Final4 tickets

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 15, 2026 6:31 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 15, 2026 6:20 pm
Rivers15 έγραψε:
Παρ Μάιος 15, 2026 6:03 pm

Γιατι αφενος ειναι παρανομο απο τους ορους του εισιτηριου... αφετερου γιατι πανω απ ολα ειναι ανθρωπινο το να μην @@@@ καποιον που αγαπαει το μπασκετ ή την ομαδα του και θελει να παει στο γηπεδο, γιατι μπορει αυριο μεθαυριο να βρεθεις στην θεση που θα ψαχνεις εισιτηριο... Γενικα για πολλους λογους αξιζει να το δωσεις στην τιμη αγορας ή εστω με ενα πολυ μικρο καπελο. Γενικά αυτο που βλεπω με τα εισιτηρια ειναι ακρως απογοητευτικο. Προσωπικα σε F4 που ειχα επιπλεον εισιτηριο το εδωσα σε αγνωστο προς εμενα φιλαθλο στην τιμη αγοράς του (και βασικα 3 ευρω λιγοτερα γιατι το στρογγυλοποιησα)... Αν περιμενουμε να πουλησουμε ενα εισιτηριο 1000 ευρω πανω για να σωθουμε, κατι παει πολυ λαθος με τη ζωη μας.. Αποψη μου..
Δεν @@@ κανεναν..αυτη την στιγμη που μιλαμε ξερω τουλαχιστον 10 ατομα που ψαχνουν εισιτηριο που τι δωσουν 2χιλ τι 600 τους ειναι το ιδιο και το αυτο..μαλιστα παρακαλανε να τα παρουν με 2κ και δεν βρισκουν.Το τι επιλεγει καποιος να κανει με το εισιτηριο του ειναι δικο του θεμα,εγω μπορει αν ειχα και μου το ζηταγε ενας φιλος μου να του το χαριζα,πρεπει να το κανουν ολοι αλλιως ειναι αληταραδες?Εμενα το ολο θεμα μου ειναι με τους χαρακτηρισμους που δεν εχουν καμια βαση.
Συμφωνώ 100% - αν καποιοσ Θα έπρεπε να μην επιτρέψει τα γεγονότα αυτά, είναι η λίγκα αλλά τόσα χρόνια δεν θέλει να το κάνει και είναι ένα ερωτηματικό που δεν την τιμάει. Είναι εύκολο να το κάνει, δίνει εισιτήρια ονομαστικά και δεν επιτρέπει μεταβίβαση αλλά να τα αγοράζει αυτή πίσω και να τα διαθέτει αναλογικά στις ομάδες που θα είναι στο φ4. Οκά τα αλλά είναι για να έχουμε να λεμε.
Καλό είναι να μην έχουμε εύκολους τέτοιους χαρακτηρισμούς (αληταράδες - απατεώνες κλπ) σε ένα φόρουμ που θελουμε να μιλάμε για αθλητικό πνεύμα και μπασκετική ηθική. Δεν έχουν θέση εδώ μέσα , υπάρχουν αλλά σαητ πιο κατάλληλα για τέτοιες φρασεολογίες και για εκτονώσεις.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Παρ Μάιος 15, 2026 6:32 pm

Έχουμε φτάσει στην περίοδο να χρησιμοποιουμε και για κατούρημα την AI :D . Θα μπορούσε από την αρχή και για κάθε μοναδικό εισιτήριο που διαθέτετε στον κόσμο να υπάρχει ένας επιλαχώντας, με μια απλή εφαρμογή. Ο πρώτος κάτοχος του εισιτηρίου αν για οποιοδήποτε λόγο δεν πάει, την προκαθορισμένη ημερομηνία π.χ. 17 Μαϊου θα μπει στην εφαρμογή και θα κάνει decline με επιστροφή χρημάτων. Αυτόματα θα ενημερωνόταν ο επιλαχών (αν θέλανε θα βάζανε και τρίτο και τέταρτο κ.ο.κ.) ο οποίος αυτόμάτως θα είναι ο κάτοχος του εισιτηρίου πληρώνοντας το. Όλα αυτά μέχρι και την παραμονή των αγώνων, μετά το εισιτήριο σου μένει, είναι αυστηρά ονομαστικό και δεν μπαίνει άλλος στο γήπεδο. Μιλάμε για 5-6,000 εισιτήρια στην καλύτερη (αφήνω εκτός προσκλήσεις, διαπιστεύσεις και εισιτήρια των ομάδων), δε μιλάμε για συναυλία σε εξωτερικό χώρο που μπορεί να μαζέψει 100,000+ ανθρώπους και να πεις ότι κάτι θαμου ξεφύγει.

