2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 06, 2023 9:53 pm

jazz thrilos έγραψε:
Τρί Ιουν 06, 2023 9:45 pm
Redfly έγραψε:
Τρί Ιουν 06, 2023 9:33 pm

Μέχρι όμως να το κάνει αυτό ο σλούκας έχει περάσει ώρα, δεν έχει καλή τρίπλα χάνει σε ταχύτητα, και μαζί με τη κούραση είναι κακό τρίπτυχο. Άσε που όταν μπαίνει από κάτω, το βλέπεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να απειλήσει. Για να είμαι ξεκάθαρος, ο τρόπος οργάνωσης του δε μου αρέσει, θεωρώ τον Καλάθη πραγματικά κλάσεις ανώτερο σε αυτό πχ. Θα ήθελα να τον βλέπω να σουτάρει περισσότερο και να οργανώνει λιγότερο.(σε αντίθεση με τον καλάθη)
Δεν τα βρίσκουμε για τον τρόπο οργάνωσης του Σλουκα, οκ, θεμιτό. Πάντως συμφωνώ μαζί σου ότι ο Καλάθης όντως είναι καλύτερος δημιουργός. Χάνεις όμως πολύ σε ικανότητα σταθερής απειλής σε σκοράρισμα. Ούτε βολές δεν βάζει ο Νικ.
Κοίτα μπορεί όλα να αλλάξουν αν πάρουμε pnr ψηλό που από τότε που ήρθε δεν τον έχουμε πραγματικά δει, αλλά με τα τωρινά δεδομένα, έγραψα αυτό που νοιώθω .

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 06, 2023 10:10 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιουν 06, 2023 6:43 pm
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 06, 2023 6:28 pm

Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί ο ΟΣΦΠ χρειάζεται 3 καθαρά 5αρια. Και πες οκ, όταν ο 2ος ειναι ο Μπολομποι, ίσως χρειάζεται κι ένας 3ος, αλλά όταν ο 2ος ειναι ο Μιλουτινοφ τι να πούμε... Και ποιος αθλητής με αυτοσεβασμό θα δεχτεί να ειναι 3ος σεντερ πίσω από Μιλου και Φαλ? Για εμένα ειδικα αν μεινει ο Σάσα και ερθει και ο Μιλου (αντι των Μπολομποι + Μπλακ μαζι, δεν βγαίνει και αλλιώς οικονομικά) η μόνη αλλαγή που θα έκανα στους ψηλούς θα ήταν ένα 4/5αρι αντι του Πιτερς, ενδεικτικά θα πω τον Caboclo. Και για 5ος ψηλος ας έρθει και ο Τανουλης που ακούγεται, σιγά! Θα σας κακοπεσουν τα λεφτα που θα δίνατε στο 3ο σεντερ για να κουβαλάει τα νερά, να πανε σε εναν σουπερ γκαρντ που θα σας εκτοξεύσει?

Vezenkov - Caboclo - Tanoulis
Fall - Milutinov

Και ο 3ος σεντερ ειναι ουσιαστικά ο Καμποκλο, που θα δίνει ενα 15λεπτο στο 4 και όσο χρειαστεί στο 5.
Δεν θέλω τον Τανούλη, όπως και τον Ρογκαβόπουλο στην ομάδα για τα ίδια τα παιδιά που πρέπει να πάνε σε ομάδες με ρόλο και χρόνο για να εξελιχθούν. Αλλά πέρα από την προτίμηση μου αυτή είτε έχεις τον Τανούλη (και κάθε αντίστοιχο) είναι σαν να παίζει με ένα παίκτη μείον, ο Μπαρτζώκας αν δεν μπορεί να σταθεί όπως αυτός φαντάζεται δεν πρόκειται να τον βάζει καθόλου. Ο Μιλού χάνει κάθε χρόνο κάποιους αγώνες, ο Φαλ φέτος έχασε μόνο ένα, δεν είναι εύκολο να συμβεί ξανά, χρειάζεται κάποιος, λοιπόν, τρίτος. Το ζήτημα είναι ότι αν αποκτηθεί κάποιος ως τεσσάρι και αντικαταστάτης του Πίτερς θα πρέπει να έχει και τρίποντο αν θέλει να παίζει ως τεσσάρι, O Coboclo δεν είναι τέτοιος, αλλά ίσως θα ταίριαζε ο Cornelie που πρότεινες πριν μερικές σελίδες σαν αντί-Πίτερς σε αυτό που προτείνεις.
Τον βάζω τον Τανουλη επειδη απο ότι λέγεται τον εξετάζει ο Μπαρτζω, ενδεικτικό ειναι το ονομα του, ας είναι κι ο Καββαδας, μικρή σημασία έχει. Θεωρώ πως αν οι 4 βασικοί παιχτες στη front line ειναι ξένοι, θα ειναι λάθος και ανουσιο να πάρεις και 5ο ξενο ψηλο και να χαραμίσεις θεση ξενου απο τα γκαρντ. Τώρα αν μεινει ο Βεζενκοφ αλλάζει το πράγμα... αλλα με δυο ξένα 4αρια και δυο ξένα 5αρια, αν πάρεις και 5ο ψηλο ξενο, θα σου μείνουν δυο θέσεις ξένων για όλη την περιφέρεια. Εε κρίμα είναι!

