με περιορισμένο χρόνο και ο Μπαρτζώκας θα κλείνει τους αγώνες των φάιναλ 4 με αυτόν μάλλον θα απογοητευτούμε.
Του χρόνου η ρέγκουλαρ μόνο εύκολη δεν θα είναι. Ήδη φέτος γίνεται σφαγή, το ότι θα πάρουμε έναν μέτριο τύπου Ντιλικινά και θα είμαστε πάλι πρώτοι δεν προκύπτει από κάπου. Απλά σε έχει καλομάθει και σένα ο Μπαρτζώκας.
Το αν έχει δίκιο ή όχι ο Παπαλουκάς και οι σια θα φανεί φέτος στο φ4. Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι εύκολο να μας σταματήσουν την μότιον, γιατί πλέον βασιζόμαστε και στους ψηλούς, όχι μόνο σε Σάσα-Φουρνιέ.
Ασχέτως του ποιος έχει δίκιο ή όχι, εφόσον μείνει ο Μπαρτζώκας δεν θα αλλάξει ριζικά την φιλοσοφία του. Αν δεν κρατήσει Έβανς και γίνει κανά θαύμα εκεί, δεν πρόκειται να δούμε άλλον τέτοιο παίκτη στον Ολυμπιακό με προπονητή τον Μπαρτζώκα.
Σε αυτό που συμφωνώ με την ομάδα είναι ότι είναι μεγάλο ρίσκο να περιμένεις τι θα αποφασίσει ο Φρανσίσκο. Ο παίκτης είναι μεταξύ NBA και θα σκάσουν βαρβάτες προτάσεις από ΠΑΟ-Μπαρτσελονα κτλ. Να κάνουμε all in σε αυτόν με κίνδυνο τέλη Ιούλη να μένουμε με το @@ στο χέρι;
Άλλος στυλ Φρανσίσκο δεν υπάρχει εκτός από Τζέιμς που είναι 36 και όπου πάει τα κάνει πουτανα. ΑΡΑ τι κάνεις;
Ακόμα και να ήθελες να φέρεις τον κομπολογάτο που θα τον βρεις;
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Φραντσίσκο ακούγεται πως ζητάει 3εκ. Νομίζει κανένας πως θα δώσει τόσα λεφτά ο Ολυμπιακός;Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 12:57 pmΑυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι και εγώ μαζί σου είμαι. Απλά είναι για μένα δεδομένο ότι για να αλλάξουμε στυλ θα πρέπει να αλλάξει και ο προπονητής. Κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται να γίνει.yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 12:12 pm
δεν αμφιβάλλω ότι αν έρθει ο Μακιντάιρ θα κάνει πολύ καλή σεζόν και θα ακούμε και όλη τη χρονιά το "είναι καλός τώρα ο Μακιντάιρ;". είναι πολύ καλός παίκτης, ταιριάζει στο σύστημα του Μπαρτζώκα και κακά τα ψέματα, ο Ολυμπιακός είναι η απόλυτη regular season ομάδα, όποιος και να έρθει εκεί ψηλά στην κατάταξη θα βρισκόμαστε στο τέλος.
Του χρόνου η ρέγκουλαρ μόνο εύκολη δεν θα είναι. Ήδη φέτος γίνεται σφαγή, το ότι θα πάρουμε έναν μέτριο τύπου Ντιλικινά και θα είμαστε πάλι πρώτοι δεν προκύπτει από κάπου. Απλά σε έχει καλομάθει και σένα ο Μπαρτζώκας.
Το αν έχει δίκιο ή όχι ο Παπαλουκάς και οι σια θα φανεί φέτος στο φ4. Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι εύκολο να μας σταματήσουν την μότιον, γιατί πλέον βασιζόμαστε και στους ψηλούς, όχι μόνο σε Σάσα-Φουρνιέ.
Ασχέτως του ποιος έχει δίκιο ή όχι, εφόσον μείνει ο Μπαρτζώκας δεν θα αλλάξει ριζικά την φιλοσοφία του. Αν δεν κρατήσει Έβανς και γίνει κανά θαύμα εκεί, δεν πρόκειται να δούμε άλλον τέτοιο παίκτη στον Ολυμπιακό με προπονητή τον Μπαρτζώκα.
