Real Madrid (3) vs Partizan (6)

Συντονιστής: Captains

Σκορ Σειράς

Real Madrid 3-0
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Real Madrid 3-1
7
24%
Real Madrid 3-2
7
24%
Partizan 3-2
6
21%
Partizan 3-1
7
24%
Partizan 3-0
2
7%

Σύνολο ψήφων: 29
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 05, 2023 12:26 am

Πάντως ρε παιδιά σοβαρή ερώτηση τώρα , επειδή το είδα πως το αναφέρουν πολλοί

Πιστεύετε ότι η σκέψη του Γιούλ και της Ρεάλ ήταν τόσο μακρινή και σατανική που έκανε το σκληρό φάουλ για να γίνει μανουρα και να πέσουν τιμωρίες;;;

Απ' τον τρόπο γραφής κάποιων εδώ μέσα αυτό συμπεραίνω

Ήταν απλά ένας κωλοπαιδισμος της στιγμής, imho

Και προφανώς δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι μπασκετική δικαιοσύνη θα αποδοθεί αν περάσει η Παρτιζάν

Έχασε 2 ματς στο Βελιγράδι. Δίκαια λοιπόν 2-2

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Μάιος 05, 2023 12:33 am

shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 05, 2023 12:23 am
με τι ψυχολογια παντως να παει η παρτιζαν να παιξει στην μαδριτη?σιγουρα θα νιωθουν αδικημενοι..και πως να πιστεψουν οτι μπορουν να κανουν 3 διπλο εκει μεσα..εκτος και πιστευουν τοσο πολυ στον παντερ..
Έχει αλλάξει όλο το μομέντουμ πλέον. Η Ρεαλ τώρα είναι καβάλα στ άλογο αφού κατάφερε να βγει ζωντανή από το 0-2. Περισσότερο ανακούφιση νιώθουν παρά πίεση πια. Σίγουρα οι Σέρβοι θα νιώθουν σαν να έχασαν την ευκαιρία τους κάτι που είναι πολυ ζημιογόνο γιατί τους αποσπάει από τα αγωνιστικά.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Παρ Μάιος 05, 2023 12:49 am

Redfly έγραψε:
Παρ Μάιος 05, 2023 12:18 am
Christofis έγραψε:
Παρ Μάιος 05, 2023 12:08 am
Παντερ δες τι εκανες. Α ρε ζοτς απο σαμπονις, μποντιρογκα, διαμαντιδη ,σπανουλη, γιασικεβιτσιους, μπιελιτσα , μπογκντανοβτς σε παντερ και εξουμ. Δηλαδη υπηρχε περιπτωση καποιος απο τους προαναφερθεντες να κανει κατι τετοιο οπως ο παντερ και να βαλει σε κινδυνο την σειρα. Και καπως ετσι οσοι εκαναν ονειρα οτι ζοτς θα επερνε εκδικηση για το 13-0 λες και δεν εχει 10ετια που ειναι βρισκεται σε αλλα λημερια μπορουν να κοιμηθουν αποψε συνεχιζοντας να κανουν ονειρα γιατι δεν το βλεπω να ξανασπαει εδρα η παρτιζαν με τον ταβαρες παροντα. Ομαδα με λεντει εξουμ παντερ λεσορ για αστερες οχι δεν ειναι για να σηκωσει κουπα αλλα ουτε για οκταδα. Μην σας ξεγελαει απλα ο τυπος στον παγκο κατο σκαμπαζει και το εχει εξωραΐσει. Και παλι ομως βρειτε μου ομαδα ομπραντοβιτς που να κανει 10 ασιστ μονο σε παιχνιδι και ξανασυζηταμε για τη καλυτερη ομαδα του τουρνουα επειδη εκανε 1,5 καλο μηνα
Συμφωνώ γενικά με το σκεπτικό σου, διαφωνώ μόνο στην αναφορά των αστέρων. Προσπαθώ να βρω τους αντίστοιχους τέσσερεις του ολυμπιακού, και νοιώθω λίγο άβολα. Αλλού πάσχουν οι σέρβοι.
Να σου τους βρω εγω τοτε φιλικα παντα : ο σλουκας τον 9 φαιναλ φορ και των 3 κατακτησεων,ο βεζενκωφ του 1 φαιναλ φορ και του φαβορι για MVP και της καλυτερης πενταδας περυσι, ο παπανικολαου των 5 αν θυμαμαι καλα φαιναλ φορ , παγκοσμιου εφηβων και 2 ευρωλιγκων, του μπλακ ο οποιος εχει παιξει ποσα παιχνιδια ΝΒΑ και εχει κανει ολοκληρο εμπιντ να δηλωνει οτι εξαιτιας του παραλιγο να σταματησει το μπασκετ, του γουοκαπ που ειναι 2 χρονια ο καλυτερος αμυντικος της ευρωπης, τον φαλ δευτεραθλητη ευρωπης με τη γαλλια. Να κην αρχισω για τον κανααν των 300 παιχνιδιων του κανανα και τα φαιναλ φορ του μπολομποι και πιρες με τσσκα που τα θεωρω αστεια για συζητηση. Τωρα αν εσυ θα προτιμουσες λεντει απο βεζενκωφ, λεσορ απο φαλ , εξουμ απο γουοκαπ και παντερ απο σλουκα τοτε παω πασο. Φιλικα παντα

