2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1735
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 23, 2023 3:57 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Μάιος 23, 2023 3:44 pm
golitog7 έγραψε:
Τρί Μάιος 23, 2023 2:46 pm

Αν υποθέσουμε ότι όντως είναι αλήθεια όλα αυτά που λένε οι πουθενάδες ΑΡΔ και όχι μέτρα πίεσης για να ανέβει το κασέ ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, και φύγει ο Σλούκας. Να πάει που? Σε ποια ομάδα πιστεύετε 'οτι θα πάει αν όντως φύγει? Εγώ θα έβλεπα τη Μπάρτσα ως πιθανό σενάριο, ίσως και τη Ρεάλ. Σε άλλη ομάδα δεν πιστεύω ότι θα πήγαινε.
ο σλουκας 1.5 εκατ βρησκει για πλακα στην ευρωπη
και πολυ πιθανο να μπορει και λιγο πιο πανω

για τον βεζενκοφ που παρακαλαγε να παει περυσι στο nba το βλεπω δυσκολο να του πουνε ελα και να απαντησει ξερεις οχι σας ριχνω χυλοπιτα και θα ερθω ισως του χρονου
βεβαια σε αυτην την ζωη τα παντα μπορουν να γινουν
Βεβαίως μπορεί να βρει 1,5 εκ γι αυτό και του τα δίνει και ο Ολυμπιακός. Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο. Δεν είναι ότι εμείς του δίνουμε 800κ π.χ.

Επίσης από που προκύπτει ότι παρακάλαγε πέρυσι ο Βεζένκοφ? Έχουμε καμία δήλωση του ή κάτι τελος πάντων που να αποδυκνείει αυτό που λες?

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3953
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Μάιος 23, 2023 4:06 pm

golitog7 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Τρί Μάιος 23, 2023 3:44 pm

ο σλουκας 1.5 εκατ βρησκει για πλακα στην ευρωπη
και πολυ πιθανο να μπορει και λιγο πιο πανω

για τον βεζενκοφ που παρακαλαγε να παει περυσι στο nba το βλεπω δυσκολο να του πουνε ελα και να απαντησει ξερεις οχι σας ριχνω χυλοπιτα και θα ερθω ισως του χρονου
βεβαια σε αυτην την ζωη τα παντα μπορουν να γινουν
Βεβαίως μπορεί να βρει 1,5 εκ γι αυτό και του τα δίνει και ο Ολυμπιακός. Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο. Δεν είναι ότι εμείς του δίνουμε 800κ π.χ.

Επίσης από που προκύπτει ότι παρακάλαγε πέρυσι ο Βεζένκοφ? Έχουμε καμία δήλωση του ή κάτι τελος πάντων που να αποδυκνείει αυτό που λες?
εφοσον βρισκει οσα του δινεται μπορει να παει σε οποιαδηποτε ομαδα στην ευρωπη και οχι μονο στην ρεαλ μπαρτσα

περυσι το καλοκαιρι το σακραμεντο ειχε πει οτι δεν θα τον ηθελαν απο τοτε και θα το εβλεπαν του χρονου,δεν θα ειχαν ασχοληθει καν με καποιον παιχτη που θα δηλωνε οτι ΔΕΝ θελει να παει να παει nba

επισης φετος δηλωσαν οτι τον θελουν και οτι ειναι δυσκολο να μην ερθει,ε ολο και κατι θα ξερουν

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba

Τρί Μάιος 23, 2023 4:14 pm

τουλουμπα έγραψε:
golitog7 έγραψε:

εφοσον βρισκει οσα του δινεται μπορει να παει σε οποιαδηποτε ομαδα στην ευρωπη και οχι μονο στην ρεαλ μπαρτσα

περυσι το καλοκαιρι το σακραμεντο ειχε πει οτι δεν θα τον ηθελαν απο τοτε και θα το εβλεπαν του χρονου,δεν θα ειχαν ασχοληθει καν με καποιον παιχτη που θα δηλωνε οτι ΔΕΝ θελει να παει να παει nba

επισης φετος δηλωσαν οτι τον θελουν και οτι ειναι δυσκολο να μην ερθει,ε ολο και κατι θα ξερουν
Για Σλούκα: Το ξέρω ότι μπορεί να πάει. Απλώς αναρωτήθηκα για ποιο λόγο εφόσων του δίνει και ο οσφπ τα ίδια.

