Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 22, 2026 12:08 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 11:42 am
για αρχη επειδη το ειδα τωρα τελευταιο.. οχι και leadership skills ο θωμας ρε παιδια.. :roofl: :roofl: :roofl: ποιος τα εχασε και τα βρηκε ο θωμας?μιλαμε για τον παικτη που μεχρι και οι φανατικοι υποστηριχτες του λεγαν οχι ρε παιδια να παιζει ο θωμας το τελευταιο 5λ ,δεν μπορει....

για καποιο λογο η λογικη αποψη βαφτιζεται φανατισμος..δηλαδη ο νικολας αστερης που ειπε τα αυτονοητα ειναι φανατικος ολυμπιακος?

τουλουμπα σιγουρα εχεις μπει για να τρολαρεις..μας λες οτι ο παο ειναι με τον εργαζομενο που εστελνε μπραβους στο σπιτι του του μπεικον να τον σαπισουν αν βγει απο την πορτα του σπιτιου του.Ο σορτς αν του ζητουσες να δωσει λεφτα θα σου ελεγε φερε πρωτα τα 5εκ που εχω υπογραψει κλειστο συμβολαιο..
Leadership skills δεν ειναι μονο αυτος που θελει μια μπαλα στα τελευταια 2 λεπτα για να το παρει πανω του ουτε μονο αυτος που θα παρει το πιο δυσκολο σουτ.
Leadership skill μπορει να εχει καποιος αθλητης ακομα και off court και στην καθημερινη αλληλεπιδραση με συμπαικτες-προπονητες κλπ. Ακομα και αυτο μετραει σε μια ομαδα.
Επισης είναι εξαιρετικα σπανιο αθλητης να ειναι βασικοτατος σε ομαδα στο υψηλοτερο επιπεδο με τετοια διαρκεια και να μην εχει και leadership skills.

Μετα απο οσα εχουμε δει παντως με το Θωμα, θεωρω πως η ομαδα τον υπολογιζει για την επομενη σεζον και πως θα του γινει και καποια προταση αναπροσαρμογης. Τωρα αν θα τα βρουν ή αν θα τα παρει κρανα και θα παει του χρονου στον ΠΑΟ, θα το δειξει η ιστορια. Παντως αν ανανεωσει ενα χρονο ο Σλουκας, παρει ο Παναθηναικος τον Γκος (διαβασα πως ειχε βολιδοσκοπησει την Ζαλγκιρις και μαλιστα ειδα και μερικα βιντεο που λεγαν πως ο Γκος ειναι ο καταλληλος pg για τον ΠΑΟ) και τον Γουοκαπ, παιζει να δουμε το καλοκαιρι του 2027 στον ΠΑΟ τη γραμμη pg που ειχε σχεδιασει ο Μπαρτζωκας το καλοκαιρι του 2023! :lol:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 22, 2026 12:21 pm

Ότι ο Θωμάς έκανε τον σκύλο με τελετουργικό και έχει καλές σχέσεις με αρκετούς παίκτες απλά τον κάνει ωραίο τύπο χαβαλετζη και ευχάριστη παρέα ..
Και ο παπας τα έκανε είναι και αυτός λιντερ;;

Leader είναι ο μακισικ που έπιανε όλους τους Αμερικανούς να τους βγάλει έξω να γίνει φίλος του να τους περάσει την νοοτροπία του κλαμπ

Ο Παπ.. δεν χρειάζεται να κάνω σχόλιο νομίζω

Και ο φουρνιε που λέει εγώ θα ρχομαι στην δεύτερη 5δα γιατί ο Τάιλερ πάει καλά στην πρώτη

Αν και δεν ξέρουμε τι κάνει σε κλειστές πόρτες ο Θωμάς ούτε έξω αγωνιστικά έχει δείξει κάποιου είδους leadership

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 22, 2026 12:27 pm

Μια χαρα leaderships skills εχει ο Θωμας. Απλα καποιοι νομιζουν οτι μονο ας βαζεις κρισιμα σουτ εισαι leader. Leading by example δεν ειναι μονο τα step back τριποντα οταν ληγει ο χρονος

Άβαταρ μέλους
ptzelepis

Reactions:

Τετ Ιούλ 22, 2026 12:39 pm

Ρε παιδιά.....συγνώμη κιόλας. Μήπως αναλωνόμαστε τόσο πολύ στο τι θα κάνει και πως θα το κάνει ο Γουοκαπ ? Αν κάνει ότι θέλει το παλικάρι και αντίστοιχα και ο Ολυμπιακός.

