H Alba που είναι εκτός οκτάδας παίζει και σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που κονταροκτυπιέται για να το κατακτήσει. Ο Παναθηναϊκός κατά πάσα πιθανότητα θα παίζει απέναντι στον Προμηθέα και την ΑΕΚ που έχουν μπάτζετ το 1/5. Ο Παναθηναϊκός, αν δεν έχει στόχους στην ευρωλίγκα, έχει την πολυτέλεια να θυσιάσει μια χρονιά για να βγάλει ένα Μήτογλου, αφού το πρωτάθλημα το έχει κατά 90% στο τσεπάκι του. Ναι, το έκανε με Γιάνκοβιτς και δε βγήκε, αλλά η ηθική εργασίας του Μήτογλου φαίνεται να είναι διαφορετική και καλώς ή κακώς, άλλοι Έλληνες άξιοι επένδυσης δε φαίνεται να υπάρχουν πλην αυτού και του Παπαγιάννη, που κι αυτός θα τις πάρει τις ευκαιρίες του.SARAS1989 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 28, 2020 7:37 amTo θέμα είναι τι στόχους έχει η ομάδα. Η Άλμπα που είναι ομάδα εκτός οκτάδας παίζει με 4αρι το σικμα και ο παναθηναικος θα παίζει με μητογλου; Κάνεις δεν αρνείται ότι ο μητογλου προσπαθεί αλλά το παιδί δεν έχει ποιότητα είναι ξύλινος. Στη καλύτερη να καταφέρει να φτάσει σε καριέρα τον καμαικογλου δεν έχει το ποτενσιαλ που ειχαν ο φωτσης και ο τσαρτσαρης. Παντως αυτό που γίνεται στην ομάδα να δίνονται οι θέσεις και τα λεπτά συμμετοχής ανάλογα με το διαβατήριο είναι απίστευτο. Διώξαμε μασιουλις για χαραλαμποπουλο και γιανκοβιτς μαικ Τζέιμς για Νίκο παππα σιγκλετον για μητογλου.
Ας κάνει ο μητογλου μιση καλή σεζόν γιατί μέχρι στιγμής σε τρία χρόνια στην ομάδα είναι ζήτημα να έχει κάνει 5 καλά ματς και βλέπουμε μετά για σταρτερ. Πάντως με μεγάλη ευκολία διωχνετε όλοι τον Τόμας των 15ποντων μ.ο και να διαβάζω ως αντικαταστατες τον σοφτ και αγυμναστο βεζενκοφ και τον ατεχνο μπεντιλ με ξεπερνάει.
Παναθηναικός - Offtopic
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν διαφωνω τελειως με αυτο που λες pan, αλλα θα το πω: δεν τον πας τον μητο και πολυpan24 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2020 11:47 pmΓια δευτερος κανεναν δεν χαλαει, για πρωτος μας χαλαειportokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2020 11:11 pmΝτινος Μητογλου φετος : στην 20δα σκορερ-ριμπαουντερ-σε ευστοχα διποντα-κλεψιματα-κοψιματα-ρανκινγκ (ανα λεπτα συμμετοχης φυσικα )
σε ριμπαουντερ 2ος και σε ρανκινγκ 3ος![]()
![]()
![]()
οσοι γραφατε εδω στο φορουμ χθες ποσες αδυναμιες εχει ,μηπως να αναθεωρουσατε.. ()
οχι πως ειναι ακομα ολοκληρωμενος παικτης,αλλα να μας χαλαει και ο Μητογλου για 2ο 4ρι,στον Παναθηναικο του 2020 το βρισκω καπως υπερβολικο ..
Γιατι οπως παει το πραγμα μην ακουσουμε κανα "με Μητογλου,Βεζενκοφ,Μπεντιλ κλεινει το 4"...
Ειπαμε τα καλα του,δεν τα αρνειται κανενας, αλλα και τα κακα του ειναι πολλα και σημαντικα για να μπει σε ρολο σημαντικα μεγαλυτερο απο αυτον που ειχε

απο το προηγουμενο φορουμ που τον ειχαμε πρωτοφερει, μου ελεγες οτι δεν μπορει ουτε στην 12αδα μας να ειναι το παλικαρι και εγω ελεγα οτι πρεπει να τον βαζει να παιζει ο τσαβι αντι του κεννυ για να βελτιωθει! ουτε που πιστευες οτι θα εχει αυτην την εξελιξη! πως δεν μπορω εγω τον τσαβι, ε εσυ δεν μπορεις το μητο, γουστα ειναι αυτα

περα απο την πλακα, ο μητο ειναι μια χαρα, αρκει να εχεις αλλον εναν μαζι του ισαξιο. δεν μπορει δηλαδη να εχεις αυτον και τον γκαμπριελ π.χ στο 4. θελεις εναν της ποιοτητας του τομας για να μοιραζονται την θεση. συν εναν στυλ μπεντιλ 4-5αρι.
