Δεν παίζει.
Ενα γκαρντ θα φέρουν ακόμα λογικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις και τέλος.
Έβανς Γουοκαπ Χ
Φουρνιε Λι Ντόρσεϊ
Γουόρντ Παπανικολάου Μακισικ
Βεζενκοφ Πίτερς
Μιλουτινοφ χολ Κώστας
Όσο καλό άνοιγμα έγινε με Γουόρντ τόσο κακό κλείσιμο πάει γίνει.
Συντονιστής: Captains
Αυτά είναι τα κακά όταν στο τιμόνι της ομάδας έχεις συγκεντρωτιστή άνθρωπο – η πολιτική, παικτικά και μεταγραφικά θα είναι παγιωμένη και προβλέψιμη. Αλλάζει ο γάιδαρος περπατησιά;Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 5:26 pmο Χολ εχει συμφωνησει(οχι που θα ελεγε οχι) μενει να τα βρουμε με την Μπασκονια.
Πηγαν στην Αμερικη για να καταληξουν οτι δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη απο τον Χολ γιατι ειναι safe επιλογη.
Η λαλακια παει συννεφο.
ε τοτε ρε γιατι πηγατε Αμερικη? Δεν ξερετε οτι καθε επιλογη απο κει εχει παντα ενα ρισκο?
Περιμεναμε και μεις επιλογη βαρβατη στο 5, δωρα τσακου και παραμυθια της Χαλιμάς.
Μας βλεπω και σε μια "safe" επιλογη στο 1.
Κουρασε και κουρασανε με τους σχεδιασμούς τους.
εγω προσωπικα τους βαρεθηκα ολους. γενικα με κουραζει το "safe", μου την δινει στα νευρα.
Για αρχη και περσι πηγε φ4 και στον ημιτελικο φανηκε λιγος οποτε παλι ταιριαζει το ταβανι το φ4..αλλα εγω δεν ειπα πουθενα οτι ειναι καλυτερο απο περσι.Jamesharden13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 5:47 pmπως ειναι επιτυχια το φ4 ενω ειναι καλυτερο απο το περυσινο?
Ενα δίκιο το έχεις, μας ξινίζει ο Χολ και δεν μου αρέσει, άλλα αν το δούμε ρεαλιστικά, ο παίκτης παίρνει την θέση του Φαλ, ο οποίος μόνο καλός δεν ήταν την χρονιά που μας πέρασε, αποκλείεται ο Χολ να είναι χειρότερος.Jamesharden13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 5:47 pmπως ειναι επιτυχια το φ4 ενω ειναι καλυτερο απο το περυσινο?
Είναι αυτό ακριβώς που λες: ΤΟΠ ΡΟΣΤΕΡRivers15 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 5:35 pmΣε ενα παραλληλο συμπαν που θα μεινει ο Πετρουσεφ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ του και θα ειναι ικανοποιημενος απο το ρολο του και θα παιζει κανονικα χωρις να κανει αγγαρεια αυτο θα ηταν ενα τοπ ροστερ κατα τη γνωμη μου, αναβαθμισμενο απο το περσινο (αν αποκτηθει και ενα descent pg). Το θεμα ειναι πως αμφιβαλλω πολυ πως θα μεινει ο Πετρουσεφ (ή πως θα μεινει και θα παιζει).βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 5:25 pmΤώρα που κλείνουν και τα τελευταία μεταγραφικά κενά στο ρόστερ για τη σεζόν 2025-'26 θα είναι κάπως έτσι:
1. Έβανς, Γούοκαπ (Λι)
κόμπο μεταγραφή
2. Φουρνιέ (αυτός πάει και στο 3), Ντόρσεϊ
3. Γουόρντ, Παπανικολάου (Μακίσικ)
4. Βεζένκοφ, Πίτερς
4/5 Πετρούσεφ
5. Μιλουτίνοφ, Χολ
και Αντετοκούνμπο σαν μπαλαντέρ για την ελληνική δωδεκάδα.
Με μια καλά ψαγμένη επιλογή για το κόμπο στο ασσόδυο είναι μια χαρά 15άδα.
Για αρχη εγω βαζω τον στοχο στο φ4..στην ομαδα μπορει να το βλεπουν σαν ευρωλιγκα η τιποτα παλι.