* Σε όλα αυτά υπάρχει και ο παράγοντας κυβέρνηση της χώρας του εκάστοτε διοργανωτή. Ε, νομίζω ότι κάπου θα πρέπει να μπαίνει ένα φρένο στις υπερβολικές αγοραπωλησίες και να μη σφυρίζουν κλέφτικα σα να μη συμβαίνει τίποτε.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Παρ Μάιος 15, 2026 6:35 pm

Τώρα θα ξεφύγω τελείως αλλά το βλέπουμε παντού. Εμένα πάντα μου κάνει εντύπωση τι βρίσκω στις αγγελίες στα διάφορα σάιτ για μεταχειρισμένα (π.χ insomnia) και σε τι τιμές.
Εμένα μου φαίνεται λογικό όταν π.χ μεγάλωσε το παιδί μου και το καροτσάκι που είχαν δεν μου χρειαζόταν να το δώσω σε κάποιον άλλο γνωστο ή άγνωστο, το ίδιο με τα βιβλία που δεν θέλω κλπ και υπάρχουν ευτυχώς ακόμα και ενεργές κοινότητες που μπορεί να χαρίσει όποιος θέλει τα πράγματα του (και να ελπίζει ότι δεν θα τα πάρει κάποιος που θα τα πουλήσει).
Ωστόσο όταν αποφάσισα ότι δεν θέλω την μηχανή μου προφανώς και δεν την χάρισα γιατί είχε κάποια αξία.
Ε. το να έχεις αγοράσει ένα εισιτήριο και να μην θέλεις να το δώσεις τσάμπα είναι απόλυτα κατανοητό. Το να θέλεις να βγάλεις κέρδος όμως και μάλιστα μεγάλο, ε, εγώ θα συμφωνήσω με τον Haldor, δεν εξετάζω καν αν ο άλλος μπορεί ή δεν μπορεί να τα δώσει εύκολα.
Ναι ξέρω νόμος της αγοράς, προσφορά και ζήτηση, αλλά δεν μπορώ να τους δικαιολογήσω.

manhac

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μάιος 15, 2026 6:37 pm

H πώληση εισιτηρίων πάνω από την αρχική τιμή είναι παράνομη, από εκεί και πέρα ο καθένας πορεύεται αναλόγως με τις αρχές του και τις αξίες του.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 15, 2026 6:37 pm

ssoulliss έγραψε:
Παρ Μάιος 15, 2026 6:32 pm
Έχουμε φτάσει στην περίοδο να χρησιμοποιουμε και για κατούρημα την AI :D . Θα μπορούσε από την αρχή και για κάθε μοναδικό εισιτήριο που διαθέτετε στον κόσμο να υπάρχει ένας επιλαχώντας, με μια απλή εφαρμογή. Ο πρώτος κάτοχος του εισιτηρίου αν για οποιοδήποτε λόγο δεν πάει, την προκαθορισμένη ημερομηνία π.χ. 17 Μαϊου θα μπει στην εφαρμογή και θα κάνει decline με επιστροφή χρημάτων. Αυτόματα θα ενημερωνόταν ο επιλαχών (αν θέλανε θα βάζανε και τρίτο και τέταρτο κ.ο.κ.) ο οποίος αυτόμάτως θα είναι ο κάτοχος του εισιτηρίου πληρώνοντας το. Όλα αυτά μέχρι και την παραμονή των αγώνων, μετά το εισιτήριο σου μένει, είναι αυστηρά ονομαστικό και δεν μπαίνει άλλος στο γήπεδο. Μιλάμε για 5-6,000 εισιτήρια στην καλύτερη (αφήνω εκτός προσκλήσεις, διαπιστεύσεις και εισιτήρια των ομάδων), δε μιλάμε για συναυλία σε εξωτερικό χώρο που μπορεί να μαζέψει 100,000+ ανθρώπους και να πεις ότι κάτι θαμου ξεφύγει.

* Σε όλα αυτά υπάρχει και ο παράγοντας κυβέρνηση της χώρας του εκάστοτε διοργανωτή. Ε, νομίζω ότι κάπου θα πρέπει να μπαίνει ένα φρένο στις υπερβολικές αγοραπωλησίες και να μη σφυρίζουν κλέφτικα σα να μη συμβαίνει τίποτε.
Θα αλλαξει σταδιακα η διαδικασια και σε 1-2 χρονια θα γινονται μονο πωλησεις μεσω της επισημης πλατφορμα της ευρωλιγκα στην τιμη αγορας (μειον κομισιον).
Ηδη φετος η διαδικασια αλλαξε προς το καλυτερο.
Σε καθε περιπτωση, συμφωνα με τους ορους του εισιτηριου που παραθετω παρακατω, η πωληση εισιτηριων ειναι παρανομη αλλά ο λογος που γινεται ολο αυτο ειναι μονο και μονο επειδη η διοργανωση ειναι κουκουρουκου και δεν λειτουργει οπως θα επρεπε να λειτουργει. Ετσι βρισκουν χωρο οι μαυραγοριτες και εκμεταλλευονται καθε λογης κοροιδο που ειναι διατεθειμενο να πετάξει μια περιουσια στα σκουπιδια για να παρακολουθησει 2 αγωνες.