0
- portokalopita13
- Reactions: 175
- Προειδοποιήσεις:
0
- SARAS1989
- Reactions: 223
- Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Για τον Τόμας συμφωνώ ότι στο +- είναι επιζήμιος, αλλά άλλο τον διώχνω για να φέρω σικμα και άλλο για να βάλλω μητογλου βασικό. Πάντως εμένα με προβληματίζει που ο μητογλου δεν έπεισε ούτε πασκουαλ ούτε πιτινο ούτε αρτζι σε σύγκριση με Τόμας. Αν ο μητογλου ήταν πραγματικά καλός θα έπρεπε να έχει πάρει τη φανελα του βασικού σπίτι του από τον Τόμας.
Ο Γκάμπριελ πήρε κύπελλο και έκανε εξαιρετικούς τελικούς το 2017 συν πρωταθλητής Τουρκίας με καρσιγιακα. Το 2018 στους τελικους που έπαιξε ο μητογλου στη θέση του ήταν τραγικός με αποτέλεσμα ο σιγκλετον να παίξει από το 2τερο τελικό σερί μέχρι το τέλος της σειράς.
Yorgos ωραία τα γράφεις μόνο που δεν είμαστε νβα αλλά Ευρώπη, όταν αρχίσουν τα άσχημα αποτελέσματα τι θα γίνει θα διώξουμε το προπονητή γιατί δε κερδίζει τη ρεαλ με μητογλου και Λορέντζο μπραουν; Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ανοχή σε κάτι τέτοιο και πρώτα απ όλα από τη διοίκηση, το έχουμε δει στο παρελθόν.
Τέλος δεν καταλαβαίνω τη λογική του διώχνω τους ξένους για να παίξουν οι Ελληνες. Δε θυμάμαι να διώξαμε το λακοβιτς για να παίξει ο δδ και ο σπαν. Οι ίδιοι με την απόδοση τους τον υποσκελισαν και ακολούθως τον αντικατεστησαν στην ιεραρχία της ομαδας. Ο μητογλου και με αρτζι στο ξεκίνημα έπαιζε μέχρι 10λεπτα και ο Τόμας 30λεπτα δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.
Ο Γκάμπριελ πήρε κύπελλο και έκανε εξαιρετικούς τελικούς το 2017 συν πρωταθλητής Τουρκίας με καρσιγιακα. Το 2018 στους τελικους που έπαιξε ο μητογλου στη θέση του ήταν τραγικός με αποτέλεσμα ο σιγκλετον να παίξει από το 2τερο τελικό σερί μέχρι το τέλος της σειράς.
Yorgos ωραία τα γράφεις μόνο που δεν είμαστε νβα αλλά Ευρώπη, όταν αρχίσουν τα άσχημα αποτελέσματα τι θα γίνει θα διώξουμε το προπονητή γιατί δε κερδίζει τη ρεαλ με μητογλου και Λορέντζο μπραουν; Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ανοχή σε κάτι τέτοιο και πρώτα απ όλα από τη διοίκηση, το έχουμε δει στο παρελθόν.
Τέλος δεν καταλαβαίνω τη λογική του διώχνω τους ξένους για να παίξουν οι Ελληνες. Δε θυμάμαι να διώξαμε το λακοβιτς για να παίξει ο δδ και ο σπαν. Οι ίδιοι με την απόδοση τους τον υποσκελισαν και ακολούθως τον αντικατεστησαν στην ιεραρχία της ομαδας. Ο μητογλου και με αρτζι στο ξεκίνημα έπαιζε μέχρι 10λεπτα και ο Τόμας 30λεπτα δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.
