shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 5:56 pm
JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 5:50 pm
Πέρσι ο πήχης ήταν κούπα ή τίποτα. Τώρα πως είναι επιτυχία το φαιναλ 4? Επειδή θα χετε Κιναν Έβανς αντι Γκος? Και Χολ αντι Φαλ? +Γουορντ!!! Πως είναι πιο αδύναμο αυτό το ροστερ κι εγώ δεν το βλέπω?
Για αρχη εγω βαζω τον στοχο στο φ4..στην ομαδα μπορει να το βλεπουν σαν ευρωλιγκα η τιποτα παλι.
Εμενα η ομαδα περσι μου φαινοταν μεσα στα φαβορι για κουπα γιατι θεωρουσα οτι θα παιξει και ο εβανς αλλα και επειδη στο 5 το μιλου φαλ ραιτ το θεωρουσα απο τα καλυτερα της λιγκας.
πλεον παμε με 2 παικτες απο τραυματισμο στον ασσο και στο 5 αν τραυματιστει ο μιλου καταστραφηκαμε.
Στα δικα μου ματια αυτο το ροστερ θα πρεπε να χει στοχο το φ4 και με την καμια την κατακτηση.Τωρα αν φτιαξει τετοια ομαδαρα που το κατακτησει συγχαρητηρια σε ολους.
Αν έχεις αναθεωρήσει όσα έλεγες το καλοκαίρι για τον πήχη που βάζεις στην ομάδα σας με βάση την εικόνα σας στο Φαιναλ 4, τότε κατανοητό. Αν όμως θεωρείς πως μόνο με Μισιτς θα ήσασταν φαβορί για τη κούπα, ενώ χωρίς αυτόν είστε για να σας πει κανείς μπράβο που θα φτάσετε στο Φ4, τότε νομίζω είσαι λάθος. Για αυτό θεωρούσα πως προκαλούσαν ζημιά οι insiders που έλεγαν για κλεισμένο Μισιτς και ανέβαζαν τις προσδοκίες, καθώς τώρα υπάρχει απογοήτευση και λίγη μιζέρια.
Γενικα η απουσία Φαλ δεν ειναι και τρελή ζημιά για την ομάδα σας, από το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρχαν φωνές που θεωρούσαν λανθασμένη την ανανέωση του. Άλλωστε τόσο στα πλειοφ με τη Μπαρτσα, όσο και στους τελικούς με τον ΠΑΟ, ο Μιλουτινοφ ήταν αυτός που κουβαλούσε στα σεντερ, το ίδιο έγινε και φέτος με Ρεαλ και ξανά ΠΑΟ. Ο Φαλ δεν είχε καμία εντυπωσιακή εικόνα ούτε στα δύο τελευταία Φ4. Αν φέρετε έναν αθλητικό ψηλό, καλό αμυντικό και που μπορεί να μείνει υγιής, νομίζω πως θα πάρετε περισσότερα από τα 15 λεπτά μέσο όρο του Φαλ σε 29 ματς. Οκ ο Χολ δεν ειναι η καλύτερη επιλογή προφανώς, αλλά ούτε ειναι να βάλετε και τα κλάματα.
Όσον αφορά τώρα την αποχώρηση του Γκος, οκ καλός παίχτης αλλά ο prime Έβανς δεν τον βλέπει καν, άσε που ο Γκος ήταν και λίγος στα κρίσιμα. Αυτός ο Μπάτλερ στο μεταξύ που ακούγεται πως κοιτάει ο Μπαρτζώκας μοιάζει πολύ με τον Γκος (σε βελτιωμένη έκδοση αλλά χωρίς εμπειρία από Ευρώπη). Και χωρίς προσθήκη γκαρντ πάντως, αλλά με παραμονή Λι (δεν πιστεύω πως ΚΑΙ θα μεινει ο Λι ΚΑΙ θα παρετε εξτρα παιχτη), πάλι δεν μου φαίνονται τόσο τραγικά τα πράγματα. Επιμένω πως ο Έβανς φέτος θα δώσει τουλάχιστον όσα έδινε ο Γκος και ο Λι αν δεν αντικατασταθει θα μπορεί μια χαρά να δωσει όσα έδινε ο Βιλντόζα.
Τέλος, υποτιμάτε νομίζω πάρα πολύ τη προσθήκη Γουορντ που τη θεωρώ σούπερ κίνηση και ουσιαστικά αποτελεί εξτραδακι στο περσινό ροστερ (δεν αντικατεστησε κάποιον). Η άμυνα και η αθλητικοτητα του κατά την άποψη μου σας έλειψε πέρσι ΠΟΛΥ περισσότερο από ότι σας έλειψαν τα χαρακτηριστικά που θα έφερνε ο Μίσιτς ας πουμε. Επιπλέον, μην ξεχνάμε πως η παρουσία του θα επιτρέπει στον Φουρνιε να περνάει περισσότερο χρόνο στο "2" (και λιγότερο στο "3"), άρα θεωρητικά και στα γκαρντ είστε πιο πλήρεις από πέρσι αριθμητικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
JohnnyPao την Πέμ Ιούλ 17, 2025 8:40 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.