2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μάιος 21, 2023 8:32 am

Ο Κααναν ειναι ισως ο παιχτης που αλλαξε τη γνωμη του φιλαθλου κοσμου στο μεγαλυτερο βαθμο.........κι αυτο οχι γιατι αρχισε να κανει παπαδες στην επιθεση,στον τομεα δηλαδη που διακρινοταν σε ολην του την καριερα........ο Κααναν μες στη χρονια ΄΄αλλαξε δερμα΄΄........κι αυτο ειναι πρωτοφανες για ενα ΄΄Αμερικανακι΄΄ στην ηλικια του......επεδειξε απιστευτο επαγγελματισμο,πηρε ο,τι του εδωσε η ομαδα,δεν γκρινιαξε ποτε,εβαλε τα στηθη του μπροστα για να προφυλαξει και να βοηθησει τους συμπαιχτες του............
Εγω θα τον εχω παντα μες στην καρδια μου(ειμαι απ αυτους που τον στηριζαν ολη τη χρονια οταν η πλειοψηφια ΄΄απαιτουσε΄΄την αλλαγη του)αλλα εχω ξαναπει οτι δυστυχως πιστευω οτι θα τον διωξουμε.......πολυ θα θελα να ρωτησω τον πολυαγαπημενο μου coach Μπαρτζωκα ποιος ηταν ο λογος που τον επελεξε το καλοκαιρι......δεν ξερω αν ξερει.....μου θυμιζει την ιστορια του νεαρου ζευγαριου που ρωταει η κολλητη ΄΄καλα τι του βρηκες αυτουνου;;;;;;;;;;;΄΄ και απανταει το κοριτσι ΄΄οπως ειναι τωρα ΤΙΠΟΤΑ,αλλα θα τον στρωσω εγω..........΄΄
Απο Τριτη που θα χουμε μισοξεμεθυσει και θα εχει τελειωσει η χρονια για μενα θα ριξω προτασεις για αντικαταστατες Κααναν και Μπολο..............

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1735
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:17 am

Γιατί να τον διώξουνε τον Κανααν ρε αδερφέ; Τώρα που τον στρώσαμε;

Το λέει η καρδιά του και είναι παίκτης μεγάλων αγώνων. Το έδειξε μέσα στη χρόνια, στα πλέι οφ και προχθές. Επίσης μαθηματικώς βέβαιο ότι τη δεύτερη χρόνια θα είναι ακόμα καλύτερος. ΑΝΑΝΕΩΣΗ τώρα!

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1474
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:44 am

Γουοκαπ Σλουκας Λουντζης
Κανααν ή Μιχαλιουκ ,Μακισικ
Παπανικολάου Ρογκαβοπουλας
Οτζελεγιε ήTyrique Jones ή Σενγκελια ή Φοιχτμαν (δεν ξέρω αν θα είναι ελευθεροι) ,Πιτερς
Μιλουτινοφ Φαλ Μπλακ

Κάπως έτσι τα φαντάζομαι τα πράγματα χωρίς τα νέα ονόματα να είναι δεσμευτικα φυσικά

Πιο πολυ για θέσεις μιλαμε

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1474
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Κυρ Μάιος 21, 2023 12:15 pm

Ξεχασα τον Λαρε στο 2

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Κυρ Μάιος 21, 2023 12:16 pm

berry έγραψε:
Γουοκαπ Σλουκας Λουντζης
Οτζελεγιε ήTyrique Jones ή Σενγκελια ή Φοιχτμαν (δεν ξέρω αν θα είναι ελευθεροι) ,Πιτερς
Μιλουτινοφ Φαλ Μπλακ

Κάπως έτσι τα φαντάζομαι τα πράγματα χωρίς τα νέα ονόματα να είναι δεσμευτικα φυσικά

Mπερι δε νομιζω να εχει σχεση με το 4 ο τζοουνς απο οσω εχω δει φετος τι εχει κανει στην τουρκ.Καθαρο powerhouse πενταρι ειναι.
Τον λαρι τον εδιωξες? :D

