2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 28, 2020 5:39 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Μάιος 28, 2020 11:38 am
fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Μάιος 28, 2020 11:20 am
Καλημερα σε ολους . Αυτο που δεν θα ηθελα να δω ειναι να περναμε απο το 1,7 το χρονο για το βασικο μας στοχο (Σλουκα ),σε περιπτωση που δεν κατσει η μεταγραφη του σε καταστασεις τυπου τσερι με 200κ το χρονο. Δηλαδη σε ολοκληρο το μπασκετικο πλανητη δεν υπαρχει παικτης που να δινει οτι ο Σλουκας στο παρκε και να εχει παρομοιο κασε? Οκ τα λαβρακια (για αυτα ξερουμε οτι εχει ματι ο κοουτς) αλλα αν εχεις να διαθεσεις 5 μυρια για τρεις παικτες δωστα τα 'ρημαδια " να φερεις τρεις παικτες που θα σου κανουν τη διαφορα.

¨Η Ταν ή επί τας!
Ή Σλούκας ή Θάνατος, μιλάμε.

:P
εντάξει, πέρσι τάισαν σανό. Ντε φάκτο. Φέτος είναι διαφορετικά. Αν δεν είναι θα πάρω ..τον Αντωνάκη και θα τους περιμένω έξω από το ΣΕΦ και θα τους φωνάζω " Θρυλικοί Μάγκες Αγγελόπουλοι".

Στο μεταξύ όλο Τσέρι ακούω και μου ήρθαν αυτά τα αγόρια στο νου:

:goodpost: :rofl:

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions: 51
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Μάιος 29, 2020 12:51 am

Παίδες μια ερώτηση για όσους παρακολούθησαν κάπως πιο επισταμένα φέτος CSKA, o Hilliard έκανε κακή σεζόν για να τον διώχνει ο Ιτουδης; Ή παίζει κάτι άλλο, π.χ. mentality issues;

0
basket72
Reactions:

Παρ Μάιος 29, 2020 1:45 am

Neondreamer έγραψε:
Παρ Μάιος 29, 2020 12:51 am
Παίδες μια ερώτηση για όσους παρακολούθησαν κάπως πιο επισταμένα φέτος CSKA, o Hilliard έκανε κακή σεζόν για να τον διώχνει ο Ιτουδης; Ή παίζει κάτι άλλο, π.χ. mentality issues;
Καλός ήταν, ο Χίλιαρντ. Εγώ περίμενα να τον διώξει, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε ο Μπρόκχοφ κι αμέσως ακούστηκε ότι τον προσέγγισε η ΤΣΣΚΑ. Πιστεύω ότι θα πάει για έναν από τους Μπρόκχοφ, Νάναλι και ενδεχομένως να έχουμε κάνα μπαμ- μπουμ με επιστροφή Χίγκικνς που έχει ακουστεί κι έχει βάση.
Πιο πιθανός ο Αυστραλός κατ΄εμέ.
Γιατί ρωτάς; Για τον Ολυμπιακό;
Νομίζω ότι παικτικά είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε, από την άλλη τον κόβω γύρω στα 700-800χιλ και δεν ξέρω αν κάνει να δώσει η ομάδα τόσα για έναν παίκτη που θα είναι μεταξύ τόσων άλλων- έστω και διπλοθεσίτης. Καλύτερα στο 1-2 κι ακολούθως στο 4.

Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece

Παρ Μάιος 29, 2020 2:46 am

basket72 έγραψε:
Παρ Μάιος 29, 2020 1:45 am
[...]
Γιατί ρωτάς; Για τον Ολυμπιακό;
Νομίζω ότι παικτικά είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε, από την άλλη τον κόβω γύρω στα 700-800χιλ και δεν ξέρω αν κάνει να δώσει η ομάδα τόσα για έναν παίκτη που θα είναι μεταξύ τόσων άλλων- έστω και διπλοθεσίτης. Καλύτερα στο 1-2 κι ακολούθως στο 4.
Γεια & χαρά, φίλε συμφορουμίτη

Θα συμφωνήσω και θα υπερθεματίσω ότι με Σπαν Λαρε Μακίσικ Παπ (ΒΧ) ήδη δείχνουν καλυμμένα πολλά από τα λεπτά στο 2-3, σε μια ακόμα χρονιά μόνο με ΕΛ υπενθυμίζω.