Resale, transfer or any other form of disposition of Tickets is strictly prohibited, except when conducted exclusively through the official, designated secondary market platform (the “Official Resale Platform”), if and when activated. Any resale, transfer, or offer to resell or transfer Tickets through any other channel, whether online or offline, commercial or private, is expressly forbidden.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Παρ Μάιος 15, 2026 6:40 pm

Η αγορά εισιτηρίου και η μεταπώλησή σε τιμή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη συνιστά πρακτική μαύρης αγοράς και τιμωρείται από τον νόμο. Αυτά τα «έχει δικαίωμα ο καθένας να αποφασίσει μόνος του» είναι ανοησίες. Με τα ονομαστικά εισιτήρια που πάει να καθιερώσει η Ευρωλίγκα κάνει μια σωστή αρχή για να αντιμετωπιστεί κάπως το πρόβλημα αλλά χρειάζονται και άλλες ενέργειες σχετικές με τις εξειδικευμένες εταιρίες που μπαίνουν στις διαδικτυακές πλατφόρμες πώλησης εισιτηρίων και «σαρώνουν» όσο περισσότερα μπορούν για να κάνουν παιχνίδι μετά.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Παρ Μάιος 15, 2026 6:41 pm

Conan1982 έγραψε:
Τώρα θα ξεφύγω τελείως αλλά το βλέπουμε παντού. Εμένα πάντα μου κάνει εντύπωση τι βρίσκω στις αγγελίες στα διάφορα σάιτ για μεταχειρισμένα (π.χ insomnia) και σε τι τιμές.
Εμένα μου φαίνεται λογικό όταν π.χ μεγάλωσε το παιδί μου και το καροτσάκι που είχαν δεν μου χρειαζόταν να το δώσω σε κάποιον άλλο γνωστο ή άγνωστο, το ίδιο με τα βιβλία που δεν θέλω κλπ και υπάρχουν ευτυχώς ακόμα και ενεργές κοινότητες που μπορεί να χαρίσει όποιος θέλει τα πράγματα του (και να ελπίζει ότι δεν θα τα πάρει κάποιος που θα τα πουλήσει).
Ωστόσο όταν αποφάσισα ότι δεν θέλω την μηχανή μου προφανώς και δεν την χάρισα γιατί είχε κάποια αξία.
Ε. το να έχεις αγοράσει ένα εισιτήριο και να μην θέλεις να το δώσεις τσάμπα είναι απόλυτα κατανοητό. Το να θέλεις να βγάλεις κέρδος όμως και μάλιστα μεγάλο, ε, εγώ θα συμφωνήσω με τον Haldor, δεν εξετάζω καν αν ο άλλος μπορεί ή δεν μπορεί να τα δώσει εύκολα.
Ναι ξέρω νόμος της αγοράς, προσφορά και ζήτηση, αλλά δεν μπορώ να τους δικαιολογήσω.
Θα έπρεπε η λίγκα να προστατεύσει το προϊόν της και να μην δίνει την ευκαιρία σε κανένα να μπει στην διαδικασία αυτή. Είναι χρόνια που γκρινιάζει ο κόσμος και η λίγκα σφυρίζει αδιάφορα. Αυτό για μένα δεν είναι λογικό και δεν ξέρω γιατί δεν κάνει το αυτονόητο. Να μην επιτρέπει την μεταβίβαση και να δίνει την δυνατότητα να επιστροφής και εκ νέου πώλησης από αυτήν η να τα διαθέσει στις ομάδες. Είναι πολύ απλό να γίνει με την υπάρχουσα πλατφόρμα και θα βουλώσει και τα στόματα. Όλα τα αλλά είναι για να χουμε να λεμε.

RedEmperor

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 15, 2026 6:50 pm

Η Ευρωλίγκα ξεκάθαρα μπορεί να το σταματήσει αυτό.. απαγόρευση μεταφοράς εισητηρίου σε άλλο όνομα. Όποιος για τον άλφα ή βήτα λόγω δεν θέλει να πάει επιστροφή του εισιτηρίου στη λίγκα όπου θα πάρει τα χρήματα του πίσω και τα επιστρεφόμενα εισητηρία διαθέσιμα στο site της Ευρωλίγκας προς πώληση.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Παρ Μάιος 15, 2026 6:51 pm