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Παρ Μάιος 05, 2023 12:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Christofis

euroleague

Παρ Μάιος 05, 2023 12:52 am

Coach Periklis έγραψε:

Πιστεύετε ότι η σκέψη του Γιούλ και της Ρεάλ ήταν τόσο μακρινή και σατανική που έκανε το σκληρό φάουλ για να γίνει μανουρα και να πέσουν τιμωρίες;;;

Και προφανώς δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι μπασκετική δικαιοσύνη θα αποδοθεί αν περάσει η Παρτιζάν

Δεν ειναι οτι τα ειχε προσχεδιασει ολα αλλα αυτα με τιμωριες και αυτα απλα επειδη υπηρχαν και αλλες πρσπαθιες προηγουμενως και επιδη η ρεαλ ηταν σαν κοιμισμενη θεωρω οτι εψαχναν ενα τροπο να πτοκαλεσουν ωστα να γινει μια κικρομανουρα ωστε να συσπειρωθουν μπας και το γυρισουν και τελικα τους εφεξε

0
Christofis

euroleague

Παρ Μάιος 05, 2023 12:53 am

Συγνωμη για τα λαθη συντακτικα και ορθογραφικα εχω αλλαξει κινητο και ακομη να το συνηθισω,

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Παρ Μάιος 05, 2023 12:59 am

Christofis έγραψε:
Redfly έγραψε:
Παρ Μάιος 05, 2023 12:18 am

Συμφωνώ γενικά με το σκεπτικό σου, διαφωνώ μόνο στην αναφορά των αστέρων. Προσπαθώ να βρω τους αντίστοιχους τέσσερεις του ολυμπιακού, και νοιώθω λίγο άβολα. Αλλού πάσχουν οι σέρβοι.
Να σου τους βρω εγω τοτε φιλικα παντα : ο σλουκας τον 9 φαιναλ φορ και των 3 φαιναλ φορ,ο βεζενκωφ του 1 φαιναλ φορ και του φαβορι για MVP και της καλυτερης πενταδας περυσι, ο παπανικολαου των 5 αν θυμαμαι καλα φαιναλ φορ , παγκοσμιου εφηβων και 3 ευρωλιγκων, του μπλακ ο οποιος εχει παιξει ποσα παιχνιδια ΝΒΑ και εχει κανει ολοκληρο εμπιντ να δηλωνει οτι εξαιτιας του παραλιγο να σταματησει το μπασκετ, του γουοκαπ που ειναι 2 χρονια ο καλυτερος αμυντικος της ευρωπης, τον φαλ δευτεραθλητη ευρωπης με τη γαλλια. Να κην αρχισω για τον κανααν των 300 παιχνιδιων του κανανα και τα φαιναλ φορ του μπολομποι και πιρες με τσσκα που τα θεωρω αστεια για συζητηση. Τωρα αν εσυ θα προτιμουσες λεντει απο βεζενκωφ, λεσορ απο φαλ , εξουμ απο γουοκαπ και παντερ απο σλουκα τοτε παω πασο. Φιλικα παντα
Φιλικά πάντα μιλάμε. Πλην βεζε σλουκα, για τους αλλους απλά τους θεωρώ γρανάζια σε καλοκουρδισμένη μηχανή. Έμπειρος ο Παπ, πάντα τα δίνει όλα, αλλά όχι και αστέρας, ο Μπλακ για δεύτεροτρίτος είναι καλός, αλλά όχι και αστέρας της ομάδας, Φαλ δε σχολιάζω, μου αρέσει ο παίκτης αλλά πολλοί θέλουν μιλουτινοφ πχ στη θέση του. Ομάδα έχουμε φίλε όχι παίκτες αστέρες. Παικταράς είναι ο Λεσορτ και οι Λεντει Παντερ που έφυγαν για άλλους λόγους δε κερδίζει κάποιος κάτι με το να τους μειώνει. Δηλαδή θες κέιναν και όχι παντερ πχ? :mutombo:

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Παρ Μάιος 05, 2023 1:03 am

Redfly έγραψε:
Christofis έγραψε:

Να σου τους βρω εγω τοτε φιλικα παντα : ο σλουκας τον 9 φαιναλ φορ και των 3 φαιναλ φορ,ο βεζενκωφ του 1 φαιναλ φορ και του φαβορι για MVP και της καλυτερης πενταδας περυσι, ο παπανικολαου των 5 αν θυμαμαι καλα φαιναλ φορ , παγκοσμιου εφηβων και 3 ευρωλιγκων, του μπλακ ο οποιος εχει παιξει ποσα παιχνιδια ΝΒΑ και εχει κανει ολοκληρο εμπιντ να δηλωνει οτι εξαιτιας του παραλιγο να σταματησει το μπασκετ, του γουοκαπ που ειναι 2 χρονια ο καλυτερος αμυντικος της ευρωπης, τον φαλ δευτεραθλητη ευρωπης με τη γαλλια. Να κην αρχισω για τον κανααν των 300 παιχνιδιων του κανανα και τα φαιναλ φορ του μπολομποι και πιρες με τσσκα που τα θεωρω αστεια για συζητηση. Τωρα αν εσυ θα προτιμουσες λεντει απο βεζενκωφ, λεσορ απο φαλ , εξουμ απο γουοκαπ και παντερ απο σλουκα τοτε παω πασο. Φιλικα παντα
πολλοί θέλουν μιλουτινοφ πχ στη θέση του.
Πολλοι θελουν μιλουτινοφ(οπως και εγω πχ.)ΜΑΖΙ με τον φαλ οχι στη θεση του.Δε διωχνεις φαλ που ανανεωσε περσι μεχρι το 25.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Παρ Μάιος 05, 2023 1:07 am

Coach Periklis έγραψε:

Μη μου πεις ότι τα τακλίν του Λεντει ήταν τυχαίο. Σημάδι στους χιαστους του ντεκ . Και γω νομίζω ότι δεν μπορεί να είναι τόσο σατανική η πρόθεση του Γιουλ. Απλά δε ξέρει να χάνει. Ντρόπιασε το άθλημα όπως τόσοι άλλοι, πχ μητογλου που τον θέλουμε και πίσω (ουφφ ήθελα να το γράψω καιρό αυτό).

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Παρ Μάιος 05, 2023 1:10 am

pisto-linas έγραψε:
Redfly έγραψε:

πολλοί θέλουν μιλουτινοφ πχ στη θέση του.
Πολλοι θελουν μιλουτινοφ(οπως και εγω πχ.)ΜΑΖΙ με τον φαλ οχι στη θεση του.Δε διωχνεις φαλ που ανανεωσε περσι μεχρι το 25.
Εγώ θέλω λεσορτ στη θέση του Μπλακ και Λεντει στη θέση του Μπολο.

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Μάιος 05, 2023 1:12 am

Redfly έγραψε:
pisto-linas έγραψε:

Όχι δεν πάει έτσι. Για να γίνει σωστά η σύγκριση θα πάρεις Λεντευ για Σασα, Πάντερ για Σλούκα, Λεσορτ για Φαλ, Εξουμ για Ουοκαπ κοκ

3
3 Εικόνα
Christofis

euroleague

Παρ Μάιος 05, 2023 1:26 am

Redfly έγραψε:
Christofis έγραψε:

