Real Madrid (3) vs Partizan (6)
Συντονιστής: Captains
- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άσχετο αλλά τι παραλίας παίκτης είναι αυτός ο Χεζόνια ρε σεις; Ειτε χάνουν με 1 είτε κερδίζουν με 20 το ίδιο του κάνει. Τουλάχιστον μέχρι και την χρονιά του στην Ούνιξ έπαιζε μπάσκετ, ήταν πιο επιθετικός, ορεξάτος κλπ κλπ. Στην Ρεαλ κατάντησε χαμάλης πολυτελείας που κατεβάζει 5 ριμπ και παίρνει 3 σουτ. Νομίζω πως χάθηκε στην μετάφραση με τα τόσα φοργουορντ στην Ρεαλ. Καλύτερα να πάει αλλού να παίξει μπασκετ
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1572
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ...assistant77 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 02, 2023 11:49 pmΑνετα τζογαρεις την Πεμπτη στην Παρτιζαν ενα σπιτι,2 εξοχικα,1 κοτερο και 3-4 αυτοκινητα........δεν υπαρχει ουτε 1/10000000000.......να περασουν οι Ισπανοι.....

5
5

-
- Reactions: 1690
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αν στο τελος περασει η Ρεαλ ο Βεζενκοφ θα εχει μεγαλο ανταγωνιστη για το MVP τον Γιουλ........θα ειναι ο θριαμβος της αλητειας που θα μνημονευεται για χρονια και θα μπει στο μπλοκακι αρκετων προπονητων........
Εχοντας περασει τη μιση μου ζωη στα γηπεδα και σεβομενος παντα και πανω απ ολα την υγεια ολων των αθλητων ειναι μεγαλο κακο που δε στενοχωρηθηκα πολυ για τον Ντεκ;;;;;;;;......θα πρεπει να ρωτησω τον ψυχολογο ή τον πνευματικο μου........
ΥΓ Χωρις Γιαμπου και ισως και Ντεκ σαφως και προτιμω στο φαιναλ-4 αντιπαλο τη Ρεαλ.........
Εχοντας περασει τη μιση μου ζωη στα γηπεδα και σεβομενος παντα και πανω απ ολα την υγεια ολων των αθλητων ειναι μεγαλο κακο που δε στενοχωρηθηκα πολυ για τον Ντεκ;;;;;;;;......θα πρεπει να ρωτησω τον ψυχολογο ή τον πνευματικο μου........
ΥΓ Χωρις Γιαμπου και ισως και Ντεκ σαφως και προτιμω στο φαιναλ-4 αντιπαλο τη Ρεαλ.........
0
δε κρύβω ότι χάρηκα με το αποτέλεσμα, απλά και μόνο για να έχουμε άλλη μια ματσάρα την άλλη βδομάδα.
κατά τ' άλλα θέλω να περάσει η Παρτίζαν για λόγους μπασκετικής δικαιοσύνης, αν δεν είχε γίνει όλη αυτή η φάση στο game 2 δε νομίζω να είχαμε φτάσει καν εδώ που είμαστε σήμερα.
ερώτηση : έχει γίνει ποτέ σε σειρά πλέιοφ να μη κερδίσει καμία ομάδα στην έδρα της; φαντάζομαι όχι.

