2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
- brandon_roy
- Reactions: 564
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- berry
- Reactions: 1458
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καταρχάς δεν υπάρχει ομάδα Ευρώπη που να μην θέλει Μιροτιτς
Το θέμα είναι πόσες μπορούν
3-4 θα έλεγα
Να ρωτήσω κάτι ρε παίδες χωρίς να θέλω να σας πικαρω ή οτιδήποτε
Έστω ότι όντως το μπάτζετ σας εκτοξεύεται και παει στα τοπ πανευρωπαϊκά γιατί εκεί το πανε μερικοί,παίκτες σαν τον Μιροτιτς γιατί να έρθουν σε εσάς και όχι Ρεαλ Εφες κλπ ;
3-4 θα έλεγα
Έστω ότι όντως το μπάτζετ σας εκτοξεύεται και παει στα τοπ πανευρωπαϊκά γιατί εκεί το πανε μερικοί,παίκτες σαν τον Μιροτιτς γιατί να έρθουν σε εσάς και όχι Ρεαλ Εφες κλπ ;
0
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Ρεάλ ναι, Εφες τώρα όχι. Χωρίς Αταμαν αλλάζουν τα Κοζια, τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα, και ίσως και στους παιχτες. Σε καμμία Φενερ το βλέπω. Αλλά πλέον χωρίς του Ρώσους τα μεγάλα πορτοφόλια μειώθηκαν λίγο. Γιατί η Μπαρτσα ρίχνει μπατζετ κατά δέκα εκατομμύρια, ενώ και η Εφες χωρίς Αταμαν με έναν φέρελπι Τούρκο προπονητή αποτι φαίνεται το ρίχνει. Τσκα λείπει, μετά βλέπω λίγο Ιταλούς και και Αρμανι μόνοberry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 25, 2023 10:00 pmΚαταρχάς δεν υπάρχει ομάδα Ευρώπη που να μην θέλει Μιροτιτς
3-4 θα έλεγα
0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
γιατι εχουμε αθηναικες πινακιδες..........ναουμ........berry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 25, 2023 10:00 pmΚαταρχάς δεν υπάρχει ομάδα Ευρώπη που να μην θέλει Μιροτιτς
3-4 θα έλεγα
1
1

- berry
- Reactions: 1458
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και τι πινακίδες...Μερτσεντεςassistant77 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 25, 2023 10:08 pm
γιατι εχουμε αθηναικες πινακιδες..........ναουμ........
1
1

Συμφωνώ απόλυταberry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 25, 2023 10:00 pmΚαταρχάς δεν υπάρχει ομάδα Ευρώπη που να μην θέλει Μιροτιτς
3-4 θα έλεγα
Κακώς καλλιεργούνται τόσες προσδοκίες διότι θα υπάρξει απογοήτευση και γκρίνια χωρίς λόγο
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Reactions: 200
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οικονομική κάλυψη, πειστικό πρότζεκτ, πρωταγωνιστικο ρόλο, ζωαρα στην Αθήνα, μηδέν βομβιστικές επιθέσεις, ήλιος κρασί θάλασσα το αγόρι σου κλπ.berry έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 25, 2023 10:00 pmΚαταρχάς δεν υπάρχει ομάδα Ευρώπη που να μην θέλει Μιροτιτς
3-4 θα έλεγα
Δεν έχουν όλοι καψούρα με την κούπα. Ασε που μπορεί να φύγεις και με καμιά παχυλή αποζημίωση. Δεν ειν' κακό.

0
- shaq7
- Reactions: 5683
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το οτι εφυγε ο αταμαν και χανει την αιγλη η εφες η χαμηλωνει το μπατζετ εμενα δεν μου στεκει παντως..Να εφευγαν απο εκει μισιτς κλαιμπερν λαρκιν να πω ναι..
Αποτι εχει αποδειχτει οι παικτες ειναι επαγγελματιες τις περισσοτερες φορες και θα πανε εκει που θα τους πληρωσουν τα περισσοτερα..Τωρα ποσα περισσοτερα θα πρεπει να σκασει ο παο για να ερθουν σε μια ομαδα που τερματιζει στις τελευταιες θεσεις εδω και 3 χρονια δεν ξερω..Μην φτασει στο τελος να χει δωσει 20εκ αλλα η αξια της ομαδας να ειναι 15..Λογικα παικτες οπως ο μιροτιτς και ο καμπατσο δεν θα ερθουν αλλα παικτες οπως παντερ λεσσορ βιλντοζα τζειμς κτλ μια χαρα θα ερθουν αν πληρωθουν μια καποια υπεραξια.
Αποτι εχει αποδειχτει οι παικτες ειναι επαγγελματιες τις περισσοτερες φορες και θα πανε εκει που θα τους πληρωσουν τα περισσοτερα..Τωρα ποσα περισσοτερα θα πρεπει να σκασει ο παο για να ερθουν σε μια ομαδα που τερματιζει στις τελευταιες θεσεις εδω και 3 χρονια δεν ξερω..Μην φτασει στο τελος να χει δωσει 20εκ αλλα η αξια της ομαδας να ειναι 15..Λογικα παικτες οπως ο μιροτιτς και ο καμπατσο δεν θα ερθουν αλλα παικτες οπως παντερ λεσσορ βιλντοζα τζειμς κτλ μια χαρα θα ερθουν αν πληρωθουν μια καποια υπεραξια.
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Μιροτιτς μάλλον Μονακό. Μάλλον είναι μεγαλύτερη η Μονακό απο τον Παναθηναϊκό, και δεν έρχεται ας πούμε όπως και ο Καμπατσο που χρωστούσε στη Ρεάλ ο ίδιος ο παίχτης 2,5 μυρρια! Θα έπρεπε να παίξει μια χρόνια τσάμπα για να έρθει. Η Ρεάλ μπορεί να του δώσει 2 και μα του χαρίσει τα 2,5 ας πούμε. Είναι το τελευταίο συμβόλαιο, πρέπει να βάζουμε λογική σε ορισμένα πράγματα
Ο Μισιτς άλλαξε μάνατζερ, για να πάει ΝΒΑ φέτος πάντως
Ο Μισιτς άλλαξε μάνατζερ, για να πάει ΝΒΑ φέτος πάντως
0
-
- Reactions: 26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αυτά περί θέσης, πρεστίζ ομάδας κλπ είναι αστεία γενικά. Οι παίχτες (οι ξένοι) είναι επαγγελματίες, οπότε και θα κοιτάξουν ποιο είναι το καλύτερο κυρίως για την τσέπη τους, άλλωστε κάπου λίγο μετά τα 35 βγαίνουν στη σύνταξη και κοιτάνε να έχουν κάνει την μέγιστη δυνατή περιουσία μέχρι τότε. Η πλειοψηφία των ξένων είναι αμερικάνοι, οπότε το ρεάλ,μπαρτσελόνα ή παναθηναϊκός ή αο κομοτηνής δεν παίζει κάποιον ρόλο, όλες τις ομάδες σαν αο κομοτηνής τις βλέπουν αφού δεν ασχολείται κανείς με το μπάσκετ στην ευρώπη και τις ομάδες δεν τις ξέρουν καν, αν δεν έχουν ποδοσφαιρική ομάδα (πχ την εφές). Εξαίρεση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι έλληνες και οι ισπανοί, όπου είναι οι μοναδικές ομάδες που υπάρχουν παίχτες ας πούμε καλού επιπέδου και αντίστοιχα και καλές ομάδες και αυτοί θα κοιτάξουν και κάποιους άλλους παράγοντες που θα τους σπρώξουν κυρίως στις χώρες τους. Αντίθετα αν δεν έχεις ομάδες τοπ επιπέδου, ακόμα και οι παίχτες της χώρας σου θα κοιτάξουν να παίξουν εκεί κυρίως που θα πάρουν τα περισσότερα (πχ χώρες πρώην γιουγκοσλαβίας)
Σε ό,τι αφορά το αν θα πληρώσει κάποια ομάδα υπεραξία ή αν θα πάρει παίχτες με παραπάνω λεφτά από ό,τι αξίζουν,ε αυτό δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να μας αφορά γιατί πιστεύω ότι μεταξύ των σχολιαστών δεν είναι ούτε ο γιαννακόπουλος, ούτε οι αγγελόπουλοι. Άμα γουστάρει πχ ο γιαννακόπουλος να ανανέωση αύριο τον μαντζούκα με συμβόλαια 3 εκατομμύρια το χρόνο, από τη δικιά του τσέπη θα βγουν τα λεφτά, όχι από τη δικιά μου για να με νοιάζει αν θα έχει μικρότερη αξία το ρόστερ από ότι θα δείχνουν τα λεφτά που παίρνουν οι παίχτες.
Σε άλλο άρθρο είχε βάλει κάποιος τα μπάτζετ και είχε το μπάτζετ της μονακό, χαμηλότερο από των ελληνικών, στα 5 εκατομμύρια για μισθούς παιχτών. Δεν παίζει κανένα ρόλο η θέση που είχες την προηγούμενη χρονιά ή το πρεστίζ σου, η μονακό ακόμα δεν έχει κατακτήσει ούτε καν το παγκοσμίου φήμης γαλλικό πρωτάθλημα και μέχρι πέρσι δεν είχε παίξει ούτε και ευρωλίγκα ποτέ
Σε ό,τι αφορά το αν θα πληρώσει κάποια ομάδα υπεραξία ή αν θα πάρει παίχτες με παραπάνω λεφτά από ό,τι αξίζουν,ε αυτό δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να μας αφορά γιατί πιστεύω ότι μεταξύ των σχολιαστών δεν είναι ούτε ο γιαννακόπουλος, ούτε οι αγγελόπουλοι. Άμα γουστάρει πχ ο γιαννακόπουλος να ανανέωση αύριο τον μαντζούκα με συμβόλαια 3 εκατομμύρια το χρόνο, από τη δικιά του τσέπη θα βγουν τα λεφτά, όχι από τη δικιά μου για να με νοιάζει αν θα έχει μικρότερη αξία το ρόστερ από ότι θα δείχνουν τα λεφτά που παίρνουν οι παίχτες.
Σε άλλο άρθρο είχε βάλει κάποιος τα μπάτζετ και είχε το μπάτζετ της μονακό, χαμηλότερο από των ελληνικών, στα 5 εκατομμύρια για μισθούς παιχτών. Δεν παίζει κανένα ρόλο η θέση που είχες την προηγούμενη χρονιά ή το πρεστίζ σου, η μονακό ακόμα δεν έχει κατακτήσει ούτε καν το παγκοσμίου φήμης γαλλικό πρωτάθλημα και μέχρι πέρσι δεν είχε παίξει ούτε και ευρωλίγκα ποτέ
0