Φιλικά πάντα μιλάμε. Πλην βεζε σλουκα, για τους αλλους απλά τους θεωρώ γρανάζια σε καλοκουρδισμένη μηχανή. Έμπειρος ο Παπ, πάντα τα δίνει όλα, αλλά όχι και αστέρας, ο Μπλακ για δεύτεροτρίτος είναι καλός, αλλά όχι και αστέρας της ομάδας, Φαλ δε σχολιάζω, μου αρέσει ο παίκτης αλλά πολλοί θέλουν μιλουτινοφ πχ στη θέση του. Ομάδα έχουμε φίλε όχι παίκτες αστέρες. Παικταράς είναι ο Λεσορτ και οι Λεντει Παντερ που έφυγαν για άλλους λόγους δε κερδίζει κάποιος κάτι με το να τους μειώνει. Δηλαδή θες κέιναν και όχι παντερ πχ? :mutombo:
Εννοειτε παντα φιλικα. Ο λεντει για μενα ειμαι πολυ κακος παικτης. Εννοω μπασκετικα. Ειναι ενας καλος επιθετικα παικτης αλλα απο εξυπναδα πανε ολα τα συστηματα περιπατο. Δηλαδη αν τον συγκρινω με 4αρια ακομη και τον ντερικ γουιλιαμς της μπαγερν οχι τον φετινο τον προτιμω απο τον λεντει οποτε δεν τον θεωρω αστερα. Το αστερες το εθεσα για να πω οτι ειναι οι παικτες που ξεχωριζουν. Ο λεσορ δεν επιασε πουθενα εκτος απο τη σερβια αυτο κατι λεει αλλα και παλι δεν τρελενομαι οταν εχω δει χαινς ντανστον χαντερ και θεωρουσα τον μπιρτς μετριο . Για φαλ εννοειτε οτι τον προτιμαω απο οποιονδηποτε σεντερ αυτη τη στιγμη στη ευρωλιγκα πλην ταβαρες. Τον μιλουτινοφ τον αγαπω αλλα ουτε και για αυτον δεν θα εβγαζα τον φαλ απο την ομαδα για χαρη του. Επειδη εκανε ενα κακομοαιχνιδι μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Και το λεω ενω ξερω οτι ο σερβος ειναι δικο μας παιδι και πιο ταλαντουχος. Τωρα για εξουμ. Ο τυπος ειναι αθληταρας αλλα απο το να τρεχει δεν ξερει κατι αλλο. Τακτικη μηδεν και το ειδαμε και περσι με τον γιασικεβιτσιους για αυτο και δεν τον κρατησε Εγω παικτες που δεν βλεπουν γηπεδο δεν με τρελαινουν. Ο παντερ δεν συγκρινετε με τον κανναν αλλα με τον σλουκα και ας ειναι ο σλουκας ο θεωρητικα 6ος σου παικτης. Αυτος ειναι ο παικτης που θα παρει τις αποφασεις οταν καιει η μπαλα. Αυτο που εκανε πχ ο παντερ με τη ρεαλ στο 1ο παιχνιδι ο σλουκας το εκανε με την γαλατα απο πισω απο το κεντρο στα 22 του. Αλλα δεν θες μονο αυτο απο τον ηγετη σου. Φιλε μου αληθεια αν ηταν να παρω εναν παικτι απο την παρτιζαν αυτος θα ηταν ο μικρος ο μανταρ για αντι λουντζη αντε και τον τρισταν βουκσεβιτς για το μελλον καο για ενα γαμωτο που εφυγε απο τις ακαδημιες μας

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Παρ Μάιος 05, 2023 1:31 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Παρ Μάιος 05, 2023 1:28 am

Quincy έγραψε:
Redfly έγραψε:

Όχι δεν πάει έτσι. Για να γίνει σωστά η σύγκριση θα πάρεις Λεντευ για Σασα, Πάντερ για Σλούκα, Λεσορτ για Φαλ, Εξουμ για Ουοκαπ κοκ
Ούτε έτσι είναι, ο Πάντερ είναι 2αρι στη θέση του Κέιναν του αστέρα, το Λεσορτ για τη θέση του Μπακ του αστέρα για τους άλλους δεν έχω πει κάτι αν και με βάζεις σε σκέψεις με το εξουμ ουοκαπ. Θα περιμένω να τον δω και στα άλλα ματς τον ουοκαπ γιατί έκανε λίγα κακακια στη σειρά και δε μου άρεσε (και δε το περίμενα).Θα μη πεις τώρα ότι δε πιάνει θέση ξένου, και θα σου πω στα ελληνικά ok i agree.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 05, 2023 1:39 am

