Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 11:22 am
Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 22, 2026 10:56 am
Dim. Στο λεω με οση καλη διαθεση μπορω. Ουτε εμενα μπυ αρεσει η απαξιωση και εχω μιλησει με καλα λογια και για Σλουκα(πριν αρχισει τα καραγκιοζιλικια) και Φαλ ειδικα για το αγωνιστικο κομματι. Αλλα ο Γουοκαπ να ακνει διεκδικητρια την Ντουμπαι; Αληθεια; Ο Γουοκαπ ειναι ενας εξαιρετικος Ρολιστας. Μεχρι εκει.
Η Ντουμπάι έχει παικταράδες. Έχει τον Καμπεγκέλε που είναι από τα καλύτερα Σέντερ στην λίγκα με τα πιο υψηλά PIR πέρυσι, έχει τον Μούσα που στο δεύτερο μισό που έπαιξε έκανε καλές εμφανίσεις, έχει τον Μπέικον που έκανε κάποιες παιχνιδάρες και τον τίμιο Ραιτ στον άσο που έπαιζε πολύ καλά και σταθερά, έχει και Πετρούσεφ. Φέτος προσέθεσε σκληράδα με Μπλοσογκειμ και Ντιακιτε και πήρε και τον Οκόμπο για έξτρα σκόρινγκ και δημιουργία. Το πιο σημαντικό είναι ότι πλέον έχει και κανονικό προπονητή στον πάγκο.
Ο Θωμάς είναι ένας εξαιρετικός ρολίστας, έχει όμως leadership skills και είναι ακριβώς αυτό που λείπει από την Ντουμπάι για να την μετατρέψει σε σοβαρή ομάδα. Ένας floor general με αμυντικό φίλτρο που θα βάλει όλα τα κομμάτια της σκακιέρας στην θέση τους.
Dim ο Θωμας ηταν το energy bunny μας για χρονια, εκανε παιχνιδια που στην αμυνα ηταν μια ομαδα μονος του(οπως ο ημιτελικος με Μονακο το 23), ειχε απιστευτη χημεια με τον Βεζενκοφ. Θα ηθελα να μεινει για πολλους λογους ακομα.
ΑΛΛΑ:
Floor General δεν ηταν και δεν θα γινει ποτε με ρην σαφη εννοια του ορου. Ο κουμανταδοροα που θα τρεξει την ομαδα οταν πρεπει να τρεξει και οταν πρεπει να ηρεμισει. Ο Γουοκαπ ηταν εξαιρετικος να τρεξει τα συστημα του Μπαρτζωκα. Αλλα να δωσει τον ρυθμο δεν ηταν ποτε το ατου για αυτο εκανε συχνα λαθη ή οταν μας δερνανε και δεν δουλευανε τα κοψιματα κολλουσε η μπαλα(αυν οτι του δινανε το σουτ παντα)
Αλλα ακομη περισσοτερο Leadership δεν ειχε ποτε. Δεν θα ξεχασω τις λαθος επαναφορες που παρολιγον να στοιχισουν τιτλους και προκρισεις.
Στα αποδυτηρια μαζι με τον ΣακΜακ(κυριως αυτος) κρατουσαν ενα καλο κλιμα ειδικα για τους ξενους παικτες. Αυτο ομως μην το μπερδευεις με leadership.
Ο Θωμας για μενα ηταν ειναι και θα ειναι ενα εργαλειο που καθε προπονητης θα ηθελε στην φαρετρα του κυριως για τον τροπο που κινεται στο πισω μερος του παρκε. Θα ηθελα με χιλια να μεινει οσο αντεχουν τα κοκκαλα του να τρεχει στο παρκε. Επισης δεν θα μιλησω για χρηματα καθως δεν ειναι δουλεια μου να τον κοστολογησω. Για μενα εχει συμβολαιο το οποιο οταν το υπεγραψε ηταν απο τους πιο ακριβοπληρωμενους παικτες της πισω μονο απο Σασα πριν αποφασιστει οτι θα φυγει και Σλουκα. Κανενας αλλος τη σεζον 2022-2023 που ανανεωσε δεν ηταν σχεδιασμενο να παρει περισσοτερα(Ηρθε ο Μιλουτινοφ με περισσοτερα εν τελει). Ο παπ τοτε πηρε λιγοτερα.
Αρα δεν καταλαβαινω γιατι εχει αδικηθει. Τωρα δικαιωμα του να ζητησει αναπροσαρμογη και εγω προσωπικα θα του εδινα τα λεφτα του Μακινταιαρ δηλαδη 1,8 ευκολα τουλαχιστον για φετος που θα επαιρνε 1,1(αρα καλη θεληση θα του εδινα και σχεδον διπλασιο συμβολαιο).
Τωρα αν μια ομαδα οπως η Ντουμπαι θελει να του δωσει 3 (δηλαδη παραπανω απο οσο ολοι αστερες της) ποιος ειμαι εγω να το κρινω. Αλλα μιλαμε για εποχες αημερινες . Το αυμβολαιο που υπεγραψε ηταν με δεδομενα αμεσως μετα την κατραπακια του CoVid που οι αγορες ακομη προσπαθουσαν να ορθοποδησουν. Αρα δεν μιλαμε για ασεβεια σε καμια κατασταση