κατά τ' άλλα θέλω να περάσει η Παρτίζαν για λόγους μπασκετικής δικαιοσύνης, αν δεν είχε γίνει όλη αυτή η φάση στο game 2 δε νομίζω να είχαμε φτάσει καν εδώ που είμαστε σήμερα.
ερώτηση : έχει γίνει ποτέ σε σειρά πλέιοφ να μη κερδίσει καμία ομάδα στην έδρα της; φαντάζομαι όχι.
Δύσκολα θυμάμαι τέτοια αλληλουχία bloopers από έναν παίκτη όπως αυτά του Williams-Goss που παραλίγο να σβήσει τα (πρωτοφανή) μεγάλα σουτ του τρίτου ματς βάζοντας και με δόση τύχης/ατυχίας σχεδόν μόνος του καλάθι για την Partizan. Τελικά έχουμε την αποθέωση του φαινομένου της πεταλούδας: ο Llull δεν πήρε καλά το δεύτερο σερί break και το αποτέλεσμα είναι να δούμε σειρά να γυρίζει από 0-2 σε 3-2 ή κάτι ακόμα πιο τρελό, μια σειρά με όλα τα ματς break. LeDay mid-range master, αλλά εδώ έγινε χθες ο Jekiri, για τον φόργουορντ/σέντερ της Partizan είναι στα πλαίσια του λογικού.
0
Τεραστια μαγκιά των αντιπαθητικών να πάρουν δύο ματς στο Βελιγράδι και να έχουν την ευκαιρία να γυρίσουν από το 0-2 στην σειρά.
Το μόνο αρνητικό από μία φοβερή σειρά όπως αυτή είναι ότι επιβραβεύθηκαν οι βλαχομαγκιές των μαδριλένων στο 2ο παιχνίδι, που είναι φανερό ότι σε ένα βαθμό επηρέασαν την μετέπειτα εξέλιξη. Όχι ότι δεν έπαιξε δύο εκπληκτικά ματς η Ρεαλ στην Σερβία, αλλά οι απουσίες Παντερ-Λεσορ στο 3ο παιχνίδι και η γενικότερη ατμόσφαιρα μετά τα μπουνιδια επηρέασαν περισσοτερο την Παρτιζαν.
Πάμε για επικό 5ο παιχνίδι.
Το μόνο αρνητικό από μία φοβερή σειρά όπως αυτή είναι ότι επιβραβεύθηκαν οι βλαχομαγκιές των μαδριλένων στο 2ο παιχνίδι, που είναι φανερό ότι σε ένα βαθμό επηρέασαν την μετέπειτα εξέλιξη. Όχι ότι δεν έπαιξε δύο εκπληκτικά ματς η Ρεαλ στην Σερβία, αλλά οι απουσίες Παντερ-Λεσορ στο 3ο παιχνίδι και η γενικότερη ατμόσφαιρα μετά τα μπουνιδια επηρέασαν περισσοτερο την Παρτιζαν.
Πάμε για επικό 5ο παιχνίδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jazz thrilos την Πέμ Μάιος 04, 2023 11:42 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1003
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φασούλας. ΠΑΟΚ-Αρης τελικοι 1990-91Zoys έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 04, 2023 11:40 pmΔύσκολα θυμάμαι τέτοια αλληλουχία bloopers από έναν παίκτη όπως αυτά του Williams-Goss που παραλίγο να σβήσει τα (πρωτοφανή) μεγάλα σουτ του τρίτου ματς βάζοντας και με δόση τύχης/ατυχίας σχεδόν μόνος του καλάθι για την Partizan. Τελικά έχουμε την αποθέωση του φαινομένου της πεταλούδας: ο Llull δεν πήρε καλά το δεύτερο σερί break και το αποτέλεσμα είναι να δούμε σειρά να γυρίζει από 0-2 σε 3-2 ή κάτι ακόμα πιο τρελό, μια σειρά με όλα τα ματς break. LeDay mid-range master, αλλά εδώ έγινε χθες ο Jekiri, για τον φόργουορντ/σέντερ της Partizan είναι στα πλαίσια του λογικού.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2231
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Και εκει που λεγαμε πριν ξεκινησει η σειρα οτι δεν θα κανει ουτε μια νικη στην σερβια η ρεαλ, (και) με αυτο που εκανε ο γιουλ τσουπ 2 νικες, δυσκολα τωρα θα μπορεσει η παρτιζαν να κανει 3η νικη εκτος εδρας στην μαδριτη.
Εγω σαφως και προτιμω ρεαλ στο final4, του ολυμπιακου δεν του πανε ουτε οι εκπληξεις ουτε το βάρος του φαβορι.
Για την ακριβεια
Μπαρτσελονα
Μακαμπι
Ρεαλ
Ολυμπιακο
Είναι κομπλε!
Εγω σαφως και προτιμω ρεαλ στο final4, του ολυμπιακου δεν του πανε ουτε οι εκπληξεις ουτε το βάρος του φαβορι.
Για την ακριβεια
Μπαρτσελονα
Μακαμπι
Ρεαλ
Ολυμπιακο
Είναι κομπλε!
0
-
- Reactions: 1690
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ηταν εκ του ασφαλους......ολα ειναι υποθηκευμενα στις τραπεζες,ελπιζω να μην πηρα κανεναν στο λαιμο μου......διαβασα λαθος τη συνθηκη.....Gerasimos Moraitis έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 04, 2023 11:37 pmΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ...assistant77 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 02, 2023 11:49 pmΑνετα τζογαρεις την Πεμπτη στην Παρτιζαν ενα σπιτι,2 εξοχικα,1 κοτερο και 3-4 αυτοκινητα........δεν υπαρχει ουτε 1/10000000000.......να περασουν οι Ισπανοι.....![]()
1
1