Redfly έγραψε:
Quincy έγραψε:

Ούτε έτσι είναι, ο Πάντερ είναι 2αρι στη θέση του Κέιναν του αστέρα, το Λεσορτ για τη θέση του Μπακ του αστέρα για τους άλλους δεν έχω πει κάτι αν και με βάζεις σε σκέψεις με το εξουμ ουοκαπ. Θα περιμένω να τον δω και στα άλλα ματς τον ουοκαπ γιατί έκανε λίγα κακακια στη σειρά και δε μου άρεσε (και δε το περίμενα).Θα μη πεις τώρα ότι δε πιάνει θέση ξένου, και θα σου πω στα ελληνικά ok i agree.
ο σλουκας και ο γουοκαπ ειναι οι βασικοι μας ο εξουμ με τον παντερ οι δικοι τους ..διαλεγεις και παιρνεις..ο λεσσορ ο βασικος τους ο φαλ ο δικος μας.. ο κανααν παιρνει 650χιλ ο παντερ τα τριπλα..ο λεντει επισης πολλα περισσοτερα ακομα και απο τον πιτερς.. Πολυ ανομοια η συγκριση που πηγες να κανεις.. Θα δω και κανενα παπαπετρου αντι παπ και θα πηδηχτω απο το παραθυρο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Παρ Μάιος 05, 2023 2:01 am

shaq7 έγραψε:
Redfly έγραψε:

ο σλουκας και ο γουοκαπ ειναι οι βασικοι μας ο εξουμ με τον παντερ οι δικοι τους ..διαλεγεις και παιρνεις..ο λεσσορ ο βασικος τους ο φαλ ο δικος μας.. ο κανααν παιρνει 650χιλ ο παντερ τα τριπλα..ο λεντει επισης πολλα περισσοτερα ακομα και απο τον πιτερς.. Πολυ ανομοια η συγκριση που πηγες να κανεις.. Θα δω και κανενα παπαπετρου αντι παπ και θα πηδηχτω απο το παραθυρο.
Δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά που λες σακ.Ολοι αυτοί πάντερ,λεντει,λεσορ φέτος πιάσανε τη καλή και αναμένεται να πληρωθούν τα μεγαλύτερα συμβόλαια στη καριέρα τους.Ο πάντερ παίρνει κάτι πάνω από μυριο το 21 όταν πήγε στη Παρτιζάν και φέτος θα πάρει τεράστιο συμβόλαιο όπου και αν πάει.Οι άλλοι δύο παίρνουν λιγότερα και φέτος θα εκτιναχθούν ειδικά ο λεσορ

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Παρ Μάιος 05, 2023 2:13 am

shaq7 έγραψε:
Redfly έγραψε:

κοίτα σακ και το κλείνουμε εδώ. Απαντάω σε φίλο που μου έβγαλε αστέρες τους μπλακ κειναν και γουοκαπ. Το είδες και κάνεις ότι δε το διάβασες τώρα. Μου έβγαλε δηλαδή την ομάδα μας με 6-7 αστέρες. Θες να το αναλύσουμε? Είναι όπως τα λές, είναι ακριβοί οι πάικτες αυτοί για τη τσέπη τον προέδρων μας, οπότε απλά μιλάμε θεωρητικά. Δε γίνεται να αλλάξει λεσορτ με φαλ γιατί έχουν άλλο ματζετ. Η ΄δύναμη της ομάδας μας είναι ο κοουτς, αλλάζω όποιον παίκτη θες αρκεί να μην φύγει πάλι ο Μπι. Όλοι οι παίκτες μας , πλην σλουκα, μάλλον δε θα πιάσουν σε άλλη ομάδα. Πάμε απο την ανάποδη, θεωρείς ότι ο ομπραντοβιτς αλλάζει λεσορτ με φαλ ή μπλακ ή ουοκαπ με εξουμ ? δε νομίζω. Η παρτιζάν μια χαρά αστέρες έχει, δεν έχει παγκο και θεωρώ άτοπο να βγάζουμε άσχετους, υποήφιους mvp.,

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”