Δεν ασχολούμαστε καθόλου με πιθανές μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα, προτάσεις κτλ.

Εμένα προσωπικά αυτά με ενδιαφέρουν τώρα. Ο Γουοκαπ αν φύγει να πάει στο καλό και να είναι καλά αν όχι.....ας δείξει ότι είναι επαγγελματίας.

Χωρίς παρεξήγηση το μνμ αλλα είναι 100 σελιδες τώρα που ασχολούμαστε με τον Γουόκαπ....κάπου ώπα :D

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Ιούλ 22, 2026 12:42 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 11:22 am
Christofis έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 10:56 am

Dim. Στο λεω με οση καλη διαθεση μπορω. Ουτε εμενα μπυ αρεσει η απαξιωση και εχω μιλησει με καλα λογια και για Σλουκα(πριν αρχισει τα καραγκιοζιλικια) και Φαλ ειδικα για το αγωνιστικο κομματι. Αλλα ο Γουοκαπ να ακνει διεκδικητρια την Ντουμπαι; Αληθεια; Ο Γουοκαπ ειναι ενας εξαιρετικος Ρολιστας. Μεχρι εκει.
Η Ντουμπάι έχει παικταράδες. Έχει τον Καμπεγκέλε που είναι από τα καλύτερα Σέντερ στην λίγκα με τα πιο υψηλά PIR πέρυσι, έχει τον Μούσα που στο δεύτερο μισό που έπαιξε έκανε καλές εμφανίσεις, έχει τον Μπέικον που έκανε κάποιες παιχνιδάρες και τον τίμιο Ραιτ στον άσο που έπαιζε πολύ καλά και σταθερά, έχει και Πετρούσεφ. Φέτος προσέθεσε σκληράδα με Μπλοσογκειμ και Ντιακιτε και πήρε και τον Οκόμπο για έξτρα σκόρινγκ και δημιουργία. Το πιο σημαντικό είναι ότι πλέον έχει και κανονικό προπονητή στον πάγκο.

Ο Θωμάς είναι ένας εξαιρετικός ρολίστας, έχει όμως leadership skills και είναι ακριβώς αυτό που λείπει από την Ντουμπάι για να την μετατρέψει σε σοβαρή ομάδα. Ένας floor general με αμυντικό φίλτρο που θα βάλει όλα τα κομμάτια της σκακιέρας στην θέση τους.
Dim ο Θωμας ηταν το energy bunny μας για χρονια, εκανε παιχνιδια που στην αμυνα ηταν μια ομαδα μονος του(οπως ο ημιτελικος με Μονακο το 23), ειχε απιστευτη χημεια με τον Βεζενκοφ. Θα ηθελα να μεινει για πολλους λογους ακομα.

ΑΛΛΑ:

Floor General δεν ηταν και δεν θα γινει ποτε με ρην σαφη εννοια του ορου. Ο κουμανταδοροα που θα τρεξει την ομαδα οταν πρεπει να τρεξει και οταν πρεπει να ηρεμισει. Ο Γουοκαπ ηταν εξαιρετικος να τρεξει τα συστημα του Μπαρτζωκα. Αλλα να δωσει τον ρυθμο δεν ηταν ποτε το ατου για αυτο εκανε συχνα λαθη ή οταν μας δερνανε και δεν δουλευανε τα κοψιματα κολλουσε η μπαλα(αυν οτι του δινανε το σουτ παντα)

Αλλα ακομη περισσοτερο Leadership δεν ειχε ποτε. Δεν θα ξεχασω τις λαθος επαναφορες που παρολιγον να στοιχισουν τιτλους και προκρισεις.

Στα αποδυτηρια μαζι με τον ΣακΜακ(κυριως αυτος) κρατουσαν ενα καλο κλιμα ειδικα για τους ξενους παικτες. Αυτο ομως μην το μπερδευεις με leadership.