0
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
αγαπητε ειδικα η αναφορα στον Πασκουαλ δεν στεκει!ξανασκεψου το και θα καταλαβεις ! δεν μπορεις να χρησιμοποιεις ως επιχειρημα οτι ο Πασκουαλ δεν πειστηκε απο Μητογλου ,οταν ο παικτης ειχε πρωτοερθει ευρωπη-ηταν η πρωτη επαγγελματικη του δουλεια και ηταν μολις 21 ετων!αλλος παικτης ειναι τωρα και αλλος παικτης θα ειναι του χρονου !χωρις να σημαινει οτι ειναι ακομα ετοιμος για βασικος !SARAS1989 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 28, 2020 1:09 pmΓια τον Τόμας συμφωνώ ότι στο +- είναι επιζήμιος, αλλά άλλο τον διώχνω για να φέρω σικμα και άλλο για να βάλλω μητογλου βασικό. Πάντως εμένα με προβληματίζει που ο μητογλου δεν έπεισε ούτε πασκουαλ ούτε πιτινο ούτε αρτζι σε σύγκριση με Τόμας. Αν ο μητογλου ήταν πραγματικά καλός θα έπρεπε να έχει πάρει τη φανελα του βασικού σπίτι του από τον Τόμας.
πραγματικα καλος ειναι ο Μητογλου με τις αδυναμιες του ακομα ,που ακομα και οσοι τον πιστευουμε (σε αντιθεση με εσενα οπως φαινεται ) μαλλον βασικο τον Ντεσον θα βαζαμε,γιατι μπορουσε να υποστηριξει το επιθετικο πλανο καλυτερα,με το αμεσο ποσταρισμα του !
επισης δεν ξερω που βλεπεις αυτο το να διωξουμε τον Ντεσον για να παει βασικος ο Μητογλου.εγω δεν το χω δει να γραφεται πουθενα !ολοι παραθετουν την προταση τους παμπολλα 4ρια εχω δει μπροστα απο Μητογλου ! ενω διδιμο Μητογλου-Μπεντιλ δεν εχω δει πουθενα!σαν να πρεπει ξαφνικα να βρουμε μια καινουργια αφορμη για να χουμε να κοντραριζομαστε.τωρα που μας τελειωνει ο ασουτος ο Καλαθης..... ας πιασουμε τον Ντινακο
0
-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
Tσαγανό, σοβαρότητα, εργατικότητα και 2,10 ύψος δεν τα βρίσκεις εύκολα σήμερα σε Έλληνες, θυμάμαι αμέτρητους ψηλούς να κάνουν πλάκα στις ηλικίες 16-20 να τσιμπάνε και ενα καλο συμβόλαιο και τέλος..
Το μεγαλύτερο προτέρημα του Μήτογλου είναι αυτό που στο χωριό μου λέμε work ethic. Μπορεί να είναι ατσούμπαλος, να μην έχει σταθερο τρίποντο αυτή τη στιγμή και πολλά άλλα. Είναι όμως ενα παιδί που δουλεύει και κάθε χρόνο παρουσιάζετε καλύτερος. Θεωρώ οτι φέτος είναι μια καλή ευκαιρία να καθιερωθεί σαν βασικό 4ρι σε εμάς, οχι χαριστικά αλλά με την αξία του.
Το μεγαλύτερο προτέρημα του Μήτογλου είναι αυτό που στο χωριό μου λέμε work ethic. Μπορεί να είναι ατσούμπαλος, να μην έχει σταθερο τρίποντο αυτή τη στιγμή και πολλά άλλα. Είναι όμως ενα παιδί που δουλεύει και κάθε χρόνο παρουσιάζετε καλύτερος. Θεωρώ οτι φέτος είναι μια καλή ευκαιρία να καθιερωθεί σαν βασικό 4ρι σε εμάς, οχι χαριστικά αλλά με την αξία του.
0
σωστά τα έλεγε τότε ο pan, ο γκάμπριελ με όλα τα κακά του ήταν παίκτης που μπορούσε να σταθεί στην ευρωλίγκα, ο μήτογλου τότε δεν μπορούσε, το να παίρνει σοβαρά λεπτά σε αγώνες γιουρολίγκ για να μαθαίνει στου κασίδη το κεφάλι θα ήταν ανόητο και κανένας σοβαρός προπονητής δεν θα έβλαπτε έτσι την ομάδα τουTracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 28, 2020 12:22 pmδεν διαφωνω τελειως με αυτο που λες pan, αλλα θα το πω: δεν τον πας τον μητο και πολυpan24 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2020 11:47 pmΓια δευτερος κανεναν δεν χαλαει, για πρωτος μας χαλαειportokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2020 11:11 pmΝτινος Μητογλου φετος : στην 20δα σκορερ-ριμπαουντερ-σε ευστοχα διποντα-κλεψιματα-κοψιματα-ρανκινγκ (ανα λεπτα συμμετοχης φυσικα )
![]()
![]()
οσοι γραφατε εδω στο φορουμ χθες ποσες αδυναμιες εχει ,μηπως να αναθεωρουσατε.. ()
οχι πως ειναι ακομα ολοκληρωμενος παικτης,αλλα να μας χαλαει και ο Μητογλου για 2ο 4ρι,στον Παναθηναικο του 2020 το βρισκω καπως υπερβολικο ..