Από πλάγιους που δεν 3ρίζουν όμως, θα μου άρεσε, εκτός του Μπαρον που βλέπω ότι έχει αρκετή πέραση στη Βαλένθια κ΄ στους φίλους του Παο, και ο γνώριμος μας από την Α1 και τον Πανιώνιο, Davion Berry που πρόλαβε να παίξει λίγα ματς με τη Βιλερμπάν.

Στον άσσο τι γίνεται, ουδέν νεώτερον από το μέτωπο;

0
Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece

Παρ Μάιος 29, 2020 4:27 am

Να δώσω επί τη ευκαιρία και το ροστεράκι της εβδομάδος, σφιχτό, λιτό κι απέριττο όπως οι καβουρότσεπες των αφών μας :rofl:

M.Lo NWG
Σπαν D.Berry Λαρε
Παπ Μακισικ BX
Πριντ Gill ,Jajuan Johnson
Ellis Martin

Ολίγον τι κακομοίρικο, αλλά και καμικάζι εντούτοις

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Μάιος 29, 2020 10:18 am

Γράφτηκε για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Brooks.
Πολύ ωραία περίπτωση παίκτη για ρολίστας, έμπειρος, αθλητικός, καλός ριμπάουντερ με πολύ καλό σουτ κι αν θες ελαφρύ σχήμα με 5αρι να ανοίγει το γήπεδο παίζει για λίγο εκεί.
Τα 2 τελευταία χρόνια στην Αρμάνι έπαιζε 20 λεπτά, ότι πρέπει για να μοιράζεται την θέση με Πρίντεζη και Βεζένκοφ.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Παρ Μάιος 29, 2020 11:44 am

pan24 έγραψε:
Παρ Μάιος 29, 2020 10:18 am
Γράφτηκε για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Brooks.
Πολύ ωραία περίπτωση παίκτη για ρολίστας, έμπειρος, αθλητικός, καλός ριμπάουντερ με πολύ καλό σουτ κι αν θες ελαφρύ σχήμα με 5αρι να ανοίγει το γήπεδο παίζει για λίγο εκεί.
Τα 2 τελευταία χρόνια στην Αρμάνι έπαιζε 20 λεπτά, ότι πρέπει για να μοιράζεται την θέση με Πρίντεζη και Βεζένκοφ.
Πολύ καλή λύση, τον έχουμε δει και στη Μάλαγα. Εγγύηση είναι.
Τον κουβεντιάζαμε ως καλή λύση και πριν λίγες μέρες ;) :
basket72 έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2020 11:03 am
* Ο Τζεφ Μπρουκς επίσης έχει ένα ενδιαφέρον ως 4-5ρι. Κυρίως 4ρι, είναι όπως είναι ο Γκιλ. Όπως ήταν κι ο Γκιστ όμως. Έχει καλύψει το 5 κατά καιρούς, ξέρει πολύ καλά τη θέση, σουτάρει αρκετά καλά για 4αρι. Αν δεν κάτσει του Γκιλ, είναι οκ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 29, 2020 11:58 am

Πολυ με ψηνει ο μπρουκς για ομαδα μπαρτζωκα..40% τριποντο θα ανοιγει και χωρους ,παιζει και με πλατη,στο 5 δεν το λες οτι παιζει και πολυ,κατι σαν βελτιωμενη εκδοση του ρουμπιτ μου κανει..Γκιλ η τομκινς δεν ειναι αλλα προφανως θελουν να χωρεσουν και τον βεζενκοφ αλλα να ριξουν και περισσοτερο χρημα στους κοντους.Απο εμενα ειναι ναι!

Στο 5 παιζει να χουμε ενα θεματακι,εμενα αυτος ο μαρτιν δεν μου γεμιζει το ματι..με τον ελλις μας βλεπω για βασικο.

0
basket72
Reactions:

Παρ Μάιος 29, 2020 12:22 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 29, 2020 11:58 am
Πολυ με ψηνει ο μπρουκς για ομαδα μπαρτζωκα..40% τριποντο θα ανοιγει και χωρους ,παιζει και με πλατη,στο 5 δεν το λες οτι παιζει και πολυ,κατι σαν βελτιωμενη εκδοση του ρουμπιτ μου κανει..Γκιλ η τομκινς δεν ειναι αλλα προφανως θελουν να χωρεσουν και τον βεζενκοφ αλλα να ριξουν και περισσοτερο χρημα στους κοντους.Απο εμενα ειναι ναι!