Ο Θωμας για μενα ηταν ειναι και θα ειναι ενα εργαλειο που καθε προπονητης θα ηθελε στην φαρετρα του κυριως για τον τροπο που κινεται στο πισω μερος του παρκε. Θα ηθελα με χιλια να μεινει οσο αντεχουν τα κοκκαλα του να τρεχει στο παρκε. Επισης δεν θα μιλησω για χρηματα καθως δεν ειναι δουλεια μου να τον κοστολογησω. Για μενα εχει συμβολαιο το οποιο οταν το υπεγραψε ηταν απο τους πιο ακριβοπληρωμενους παικτες της πισω μονο απο Σασα πριν αποφασιστει οτι θα φυγει και Σλουκα. Κανενας αλλος τη σεζον 2022-2023 που ανανεωσε δεν ηταν σχεδιασμενο να παρει περισσοτερα(Ηρθε ο Μιλουτινοφ με περισσοτερα εν τελει). Ο παπ τοτε πηρε λιγοτερα.

Αρα δεν καταλαβαινω γιατι εχει αδικηθει. Τωρα δικαιωμα του να ζητησει αναπροσαρμογη και εγω προσωπικα θα του εδινα τα λεφτα του Μακινταιαρ δηλαδη 1,8 ευκολα τουλαχιστον για φετος που θα επαιρνε 1,1(αρα καλη θεληση θα του εδινα και σχεδον διπλασιο συμβολαιο).
Τωρα αν μια ομαδα οπως η Ντουμπαι θελει να του δωσει 3 (δηλαδη παραπανω απο οσο ολοι αστερες της) ποιος ειμαι εγω να το κρινω. Αλλα μιλαμε για εποχες αημερινες . Το αυμβολαιο που υπεγραψε ηταν με δεδομενα αμεσως μετα την κατραπακια του CoVid που οι αγορες ακομη προσπαθουσαν να ορθοποδησουν. Αρα δεν μιλαμε για ασεβεια σε καμια κατασταση

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Ιούλ 22, 2026 12:50 pm

Για το συμβόλαιο και την αδικία έχει χυθεί πολύ μελάνι. Έχω εκφέρει την άποψη μου πολλάκις.

Θα δεχτώ τον ισχυρισμό σου περί leadership και floor General. Οπως και να έχει επιμένω ότι σε μια ομάδα με την δυναμική της Ντουμπάι και με σοβαρό προπονητή κοντά στο level του Μπι, ο Ουόκαπ είναι ικανός να κάνει παπάδες και να ταιριάξει γάντι με τους υπολοίπους.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Ιούλ 22, 2026 12:51 pm

Jeight έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 12:27 pm
Μια χαρα leaderships skills εχει ο Θωμας. Απλα καποιοι νομιζουν οτι μονο ας βαζεις κρισιμα σουτ εισαι leader. Leading by example δεν ειναι μονο τα step back τριποντα οταν ληγει ο χρονος
Leadership δεν ειχε, δεν εχει και δεν θα εχει ποτε και αυτο δεν αφορα αυτον που θα παρει το σουτ τα τελευταια δευτερολεπτα. Ο Θωμας εχει δωσει ποσες λαθος επαναφορες ατα κρισιμα. Μιλαμε για λαθη παιδικα. Τα χερια τρεμουνε. Δεν ειναι κακο. Εχει πολλα αλλα χαρακτηριστικα που τον κανουν χρησιμο

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Ιούλ 22, 2026 12:54 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 12:50 pm
Για το συμβόλαιο και την αδικία έχει χυθεί πολύ μελάνι. Έχω εκφέρει την άποψη μου πολλάκις.

Θα δεχτώ τον ισχυρισμό σου περί leadership και floor General. Οπως και να έχει επιμένω ότι σε μια ομάδα με την δυναμική της Ντουμπάι και με σοβαρό προπονητή κοντά στο level του Μπι, ο Ουόκαπ είναι ικανός να κάνει παπάδες και να ταιριάξει γάντι με τους υπολοίπους.
Ο Γουοκαπ εχει τα χαρακτηριστικα να ειναι μελος οποιασδηποτε ομαδας της ευρωλιγκας. Καθε προπονητης θα τον ηθελε ειμαι σιγουρος. Οχι να χυσει ενα καραβι λεφτα . Αλλα αν ειχε την ευκαιρια σιγουρα θα τον επαιρνε. Ο καθε προπονητης. Αυτο δεν αναιρει οτι εχω γραψει παραπανω.
Εγω θεωρω οτι θα μεινει. Απλα δεν ξερω τελιξα αν ειναι επιθυμια ή πραγματικοτητα