Γιατι οπως παει το πραγμα μην ακουσουμε κανα "με Μητογλου,Βεζενκοφ,Μπεντιλ κλεινει το 4"...
Ειπαμε τα καλα του,δεν τα αρνειται κανενας, αλλα και τα κακα του ειναι πολλα και σημαντικα για να μπει σε ρολο σημαντικα μεγαλυτερο απο αυτον που ειχε![]()
![]()
απο το προηγουμενο φορουμ που τον ειχαμε πρωτοφερει, μου ελεγες οτι δεν μπορει ουτε στην 12αδα μας να ειναι το παλικαρι και εγω ελεγα οτι πρεπει να τον βαζει να παιζει ο τσαβι αντι του κεννυ για να βελτιωθει! ουτε που πιστευες οτι θα εχει αυτην την εξελιξη! πως δεν μπορω εγω τον τσαβι, ε εσυ δεν μπορεις το μητο, γουστα ειναι αυτα![]()
![]()
περα απο την πλακα, ο μητο ειναι μια χαρα, αρκει να εχεις αλλον εναν μαζι του ισαξιο. δεν μπορει δηλαδη να εχεις αυτον και τον γκαμπριελ π.χ στο 4. θελεις εναν της ποιοτητας του τομας για να μοιραζονται την θεση. συν εναν στυλ μπεντιλ 4-5αρι.
ο μήτογλου του σήμερα μπορεί να σταθεί, το καλό ριμπάουντ που μας είχε δείξει από τότε το έχει επιβεβαιώσει, την άμυνα στην ρακέτα την έχει βελτιώσει κατά πολύ, επιθετικά όμως είναι ακίνδυνος και αμυντικά οι κοντοί ακόμα τον κάνουν ψιλοχωνί
προσωπικά ακόμα δεν μου δείχνει ότι έχει ψηλό ταβάνι ο συγκεκριμένος, η εργατικότητά του από μόνη της δεν μπορεί να τον πάει και πολύ ψηλά δίχως το απαραίτητο ταλέντο, στην καλύτερη θα γίνει ένας πιο χρήσιμος ρολίστας από αυτόν που είναι σήμερα, όχι ότι με χαλάει βέβαια, μακάρι να διαψευστώ εννοείται αλλά με τα έως τώρα δεδομένα δεν βλέπω κάτι εξαιρετικό
0
- SARAS1989
- Reactions: 223
- Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Όταν εννοώ πασκουαλ εννοώ το 2018-2019 το ξεκίνημα και όχι την προηγούμενη χρονιά. Δε σου προκαλεί εντύπωση που επί πεδουλακη έπαιξε ελάχιστα στα πρώτα 8 ματς; ποιο θεωρείς ότι είναι το ταβάνι του ως παίκτης; το work ethic είναι πολύ σημαντικό αλλά χρειάζεται και ταλέντο. Το θέμα είναι όμως να βλέπουμε και το επίπεδο του ανταγωνισμού. Για να παίξει ο φωτσης δε χρειάστηκε να κάψουμε καμία χρόνια μπήκε μέσα 19χρονων και κατέκτησε τη κούπα. Αν ο στόχος του παναθηναικου είναι απλά να συμμετέχει στη διοργάνωση τότε πάω πάσο. Πάντως οι υπόλοιπες ομάδες της el δε κρίνουν με βάση τα διαβατήρια η εφες δε χρησιμοποιεί Τούρκους η ρεαλ και η μπαρτσα δε στηρίζονται σε Ισπανούς η τσσκα δε θα βάλει ρωσους.
Πέρσι πάντως σφουγγαριστηκε ο πεδουλακης γιατί κάποιοι νόμιζαν με αυτούς τους παίκτες έπρεπε η ομάδα να κερδίζει τους πάντες. Φέτος θα υπάρξει υπομονή ή θα έχουμε τα ιδια;
Και για να μην παρεξηγουμαστε δεν έχω κανένα πρόβλημα με καλαθη και μητογλου απλά την άποψή μου εκφράζω για το τι χρειάζεται για να επιστρέψει η ομάδα στην ελίτ μετά από τόσα χρονια
Πέρσι πάντως σφουγγαριστηκε ο πεδουλακης γιατί κάποιοι νόμιζαν με αυτούς τους παίκτες έπρεπε η ομάδα να κερδίζει τους πάντες. Φέτος θα υπάρξει υπομονή ή θα έχουμε τα ιδια;
Και για να μην παρεξηγουμαστε δεν έχω κανένα πρόβλημα με καλαθη και μητογλου απλά την άποψή μου εκφράζω για το τι χρειάζεται για να επιστρέψει η ομάδα στην ελίτ μετά από τόσα χρονια
0
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
καλως ηλθες ουγκο..
ο Γκαμπριελ δεν μπορουσε να σταθει ευρωλιγκα ποτε ! με ενα καλουτσικο ριμπαουντ +ενα καλουτσικο τριποντο κ λιγη αλτικοτητα δεν σταθηκε κανεις ! περα απο το οτι ο συγκεκριμενος χανοταν σε καθε αλλαγη..και στις μαχες 1-1 οποιος ηθελε τον καταπινε μεσα στην ρακετα ! ακομη και ο τελειως αγουρος Μητογλου της 1ης χρονιας ειχε το κορμι να προστατεψει το ζωγραφιστο ! κατι τοσο απλο δεν παυει για ψηλο να ειναι μια βαση ωστε να τον καθιερωσει σταδιακα στο πιο υψηλο επιπεδο !
0
- A.CAB II
- Reactions: 321
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως το να γίνει ένας νέος Καιμακόγλου που διάβασα δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό ή μας κακοπέφτει. Θυμάμαι να πηγαίνουμε Φ4 με βασικό τον Κάιμακ (αντικαθιστώντας το στρατιώτη Αντώνη Φώτση που έφυγε στο μπαμ για Αρμάνι).
Επειδή δεν θα γίνει Μίροτιτς δεν σημαίνει ότι θα μας κακοπέσει κιόλας. Μακάρι να 'χαμε κι άλλους Μήτογλου θα έλεγα εγώ.
Απλά όπως είπε και ένας φίλος πριν, τώρα που έφυγε ο Καλάθης πρέπει να λυσσάξουμε και να μιζεριάσουμε και να συγκρίνουμε άτοπα και με κάποιον άλλο. Δεν μας μείνανε πολλοί. Με τον Παππαγιάννη το 'χουμε εξαντλήσει νωρίς και με τον Παπαπέτρου κρατιόμαστε για φέτος. Κρατάμε δυνάμεις για του χρόνου που θα φύγει.
Επειδή δεν θα γίνει Μίροτιτς δεν σημαίνει ότι θα μας κακοπέσει κιόλας. Μακάρι να 'χαμε κι άλλους Μήτογλου θα έλεγα εγώ.
Απλά όπως είπε και ένας φίλος πριν, τώρα που έφυγε ο Καλάθης πρέπει να λυσσάξουμε και να μιζεριάσουμε και να συγκρίνουμε άτοπα και με κάποιον άλλο. Δεν μας μείνανε πολλοί. Με τον Παππαγιάννη το 'χουμε εξαντλήσει νωρίς και με τον Παπαπέτρου κρατιόμαστε για φέτος. Κρατάμε δυνάμεις για του χρόνου που θα φύγει.