Κοιτα το πνευματικο οντως ειναι πιο ευκολο απο το σωματικο καθως αν δεν μπορεις σωματικα απλα δεν μπορεις. ΑΛΛΑ δεν ειναι αμελητεο ειδικα οταν ειναι μετα απο 2 και οχι εναν σοβαρους τραυματισμους.Jeight έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:23 pmΤο πνευματικο φτιαχνει πιο ευκολα απο το σωματικο. Το πνευματικο ειναι φοβος και αμφιβολια, δεν ειναι αδυναμια του σωματος.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:06 pm
Κοιτα εγω περισσοτερο αγχωνομαι για τον πως θα ειναι πνευματικα ο εβανς παρα σωματικα. Σωματικα κανει προοπονησεις κοντα 5 μηνες και δεν εχει βγαλει τιποτα αρα το θεμα του θα ειναι ποσο θα μπαινει στις φασεις και ποσο θα παει στις έπαφες αυτο που εκανε τον παικτη την παικταρα που ηταν. Να μας βγει καρολ γιατι βαραει τριποντα στημενος μεσα απο το γυρω γυρω ολοι θα το κανει σίγουρα και με συνεπεια αλλα ετσι δεν θα ειναι ο παικτς που χρειαζομαστε.
Υπηρξε επαφη με τον εξουμ και σοβαρη. Ειχε γινει κρουση διερευνητικη σε ντινγουιντι για ροζιερ δεν ακουσα ποτε τιπτα, ο σρεντερ ηταν παραπανω ευσεβης ποθος . Ολοι βρηκαν συμβολαιο. Τα πραγματα ειναι δυσκολο. Ο μονος που κανει μπαμ και ειναι ελευθερος ειναι ο Λονι Γουολκερ. Σκορερ, εμπειραι ευρωλιγκας, αθληταρας, αν θελει παιζει και αμυνα αλλα δεν ειναι ασσος. Ειχαμε μιλησει μαζι του αυτο ξερω αλλα μετα ηταν κοντα στη Χαποελ.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:53 pmΓια μισό λεπτό ρε παιδιά γιατί νομίζω ότι ζω σε παράλληλο σύμπαν.
Πριν κάνα μηνα δεν λέγανε κάποια παιδιά εδώ μέσα που είχαν πληροφορίες (δεν θυμάμαι τώρα ποιος ακριβώς νομίζω ο slow horses αλλά μπορεί να κάνω και λάθος) ότι ο Ολυμπιακός αν δεν πάρει μισιτς θα πάρει μεγάλο συμβόλαιο από nba στα γκαρντ;
Και τότε μάλιστα συζητούσαμε για Σρέντερ ροζιερ ντιγουιντι κλπ. Πάει κι αυτό το σενάριο;
Καλά αν πάει ο Μπαρτζώκας με μιλου χολ κωστακουνμπο θα ψάχνει παίκτη τον Νοέμβριο και θα βρίσκει μόνο Μενσαδες
Εγώ είπα, είδα όραμα για απόκτηση Φραντσίσκο, αν και η λογική λέει γκαρντ από την Αμερική, αλλιώς γιατί πήγαν Λας Βέγκας;
ο στεφανου ειπε οτι ο μπαρτζωκας θελει εναν two way ασσο ,τον μισιτς ποτε δεν τον σκεφτηκε σαν επιλογη..ο στοχος ηταν ο μπαμπ που αργησε λεει η καε και τον χασαμε και ο γουαλας που προτιμαει ΝΒΑ η εφες..οποτε μην λεμε για παικτες σκορερ δεν εχει νοημα.. Ψαχτε απο ρολιστες τι κυκλοφορει ,καποιος απο εκει θα ναι.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 6:06 pmΥπηρξε επαφη με τον εξουμ και σοβαρη. Ειχε γινει κρουση διερευνητικη σε ντινγουιντι για ροζιερ δεν ακουσα ποτε τιπτα, ο σρεντερ ηταν παραπανω ευσεβης ποθος . Ολοι βρηκαν συμβολαιο. Τα πραγματα ειναι δυσκολο. Ο μονος που κανει μπαμ και ειναι ελευθερος ειναι ο Λονι Γουολκερ. Σκορερ, εμπειραι ευρωλιγκας, αθληταρας, αν θελει παιζει και αμυνα αλλα δεν ειναι ασσος. Ειχαμε μιλησει μαζι του αυτο ξερω αλλα μετα ηταν κοντα στη Χαποελ.
Γιατι αν εμεις δεχτουμε οτι σαν ροστερ θα ειμαστε λιγο καλυτεροι ( ας το δεχτουμε ) μπορει και οι αντιπαλοι να ειναι ακομα καλυτεροι .