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1172

Κυρ Μάιος 21, 2023 12:57 pm

berry έγραψε:
Γουοκαπ Σλουκας Λουντζης
Μιλουτινοφ Φαλ Μπλακ

Εγω παλι θα πηγαινα σε ενα:
1. Γουοκαπ, Σλουκας, Λουντζης ή Μητρου λογκ του Αρη(Ιδανικα Φλοιωνης της Αεκ)
2. Καναν,Λαρεντζακης,
3.Παπανικολαου,Μακκισικ(και στο 2)
4.Σικμα,Πιτερς,
5.Φαλ,Μιλουτινωφ,Τανουλης. Ο βεζενκωφ δεν μπορει να αντικατασταθει απο κανεναν δυστυχως. Και εγω θα ηθελα Σεγκελια αλλα εκεινον της Μπασκονια αλλα δεν βγαινου τα κουκια. Οποτε τα λεφτα του θα τα εδινα στον Μιλουτινωφ. Αν εμενε ο Μπλακ θα ηταν τελεια αλλα το βλεπω χλωμο αν ερθεινο Μιλου. Και θα εβαζα και ενα 3-4 αλκτικο και δυνατονλιηο πιο ψηλο απο σακιλ απλα δεν μου ερχεται καποιο στο μυαλο

0
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Μάιος 21, 2023 1:06 pm

χαρά στο κουράγιο σας που φτιάχνετε ρόστερ της επόμενης σεζόν την ημέρα του τελικού :D

αλλά επειδή ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ θα γίνω κι εγώ εν μέρει τέτοιος και θα δηλώσω ότι ο Κάνααν έχει δείξει απίστευτη νοοτροπία αλλά κυρίως αποτελεσματικότητα στα δύσκολα και όχι απλά θα τον κρατούσα του χρόνου αλλά θα τον απαιτήσω :shot:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Μάιος 21, 2023 2:19 pm

Eτσι για να περασει η ωρα μεχρι τελικο.. :D
Γουοκαπ Σλουκας λουντζης
Μιχαλιουκ Καναν Λαρε
Παπ Μακισικ
Μικι/οτζελεγιε Πιτερς
Μιλου Φαλ Τανουλης

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μάιος 21, 2023 2:30 pm

golitog7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 11:17 am
Γιατί να τον διώξουνε τον Κανααν ρε αδερφέ; Τώρα που τον στρώσαμε;

Το λέει η καρδιά του και είναι παίκτης μεγάλων αγώνων. Το έδειξε μέσα στη χρόνια, στα πλέι οφ και προχθές. Επίσης μαθηματικώς βέβαιο ότι τη δεύτερη χρόνια θα είναι ακόμα καλύτερος. ΑΝΑΝΕΩΣΗ τώρα!
Ελπιζω να εγινε σαφες απ το ποσταρισμα μου οτι εγω των γουσταρω με χιλια και θα τον ηθελα να μεινει.........δε βρισκεις τετοιους παιχτες,αλλο που καποιοι νομιζουν οτο θα φερναμε πχ τον Λοιντ,θα του ζητουσε ο Μπαρτζωκας αυτα που ζηταει απ τον Κααναν κι αυτος θα ανταποκρινοταν στο 100%...........απλα η αισθηση μου ειναι οτι αυτος και ο Μπολο θα μας χαιρετησουν........

ΥΓ γι αυτο θα ηθελα να κανει σημερα το ματς της χρονιας για να φυγει με τον κοσμο να τον αποθεωνει..........

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Μάιος 21, 2023 5:33 pm

austerity_blues έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 1:06 pm
χαρά στο κουράγιο σας που φτιάχνετε ρόστερ της επόμενης σεζόν την ημέρα του τελικού :D

αλλά επειδή ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ θα γίνω κι εγώ εν μέρει τέτοιος και θα δηλώσω ότι ο Κάνααν έχει δείξει απίστευτη νοοτροπία αλλά κυρίως αποτελεσματικότητα στα δύσκολα και όχι απλά θα τον κρατούσα του χρόνου αλλά θα τον απαιτήσω :shot:
Αυτο είναι το σωστο. Τα μεταγραφικά του ΟΣΦΠ είναι ongoing από το 2005.

Αφού λοιπόν πάρει την κούπα φέτος ο Σάσα και φύγει για απέναντι (μια δουλειά είχες να κάνεις ρε Νικόλ, ΜΙΑ), με τα λεφτά της ρήτρας φαιρνεις Μιλουτινοφ κι ένα οικονομικό 4αρι με σουτ. Στην ουσία αλλάζουν Βεζενκοφ και Μπολομποι.
Επίσης ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ένα 3αρι πισω από τον Παπανικολάου

0
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Δευ Μάιος 22, 2023 1:42 pm

Ας δουμε λοιπον μετα την χθεσινη λυπη τι μπορει να γινει στην συνεχεια για να διατηρηθει ο ολυμπιακος σε αυτο το επιπεδο με την φυγη του σασα.Για μενα μια ομαδα με χαμηλο μπατζετ σαν εμας δεν πρεπει να εχει παιχτες που δεν χρησιμοποιουνται στον παγκο(λουνζτης,πιτερς)αλλα πρεπει ολοι να κανουν απο κατι και να εχουν εναν ρολο(μπολομποιο χθες μπηκε εβγαλες αμυνες στο ταβαρες επαιξε ξυλο κτλ).Ο λουνζτης πρεπει να φυγει για μενα και να ερθει ο ρογκαβοπουλος.Ο ρογκαβοπουλος εχει δειξει φοβερα στοιχεια φετος σε ενα πρωταθλημα πιο ανταγωνιστο απο το ελληνικο(οσον αφορα τις μετριες ομαδες τουλαχιστον)και πρεπει να ειναι το σταθερο back-up του παπανικολαου.Μιλουτινοφ πρεπει να ερθει οποσδηποτε πισω απο τον φαλ η μπροστα αφου ταιριαζει απολυτα στο στυλ του μπαρτζωκα.Κυριαρχος ψηλος που να μπορει να παρει την μπαλα και να γινει playmaker ρακετας.Μετα θες ενα παιχτη στυλ αγραβανη απο πισω για να παιζει ξυλο οταν χρειαστει(η τανουλη που ειναι νεος εξελισιμος).Στο 4 θα εφερνα ενα διδυμο ojeleye sikma.
Walkup,sloukas
Maccisick,canaan,lare
Pap,rogka
Ojeleye,sikma
Fall,milu,agravanis

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 642

Δευ Μάιος 22, 2023 2:14 pm

Jamesharden13 έγραψε:
Ας δουμε λοιπον μετα την χθεσινη λυπη τι μπορει να γινει στην συνεχεια για να διατηρηθει ο ολυμπιακος σε αυτο το επιπεδο με την φυγη του σασα.Για μενα μια ομαδα με χαμηλο μπατζετ σαν εμας δεν πρεπει να εχει παιχτες που δεν χρησιμοποιουνται στον παγκο(λουνζτης,πιτερς)αλλα πρεπει ολοι να κανουν απο κατι και να εχουν εναν ρολο(μπολομποιο χθες μπηκε εβγαλες αμυνες στο ταβαρες επαιξε ξυλο κτλ).Ο λουνζτης πρεπει να φυγει για μενα και να ερθει ο ρογκαβοπουλος.Ο ρογκαβοπουλος εχει δειξει φοβερα στοιχεια φετος σε ενα πρωταθλημα πιο ανταγωνιστο απο το ελληνικο(οσον αφορα τις μετριες ομαδες τουλαχιστον)και πρεπει να ειναι το σταθερο back-up του παπανικολαου.Μιλουτινοφ πρεπει να ερθει οποσδηποτε πισω απο τον φαλ η μπροστα αφου ταιριαζει απολυτα στο στυλ του μπαρτζωκα.Κυριαρχος ψηλος που να μπορει να παρει την μπαλα και να γινει playmaker ρακετας.Μετα θες ενα παιχτη στυλ αγραβανη απο πισω για να παιζει ξυλο οταν χρειαστει(η τανουλη που ειναι νεος εξελισιμος).Στο 4 θα εφερνα ενα διδυμο ojeleye sikma.
Walkup,sloukas
Maccisick,canaan,lare
Pap,rogka
Ojeleye,sikma
Fall,milu,agravanis
Συμφωνώ απόλυτα ειδκά στην περίπτωση του Μίλου. Ο καλός Μίλου είναι top 3 euroleague center . Νομίζω ότι κουμπώνει ωραία με Φαλ γιατί σου δίνει κάποια διαφορετικά στοιχεία. Πχ υστερεί στην δημιουργία αλλά έχει πολύ καλύτερα τελειώματα στο ποστ και έφεση στο επιθετικό rebound. Στην φυγή Σάσα το ερώτημα είναι από που θα βρεις το σκορ και το firepower ?

Kαποιος θα έλεγε από τα guard με αλλαγή του Canaan. Διώχνεις τον Canaan μετά από τέτοιο F4? Μιλάμε για παίχτη που σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια έδειξε τρομερή πνευματική ετοιμότητα και ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και επιθετικά αλλά και με τις τρομερές άμυνες του.

Νομιζω ότι είναι παίχτης Μπαρτζώκα , θα είναι καλύτερος εαν μείνει του χρόνου και με λίγο διαφορετικό ρόλο εαν του δώσει και παραπάνω μπάλες , έχει δειξει και από το πέρασμα του στην Ούνιξ ότι μπορεί να σε σκοτώσει επιθετικά.

0
Jamesharden13

junior

Δευ Μάιος 22, 2023 2:25 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Jamesharden13 έγραψε:
Walkup,sloukas
Maccisick,canaan,lare
Pap,rogka
Ojeleye,sikma
Fall,milu,agravanis
Συμφωνώ απόλυτα ειδκά στην περίπτωση του Μίλου. Ο καλός Μίλου είναι top 3 euroleague center . Νομίζω ότι κουμπώνει ωραία με Φαλ γιατί σου δίνει κάποια διαφορετικά στοιχεία. Πχ υστερεί στην δημιουργία αλλά έχει πολύ καλύτερα τελειώματα στο ποστ και έφεση στο επιθετικό rebound. Στην φυγή Σάσα το ερώτημα είναι από που θα βρεις το σκορ και το firepower ?

Kαποιος θα έλεγε από τα guard με αλλαγή του Canaan. Διώχνεις τον Canaan μετά από τέτοιο F4? Μιλάμε για παίχτη που σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια έδειξε τρομερή πνευματική ετοιμότητα και ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και επιθετικά αλλά και με τις τρομερές άμυνες του.

Νομιζω ότι είναι παίχτης Μπαρτζώκα , θα είναι καλύτερος εαν μείνει του χρόνου και με λίγο διαφορετικό ρόλο εαν του δώσει και παραπάνω μπάλες , έχει δειξει και από το πέρασμα του στην Ούνιξ ότι μπορεί να σε σκοτώσει επιθετικά.
Το θεμα ειναι οτι μπορεις να ξαναπας με διδυμο στον ασσο γουοκαπ,σλουκα;ο σλουκας ειναι οντως τεραστιος παιχτης αλλα μην κρυβομαστε παιζει 1/5 ματς και αμυντικα ειναι μεγαλη τρυπα.Δεν γινεται ο γουοκαπ να βγαζει 30 λεπτα ολη την σεζον.Ισως τωρα που ξανα βλεπω το ροστερ να χρειαζοταν ενας combo guard ακομα αφου ο λαρεντζακης ειναι αφαντος στα κρισιμα.Τον κανααν δεν γινεται να τον διωξεις δεν μπορεις να βρεις κιολας κατι καλυτερο.Οκ θα βρεις εναν παιχτη που μπορει να προσφερει και δημιουργηκα στην θεση του αλλα θα παιζει την αμυνα του κανααν;Θα βγει μπροστα στα κρισιμα οπως εκανε ο κανααν;εκτος αν παμε σε παιχτη 2 εκατομμυριων στην θεση του που αποκλειεται.Οποτε δεν νομιζω.Ο σλουκας θα πρεπει να παρει τον ρολο τοθ ροντριγκεζ και του γιουλ στην ρεαλ.Μπορει οταν ειναι στην μερα του να παιρνει ενα ματς μονος του αλλα δεν θες κατι ακομα για να μην τα φτυσει ο γουοκαπ παλι στην μεση της σεζον(+οι τραυματισμοι που ειχε ο σλουκας φετος);;