2
2

- pan24
- Reactions: 2436
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αντιπάθεια που έχεις στον Πασκουάλ συγκρίνεται μόνο με αυτή που έχω στον Κλαβέρ που δεν καταλαβαίνω με την εικόνα του μετά την Κούμπαν γιατί ακόμα βρίσκει τέτοια συμβόλαιαTracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 28, 2020 12:22 pmδεν διαφωνω τελειως με αυτο που λες pan, αλλα θα το πω: δεν τον πας τον μητο και πολυpan24 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2020 11:47 pmΓια δευτερος κανεναν δεν χαλαει, για πρωτος μας χαλαειportokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2020 11:11 pmΝτινος Μητογλου φετος : στην 20δα σκορερ-ριμπαουντερ-σε ευστοχα διποντα-κλεψιματα-κοψιματα-ρανκινγκ (ανα λεπτα συμμετοχης φυσικα )
![]()
![]()
Ειπαμε τα καλα του,δεν τα αρνειται κανενας, αλλα και τα κακα του ειναι πολλα και σημαντικα για να μπει σε ρολο σημαντικα μεγαλυτερο απο αυτον που ειχε![]()
![]()
απο το προηγουμενο φορουμ που τον ειχαμε πρωτοφερει, μου ελεγες οτι δεν μπορει ουτε στην 12αδα μας να ειναι το παλικαρι και εγω ελεγα οτι πρεπει να τον βαζει να παιζει ο τσαβι αντι του κεννυ για να βελτιωθει! ουτε που πιστευες οτι θα εχει αυτην την εξελιξη! πως δεν μπορω εγω τον τσαβι, ε εσυ δεν μπορεις το μητο, γουστα ειναι αυτα![]()
![]()

Κατά τα λοιπά ναι δεν τον είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Μήτογλου ποτέ, ενώ μου είναι πολύ συμπαθής σαν χαρακτήρας δεν μου έκανε το κλικ από θέμα ταλέντου
Όντως την πρώτη χρονιά θεωρούσα ότι ήταν καλύτερος ο Γκάμπριελ, ο Μήτογλου τότε ακόμα δεν μπορούσε να θεωρηθεί καν επαγγελματίας παίκτης καλά καλά.
Μετά από εκείνο το καλοκαίρι δούλεψε πολύ το σώμα του και μπράβο του, με την δουλειά υπερκαλύπτει το ότι δεν είναι το σούπερ ταλέντο.
Απλά θεωρώ ότι το ταβάνι του είναι ο Καιμακόγλου κι όχι ο Φώτσης ή ο Τσαρτσαρής πχ. Δεν είναι λίγο αλλά δεν είναι κι ο παίκτης που θα στήσεις ομάδα γύρω του.
Για φέτος όπως είπε ο basket72 το να παίρνει με το ζόρι 10 λεπτά στο 4(ο Τόμας έπαιζε 30, έπαιρνε χρόνο κι ο Μπέντιλ εκεί,από τα 14 λεπτά του Μήτογλου τα 8-9 είναι στο 4) το να πάει στα σταθερά 15 είναι αρκετή αναβάθμιση για φέτος.
Αν ανέβει φέτος ακόμα ένα επίπεδο το βλέπουμε, εξάλλου δεν πρόκειται να έρθει ο Σενγκέλια μπροστά του να μην μπορεί να του φάει χρόνο, αν αξίζει να παίξει περισσότερο θα αυξηθεί κι ο χρόνος του.
1
1

-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο γκαμπριελ ηταν χειροτερος στην αμυνα και απο τον τομας! στις περιστροφες πραγματικα ηταν ενα τιποτα, ενω φυσικα και στο ποστ και στις αλλαγες στα σκριν τα εκανε μανταρα.
2 ματς θυμαμαι που ηταν καλος. εκει που ο τσαβι για 3 συνεχομενα ματς κοιμοταν και ο οσφπ στους τελικους μας επαιρνε ολα τα ριμπαουντ και αποφασισε να βαλει στο 3 τον κεννυ και με ταυτοχρονες τριπλες αλλαγες στα σκριν, ωστε να παρει τα ριμπαουντ. οντως μονο εκει επαιξε λιγο καλα και μας φανηκε λιγο χρησιμος ο 550 χιλ συμβολαιο κεννυ. απο τοτε και μετα τιποτα.
ο μητογλου ειναι παικτης που ξερεις οτι 15-20 λεπτα θα ειναι μεσα και θα τα δινει ολα. αμυνα, ριμπαουντ, παθος, ενεργεια, καλαθια μπροστα κλπ κλπ. δεν ειναι σταρ και ουτε θα γινει. ειναι παικτης που δενει ολη την ομαδα (glue guy και blue collar).
για αυτους τους λογους ειναι υπερπολυτιμος για μας, συν οτι παιρνει και αλλο βελτιωση καθως 2,10 υψος, δυνατο κορμι, μεγαλα χερια και γρηγορος, μαζι με το ποσο δουλευει, συνεπαγεται μεγαλυτερη βελτιωση.
κανεις δεν προτεινε μονο τον μητο στο 4. τον προτεινουμε ολοι μαζι ειτε με τομας ειτε μαζι με αλλον εναν παρομοιο των 600 χιλ παικτη μαξ. δεν ειναι ουτε πρι ουτε κρις για να παιζει 30+ λεπτα και να κανει την διαφορα, αλλα ουτε και το οτι δεν πρεπει να παιζει ουτε 10 λεπτα λογο τομας, που με πιτινο δεν εβγαινε με τιποτα.