Να αλλαξει την μοιρα οποιασδηποτε ομαδας ομως δεν προκειται να το κανει

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 22, 2026 1:14 pm

Εγω leadership θεωρω το ποσ συχνα βλεπω τον Γουοκαπ να στηνει τους συμπαικτες στην επιθεση και να τους δινει οδηγιες οταν δεν εχει αυτος την μπαλα. ΑΠΕΙΡΕΣ φορες τον εχω δει να τους δειχνει τα μις ματς η να αλαλξουν πλευρα για να μετακινησουν την αμυνα ακομα και οταν δεν εχει αυτος την μπαλα. Αυτο ειναι leadership για μενα. Κατευθυνει συνεχως τους αλλους και ειναι απο τους vocal παικτες στο γηπεδο.

Τωρα για αλλους αυτο δεν θεωρειται leadership. Οκ, διαφορετικη αποψη.

RedEmperor

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 22, 2026 2:00 pm

Δεν υπάρχουν αδικίες σε συμβόλαια. Υπάρχουν συμφωνίες.

Όταν υπέγραψε το 4ετες ο Γουοκαπ συμφώνησε σε αυτούς τους όρους.

Τώρα θέλει περισσότερα. Οκ. Του έκανε μια πρόταση η διοίκηση με αυξημένες αποδοχές που την θεωρεί δίκαιη στα 34 του παίχτη για 3ετες συμβόλαιο ως τα 37 του. Θαμπωμένος από τα πετροδολλαρα ο Τόμας ζητάει πολύ περισσότερα. Οκ δεν τα βρήκαν.

1 επιλογή - Δίνει 1.000.000 το Ντουμπάι και βάζει και ο παίχτης 1.000.000 από την τσέπη του ώστε να πάρει 2.000.000 buy out ο Ολυμπιακός και να είναι ικανοποιημένος..στην περίπτωση αυτή αντί να πάρει 9 για 3 χρόνια ο γουοκαπ θα πάρει 8 οπότε και αυτός θα είναι ικανοποιημένος.

2 επιλογή - Δεν δίνεται το buy out αυτό και ο Γουοκαπ θα εξαντλήσει τρέχον συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Στην περίπτωση αυτή ο Ολυμπιακός θα έχει ένα δυσαρεστημένο παίχτη που δεν θα του στοιχίσει αγωνιστικά γιατί φρόντισε να θωρακίσει και να αναβαθμίσει την θέση.θα πληρώσει 1.1 στο Τόμας που με βάση τα νέα δεδομένα και τα έσοδα που θα έχει δεν είναι τίποτα. Από την άλλη ο Τόμας θα είναι ένα χρόνο είτε ενεργός είτε ανενεργός ότι επιλέξει ο ίδιος να πράξει. Και του χρόνου στα 35 δεν θα γνωρίζει τι προσφορές μπορεί να έχει και πως θα πάνε τα πράγματα για αυτόν.

Εγώ αν ήμουν στη θέση του και ισχύει το 9.000.000 για 3 χρόνια θα έβαζα από την τσέπη μου να ικανοποιήσω τον Ολυμπιακό και να με αφήσει γιατί πάλι το ποσό θα είναι μεγάλο για την επόμενη 3ετια.

Στην προκειμένη περίπτωση η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει πράξει κάτι λάθος.

Παλιότερα η περίπτωση Χάινς. Τον πήραμε με 2ετες για 250.000 το χρόνο. Τότε το status του ήταν αυτό. Μετά την πρώτη χρονιά και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού ο παίχτης μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Στο ξεκίνημα της δεύτερης χρονιάς του συμβολαίου του ο μάνατζερ του πλησίασε την διοίκηση και ζήτησε αναπροσαρμογή αποδοχών γύρω στο 1.000.000 και επέκταση συμβολαίου. Η διοίκηση είπε ότι θα τα πούμε στο τέλος της χρονιάς δεν κάνουμε τέτοια μέσα στη σεζόν. Ο Χάινς έκλεισε στην ΤΣΣΚΑ για 1.300.000. όταν τελείωσε η σεζόν η διοίκηση του έδωσε τα ίδια λεφτά με την ΤΣΣΚΑ αλλά ο παίχτης είχε δώσει τον λόγο του και είπε ότι πήρε την απόφαση του. Τίμιος έπαιξε και την δεύτερη χρονιά στα κόκκινα για 250.000 συμβόλαιο. Κράτησε τον λόγο που έδωσε στην ΤΣΣΚΑ. Ξεκάθαρη εδώ ευθύνη της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ίσως το μεγαλύτερο σφάλμα που έκαναν από τότε που ανέλαβαν την προεδρία.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Τετ Ιούλ 22, 2026 2:10 pm

big_lebowski έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 10:08 am

Υγ τα ποστ μου εχτές είχαν μια ένταση ίσως, είναι τσιτωμενος λόγω μιας επέμβασης που κάνει ο γιος μ σήμερα.
Φίλε, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Αυτό είναι πάνω απ' όλα. Περαστικά και σιδερένιος ο μικρός! :)

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιούλ 22, 2026 2:20 pm

ptzelepis έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 12:39 pm
Ρε παιδιά.....συγνώμη κιόλας. Μήπως αναλωνόμαστε τόσο πολύ στο τι θα κάνει και πως θα το κάνει ο Γουοκαπ ? Αν κάνει ότι θέλει το παλικάρι και αντίστοιχα και ο Ολυμπιακός.

Δεν ασχολούμαστε καθόλου με πιθανές μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα, προτάσεις κτλ.

Εμένα προσωπικά αυτά με ενδιαφέρουν τώρα. Ο Γουοκαπ αν φύγει να πάει στο καλό και να είναι καλά αν όχι.....ας δείξει ότι είναι επαγγελματίας.

Χωρίς παρεξήγηση το μνμ αλλα είναι 100 σελιδες τώρα που ασχολούμαστε με τον Γουόκαπ....κάπου ώπα :D
Δεν υπάρχει τίποτα μεταγραφικό γιαυτο και έχει μονοπωλήσει ο Θωμάς .. εκτός ότι έχουμε πει κάθε πιθανό και απίθανο στόχο αν δεν κλείσει το θέμα του Θωμά και του ντορσει δεν πρόκειται να κλείσει παίκτης ..που έτσι και αλλιώς αν είναι από ΝΒΑ θα έρθει σε κάνα μήνα και βάλε

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Ιούλ 22, 2026 2:21 pm

big_lebowski έγραψε:

Υγ τα ποστ μου εχτές είχαν μια ένταση ίσως, είναι τσιτωμενος λόγω μιας επέμβασης που κάνει ο γιος μ σήμερα.
@shaq7 όλα καλά με emoticons δεν έχω θέμα φίλε,ζητώ συγνώμη αν σε πήρα από τα μούτρα
Ελπίζω να πήγαν όλα καλά. Της ευχές μου για το καλύτερο.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Ιούλ 22, 2026 2:23 pm

big_lebowski έγραψε:
666 σελίδα παρεπιπτοντως (για μένα τουλάχιστον)

Just saying

Καλημέρα

@shaq7 όλα καλά με emoticons δεν έχω θέμα φίλε,ζητώ συγνώμη αν σε πήρα από τα μούτρα
Περαστικά και εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα καλά!!!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Τετ Ιούλ 22, 2026 2:26 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 12:42 pm
Dimmitz έγραψε:
Τετ Ιούλ 22, 2026 11:22 am

Η Ντουμπάι έχει παικταράδες. Έχει τον Καμπεγκέλε που είναι από τα καλύτερα Σέντερ στην λίγκα με τα πιο υψηλά PIR πέρυσι, έχει τον Μούσα που στο δεύτερο μισό που έπαιξε έκανε καλές εμφανίσεις, έχει τον Μπέικον που έκανε κάποιες παιχνιδάρες και τον τίμιο Ραιτ στον άσο που έπαιζε πολύ καλά και σταθερά, έχει και Πετρούσεφ. Φέτος προσέθεσε σκληράδα με Μπλοσογκειμ και Ντιακιτε και πήρε και τον Οκόμπο για έξτρα σκόρινγκ και δημιουργία. Το πιο σημαντικό είναι ότι πλέον έχει και κανονικό προπονητή στον πάγκο.