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 642

Δευ Μάιος 22, 2023 2:33 pm

Jamesharden13 έγραψε:
AO DAFNIS έγραψε:

Το θεμα ειναι οτι μπορεις να ξαναπας με διδυμο στον ασσο γουοκαπ,σλουκα;ο σλουκας ειναι οντως τεραστιος παιχτης αλλα μην κρυβομαστε παιζει 1/5 ματς και αμυντικα ειναι μεγαλη τρυπα.Δεν γινεται ο γουοκαπ να βγαζει 30 λεπτα ολη την σεζον.Ισως τωρα που ξανα βλεπω το ροστερ να χρειαζοταν ενας combo guard ακομα αφου ο λαρεντζακης ειναι αφαντος στα κρισιμα.Τον κανααν δεν γινεται να τον διωξεις δεν μπορεις να βρεις κιολας κατι καλυτερο.Οκ θα βρεις εναν παιχτη που μπορει να προσφερει και δημιουργηκα στην θεση του αλλα θα παιζει την αμυνα του κανααν;Θα βγει μπροστα στα κρισιμα οπως εκανε ο κανααν;εκτος αν παμε σε παιχτη 2 εκατομμυριων στην θεση του που αποκλειεται.Οποτε δεν νομιζω.Ο σλουκας θα πρεπει να παρει τον ρολο τοθ ροντριγκεζ και του γιουλ στην ρεαλ.Μπορει οταν ειναι στην μερα του να παιρνει ενα ματς μονος του αλλα δεν θες κατι ακομα για να μην τα φτυσει ο γουοκαπ παλι στην μεση της σεζον(+οι τραυματισμοι που ειχε ο σλουκας φετος);;
Έχει κάνει τρομερή χρονιά φέτος ο Σλούκας (όπως και ο Παπ), δεν θα τον ανανεώσουμε για να έχει τον ρόλο του Γιουλ. Λέμε για τρύπες αλλά με Σλούκα είχαμε την καλύτερη άμυνα στην Euroleague. Δεν μπορεί όλοι οι παίχτες σου να είναι 2way στο ίδιο επίπεδο.

0
Jamesharden13

junior

Δευ Μάιος 22, 2023 2:46 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Δευ Μάιος 22, 2023 2:33 pm
Jamesharden13 έγραψε:

Έχει κάνει τρομερή χρονιά φέτος ο Σλούκας (όπως και ο Παπ), δεν θα τον ανανεώσουμε για να έχει τον ρόλο του Γιουλ. Λέμε για τρύπες αλλά με Σλούκα είχαμε την καλύτερη άμυνα στην Euroleague. Δεν μπορεί όλοι οι παίχτες σου να είναι 2way στο ίδιο επίπεδο.
Ελπιζω απλα να μην γινει περιπτωση σπανουλη με σφαιροπουλο που μετα τα 34-35 ηταν ιδανικος γαι 2ο-3ο περιφερειακο με την εμπειρια του και την κλασση του και συνεχιζαμε να στυριζουμε ολη την περιφερεια πανω του φαιρνοντας συμπληρωματικους τυπου ρομπερτς και γκριν

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”