Σε αυτό που συμφωνώ με την ομάδα είναι ότι είναι μεγάλο ρίσκο να περιμένεις τι θα αποφασίσει ο Φρανσίσκο. Ο παίκτης είναι μεταξύ NBA και θα σκάσουν βαρβάτες προτάσεις από ΠΑΟ-Μπαρτσελονα κτλ. Να κάνουμε all in σε αυτόν με κίνδυνο τέλη Ιούλη να μένουμε με το @@ στο χέρι;
Άλλος στυλ Φρανσίσκο δεν υπάρχει εκτός από Τζέιμς που είναι 36 και όπου πάει τα κάνει πουτανα. ΑΡΑ τι κάνεις;
Ακόμα και να ήθελες να φέρεις τον κομπολογάτο που θα τον βρεις;
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν δεν παρει την ευρωλιγκα ο Μπαρτζωκας θα φυγει φετος. Νομιζω και η διοικηση ξερει οτι μονο με πρωταθλημα δεν μενειRivers15 έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 2:14 amΟ Μπαρτζωκας σημερα μετα τον αγωνα με τη Μυκονο ειπε οτι ευχεται να ειναι προπονητης της ομαδας οταν ο Ολυμπιακος θα μπει στο νεο σεφ (αλλα πως κ να μην ειναι θα ερχεται ως φιλαθλος). Δεν νομιζω να εκανε τετοια δηλωση αν ηταν φευγατος. Αν δεν εχει ανανεωσει ηδη, πιστευω ο μονος τροπος να φυγει ειναι να γινει κατι αρκετα χοντρο μεχρι τον Ιουνιο οπως ας πουμε να αποκλειστει στα playoff της ευρωλιγκα ενω εχει τερματισει πρωτος-δευτερος ή/και να χασει κ πρωταθλημα με πλεονεκτημα εδρας.RedEmperor έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 2:03 am
Γι'αυτό καλό θα είναι να φύγει ο Μπαρτζώκας και ο νέος προπονητής να στείλει τον γουοκαπ τρίτο όταν όλοι είναι υγιής. Στα 34 του και έτσι όπως έχει βαρύνει που ούτε καλή άμυνα παίζει πλέον καλώς η κακώς για τρίτος είναι
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν προκύπτει από κάπου αυτό, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα.Jeight έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 1:02 pmΑν δεν παρει την ευρωλιγκα ο Μπαρτζωκας θα φυγει φετος. Νομιζω και η διοικηση ξερει οτι μονο με πρωταθλημα δεν μενειRivers15 έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 2:14 am
Ο Μπαρτζωκας σημερα μετα τον αγωνα με τη Μυκονο ειπε οτι ευχεται να ειναι προπονητης της ομαδας οταν ο Ολυμπιακος θα μπει στο νεο σεφ (αλλα πως κ να μην ειναι θα ερχεται ως φιλαθλος). Δεν νομιζω να εκανε τετοια δηλωση αν ηταν φευγατος. Αν δεν εχει ανανεωσει ηδη, πιστευω ο μονος τροπος να φυγει ειναι να γινει κατι αρκετα χοντρο μεχρι τον Ιουνιο οπως ας πουμε να αποκλειστει στα playoff της ευρωλιγκα ενω εχει τερματισει πρωτος-δευτερος ή/και να χασει κ πρωταθλημα με πλεονεκτημα εδρας.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ξερω τι θα κανει ο Μπαρτζωκας, εγω αυτο που πιστευω ειναι πως ο προπονητης της επομενης σεζον εχει για την ωρα συμφωνησει και κανει το σχεδιασμο ηδη. Τωρα ειναι ο Σπαν ηδη αυτος, ειναι ο Μπαρτζωκας δεν το γνωριζω. Απο εκει και περα κι ο Μεντιλιμπαρ ας πουμε ανανεωσε αλλα δεν ειμαι βεβαιος πως οντως θα ειναι αυτος ο επομενος προπονητης, οποτε πολλα μπορουν να αλλαξουν μεχρι τον Ιουνιο αλλα αμφιβαλλω πως η προθεση ανανεωσης ή αλλαγής προπονητη θα εξαρτηθει απο την ευρωλιγκα και μονο. Βασικα μου φαινεται παντελως απιθανο οι Αγγελοπουλοι, που εχουν δειξει πως ειναι σοβαροι και προσγειωμενοι ανθρωποι γενικα χωρις να παιρνουν αποφασεις εν θερμω, να εχουν τετοιο κριτηριο, τωρα αν αποφασισει ο Μπι να τα βροντηξει και να φυγει , επισης ειναι κατι που δεν το γνωριζω καθολου κ μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε, απλα οι δηλωσεις του δεν εδειξαν κατι τετοιο κ ουτε νομιζω θα τις εκανε αν δεν υπηρχε καμια συζητηση με τη διοικηση περι ανανεωσης - εξαιτιας αυτου εκανα το σχολιο και μπορει να κανω και λαθος βεβαια.Jeight έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 1:02 pmΑν δεν παρει την ευρωλιγκα ο Μπαρτζωκας θα φυγει φετος. Νομιζω και η διοικηση ξερει οτι μονο με πρωταθλημα δεν μενειRivers15 έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 2:14 am
Ο Μπαρτζωκας σημερα μετα τον αγωνα με τη Μυκονο ειπε οτι ευχεται να ειναι προπονητης της ομαδας οταν ο Ολυμπιακος θα μπει στο νεο σεφ (αλλα πως κ να μην ειναι θα ερχεται ως φιλαθλος). Δεν νομιζω να εκανε τετοια δηλωση αν ηταν φευγατος. Αν δεν εχει ανανεωσει ηδη, πιστευω ο μονος τροπος να φυγει ειναι να γινει κατι αρκετα χοντρο μεχρι τον Ιουνιο οπως ας πουμε να αποκλειστει στα playoff της ευρωλιγκα ενω εχει τερματισει πρωτος-δευτερος ή/και να χασει κ πρωταθλημα με πλεονεκτημα εδρας.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο