τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 20, 2023 1:22 pm
tarp7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 20, 2023 1:11 pm
Αν τον ανανεώσετε με 1εκ θα είναι καλά αλλά θά χρειαστείτε να πάρετε κι άλλον σέντερ του 20λεπτου
Αυτά που γράφονται για τα διαβατήρια εγω τα θεωρώ αστεία και δικαιολογίες. Αν θεωρεί μία ομάδα ότι ένας παίκτης δεν αξίζει το Χ ποσό δεν το δίνει και πάει παρακάτω.
δηλαδη ποσο παραλογο ειναι να παραδεχεσαι οτι ενας παιχτης δεν αξιζει οσα ζηταει αλλα να του τα δινεις επειδη μπορει να τα βρει απο καποια ξενη ομαδα
Δεν είναι παράλογο αν δεν μπορείς να τον αντικαταστήσεις είτε λόγω αξίας είτε λόγω διαβατηρίου. Δεν υπάρχει αντικειμενική αξία για τους αθλητές, ολα εξαρτώνται από τις ανάγκες της ομάδας και την ζήτηση στην αγορά.
Ο Μίροτιτς ας πούμε παίρνει 4εκ για να εξαφανίζεται στα κρίσιμα, 4εκ καθαρά δεν έπαιρνε ούτε όταν ήταν στο nba και αν τον συγκρίνεις με τους άλλους πιο ακριβοπληρωμένους(πχ Λάρκιν που παίρνει τα ίδια) μπορείς να πεις οτι είναι υπεραξία.
Οκ, αν δεν τα έδιναν και έδιναν πχ 3εκ σε άλλον υπήρχε περίπτωση με 3εκ να βρουν κάποιον να προσφέρει τα ιδια και επιπλέον να έχει Ισπανικό διαβατήριο;
Πάει και ανάποδα.
Αν είχαμε Λάρκιν, Μίσιτς, Μπράουν και ερχόταν ο Καμπάτσο να πει μου δίνουν 3-4εκ οι άλλοι αλλά εγώ τριφυλλάρα από κούνια έρχομαι με 2 οχι θα του λέγαμε.
Αντίστοιχα στα δικά μας τώρα.
Ο σχεδιασμός φαίνεται πως προβλέπει 5 ξένους στην περιφέρεια(2 στο 1,1 στο 2,1 στο 3 και έναν 2-3),1 στο 4 και 1 στο 5.
Αν δεν μείνει ο Παπαγιάννης οι επιλογές θα είναι είτε 8ος ξένος με τα προβλήματα που είδαμε και φέτος, είτε να πάμε με Κώστα Αντετοκούνμπο δεύτερος 5αρι είτε να κόψουμε ξένο από την περιφέρεια.