Γενικά υπάρχουν παίκτες γι αυτή τη δουλειά (οχι στη θέση 4 αλλά πιο κάτω), το θέμα είναι τι θα δώσεις!
Μετά από χρόνια θα θελα να δω ενα αθλητικό 4άρι στην ομάδα κι ας είναι κι ο Πίτερς από πίσω του μπακ απ.
Συντονιστής: Captains
Εκτός του ότι θα είναι λίγο στοίχημα, αφού μάλλον έχει πάρει την κάτω βόλτα, επίσης, έχει συμβόλαιο με τη Ζαλγκίρις από το Γενάρη (μήπως ήταν μέχρι τέλους της περιόδου;).AO DAFNIS έγραψε: ↑Τρί Μάιος 23, 2023 3:41 pmO Polonara πως σας φαίνεται ? Τα τελευταία 3 χρόνια δεν έχει καμία σχέση με τον παίχτη της Μπασκόνια αλλά νομίζω ο Μπαρτζώκας μπορεί να τον αναγεννήσει.
Παίζει και τις 2 θέσεις , άσουτο δεν τον λες , έχει παιχνίδι στο ποστ , τρέχει καλά το γήπεδο και είναι καλός rebounder. Μελανό σημείο οι βολές.
assistant77 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 24, 2023 1:43 pmΔεν παιρνει ασουτο τεσσαρι ο Μπαρτζωκας λεμεεεεεεεεεεεεε..........
Ο Ρογκαβόπουλος συμφώνησε με τον Querejeta... με ετούτο το υποθετικό ρόστερ, ΠΑΛΙ θα αναζητούσε πτήση για τη χώρα των Βάσκων!WeRuleThisLand έγραψε: ↑Τετ Μάιος 24, 2023 2:46 pmΑν μείνει ο Σάσα θα κοιτούσα τον Γουέμπ της Βαλένθια για πίσω του. Αθλητικός με τίμιο σουτ και φτηνός. Το χρήμα να δωθεί σε ένα κόμπο από τό πάνω ράφι και προφανώς στον Μιλου. Θα έπαιρνα ρογκαβοπουλο πίσω από παπ μιας και υπάρχει και η ασφάλεια του μακισικ που μπορεί να πάρει λεπτά στο 3 και θα του έδινα χρόνο να ψηθεί Ευρωλίγκα. Αλλά μάλλον πάει Βαλένθια όπως διαβάσαμε.
1- Σλούκας,Γουοκαπ, Λουτζης
2- Κάναν, Λόιντ,Λαρετζακης
3- Παπ, Μακισικ, Ρογκαβοπουλος
4 -Βεζενκοφ, Γουέμπ
5- Φαλ, Μιλου, φτηνό μαπ όπως ο παίχτης που γράφτηκε από Τουρκία.
Ρόστερ 14 παιχτών με τον λαρετζακη να χάνει χρόνο και να πηγαίνει πιο πίσω στο ροτεισον και 7 ξένοι όπως και πέρσι.
Αν φύγει ο Σάσα γίνονται ανακατατάξεις σε όλες τις θέσεις και χτίζεται διαφορετικά η ομάδα.
Καλώς όρισες, στην παρέα... ο Mykhailiuk είναι καταπληκτική περίπτωση, αλλά δεν ξέρω εάν μπορούμε να τον φέρουμε στα λημέρια μας.Arkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 24, 2023 7:56 pmΚαλησπερα στην ομαδα ειμαι καινουριος στο forum
Ας πω και γω τη δικη μου γνωμη για τον Σασα
Θεωρω πως θα μεινει.Αν μεινει νομιζω το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι η ελευση του Νικολα και ενα 2αρο3αρο παιχταρα
Αυτος ο Μιχαλιουκ παιζει να ασχοληθουμε με την περιπτωση του?Εχει κανεις καμια πληροφορια?
Παντως γνωμη μου θελουμε εναν παιχταρα στα γκαρντ με οτι και να γινει με τον ΚαναανGerasimos Moraitis έγραψε: ↑Τετ Μάιος 24, 2023 9:16 pmΚαλώς όρισες, στην παρέα... ο Mykhailiuk είναι καταπληκτική περίπτωση, αλλά δεν ξέρω εάν μπορούμε να τον φέρουμε στα λημέρια μας.Arkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 24, 2023 7:56 pmΚαλησπερα στην ομαδα ειμαι καινουριος στο forum
Ας πω και γω τη δικη μου γνωμη για τον Σασα
Θεωρω πως θα μεινει.Αν μεινει νομιζω το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι η ελευση του Νικολα και ενα 2αρο3αρο παιχταρα
Αυτος ο Μιχαλιουκ παιζει να ασχοληθουμε με την περιπτωση του?Εχει κανεις καμια πληροφορια?
Εάν μείνει ο Canaan, δεν θα υπάρχει χώρος για επιπλέον guard.Arkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 24, 2023 9:36 pmΠαντως γνωμη μου θελουμε εναν παιχταρα στα γκαρντ με οτι και να γινει με τον ΚαναανGerasimos Moraitis έγραψε: ↑Τετ Μάιος 24, 2023 9:16 pm
Καλώς όρισες, στην παρέα... ο Mykhailiuk είναι καταπληκτική περίπτωση, αλλά δεν ξέρω εάν μπορούμε να τον φέρουμε στα λημέρια μας.