Ο Sikma είναι πολύ καλός παίκτης αλλά βαδίζει πλέον από τα 33 στα 34, ίσως για δεύτερος να ήταν οκ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει η θέση ξένου. Ο Smailagic είναι του Μισκο νομίζω οπότε δεν το θεωρώ αδύνατο. Επισης ερωτηματικό αποτελεί και το μέλλον των Σερβικων ομάδων με πολλά να ακούγονται για τα οικονομικά τους.Fitz έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 4:39 pmΩραίο ρόστερ.
Λόγω καλής πορείας της Παρτιζάν και του γεγονότος ότι ο Smailagic είναι Σέρβος, έχει δυσκολία το συγκεκριμένο. Εγώ θα ήμουν οκ με Sikma - Μήτογλου - Μαντζούκα. Αν έρθει ο Παπι μπορεί να βοηθήσει στο 4 αρκετά επίσης σε κοντά σχήματα.
Η Άλμπα νομίζω είχε wild card μέχρι και φέτος, δεν ξέρω αν θα είναι EL του χρόνου. Αν κάποιος ξέρει νεότερα, ας μας πει.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
-
- Reactions: 323
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
1
Φίλε μου την θέση δεν την καθορίζει απαραίτητα το ύψος και το ποσοστό σου στα τριποντά, αλλά μόνο το πόσο καλά μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της θέσης.shtarkws έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 5:06 pmΟ Πολοναρα για μενα μπορει να παιξει και 3 και 4. Είναι 2.05 με 36% καριέρα στο τρίποντο. Στην καλη του χρονιά πριν 2 χρονια στην Λαμποραλ ειχε 54/122 που μεταφράζεται σε 44%. Μπορεί να ματσάρει αμυντικά δυνατά 3αρια τύπου Κλαιμπερν αλλά και 4αρια.Tracy Mac έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 4:01 pm
Ο Πολοναρα ειναι μονο 4αρι. Επισης στο ροστερ που εχει ειναι ολοι πολυ σοφτ, πλην Τομπσον-Παπαπετρου-Μαντζουκα. Θες κατι πιο αθλητικο σε 4-5 απο τους 2 σερβους.
Επισης δεν ειναι και ρεαλιστικο καθως Τομπσον με τιποτα δεν φευγει απο μπασκονια, ενω Σμαιλαγκιτς-Πετρουσεφ παλι με τιποτα δεν φευγουν απο Σερβια.
Ακομα και να μπορουσαμε να ειχαμε αυτο το ροστερ δεν θα μου αρεσε καθως η ελλειψη σε δυναμη-αθλητικοτητα ειναι τεραστια
Στα δικά μου μάτια άνετα παίζει στο 3 όπως άλλωστε παίζει και ο Ιωάννης που είναι 2.06 με 33% στο τρίποντο, ειδικα στην επίθεση που μπορεί να παίξει και στο ζωγραφιστό αφού ανεβαίνει και στο 4 για βοήθεια. Τον είχε ο Αταμαν στην Εφες πριν φύγει Ζαλγκιρις
Το να παίξει πάντως ένα τριάρι (με τα ανάλογα σωματικά προσόντα) στο τέσσερα είναι πολύ μα πολύ πιο εύκολο από το να κατέβει ένα τεσσαρι στο τρία, θέση που απετει και να μπορείς να βάλεις και μπάλα στο παρκέ.
Για αυτό και είναι πιο σύνηθες να δεις τα τεσσαρια (με τα ανάλογα πάντα σωματικά προσόντα) να ανεβαίνουν στο 5 και ας υστερούν λίγο σε ύψος και δύναμη.
0
Ποιες είναι οι απαιτήσεις της θέσης 3 πλέον στο σημερινό μπάσκετ;N.I.2022 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 5:19 pmΦίλε μου την θέση δεν την καθορίζει απαραίτητα το ύψος και το ποσοστό σου στα τριποντά, αλλά μόνο το πόσο καλά μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της θέσης.shtarkws έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 5:06 pm
Ο Πολοναρα για μενα μπορει να παιξει και 3 και 4. Είναι 2.05 με 36% καριέρα στο τρίποντο. Στην καλη του χρονιά πριν 2 χρονια στην Λαμποραλ ειχε 54/122 που μεταφράζεται σε 44%. Μπορεί να ματσάρει αμυντικά δυνατά 3αρια τύπου Κλαιμπερν αλλά και 4αρια.
Στα δικά μου μάτια άνετα παίζει στο 3 όπως άλλωστε παίζει και ο Ιωάννης που είναι 2.06 με 33% στο τρίποντο, ειδικα στην επίθεση που μπορεί να παίξει και στο ζωγραφιστό αφού ανεβαίνει και στο 4 για βοήθεια. Τον είχε ο Αταμαν στην Εφες πριν φύγει Ζαλγκιρις
Το να παίξει πάντως ένα τριάρι (με τα ανάλογα σωματικά προσόντα) στο τέσσερα είναι πολύ μα πολύ πιο εύκολο από το να κατέβει ένα τεσσαρι στο τρία, θέση που απετει και να μπορείς να βάλεις και μπάλα στο παρκέ.
Για αυτό και είναι πιο σύνηθες να δεις τα τεσσαρια (με τα ανάλογα πάντα σωματικά προσόντα) να ανεβαίνουν στο 5 και ας υστερούν λίγο σε ύψος και δύναμη.
0
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- kein
- Reactions: 868
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γρήγορα πόδια και πλάγια βήματα, καλό σουτ και απαραίτητα καλό ντρίμπλιν, αν δεν μπορεί να βάλει αξιοπρεπέστατα την μπάλα στο παρκέ τότε υπάρχει θέμα.N.I.2022 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 5:19 pmΦίλε μου την θέση δεν την καθορίζει απαραίτητα το ύψος και το ποσοστό σου στα τριποντά, αλλά μόνο το πόσο καλά μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της θέσης.shtarkws έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 5:06 pm
Ο Πολοναρα για μενα μπορει να παιξει και 3 και 4. Είναι 2.05 με 36% καριέρα στο τρίποντο. Στην καλη του χρονιά πριν 2 χρονια στην Λαμποραλ ειχε 54/122 που μεταφράζεται σε 44%. Μπορεί να ματσάρει αμυντικά δυνατά 3αρια τύπου Κλαιμπερν αλλά και 4αρια.
0

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Αυτό είναι σαν να περιγράφεις ένα γκαρντ.kein έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 5:23 pmΓρήγορα πόδια και πλάγια βήματα, καλό σουτ και απαραίτητα καλό ντρίμπλιν, αν δεν μπορεί να βάλει αξιοπρεπέστατα την μπάλα στο παρκέ τότε υπάρχει θέμα.N.I.2022 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 5:19 pm
Φίλε μου την θέση δεν την καθορίζει απαραίτητα το ύψος και το ποσοστό σου στα τριποντά, αλλά μόνο το πόσο καλά μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της θέσης.
Πάντως με μια γρήγορη ματιά ο Αταμάν στην Εφες ειχε 4 χρόνια Jmes Anderson (1.99) και 2 χρόνια Clyburn στο 3
0
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
-
- Reactions: 323
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
1
Το τρία είναι περίεργη θέση … ένας κλασικός σχεδιασμός ομάδας είναι να έχει 3 γκρουπ παιχτων,kein έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 5:23 pmΓρήγορα πόδια και πλάγια βήματα, καλό σουτ και απαραίτητα καλό ντρίμπλιν, αν δεν μπορεί να βάλει αξιοπρεπέστατα την μπάλα στο παρκέ τότε υπάρχει θέμα.N.I.2022 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 5:19 pm
Φίλε μου την θέση δεν την καθορίζει απαραίτητα το ύψος και το ποσοστό σου στα τριποντά, αλλά μόνο το πόσο καλά μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της θέσης.
στο 1-2 (5 παίχτες)
στο 3 (2 παίχτες) και
στο 4-5 (5 παίχτες)
… που μπορείς με ανάλογα τα σωματικά τους προσόντα να τους ανεβάζεις μια θέση αλλά σπάνια να κατεβαίνουν (μπορεί να γίνει για κάποιες μεμονωμένες καταστάσεις για κάποια άμυνα η επίθεση)
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
+1 στο τελευταίο σχόλιο του kein.
Στο σύγχρονο μπάσκετ τείνουν να εξαλειφθούν οι παραδοσιακές θέσεις (δλδ παλιά θα ήθελες κάποιον 3&D παίκτη για SF). Πλέον εξαρτάται τι χαρακτηριστικά φέρνει στην ομάδα σε συνάρτηση με το τι κάνουν οι άλλοι. Γενικά οι καλές ομάδες χρειάζονται έναν ball dominant scorer και απο εκεί και πέρα outside shooters.
Source: https://global-uploads.webflow.com/5f1a ... alysis.pdf
1
1

-
- Reactions: 26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
- Gino_Bill
- Reactions: 224
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάτσε να φανεί ότι τα δίνει πρώτα και μετά βλέπουμε ποιον μεγάλο αστέρα θα πρωτοπάρουμε. Προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι (μεγαλύτερο απ' τα προηγούμενα χρόνια πάντως). Πολλές φορές έχουμε δει τα "α, 3εκ θα ήταν οικονομική υπέρβαση μόνο για τον τάδε, αλλιώς θα βολευτούμε με κάποιον 4-5 φορές φτηνότερο", κάπως σαν τα 3χιλ σύνταξη που θα δίνει ο Βελόπουλος όπως είπε χτες από τα κέρδη των υδρογονανθράκων ΑΝ κυβερνήσει ποτέ και ΑΝ εξορύξουμε ποτέ πετρέλαιο.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος austerity_blues την Πέμ Μάιος 11, 2023 9:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Είναι τοξικές οι ανεμογεννήτριες, καλύτερα να εξορύξουμε που είναι και οικολογικό!Gino_Bill έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 11, 2023 9:03 pmΚάτσε να φανεί ότι τα δίνει πρώτα και μετά βλέπουμε ποιον μεγάλο αστέρα θα πρωτοπάρουμε. Προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι (μεγαλύτερο απ' τα προηγούμενα χρόνια πάντως). Πολλές φορές έχουμε δει τα "α, 3εκ θα ήταν οικονομική υπέρβαση μόνο για τον τάδε, αλλιώς θα βολευτούμε με κάποιον 4-5 φορές φτηνότερο", κάπως σαν τα 3χιλ σύνταξη που θα δίνει ο Βελόπουλος όπως είπε χτες από τα κέρδη των υδρογονανθράκων ΑΝ κυβερνήσει ποτέ και ΑΝ εξορύξουμε ποτέ πετρέλαιο.
1
1