2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

thory

euroleague
Reactions: 665
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μάιος 26, 2023 3:52 pm

Υπάρχει το σενάριο ο "αντιΒεζενκοφ" να είναι ο Μιλουτινοφ και να πάμε στο 4 η στα γκαρντ (αν γίνει προσθήκη) με κάτι πιο χαλαρό;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5678
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 26, 2023 4:07 pm

golitog7 έγραψε:
Παρ Μάιος 26, 2023 10:22 am
shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 25, 2023 11:07 pm
Είναι αξιόπιστος τούτος? Τι ξέρουμε για τον κύριο?
Πριν κανα 2 χρονια τα πετυχαινε ολα,τωρα τον τρολλαρουν κυριως παναθηναικοι οτι δεν πετυχαινει ελεφαντα..νομιζω καπου στην μεση ειναι η πραγματικοτητα..

Να κανω μια ιντριγκαδορικη ερωτηση..παπαπετρου θα θελατε?? Εγω αν δεχοταν οτι θα ναι πισω απο τον παπ και οτι θα παιζει και 4 αν χρειαστει θα τον ηθελα.

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Παρ Μάιος 26, 2023 4:17 pm

shaq7 έγραψε:
golitog7 έγραψε:
Παρ Μάιος 26, 2023 10:22 am

Είναι αξιόπιστος τούτος? Τι ξέρουμε για τον κύριο?
Πριν κανα 2 χρονια τα πετυχαινε ολα,τωρα τον τρολλαρουν κυριως παναθηναικοι οτι δεν πετυχαινει ελεφαντα..νομιζω καπου στην μεση ειναι η πραγματικοτητα..

Να κανω μια ιντριγκαδορικη ερωτηση..παπαπετρου θα θελατε?? Εγω αν δεχοταν οτι θα ναι πισω απο τον παπ και οτι θα παιζει και 4 αν χρειαστει θα τον ηθελα.
Και εγώ εννοείται αλλά δεν παίζει, στον παο θα πάει αν γυρίσει Ελλάδα

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Παρ Μάιος 26, 2023 5:12 pm

ε,ναι μην το ξεφτυλλιζουμε με τις ιντριγκαδορικες.........να εχουν εστω ενα ελαχιστο ψυγμα επιβεβαιωσης.......΄΄αν φυγει ο Σασα ποσες πιθανοτητες εχουμε να ερθει ο Λεμπρον στη θεση του.......;;;;;;;;;......΄΄

0
jazz thrilos
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 26, 2023 6:20 pm

shaq7 έγραψε:

Τι να κάνει πίσω από τον Παπ;; Το τριάρι; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Ο Παπαπετρου ήταν και είναι αποκλειστικά τεσσάρι για το μπασκετ που παίζεται στην Ευρώπη. Και μάλιστα θα μπορούσε να γίνει και από τα καλύτερα 4αρια της ευρωλιγκας, αν δεν παρίστανε το τριάρι και τον σουτερ κάμποσα χρόνια στον Παναθηναικο που του είχαν δώσει το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει στην ομάδα.

Ο Ομπραντοβιτς στην Παρτιζαν οπότε τον είδα στο 4 τον χρησιμοποιούσε κυριως, και καποιες φορες σε ορισμένα σχήματα στο 3.

Φυσικά και θα ήταν πολύτιμη προσθήκη για εμάς. Αν και νομίζω ότι ούτε ο ίδιος θα ήθελε εμάς αν επέστρεφε στην Ελλάδα, ούτε τον έχει κάνει και πολυ δημοφιλή στον Πειραιά η κίνηση να δείχνει τα γυμνασμένα του μπράτσα εναντίον μας. Οπότε τζάμπα κουβέντα κάνουμε.

Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Παρ Μάιος 26, 2023 6:52 pm

thory έγραψε:
Παρ Μάιος 26, 2023 3:52 pm
Υπάρχει το σενάριο ο "αντιΒεζενκοφ" να είναι ο Μιλουτινοφ και να πάμε στο 4 η στα γκαρντ (αν γίνει προσθήκη) με κάτι πιο χαλαρό;
Δε μπορείς να αντικαταστήσεις τον βεζενκοφ με έναν παίκτη,αυτό θα ήταν τραγικό αν το πιστευανε.Εκτος αν ο παίκτης είναι ο μισιτς η ο ταβαρες η ο λαρκιν της σεζόν 19-20 που έκανε από τις πιο ντομιναντ χρονιές που έχει κάνει παίκτης στην Ευρωλίγκα.Πρεπει να αντικαταστήσεις τους πόντους του ,την ποιότητα του και την επιρροή όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται και δε νομίζω ότι γίνεται από έναν παίκτη και μετά απλά να κλείσουν τις άλλες τρύπες...

0
Άβαταρ μέλους
James K R

a1greece
Reactions: 333

Παρ Μάιος 26, 2023 7:19 pm

Μιας και έχω λίγο διάθεση, ας ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά των φημολογιών :

Μία απλή(?) συνάντηση 2 καλών φίλων

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5678
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Μάιος 26, 2023 7:32 pm

Απλα ειμαι 2 μηνες μπροστα..
Εικόνα
Υγ.την φωτο την τραβηξε ο Σλουκας!

2
2 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Παρ Μάιος 26, 2023 8:25 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 26, 2023 7:32 pm
Απλα ειμαι 2 μηνες μπροστα..
Εικόνα
Υγ.την φωτο την τραβηξε ο Σλουκας!
...........και ειναι λιγο κουνημενη(η φωτο)γιατι τον σπρωχνει(το Σλουκα)ο Μιχαλιουκ......... :banana:

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Σάβ Μάιος 27, 2023 12:05 am

Εικόνα

3
3 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gerasimos Moraitis την Σάβ Μάιος 27, 2023 12:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Σάβ Μάιος 27, 2023 12:07 am

James K R έγραψε:
Παρ Μάιος 26, 2023 7:19 pm
Μιας και έχω λίγο διάθεση, ας ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά των φημολογιών :

Μία απλή(?) συνάντηση 2 καλών φίλων
"Έλα ρε ψηλέ τι ΟΣΦΠ μου τσαμπουνας; Έλα μαζι μου Σακραμέντο να μαστε βασιλιάδες λεμε"

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3352
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Μάιος 27, 2023 9:20 am

Αν είναι κάποιος πιο εξοικειωμένος με το salary cap μπορεί να μας πει τι συμβόλαιο μπορούν να του προσφέρουν οι Kings; Αν έχω καταλάβει καλά μπορούν να πάρουν παίκτες είτε με trade είτε αν είναι νέο συμβόλαιο είτε με το μίνιμουμ που δεν νομίζω να πάει ο Σάσα είτε με κάποια απο΄τις εξαιρέσεις που υπάρχουν.

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 531

Σάβ Μάιος 27, 2023 9:29 am

assistant77 έγραψε:
Τρί Μάιος 23, 2023 6:54 pm
reignman έγραψε:
Τρί Μάιος 23, 2023 6:17 pm

επιρρεπης στους τραυματισμους, παντα γυριζει αργοτερα απο τους χρονους που δινονται και αργα ποδια. δεν θα ηθελα και τους 2. η τον ενα η τον αλλο. κακο διδυμο imho.
σοβαρα τωρα;;;;;;;;αυτο ειναι το scouting report του Μιλου;;;;;;;;;;;;
Ναι βεβαιως. Δεν εχει κανεις παρα να δει χρονια με χρονια τι εχει κανει ο συγκεκριμενος παιχτης και ποσες φορες εχει τραυματιστει...

Αμα θελεις να αυτοκτονησεις, παιρνεις την ομαδαρα που εχεις φτιαξει και δεν εχεις αξιοποιησει ουτε το 70% αφου παιχτες οπως ο Μπολομποι και ο Πιτερς απλα δεν χρησιμοποιουνταν σχεδον καθολου (!!!!) και την διαλυεις.

Και ψαχνεις του χρονου να δεις γιατι απετυχες...

Το ροτεισον επρεπε να ανοιξει παραπανω με αυτους τους 2, κατι που ελπιζω να γινει του χρονου.
Ουτως η αλλως φετος δεν βρηκαν και πολυ χρονο ως πρωτοεμφανιζομενοι στην ομαδα αλλα και λογω του οτι ο Ολυμπιακος δεν ειχε σχεδον καθολου τραυματισμους, ειδικα σε κρισιμα ματς!
Κατι που δυσκολα επαναλαμβανεται...

Η ελληνικη νοοτροπια ειναι κατι που φαινεται ξεκαθαρα απο τουτο το τοπικ: Αν δεν ειχε μπει το σουτ του Γιουλ, ολοι θα λεγανε μακαρι η ομαδα να μεινει η ιδια ακριβως!
Απιστευτο το ξερω, αλλα ωρες ωρες θεωρω πως μονος μου τα λεω μονος μου τα ακουω.

Επαναλαμβανω: Και ο Μπολομποι και ο Πιτερς μπορουν να κανουν παππαδες απλα πρεπει να παρουν ..χρονο συμμετοχης!

Πως κρινετε καποιον που δεν παιρνει χρονο? Οχι γιατι δεν κανει αλλα γιατι υπαρχουν κι αλλοι πολλοι μπροστα.

Η αδυναμια στο final four εντοπιζεται στη θεση 3, οπου πισω απο τον ασταθη Παπ, ο Λαρεντζακης ηταν αφαντος. Ετσι ισως επρεπε να δοκιμαστει ο Πιτερς στο 3 και ο Μπολομποι στο 4, το τελευταιο δεν χρειαστηκε στον τελικο γιατι αποθσιαζε ο Γιαμπουσελε.

Αλλα δεν ειναι καθε μερα πασχαλια να λειπουν 2 τεσσαρια κι ενα πενταρι ταυτοχρονα απο τον αντιπαλο.

Το να θελουμε να δοκιμασουμε καινουργιους παιχτες στην ομαδα παντα εξιταρει, αλλα το μπασκετ που επαιξε αυτη η ομαδα φετος ηταν εξαιρετικο και οποιαδηποτε αλλαγη θα επιφερει προβλημα χημειας και φτου κι απ την αρχη.

Μονη αλλαγη που θα επετρεπα να ηταν λογω ανωτερας βιας, δηλαδη αποχωρηη Βεζενκοφ. Τον Σλουκα ειναι στο χερι της ομαδας να τον κρατησει και καλα θα κανει να το πραξει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3352
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Μάιος 27, 2023 11:22 am

qspock έγραψε:
Σάβ Μάιος 27, 2023 9:29 am

Αμα θελεις να αυτοκτονησεις, παιρνεις την ομαδαρα που εχεις φτιαξει και δεν εχεις αξιοποιησει ουτε το 70% αφου παιχτες οπως ο Μπολομποι και ο Πιτερς απλα δεν χρησιμοποιουνταν σχεδον καθολου (!!!!) και την διαλυεις.

Και ψαχνεις του χρονου να δεις γιατι απετυχες...
Έχεις και δίκιο και άδικο κατ' εμέ. Δίκιο ότι δεν αλλάζεις μια ομάδα αλλά άδικο γιατί δεν σημαίνει ότι διαλύεις μια ομάδα ή ένα κορμό επειδή κάνεις 1,2,3 προσθήκες. Με τον Μπλακ επίσης είχαμε πάρει ρίσκο, απλώς ήταν τρίτος σέντερ τότε. Αν βρούμε έναν παίκτη που είναι αναβάθμιση, ο προπονητής θεωρεί ότι δένει με την ομάδα δεν θα τον πάρουμε γιατί δεν είχαμε αξιοποιήσει κατά 100% αυτόν που φεύγει; Δεν το λέω συγκεκριμένα για τον Μιλού, τον Μπολομπόι ή τον Πίτερς αλλά και κάθε ομάδα πρέπει να βελτιώνεται (και) με προσθήκες παικτών.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 952

Σάβ Μάιος 27, 2023 12:14 pm

austerity_blues έγραψε:
Παρ Μάιος 26, 2023 1:34 pm
προβοκατόρικο ερώτημα :D : σας λένε ότι ο μόνος τρόπος να μείνει ο Βεζένκοφ είναι να μείνουν και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι και να πάμε ακριβώς με το ίδιο ρόστερ και του χρόνου, σε κάθε άλλη περίπτωση φεύγει.

το κάνατε;
στεγνα αρκει να υπαχει μια καλυτερη διαχειριση του χρονου που παιρνει ο καθε παικτης οχι βασει εξελ αλλα βασει αποδοσης. επισης θα δοκιμαζα σχηματα με πιτερς στο 3 και μπολομποι στοι 4 και μπλακ στο 5 τα ειχαμε δεισ τα φιλικα προετοιμασιας και ειχαν αποδωσει αρκετα καλα αλλα κατα τη διαρκεια της χρονιας δεν τα ξαναειδαμε

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”