Για Βεζένκοφ: επειδή έχω ασθενή μνήμη μπορείς να μου παραθέσεις ένα λινκ από τη δήλωση των Σακραμέντο? Επίσης από το θέλει να πάει μέχρι το παρακάλαγε δε νομίζεις ότι υπάρχει μια μικρή απόσταση?

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Μάιος 23, 2023 4:36 pm

golitog7 έγραψε:
Τρί Μάιος 23, 2023 4:14 pm
τουλουμπα έγραψε:

Για Σλούκα: Το ξέρω ότι μπορεί να πάει. Απλώς αναρωτήθηκα για ποιο λόγο εφόσων του δίνει και ο οσφπ τα ίδια.

Για Βεζένκοφ: επειδή έχω ασθενή μνήμη μπορείς να μου παραθέσεις ένα λινκ από τη δήλωση των Σακραμέντο? Επίσης από το θέλει να πάει μέχρι το παρακάλαγε δε νομίζεις ότι υπάρχει μια μικρή απόσταση?
προφανως θα θελει να αλλαξει ομαδα δεν θα ειναι με κατι ικανοποιημενος

οχι βαριεμαι να ψαχνω περσινα λινκ για παρτυ του βεζενκοφ
αν σε ιντριγκαρει η λεξη παρακαλαγε αλλαξε την με το εξεφρασε μεγαλη επιθυμια να παει
το νοημα του ποστ μου ηταν συγκεκριμενο και ξεκαθαρο

δεν ειναι κακο να θελει καποιος σαν τρελος να παει στο nba
οταν θα του γινει η προταση θα παει αμεσως δεν θα κανει τσαλιμακια γιατι ποτε δεν ξερει κανεις το μελλον και πως θα ερθουν τα πραγματα

0
glenrice90

junior
Reactions: 413
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μάιος 23, 2023 5:06 pm

τουλουμπα έγραψε:
οχι βαριεμαι να ψαχνω περσινα λινκ για παρτυ του βεζενκοφ
Δε θα βρεις και να ψάξεις (εκτός και αν είναι dpg media κλπ), οπότε μη ψάξεις. Μάλλον ευσεβής πόθος ήταν παρά αναμνηση

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 504
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 23, 2023 5:07 pm

Ενδιαφέρον και καλή πρόταση της Βίρτους στον Μιλουτίνοφ αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα , άλλα προτεραιότητα είναι ο Ολυμπιακός.
Πιστεύω ότι υπάρχει έστω μιά προφορική συμφωνία του παίκτη με την μεριά μας.
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... s-mpolonia

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523

Τρί Μάιος 23, 2023 5:17 pm

Ο Βεζένκοβ είχε πει πέρσι οτι δε καίγεται να πάει ΝΒΑ αλλά απ του χρόνου (δηλαδή φέτος) θα τον σκεφτόταν και θα το ψαχνε....Αυτό είναι γεγονός.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba

Τρί Μάιος 23, 2023 5:20 pm

Σας αρέσει όντως το Μιλουτίνοφ Φαλ για ψηλούς? Εγώ διατηρώ λίγο τις επιφυλάξεις μου. Καλός ο Μίλου και έχει και ποστ παιχνίδι που δεν έχει ο Φαλ αλλά στις αλλαγές θα μας χτυπάνε αλύπητα μου φαίνεται.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Μάιος 23, 2023 5:24 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Ο Βεζένκοβ είχε πει πέρσι οτι δε καίγεται να πάει ΝΒΑ αλλά απ του χρόνου (δηλαδή φέτος) θα τον σκεφτόταν και θα το ψαχνε....Αυτό είναι γεγονός.
οταν δηλωνεις συμμετοχη για να πας στο nba και παντου ακουγεται οτι θες πολυ νας πας μην κρυβομαστε τωρα,οταν κρινουν και θα σου πουνε ελα πας
δεν θα κατσεις να πεις στους αμερικανους ξερετε θα μεινω ενα χρονο για παρω ευρωλιγκα,βασικα πως ειναι τοσο σιγουρος οτι του χρονου θα την παρει,και αν δεν θα τους πει παλι θα μεινω ακομα ενα χρονο ωστε να την παρω τελικα
πιστευει κανενας οτι γινεται να πας να τα πεις αυτα σε ομαδα του Nba? θα γελανε καμια 10αρια χρονια

αλλο να θελουν να θελουν οι ιδιοι να σε αφησουν στην ευρωπη γιατι κρινουν οτι θα ειναι καλυτερα για την εξελιξη σου ,οταν θα σε θελουν τα παρατας ολα σπας συμβολαια πληρωνεις μπαι ουτ για να πας

υπαρχει δηλωση του σακραμεντο οτι δυσκολο δεν θα ειναι στην αμερικη του χρονου ,κατα 90% αν θυμαμαι σωστα
αυτο αρκει ωστε να θεωρειται σχεδον σιγουρο οτι δεν θα ειναι του χρονου στο οσφπ
αυτη πρεπει να ειναι η αφετηρια της συζητησης

0
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Τρί Μάιος 23, 2023 5:31 pm

golitog7 έγραψε:
Σας αρέσει όντως το Μιλουτίνοφ Φαλ για ψηλούς? Εγώ διατηρώ λίγο τις επιφυλάξεις μου. Καλός ο Μίλου και έχει και ποστ παιχνίδι που δεν έχει ο Φαλ αλλά στις αλλαγές θα μας χτυπάνε αλύπητα μου φαίνεται.
Ισχυει κατι παιρνεις κατι δινεις...ποσο διαφορετικα ομως θα ηταν τα πραγματα αν ειχαμε στον τελικο ενα μιλου ωστε να μπορουμε να ειμαστε απειλιτικοι και απο την ρακετα (καθως εχει καλυτερο επιθετικο παιχνιδι απο φαλ) και η αντιμετωπιση της ζωνης θα γινοταν πιο ευκολη

0
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Τρί Μάιος 23, 2023 5:34 pm

Πιστευω αν παμε με διδυμο στου ψηλους μιλου-φαλ και μεινει ο σασα θα φερει απο πισω του οχι ενα 4-5αρι αλλα ενα 5-4αρι που θα ειναι δυναμικο και θα ειναι καος στην αμυνα στους κοντους και στους ψηλους.Ισως να παει σε στοιχημα μικροτερης λιγκας γιατι απο ευρωλιγκα τετοιο παιχτη μονο το hines μπορω να σκεφτω.Δεν νομιζω να παει σε τεσσαρι με σουτ παλι πιστευω πως θα ερθει μπακ-απ του παπανικολαου σουτερ
αντι για 4αρι

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Μάιος 23, 2023 5:40 pm

ο βεζε αν του πουνε να παει με σοβαρο ρολο θα παει,το χει δηλωσει και ο ιδιος οτι αυτο περιμενει,τωρα αν του πουνε παλι να τον δουνε στο σαμερ λιγκ και τετοια η να παει αναπληρωματικος του αναπληρωματικου εδω θα κατσει..Λενε οτι εμεις θα του ξανα ανεβασουμε το συμβολαιο με σκοπο να τελειωσει εδω την καριερα του..Οποτε αν του δινουμε 2.5εκ τον χρονο και 4ετες σιγουρα αυξανονται οι πιθανοτητες μας. Παντως αν δεν παει και φετος δεν θα παει ποτε..

αν δεν μεινει ο σλουκας εμεις ποιον θα παρουμε? Αν η ρεαλ παρει καμπατσο και ο τομπσον παει ιταλια δεν μενει κανενας τοπ επιπεδου,που εδω που τα λεμε κιολας και τον τομπσον δεν τον εχουμε δει σε τοπ ομαδα πως τα παει.Αμα βαλεις οτι ψαχνουνε τετοιον παικτη αλλες 5 ομαδες η ανανεωση του σλουκα ειναι μονοδρομος..Προσωπικα θεωρω οτι θα μεινει σιγουρα απλα θα πρεπει να πληρωθει και δεν παιζει να δεχτει μειωση..με 1.8 θα κλεισει.. Σε περιπτωση που στραβωσει εγω μονο με τον λαρκιν θα μουν ικανοποιημενος(καλα και τον μισιτς αλλα αυτος ακομα πιο δυσκολο)

Αμα φυγει ο σασα πρεπει να ερθει γκαρντ μπομπα..Εγω θελω να μεινει ο κανααν αλλα με φυγη βεζε αλλαζει ολος ο σχεδιασμος..Ενας εκ των λαρε,κανααν θα περισσευει..Εκτος και παρουμε τον γκουντουριτς πχ που παιζει και στο 3.

Ο μιλου δεν παιζει να μην ερθει..Το θελουν και οι δυο πλευρες..ο οποιος μιλου ειναι πολυ καλος στην αμυνα με αλλαγες,ο σφαιρο μονο ετσι τον εβαζε.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947

Τρί Μάιος 23, 2023 5:41 pm

golitog7 έγραψε:
ε μπορει αν σταματησουμε να παιζουμε με αλλαγες και να φερουμε ακομα ενα περιφεριακο που δαγκωνει στην αμυνα και να ξανααλλαξει τα δεδομενα του μπασκετ ο μπαρτζωκας

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3330
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Μάιος 23, 2023 6:05 pm

Για τον Ρογκαβόπουλο πάντως δεν είναι οριστικό με την Μπασκόνια, τώρα διαβάζω ότι θα αποφασίσει μετά που θα επιστρέψει από Αμερική όπου είναι σε κάποια pre-draft camps και ότι έχει προτάσεις και από Βιλερμπάν, Άλμπα. Μάλλον δεν είμαστε η ιδανική ομάδα πάντως γι' αυτόν όπως δεν είναι και αυτός για εμάς, είναι όμως Έλληνας.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523

Τρί Μάιος 23, 2023 6:05 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Μάιος 23, 2023 5:24 pm
Jimmyrogue84 έγραψε:
οταν δηλωνεις συμμετοχη για να πας στο nba και παντου ακουγεται οτι θες πολυ νας πας μην κρυβομαστε τωρα,οταν κρινουν και θα σου πουνε ελα πας
δεν θα κατσεις να πεις στους αμερικανους ξερετε θα μεινω ενα χρονο για παρω ευρωλιγκα,βασικα πως ειναι τοσο σιγουρος οτι του χρονου θα την παρει,και αν δεν θα τους πει παλι θα μεινω ακομα ενα χρονο ωστε να την παρω τελικα
πιστευει κανενας οτι γινεται να πας να τα πεις αυτα σε ομαδα του Nba? θα γελανε καμια 10αρια χρονια

αλλο να θελουν να θελουν οι ιδιοι να σε αφησουν στην ευρωπη γιατι κρινουν οτι θα ειναι καλυτερα για την εξελιξη σου ,οταν θα σε θελουν τα παρατας ολα σπας συμβολαια πληρωνεις μπαι ουτ για να πας

υπαρχει δηλωση του σακραμεντο οτι δυσκολο δεν θα ειναι στην αμερικη του χρονου ,κατα 90% αν θυμαμαι σωστα
αυτο αρκει ωστε να θεωρειται σχεδον σιγουρο οτι δεν θα ειναι του χρονου στο οσφπ
αυτη πρεπει να ειναι η αφετηρια της συζητησης
Αυτά που γράφεις, τα γράφω κι εγω.Είπε πέρσι ότι του χρόνου θα τη κοιτούσε πιο ζεστά τη προοπτική, πέρσι τον καλέσανε εκει, τα είπανε και λογικά θα καταλήξανε ότι είναι καλύτερο να πάει του χρόνου!
Δεν λέω κάτι διαφορετικό από σενα!
Προφανώς και το πιθανότερο είναι να πάει Σακραμέντο μεριά, MVP Euroleague είναι 27 χρονών, ότι πρέπει.....

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”