2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν πιστευω να εννοεις πραγματικα τον Ποκουσεφσκι για βασικο 5αρι στην Ευρωλιγκα;;;;;;;;;;ο Παπαγιαννης ειναι Χαλκ Χογκαν μπροστα του.........kawasaki έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 03, 2023 11:19 amΠιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει προοπτικές
pg: Vildoza, Thompson, Li ή Μητρου Λονγκ
sg: Punder, Grigonis ή Smith, Μωραΐτης
sf: Ponitka ή Dobrits, Παπαπέτρου, Μαντζούκας
pf: Hezonja ή Mitrovic, Αγραβάνης
c: Lessor ή Pokusefski ή Pleiss, Παπαγιάννης, Αντετοκούνμπο
0
-
- Reactions: 177
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μόνο εγώ δεν τρελένομαι για λεσορ;;;(με τέτοια λεφτά φυσικά)assistant77 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 03, 2023 12:20 pmhttps://www.sport24.gr/basket/o-panathi ... 66247.html
Ρελανς για Λεσορ
0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Mε το φετινο Λεσορ δε γινεται να μην τρελαινεσαι....ηταν κυριαρχος.....Dakotas έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 03, 2023 12:24 pmΜόνο εγώ δεν τρελένομαι για λεσορ;;;(με τέτοια λεφτά φυσικά)assistant77 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 03, 2023 12:20 pmhttps://www.sport24.gr/basket/o-panathi ... 66247.html
Ρελανς για Λεσορ
Ο μονος αστερισκος που εγω θα εβαζα ειναι οτι σε μια γενικα μετρια καριερα εμφανιστηκε αυτη η σουπερ χρονια.....μηπως ηταν η εξαιρεση του κανονα;;;;;;;μηπως ηταν τα μαγικα του Ζοτς που τον εκτοξευσαν;;;;;;;μηπως μακρια απ την ΄΄πατρικη΄΄ αγκαλια επανελθει στη μετριοτητα;;;;;;;ποιος ξερει......
0
- j-kidd13
- Reactions: 1561
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνω 100% για τον Λεσορτ, ο οποιος ξερουμε οτι ειναι καλος παικτης και μπορει να μπει σε οποιαδηποτε ομαδα, αλλα αυτο που εκανε φετος, δεν ξερω και να ειμαι ειλικρινης δεν πιστευω και οτι ειναι,το στανταρ του. Η συνυπαρξη με τον κορυφαιο των κορυφαιων Ομπραντοβιτς εχει παιξει καταλυτικο ρολο στο να δουμε τον φετινο Λεσορτ. Και μετα απο τετοια χρονια,δεν γινεται να μην ζητησει και τα αναλογα χρηματα. Το θεμα ειναι,του τα δινεις ελαφρα τη καρδια? Δηλαδη αν ειναι να δωσουμε 1.5 σε ευρω τον χρονο στον Λεσορτ,που για εμενα ξεκαθαρα δεν τα αξιζει(2.5 εκ δολλαρια για διετες,θα ηταν το ταβανι μου) 1000 φορες πηγαινει κανε προταση ανω των 2 εκατ στον Ταβαρες.
0
- j-kidd13
- Reactions: 1561
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγω εχω πει πολλες φορες πως ο παικτης θα δελεαστει απο το χρημα,το πλανο,τον προπονητη,την πολη κλπ. Ωστοσο,προφανως και θα το σκεφτεις οταν θα πας σε μια ομαδα που χτιζεται,με ποιοτικα υλικα μεν,απο το μηδεν δε, τη στιγμη που οι βασικοι της αντιπαλοι για 8αδα και κυριως φ4,θα εχουν στρωμενους κορμους,αρα ξεκινας με ενα μεγαλο μειονεκτημα. Οι ομαδες δεν γινονται ως δια μαγειας, χτυπωντας παλαμακια,θελουν δουλεια και υπομονη.Dimitiris k έγραψε: ↑Παρ Ιουν 02, 2023 10:12 pmΔΕΝ ισχύει αυτό που λες, οι πρωτοκλασάτοι παίχτες θέλουν χρήμα, πλάνο, ρόλο, προπονητή. Πολλά τα παραδείγματα από ομάδες χωρίς καν ιστορία που πήραν παιχταράδες στην πρώτη χρόνια τους στην ευρωλίγκα. Οι μπαρτσελονα ξόδεψε 300 μύρια και δεν πείρε τίτλο αυτό δεν είναι χάντικαπ? αντίστοιχα ο Πάο πείρε 6. Όταν μια ομάδα με την ιστορία του Παοj-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 02, 2023 10:54 amΓενικα καλο ειναι να κραταμε μικρο καλαθι οσον αφορα τις προσδοκιες μας,οχι γιατι δεν θα δωσει λεφτα η ομαδα, αλλα γιατι δεν ειναι ευκολες οι υποθεσεις που ακουγονται,και γιατι η ομαδα προερχεται απο ενα αρνητικο χαντικαπ 3 ετων στην αφανεια,κατι που δεν αποτελει και θελκτικο χαρακτηριστικο για καποιον αθλητη.σου λέει επιστρέφω με μπατζετ με έναν απ τους τοπ 5 προπονητές με δική μου έδρα πλέον και δίψα για τίτλους, νομίζω είσαι χαζός αν σκέφτεσαι τα 3 χρόνια που η ομάδα δεν πήγε κάλα.
Είναι δελεαστικό για κάθε παίχτη και προπονητή να επαναφέρει την ομάδα στην ελίτ! Φανταστείτε τον χεζονια να σηκώνει την ευρωλίγκα στην Αθήνα, θα νομίζει ότι στην Μαδρίτη σήκωσε το τοπικό.