2 ματς θυμαμαι που ηταν καλος. εκει που ο τσαβι για 3 συνεχομενα ματς κοιμοταν και ο οσφπ στους τελικους μας επαιρνε ολα τα ριμπαουντ και αποφασισε να βαλει στο 3 τον κεννυ και με ταυτοχρονες τριπλες αλλαγες στα σκριν, ωστε να παρει τα ριμπαουντ. οντως μονο εκει επαιξε λιγο καλα και μας φανηκε λιγο χρησιμος ο 550 χιλ συμβολαιο κεννυ. απο τοτε και μετα τιποτα.
ο μητογλου ειναι παικτης που ξερεις οτι 15-20 λεπτα θα ειναι μεσα και θα τα δινει ολα. αμυνα, ριμπαουντ, παθος, ενεργεια, καλαθια μπροστα κλπ κλπ. δεν ειναι σταρ και ουτε θα γινει. ειναι παικτης που δενει ολη την ομαδα (glue guy και blue collar).
για αυτους τους λογους ειναι υπερπολυτιμος για μας, συν οτι παιρνει και αλλο βελτιωση καθως 2,10 υψος, δυνατο κορμι, μεγαλα χερια και γρηγορος, μαζι με το ποσο δουλευει, συνεπαγεται μεγαλυτερη βελτιωση.
κανεις δεν προτεινε μονο τον μητο στο 4. τον προτεινουμε ολοι μαζι ειτε με τομας ειτε μαζι με αλλον εναν παρομοιο των 600 χιλ παικτη μαξ. δεν ειναι ουτε πρι ουτε κρις για να παιζει 30+ λεπτα και να κανει την διαφορα, αλλα ουτε και το οτι δεν πρεπει να παιζει ουτε 10 λεπτα λογο τομας, που με πιτινο δεν εβγαινε με τιποτα.
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Για ριτσαρντ σολομον τι λετε για το 4/5 ? Για το ρολο του Χικς ππυ λεγαμε τις προαλλες..
Παρακολουθω εναν τυπο αραια και που , ο οποιος λεει οτι παο και ματζαρης εχουν ερθει σε προφορικη συμφωνια και κατα 99% κλεινει λεει , βεβαια μπορει να αλλαξει αυτο μεσω της γνωστης γκρινιας. Παραλληλα , επιβεβαιωσε πως ο Παππας εχει κλεισει (συμβολαιο δεν ξερει , λεει 400χιλ το μαξ). Κοιταμε και Μποχωριδη ο οποιος ομως θα παει οπου το δωσουν τα περισσοτερα χρηματα.
Παππας και Ματζαρης λοιπον.. ΓΕΛΑΩ!!!

Ο τυπος ειναι αρκετα μπασκετικος με ενδιαφερουσες προτασεις γενικα . Απο ρεπορταζ βεβαια δεν ξερω τι σκαμπαζει , παντως για τον οσφπ ειχε πει πως του χρονου θα πορευτει στα γκαρντ με εναν εκ των μπολντουιν/μπαικς και αλεξ χαμιλτον. Επισης ειχε πει πως βλεπει τον Νικ(παιζει και μπαρτσα) στη ζενιτ και τον Σλουκα τσσκα (παιζει και ρεαλ/οσφπ) . Για να δουμε τι ψαρια πιανει κι αυτος...
Παντως πλην απο ρεπορταζ ηταν απο τους πρωτους που ειπε για Τασον Τομας , λεει συχνα για Ντισον Πιερ η Τζειμς Γιαγκ στο 3 , οτι δεν πιστευει οτι ο Φοστερ ειναι για το επομενο επιπεδο αλλα θελει φουλ τον Λοιντ.
Τελευταια ειδηση απο τον συγκεκριμενο , εχει βαλει ατυπο πωλητηριο λεει ο δπγ στην καε στα 80 εκατ . Του εχουν ερθει 2 ενδιαφερουσες προτασεις που εφταναν ομως τα 40 εκατ.
Παρακολουθω εναν τυπο αραια και που , ο οποιος λεει οτι παο και ματζαρης εχουν ερθει σε προφορικη συμφωνια και κατα 99% κλεινει λεει , βεβαια μπορει να αλλαξει αυτο μεσω της γνωστης γκρινιας. Παραλληλα , επιβεβαιωσε πως ο Παππας εχει κλεισει (συμβολαιο δεν ξερει , λεει 400χιλ το μαξ). Κοιταμε και Μποχωριδη ο οποιος ομως θα παει οπου το δωσουν τα περισσοτερα χρηματα.