- pan24
- Reactions: 2521
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η Ρεάλ πήγε να αυτοκτονήσει και στο τέλος τους έσωσε ο Ταβάρες.
Όμως η αλήθεια είναι ότι με Έξουμ, Νάναλυ σε κακή μέρα και με Πάντερ εκτός η Παρτίζαν δεν είχε έναν γκαρντ που να είναι αξιόπιστη επιθετική επιλογή και αυτό τους κόστισε.
Είχαν και άγχος και φάνηκε στα ποσοστά στα σουτ και στις βολές.
Να δούμε τώρα στην Μαδρίτη.
Από την μια δεν έχει κερδίσει κανείς ποτέ από 0-2, από την άλλη σε game 5 κερδίζει πάντα ο γηπεδούχος.
Να δούμε και τι θα γίνει με τον Ντεκ οχι μόνο για το game 5 αλλά γενικά. Όπως κόλλησε κάτω το πόδι φάνηκε ότι δύσκολα το γλιτώνει το χειρουργείο στο γόνατο. Μακάρι να είναι καλά.
Όμως η αλήθεια είναι ότι με Έξουμ, Νάναλυ σε κακή μέρα και με Πάντερ εκτός η Παρτίζαν δεν είχε έναν γκαρντ που να είναι αξιόπιστη επιθετική επιλογή και αυτό τους κόστισε.
Είχαν και άγχος και φάνηκε στα ποσοστά στα σουτ και στις βολές.
Να δούμε τώρα στην Μαδρίτη.
Από την μια δεν έχει κερδίσει κανείς ποτέ από 0-2, από την άλλη σε game 5 κερδίζει πάντα ο γηπεδούχος.
Να δούμε και τι θα γίνει με τον Ντεκ οχι μόνο για το game 5 αλλά γενικά. Όπως κόλλησε κάτω το πόδι φάνηκε ότι δύσκολα το γλιτώνει το χειρουργείο στο γόνατο. Μακάρι να είναι καλά.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 536
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φοβερές φάσεις στο φινάλε, με αποκορύφωμα βέβαια την blooperιά του Γκος - καλάθι του Μαντάρ
Εν τέλει ο Ταβάρες μόνος του κράτησε την Ρεάλ ζωντανή.
Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον το πέμπτο ματς. Όλα πλέον δείχνουν Ρεάλ, αλλά δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ξεγραμμένη την Παρτιζάν.
Άραγε έχει ξανά υπάρξει στα χρονικά σειρά που να γίνουν μόνο break;
ΥΓ: ο Ντεκ πρέπει να έπαθε σοβαρή ζημιά. Περαστικά και καλή ανάρρωση.

Εν τέλει ο Ταβάρες μόνος του κράτησε την Ρεάλ ζωντανή.
Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον το πέμπτο ματς. Όλα πλέον δείχνουν Ρεάλ, αλλά δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ξεγραμμένη την Παρτιζάν.
Άραγε έχει ξανά υπάρξει στα χρονικά σειρά που να γίνουν μόνο break;
ΥΓ: ο Ντεκ πρέπει να έπαθε σοβαρή ζημιά. Περαστικά και καλή ανάρρωση.
0