0
- brandon_roy
- Reactions: 564
- Προειδοποιήσεις:
1
Έχει συμβόλαιο ο Ταβάρες.j-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 03, 2023 3:14 pmΣυμφωνω 100% για τον Λεσορτ, ο οποιος ξερουμε οτι ειναι καλος παικτης και μπορει να μπει σε οποιαδηποτε ομαδα, αλλα αυτο που εκανε φετος, δεν ξερω και να ειμαι ειλικρινης δεν πιστευω και οτι ειναι,το στανταρ του. Η συνυπαρξη με τον κορυφαιο των κορυφαιων Ομπραντοβιτς εχει παιξει καταλυτικο ρολο στο να δουμε τον φετινο Λεσορτ. Και μετα απο τετοια χρονια,δεν γινεται να μην ζητησει και τα αναλογα χρηματα. Το θεμα ειναι,του τα δινεις ελαφρα τη καρδια? Δηλαδη αν ειναι να δωσουμε 1.5 σε ευρω τον χρονο στον Λεσορτ,που για εμενα ξεκαθαρα δεν τα αξιζει(2.5 εκ δολλαρια για διετες,θα ηταν το ταβανι μου) 1000 φορες πηγαινει κανε προταση ανω των 2 εκατ στον Ταβαρες.
0
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο λεσσορ και καποια απο τις πρωτες του χρονιες στον ερυθρο ειχε κανει δυνατη χρονια αλλα μετα ειχε αποτυχει .. Ειναι πολλα τα λεφτα που του δινουν τωρα και σε αλλη ομαδα με αλλον προπονητη δεν θα ειναι ευκολο να κανει παρομοια χρονια..Απο την αλλη και με μια μετρια χρονια του ειναι δυναμιτης ο τυπος και δεν υπαρχουν και πολλες καλυτερες επιλογες.
Ειναι δεδομενο οτι ο παο θα πρεπει να πληρωσει υπεραξιες για να δελεασει τετοιους παικτες..και γιατι εχει βγει ο προεδρος και λεει οτι υπαρχει χρημα αλλα και γιατι ειχε παρκαρει την ομαδα 2-3 χρονια.
Για τον ταβαρες παντως εχω δει οτι ζηταει περισσοτερα απο την ρεαλ και υπαρχει θεματακι στο οικονομικο.
Ειναι δεδομενο οτι ο παο θα πρεπει να πληρωσει υπεραξιες για να δελεασει τετοιους παικτες..και γιατι εχει βγει ο προεδρος και λεει οτι υπαρχει χρημα αλλα και γιατι ειχε παρκαρει την ομαδα 2-3 χρονια.
Για τον ταβαρες παντως εχω δει οτι ζηταει περισσοτερα απο την ρεαλ και υπαρχει θεματακι στο οικονομικο.
0
-
- Reactions: 177
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό ακριβώςj-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 03, 2023 3:14 pmΣυμφωνω 100% για τον Λεσορτ, ο οποιος ξερουμε οτι ειναι καλος παικτης και μπορει να μπει σε οποιαδηποτε ομαδα, αλλα αυτο που εκανε φετος, δεν ξερω και να ειμαι ειλικρινης δεν πιστευω και οτι ειναι,το στανταρ του. Η συνυπαρξη με τον κορυφαιο των κορυφαιων Ομπραντοβιτς εχει παιξει καταλυτικο ρολο στο να δουμε τον φετινο Λεσορτ. Και μετα απο τετοια χρονια,δεν γινεται να μην ζητησει και τα αναλογα χρηματα. Το θεμα ειναι,του τα δινεις ελαφρα τη καρδια? Δηλαδη αν ειναι να δωσουμε 1.5 σε ευρω τον χρονο στον Λεσορτ,που για εμενα ξεκαθαρα δεν τα αξιζει(2.5 εκ δολλαρια για διετες,θα ηταν το ταβανι μου) 1000 φορες πηγαινει κανε προταση ανω των 2 εκατ στον Ταβαρες.
Και εγώ θα ήθελα να τον πάρουμε και να κάνει τα ίδια με την σεζον που πέρασε
Αλλά θα τα κάνει;;; Γιατί μιλάμε για χρόνια εκτόξευσης και δεν είναι 22-23 χρόνων
Άλλο να τον πάρεις και να τον πληρώσεις 800 χιλ και να έχεις δίπλα ένα πιο βαρύ κορμί
Και άλλο για βασικό με 1,5 εκατ επενδύοντας βέβαια στην πολύ καλή χρόνια που έκανε με ΖΟΤΣ και είναι αμφίβολο αν την ξανακάνει,η αν θα είναι απλά ένας χρήσιμος ρολίστας που ήταν πριν πάει στον Ομπράντοβιτς
Ειδικά αν μείνει ο παπαγιαννης με μεγαλύτερο συμβόλαιο πιστεύω ότι δεν θα ήταν και το καλύτερο δίδυμο ψηλών σε κάποιους τομείς
Από την στιγμή που βάζει η ομάδα λεφτά ας πάρει έναν ψηλο που θα ποσταρει και να έχει τεχνική, ενώ πίσω θα μπορεί να τα βάλει με τους δεινόσαυρους συν έναν με τα χαρακτηριστικά ενός λεσορ σε πιο λογική τιμή
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3925
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
λογικο φιλε δεν ειναι και παπαγιαννης για να παρει τοσαDakotas έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 03, 2023 12:24 pmΜόνο εγώ δεν τρελένομαι για λεσορ;;;(με τέτοια λεφτά φυσικά)assistant77 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 03, 2023 12:20 pmhttps://www.sport24.gr/basket/o-panathi ... 66247.html
Ρελανς για Λεσορ

0
- No Center-No Party
- Reactions: 224
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0