Στο 5 παιζει να χουμε ενα θεματακι,εμενα αυτος ο μαρτιν δεν μου γεμιζει το ματι..με τον ελλις μας βλεπω για βασικο.
Στην Αρμάνι έχει πάρει χρόνο στο 5 όταν τραυματίστηκαν και οι 2 ψηλοί της, πέρσι και ανταπεξήλθε μια χαρά. Δεν τον έκοβες για 4ρι με τον τρόπο που έπαιζε. Πολύ καλός είναι και σε σχέση με τον Γκιλ έχει το πλεονέκτημα ότι δεν έχει βγάλει σοβαρούς τραυματισμούτς τα τελευταία χρόνια σε Μιλάνο και Μάλαγα. Μπορεία να είναι ένα σκαλί κάτω από τον Γκιλ, όμως είναι και φθηνότερος, κι όπως σωστά λες μας μένει χώρος και για Βεζένκοφ, που με αυτήν τη σύνθεση τον θέλω κι εγώ. Βασικά αυτό λεώ τόσο καιρό. 4-5ρι και Πρι. Βέζε.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Μάιος 29, 2020 1:01 pm

Εγώ το Χίλιαρντ τον είδα μέτριο (και) φέτος στην Ευρωλίγκα. Πολλές βεβιασμένες προσπάθειες, πολύ περισσότερα λάθη από ασίστ, μόλις 40% στα δίποντα και χρόνο πήρε άφθονο, πάνω από 20' μ.ο . Υπήρχαν ματς που τα έσταζε, άλλα που ήταν μια συνεχής αποτυχία (με μας ας πούμε είχε 0/5 τούβλα στο πρώτο ματς και 5/9 στο δεύτερο), τα μισά του λάθη πρέπει να ήταν πατημένες γραμμές (ειδικά αυτό από τη γωνία που πριν σουτάρει πατάει είναι εκνευριστικό), δεν ξέρω , τον περίμενα πολύ καλύτερο, και το χρόνο είχε και τα ελεύθερα σουτ για να κάνει σούπερ χρονιά, λίγες ασίστ, δυο μέτρα παλικάρι κι έπαιρνε τα ίδια ριμπάουντ με το Στρέλνιεκς. Δεν τρελάθηκα, ΟΚ, 10π.μ.ο με το συμπαθές 41% στο τρίποντο, για βασικός σε επίπεδο ΤΣΣΚΑ με τόσους χώρους δεν έπεισε.

Και να σου πω την αλήθεια όταν τον πήρε ο Ιτούδης από τη Μπασκόνια απόρησα, διότι δεν είχε κάνει καμιά καλή χρονιά, με 6,5π 30% (!!!) στα τρίποντα, περισσότερα λάθη από ασίστ και μόλις 6pir σε πάνω από 20 λεπτά μέσον όρον, δικαιολογημένα τον άφησε ο Κερεχέτας. Ο Ιτούδης μάλλον παραπλανήθηκε από τα πλέι οφ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, που ήταν αισθητά καλύτερος.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
basket72
Reactions:

Παρ Μάιος 29, 2020 1:06 pm

yorgos έγραψε:
Παρ Μάιος 29, 2020 1:01 pm
Εγώ το Χίλιαρντ τον είδα μέτριο (και) φέτος στην Ευρωλίγκα. Πολλές βεβιασμένες προσπάθειες, πολύ περισσότερα λάθη από ασίστ, μόλις 40% στα δίποντα και χρόνο πήρε άφθονο, πάνω από 20' μ.ο . Υπήρχαν ματς που τα έσταζε, άλλα που ήταν μια συνεχής αποτυχία (με μας ας πούμε είχε 0/5 τούβλα στο πρώτο ματς και 5/9 στο δεύτερο), τα μισά του λάθη πρέπει να ήταν πατημένες γραμμές (ειδικά αυτό από τη γωνία που πριν σουτάρει πατάει είναι εκνευριστικό), δεν ξέρω , τον περίμενα πολύ καλύτερο, και το χρόνο είχε και τα ελεύθερα σουτ για να κάνει σούπερ χρονιά, λίγες ασίστ, δυο μέτρα παλικάρι κι έπαιρνε τα ίδια ριμπάουντ με το Στρέλνιεκς. Δεν τρελάθηκα, ΟΚ, 10π.μ.ο με το συμπαθές 41% στο τρίποντο, για βασικός σε επίπεδο ΤΣΣΚΑ με τόσους χώρους δεν έπεισε.

Και να σου πω την αλήθεια όταν τον πήρε ο Ιτούδης από τη Μπασκόνια απόρησα, διότι δεν είχε κάνει καμιά καλή χρονιά, με 6,5π 30% (!!!) στα τρίποντα, περισσότερα λάθη από ασίστ και μόλις 6pir σε πάνω από 20 λεπτά μέσον όρον, δικαιολογημένα τον άφησε ο Κερεχέτας. Ο Ιτούδης μάλλον παραπλανήθηκε από τα πλέι οφ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, που ήταν αισθητά καλύτερος.
Οκ. έχεις τα δίκια σου, αλλά αυτό που γράφεις στο τέλος ίσως έχει τη σημασία του για προπονητές τέτοιων κορυφαίων ομάδων. Οι εμφανίσεις στα κρίσημα εν γένει, είναι ένα δείγμα ποιότητας και δυνατοτήτων.
Σχετικά με τη χρονιά στην ΤΣΣΚΑ, μιλάμε για τη χειρότερη χρονιά σε ΚΠ τα τελευταία 15 χρόνια, ξέρω εγώ.
ΘΑ τον έβλεπα άνετα σε μια από τις 2 ελληνικές ομάδες. Στην Μπασκόνια τον γυροφέρνουν πάντως.

basket72
Reactions:

Παρ Μάιος 29, 2020 6:00 pm

Κανά νέο, από τον Καπαζόγλου; :smile:
Αν πάντως μείνει Ρωσία ο Τζέιμς (αρκεί να μείνει στην ΤΣΣΚΑ εννοείται και μην πάει καμιά Ζενίτ) τα πράγματα απλοποιούνται πολύ για τον Ολυμπιακό και τον Σλούκα. Η αίσθησή μου είναι ότι παραμένουμε φαβορί. :smile:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 29, 2020 7:01 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Μάιος 29, 2020 6:00 pm
Κανά νέο, από τον Καπαζόγλου; :smile:
Αν πάντως μείνει Ρωσία ο Τζέιμς (αρκεί να μείνει στην ΤΣΣΚΑ εννοείται και μην πάει καμιά Ζενίτ) τα πράγματα απλοποιούνται πολύ για τον Ολυμπιακό και τον Σλούκα. Η αίσθησή μου είναι ότι παραμένουμε φαβορί. :smile:
Ο βαρλας που ειναι ενας απο τους μανατζερ του στην ουσια εχει πει οτι η ρεαλ ακομα δεν εχει κανει προταση..αυτοι εκει στο νοβασπορτ που την βρηκαν ενας Θεος ξερει..(δεν πετυχαινουνε ελεφαντα με μπαζουκα εντωμεταξυ γενικα χρονια τωρα).
Η μπαρτσα ειναι κοντα στον καλαθη ,οποτε αν δεν τα λουσουν ολα οι αφοι για ακομα μια φορα ,εχουμε το πλεονεκτημα.. Θα πρεπει να κανουν μια καλη προταση συντομα παντως για να μην μπλεξουμε.

*οφ τοπικ αλλα η αρμανι θα εχει του χρονου ντιλεινι τσατσο χαινς(πιθανοτατα κλεινει και ντερικ γουιλιαμς)..Που ειναι ο συμφορουμιτης που μου ελεγε οτι δεν θα κανει τιποτα του χρονου γιατι ειναι καφενειο να βαλουμε κανα στοιχηματακι ?? :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece

Παρ Μάιος 29, 2020 10:38 pm

Το "ΦΩΣ" έγραψε ότι αν ο ατζέντης του Βεζενκοφ εξακολουθήσει να ζητά αύξηση, οι αφοί θα το λήξουν άρον-άρον. Και πολύ ορθώς θα πράξουν, κατ' εμέ. Νισάφι πια, με αυτόν τον 'ελληνικό κορμό' και τις φούσκες.

Κατά τ' άλλα, καλή επιλογή ο Μπρουξ για να μοιράζεται τη θέση με τον υπαρχηγό, εάν δεν τελεσφορήσει του Γκιλ.

Με τα 400-500 του Βεζε φέρνεις για 5ο ψηλό (τουίνερ) κι έναν ταύρο όπως ο Τζατζουάν Τζόνσον, κι είμεθα όλράιτ στη φροντλάιν

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Παρ Μάιος 29, 2020 11:12 pm

Α θέλει κι αύξηση ο Σάσα? Καλό δρόμο.

3
3 Εικόνα
Απάντηση