Ο Θωμάς είναι ένας εξαιρετικός ρολίστας, έχει όμως leadership skills και είναι ακριβώς αυτό που λείπει από την Ντουμπάι για να την μετατρέψει σε σοβαρή ομάδα. Ένας floor general με αμυντικό φίλτρο που θα βάλει όλα τα κομμάτια της σκακιέρας στην θέση τους.
Dim ο Θωμας ηταν το energy bunny μας για χρονια, εκανε παιχνιδια που στην αμυνα ηταν μια ομαδα μονος του(οπως ο ημιτελικος με Μονακο το 23), ειχε απιστευτη χημεια με τον Βεζενκοφ. Θα ηθελα να μεινει για πολλους λογους ακομα.

ΑΛΛΑ:

Floor General δεν ηταν και δεν θα γινει ποτε με ρην σαφη εννοια του ορου. Ο κουμανταδοροα που θα τρεξει την ομαδα οταν πρεπει να τρεξει και οταν πρεπει να ηρεμισει. Ο Γουοκαπ ηταν εξαιρετικος να τρεξει τα συστημα του Μπαρτζωκα. Αλλα να δωσει τον ρυθμο δεν ηταν ποτε το ατου για αυτο εκανε συχνα λαθη ή οταν μας δερνανε και δεν δουλευανε τα κοψιματα κολλουσε η μπαλα(αυν οτι του δινανε το σουτ παντα)

Αλλα ακομη περισσοτερο Leadership δεν ειχε ποτε. Δεν θα ξεχασω τις λαθος επαναφορες που παρολιγον να στοιχισουν τιτλους και προκρισεις.

Στα αποδυτηρια μαζι με τον ΣακΜακ(κυριως αυτος) κρατουσαν ενα καλο κλιμα ειδικα για τους ξενους παικτες. Αυτο ομως μην το μπερδευεις με leadership.

Ο Θωμας για μενα ηταν ειναι και θα ειναι ενα εργαλειο που καθε προπονητης θα ηθελε στην φαρετρα του κυριως για τον τροπο που κινεται στο πισω μερος του παρκε. Θα ηθελα με χιλια να μεινει οσο αντεχουν τα κοκκαλα του να τρεχει στο παρκε. Επισης δεν θα μιλησω για χρηματα καθως δεν ειναι δουλεια μου να τον κοστολογησω. Για μενα εχει συμβολαιο το οποιο οταν το υπεγραψε ηταν απο τους πιο ακριβοπληρωμενους παικτες της πισω μονο απο Σασα πριν αποφασιστει οτι θα φυγει και Σλουκα. Κανενας αλλος τη σεζον 2022-2023 που ανανεωσε δεν ηταν σχεδιασμενο να παρει περισσοτερα(Ηρθε ο Μιλουτινοφ με περισσοτερα εν τελει). Ο παπ τοτε πηρε λιγοτερα.

Αρα δεν καταλαβαινω γιατι εχει αδικηθει. Τωρα δικαιωμα του να ζητησει αναπροσαρμογη και εγω προσωπικα θα του εδινα τα λεφτα του Μακινταιαρ δηλαδη 1,8 ευκολα τουλαχιστον για φετος που θα επαιρνε 1,1(αρα καλη θεληση θα του εδινα και σχεδον διπλασιο συμβολαιο).
Τωρα αν μια ομαδα οπως η Ντουμπαι θελει να του δωσει 3 (δηλαδη παραπανω απο οσο ολοι αστερες της) ποιος ειμαι εγω να το κρινω. Αλλα μιλαμε για εποχες αημερινες . Το αυμβολαιο που υπεγραψε ηταν με δεδομενα αμεσως μετα την κατραπακια του CoVid που οι αγορες ακομη προσπαθουσαν να ορθοποδησουν. Αρα δεν μιλαμε για ασεβεια σε καμια κατασταση
Γιατρέ τα είπες ολα. Μακάρι να το κλείναμε το θέμα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”