Παππας και Ματζαρης λοιπον.. ΓΕΛΑΩ!!!
Ο τυπος ειναι αρκετα μπασκετικος με ενδιαφερουσες προτασεις γενικα . Απο ρεπορταζ βεβαια δεν ξερω τι σκαμπαζει , παντως για τον οσφπ ειχε πει πως του χρονου θα πορευτει στα γκαρντ με εναν εκ των μπολντουιν/μπαικς και αλεξ χαμιλτον. Επισης ειχε πει πως βλεπει τον Νικ(παιζει και μπαρτσα) στη ζενιτ και τον Σλουκα τσσκα (παιζει και ρεαλ/οσφπ) . Για να δουμε τι ψαρια πιανει κι αυτος...
Παντως πλην απο ρεπορταζ ηταν απο τους πρωτους που ειπε για Τασον Τομας , λεει συχνα για Ντισον Πιερ η Τζειμς Γιαγκ στο 3 , οτι δεν πιστευει οτι ο Φοστερ ειναι για το επομενο επιπεδο αλλα θελει φουλ τον Λοιντ.
Τελευταια ειδηση απο τον συγκεκριμενο , εχει βαλει ατυπο πωλητηριο λεει ο δπγ στην καε στα 80 εκατ . Του εχουν ερθει 2 ενδιαφερουσες προτασεις που εφταναν ομως τα 40 εκατ.
0
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
ποιος ειναι τζονι ο τυπος ; τι μας τον εχει με πεπλο μυστηριου ; ονομα ;
απ αυτους που γραφεις για εμας ,εμενα μου αρεσουν περισσοτερο ο Τασος..ο Τομας,αλλα σιγα μην παρουμε παικτη απο την Χαποελ,που πλ πιθανο του χρονου να εχει μεγαλυτερο μπατζετ απ εμας και ειναι και πιο οργανωμενη (τα λεει κ ο Φελντειν..)
μου αρεσει επισης o Πιερ της Σασαρι,για τον οποια εγραψα σημερα ! σημερα τον ειδα πιο διεξοδικα.πιστευω ειναι η πιο καλη περιπτωση για αμεσο στεπ απ ,μεσω ευρωλιγκας!
τετοια στοιχηματα ειναι πιο σειφ ,καθως εκει μπροστα εχεις Παπαπετρου ,επομενως ασφαλεια ! ενω απο την αλλη το στοιχημα Φοστερ θα ειχε παρεπλευρους κινδυνους,καθως ο παικτης θα προοριζεται για βασικος γκαρντ
απ αυτους που γραφεις για εμας ,εμενα μου αρεσουν περισσοτερο ο Τασος..ο Τομας,αλλα σιγα μην παρουμε παικτη απο την Χαποελ,που πλ πιθανο του χρονου να εχει μεγαλυτερο μπατζετ απ εμας και ειναι και πιο οργανωμενη (τα λεει κ ο Φελντειν..)
μου αρεσει επισης o Πιερ της Σασαρι,για τον οποια εγραψα σημερα ! σημερα τον ειδα πιο διεξοδικα.πιστευω ειναι η πιο καλη περιπτωση για αμεσο στεπ απ ,μεσω ευρωλιγκας!
τετοια στοιχηματα ειναι πιο σειφ ,καθως εκει μπροστα εχεις Παπαπετρου ,επομενως ασφαλεια ! ενω απο την αλλη το στοιχημα Φοστερ θα ειχε παρεπλευρους κινδυνους,καθως ο παικτης θα προοριζεται για βασικος γκαρντ
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν θα κανω την αποκαλυψη ακομα , κατσε να δουμε αν θα πεσει μεσα και θα το ξανασχολιασουμε. Παντως ξερω πως τσεκαρει και το φορουμ που και που. Δεν ειναι κανας γνωστος ουτε "και καλα ινσταιντερ" μην φανταστεις αλλα εχει ενδιαφερουσες μπασκετικες ιδεες και ακουγεται σιγουρος οταν μεταφερει ρεπορταζ. Για να δουμε..portokalopita13 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 31, 2020 1:06 amποιος ειναι τζονι ο τυπος ; τι μας τον εχει με πεπλο μυστηριου ; ονομα ;
Μαρκους Φοστερ , Τζειμς Γιαγκ , Τασον Τομας απο τσουλου και οι 3 και αρα προφανως στοιχηματα αλλα τους πιστευω πολυ.
0