Phys87 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 23, 2023 9:12 pm
lefpan έγραψε: ↑Τρί Μάιος 23, 2023 9:01 pm
Όλες τις απόψεις που λένε πως "ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι τίποτα", "το μόνο που αξίζει είναι η κούπα", "το να φτάσεις στον τελικό και να χάσεις είναι αποτυχία" κλπ. τις θεωρώ οπαδικές και ανάξιες λόγου.
Το ζητούμενο για μένα είναι να καταφέρεις να φτιάξεις μια ομάδα που θα είναι σεβαστή από όλους τους σχετικούς με το άθλημα σε βάθος χρόνου (όχι πυροτέχνημα της μιάς χρονιάς), που να καταφέρνει να συμμετέχει κάθε χρόνο στα playoffs, και από εκεί και πέρα ό,τι ήθελε προκύψει.
Επίσης, να παίζει όμορφο μπάσκετ, να ευχαριστιόμαστε να το βλέπουμε εμείς και να το θαυμάζουν ή ζηλεύουν οι αντίπαλοι.
Είναι σωστό αυτό που γράφεις αλλά σκέψου λίγο την Μπαρτσα την τελευταια 20ετια. Εμένα μαρεσει πολύ το πλάνο του Μπαρτζώκα αλλά υπάρχει η ανασφάλεια αν θα συνεχίσει να υφίσταται με την φυγή Βεζενκοφ, ή με την πιθανή φυγή Σλούκα ή με το μεγάλωμα του Σλούκα και του Παπανικολάου. Από την μια βλέπω να γράφετε γενικά, ότι ο μπαρτζωκας είναι ο καλύτερος που στο μυαλό μου δείχνει έπαρση, από την άλλη ότι όσα έγιναν την τελευταια διετία χωρίς τίτλο είναι σαν να μην έγιναν, που δείχνει μηδενισμό, η αλήθεια τουλάχιστον σε εμένα είναι κάπου στη μέση. Καλός ο Μπαρτζώκας, όχι όμως ο καλύτερος, και πετυχημένος ο οσφπ παρόλο που δεν πήρε ευρωπαϊκό.
Το ότι ο Μπαρτζώκας είναι ο καλύτερος στην τελευταία διετία, δεν το λέω εγώ, αλλά οι συνάδελφοί του προπονητές των άλλων ομάδων που τον ψήφισαν.
Το ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και παίζει το πιό ελκυστικό και σύγχρονο μπάσκετ την τελευταία διετία, δεν το λέω εγώ, αλλά το γράφουν όλα τα ευρωπαϊκά μπασκετικά sites στις αναλύσεις τους.
Μέσα σε όλα αυτά, αν παίρναμε και 1 ή 2 κούπες, θα ήταν το ιδανικό.
Δεν πήραμε καμμία, αλλά πήγαμε σε 2 F4 και σε 1 τελικό. Τεράστια επιτυχία, αν σκεφτεί κανείς πώς ήταν η ομάδα πριν από 3-4 χρόνια.
Η πιθανή φυγή Σλούκα ή Βεζένκοφ είναι ένα ενδεχόμενο πάντοτε παρόν. Το έχουν όλες οι ομάδες για τους κομβικούς τους παίκτες. Κάποτε όλοι θα φύγουν ή θα σταματήσουν. Εδώ ξεπεράσαμε το τέλος Σπανούλη και Πρίντεζη φτιάχνοντας μιά ομάδα σε άλλες βάσεις και άλλη φιλοσοφία. Έτσι θα ξεπεράσουμε, όταν έλθει η ώρα, και την όποια φυγή ή το μεγάλωμα βασικών γραναζιών της ομάδας. Έτσι γίνεται πάντα. Τόσοι και τόσοι τεράστιοι παίκτες πέρασαν και έφυγαν και η ομάδα συνεχίζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
lefpan την Τρί Μάιος 23, 2023 9:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.