RedEmperor έγραψε:
Παρ Μάιος 15, 2026 6:50 pm
Η Ευρωλίγκα ξεκάθαρα μπορεί να το σταματήσει αυτό.. απαγόρευση μεταφοράς εισητηρίου σε άλλο όνομα. Όποιος για τον άλφα ή βήτα λόγω δεν θέλει να πάει επιστροφή του εισιτηρίου στη λίγκα όπου θα πάρει τα χρήματα του πίσω και τα επιστρεφόμενα εισητηρία διαθέσιμα στο site της Ευρωλίγκας προς πώληση.
Ε ναι ! Μιλάμε για τα απολύτως βασικά και αυτονόητα.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Μάιος 15, 2026 6:53 pm

kein έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Θα έπρεπε η λίγκα να προστατεύσει το προϊόν της και να μην δίνει την ευκαιρία σε κανένα να μπει στην διαδικασία αυτή. Είναι χρόνια που γκρινιάζει ο κόσμος και η λίγκα σφυρίζει αδιάφορα. Αυτό για μένα δεν είναι λογικό και δεν ξέρω γιατί δεν κάνει το αυτονόητο. Να μην επιτρέπει την μεταβίβαση και να δίνει την δυνατότητα να επιστροφής και εκ νέου πώλησης από αυτήν η να τα διαθέσει στις ομάδες. Είναι πολύ απλό να γίνει με την υπάρχουσα πλατφόρμα και θα βουλώσει και τα στόματα. Όλα τα αλλά είναι για να χουμε να λεμε.
Δεν είναι τόσο απλό, πες πως αγοράζω 2 εισιτήρια για το φ4 τον Φεβρουάριο, και τώρα τον Μάιο πρέπει να αποφασίσω ποιον να πάρω μαζί μου από την οικογένεια ή τους φίλους μου. Δεν είναι δυνατόν να κλειδώνουν τα ονόματα από νωρίς, γι' αυτό και η διαδικασία δήλωσης τον ονομάτων θα γίνε μετά την κατανομή των θέσεων. Έτσι ενώ απαγορεύεται η μεταπώληση κλπ υπάρχει πάντα το παράθυρο της δήλωσης του ονόματος, γι' αυτό και η Κυριακή δεν είναι κάποια οριστική ημερομηνία στην πραγματικότητα.
Αυτό δεν γίνεται να αλλάξει όσο αυστηρή και να γίνει η Ευρωλίγκα.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Παρ Μάιος 15, 2026 6:59 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Μάιος 15, 2026 6:53 pm
kein έγραψε:

Δεν είναι τόσο απλό, πες πως αγοράζω 2 εισιτήρια για το φ4 τον Φεβρουάριο, και τώρα τον Μάιο πρέπει να αποφασίσω ποιον να πάρω μαζί μου από την οικογένεια ή τους φίλους μου. Δεν είναι δυνατόν να κλειδώνουν τα ονόματα από νωρίς, γι' αυτό και η διαδικασία δήλωσης τον ονομάτων θα γίνε μετά την κατανομή των θέσεων. Έτσι ενώ απαγορεύεται η μεταπώληση κλπ υπάρχει πάντα το παράθυρο της δήλωσης του ονόματος, γι' αυτό και η Κυριακή δεν είναι κάποια οριστική ημερομηνία στην πραγματικότητα.
Αυτό δεν γίνεται να αλλάξει όσο αυστηρή και να γίνει η Ευρωλίγκα.
Θα έχεις μια ημερομηνία μέχρι να αποφασίσεις, δεν χρειάζεται να γίνει τελευταία στιγμή και στο κάτω κάτω ας αποφασίσεις πριν αγοράσεις. Ειναι σημαντικότερο να μην υπάρχουν φαινόμενα μαύρης αγοράς παρά το παράδειγμα που αναφέρεις με τον αναποφάσιστο οικογενειάρχη. Αυτή την στιγμή η λίγκα επιτρέπει με την στάση της αυτή την κατάντια και αφήνει κόσμος να σκέφτεται ότι κάτι παίζει. Ας κλείσει τα στόματα με διαφάνεια.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Μάιος 15, 2026 7:34 pm

kein έγραψε:

Καλό είναι να μην έχουμε εύκολους τέτοιους χαρακτηρισμούς (αληταράδες - απατεώνες κλπ) σε ένα φόρουμ που θελουμε να μιλάμε για αθλητικό πνεύμα και μπασκετική ηθική. Δεν έχουν θέση εδώ μέσα , υπάρχουν αλλά σαητ πιο κατάλληλα για τέτοιες φρασεολογίες και για εκτονώσεις.
Δεν υπαρχει πιο ετοιμος για mod λεμε

:obey:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Παρ Μάιος 15, 2026 7:37 pm

berry έγραψε:
Παρ Μάιος 15, 2026 7:34 pm
kein έγραψε:

Δεν υπαρχει πιο ετοιμος για mod λεμε

:obey:
Θα σε κάνω ignore … μη ξηγιέσαι έτσι :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF