Ο Μιλου δεν με χαλάει, αν έλθει, αλλά νομίζω ότι μπορούμε και χωρίς αυτόν, κρατώντας ακριβώς τα ίδια 5άρια.
Πάντως, μεταγραφικός σχεδιασμός, χωρίς να ξέρουμε τι θα γίνει με τον Βεζε, δεν μπορεί να γίνει.
Συντονιστής: Captains
μπορει να ψηνει τον κολλητο του να πανε παρεα Σακραμεντο και να μεινουμε εμεις με τη φωτοJames K R έγραψε: ↑Παρ Μάιος 26, 2023 7:19 pmΜιας και έχω λίγο διάθεση, ας ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά των φημολογιών :
Μία απλή(?) συνάντηση 2 καλών φίλων
μονο αν υπογραψουμε και τον μπρονυ παρεα αλλωστε το εχει δηλωσει ο λεμπρον οτι εχει ονειρο να παιξει συμπαικτης με το γιο του .assistant77 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 26, 2023 5:12 pmε,ναι μην το ξεφτυλλιζουμε με τις ιντριγκαδορικες.........να εχουν εστω ενα ελαχιστο ψυγμα επιβεβαιωσης.......΄΄αν φυγει ο Σασα ποσες πιθανοτητες εχουμε να ερθει ο Λεμπρον στη θεση του.......;;;;;;;;;......΄΄
Συμφωνώ, το μόνο πρόβλημα κατά την γνώμη μου για τον Λούντζη είναι η θέση του και αυτό τον περιορίζει.lefpan έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 27, 2023 1:22 pmΔεν καταλαβαίνω, γιατί θεωρείται ο Λούντζης ως παρακατιανός.
Το παιδί, αν έπαιρνε χρόνο και ρόλο, νομίζω πως θα είχε μεγάλη βελτίωση και προσφορά.
Άλλωστε, όποτε χρειάστηκε, μπήκε και έπαιξε ικανοποιητικότατα. Με λίγη στήριξη θα είναι αναντικατάστατο μέλος της ομάδας.
Στα υπέρ του, επίσης, ότι, σε αντίθεση με τον Λάρε, είναι πιο προσγειωμένος και σοβαρός, μάλλον δε και πιο έξυπνος μπασκετικά.
Δεν είναι ίδιοι παίχτες φαλ με μιλου. Πιο ευκίνητος ο Μιλουτινοφ με καλύτερα πλάγια βήματα και πολύ καλύτερος στο πικ εν ρολ. Σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα από τον Φαλ. Για μένα είναι must buy. Το να έχεις για 40 λεπτά μέσα στο παρκέ 2 σέντερ υψηλού επιπέδου που μπορούν να ελέγχουν και τα ριμπάουντ είναι μεγάλο συν. Ο τρίτος ψηλός που θα αποκτηθεί το 4αρο5αρι μπορεί να είναι ένας οικονομικός αθλητικός ξένοςHackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 27, 2023 4:23 pmΔεν καταλαβαίνω τον ερχομό Μιλουτινοβ στον Ολυμπιακό. Έχει τον φαλ για αυτό το ρόλο τον οποίο και ανανέωσε και πάει και παίρνει έναν παρόμοιο ψηλό για ποιο λόγο? Στα μάτια μου είναι καλύτερος κιόλας ο Φαλ .
Νομίζω θα μπερδέψει και τα αποδυτήρια στους ψηλούς αυτή η κίνηση και θα ξενερώσει τον Φαλ . Έναν καλύτερο Μπολομποι ήθελε ο Ολυμπιακός κατά την άποψη μου με ένα Χ προκοπής σουτακι απέξω, θα μπορούσε να μείνει και ο ίδιος ο Μπολομποι σίγουρα θα έκανε καλύτερη δεύτερη σεζόν.