0
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Ιουν 06, 2023 10:56 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 06, 2023 2:57 am
WeRuleThisLand έγραψε:
Δευ Ιουν 05, 2023 9:44 pm

Πολύ κακό ρόστερ δεν έχει καμία τύχη για φάιναλ φορ. Ίδια περιφέρεια με πέρσι από το 1 έως το 3 με τους παίχτες σαν τον Σλούκα τον σακ τον Παπανικολάου ένα χρόνο μεγαλύτερους. Αντί του MVP της λίγκας τον Γουέμπ και τρίτο ψηλό στο 5 τον τανουλη. Ο σχεδιασμός είναι να ανέβει το μπάτζετ φέτος και να ανεβάσουμε την ποιότητα του ρόστερ όχι να την κατεβάσουμε. Ο Γουέμπ είναι σωστή κίνηση αν μείνει ο Βεζενκοφ για αλλαγή του στη θέση Πίτερς. Μια αναβάθμιση αυτό.
Δεύτερη αναβάθμιση ο Μιλουτινοφ αντί του μπολομποι. Και τρίτη αναβάθμιση απόκτηση παίχτη στο 3 να μοιραστεί την θέση με τον Παπ στυλ Μιχαλιουκ. Έτσι κατεβάζεις καλύτερο ρόστερ από πέρσι
Ρε φιλε πως μένεις στα ίδια στη περιφέρεια? Αφού σου προσθέτω παιχτη τον οποίο δεν έχω γράψει και θα μπορούσε να είναι είτε ο Λουντμπεργκ, είτε ο Γκος που γράφονται ας πουμε. Δεν ειναι αναβάθμιση αυτή? Στο 4 αν φύγει ο Σάσα δεν υπάρχει παιχτης που μπορει να ρθει και να πεις πως είναι αναβάθμιση, μου λες τι θα γίνει αν μεινει. Αν φύγει ποιους φέρνεις?
Ο Γκος είναι υποβάθμιση. Ούτε ο λιουντμεργκ με τρελαίνει. Αν πάρουμε κόμπο θέλω άλλο στυλ παίχτη. Φουλ εκρηκτικό και με κακό σουτ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Τρί Ιουν 06, 2023 11:01 pm

Ποιος γκος τώρα σοβαρά? αυτός μας χρησιμοποίησε για να μάθει φλόοτερ στη πλάτη μας, πραγματικά το δοκίμαζε απλά για να το μάθει εν ώρα αγώνα . Μακριάαα

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Τρί Ιουν 06, 2023 11:40 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 06, 2023 2:57 am

Ρε φιλε πως μένεις στα ίδια στη περιφέρεια? Αφού σου προσθέτω παιχτη τον οποίο δεν έχω γράψει και θα μπορούσε να είναι είτε ο Λουντμπεργκ, είτε ο Γκος που γράφονται ας πουμε. Δεν ειναι αναβάθμιση αυτή? Στο 4 αν φύγει ο Σάσα δεν υπάρχει παιχτης που μπορει να ρθει και να πεις πως είναι αναβάθμιση, μου λες τι θα γίνει αν μεινει. Αν φύγει ποιους φέρνεις?
Ο Γκος είναι υποβάθμιση. Ούτε ο λιουντμεργκ με τρελαίνει. Αν πάρουμε κόμπο θέλω άλλο στυλ παίχτη. Φουλ εκρηκτικό και με κακό σουτ
Σε 4αδα γκαρντ Σλουκα, Γουοκαπ, Κανααν, Λαρετζακη, ποιον θες για να ολοκληρωθεί η 5αδα?

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Τρί Ιουν 06, 2023 11:58 pm

JohnnyPao έγραψε:
WeRuleThisLand έγραψε:

Σε 4αδα γκαρντ Σλουκα, Γουοκαπ, Κανααν, Λαρετζακη, ποιον θες για να ολοκληρωθεί η 5αδα?
Τον ΣΠΑΝΟΥΛΗ... :lol:

0
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Ιουν 07, 2023 1:57 am

JohnnyPao έγραψε:
WeRuleThisLand έγραψε:

Darius Thomson η Τζόρνταν Λόιντ θέλω η ελι οκομπο

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Τετ Ιουν 07, 2023 4:10 am

O Kyle Guy είχε σήμερα στο 1ο παιχνίδι ημιτελικών της ACB ενάντια στη Ρεαλ 30 ποντους και 5 ασιστ, με 8/13 τρίποντα. Θα τον παίρνατε στη θεση του Canaan?

Εγω θα το έπαιρνα το ρίσκο! Σε μια περιφερεια με :

Walkup - Sloukas(1/2) - Lountzis
Guy - McKissic(2/3) - Larentzakis

Χωράει άνετα.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3330
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Ιουν 07, 2023 8:24 am

JohnnyPao έγραψε:

O Kyle Guy είχε σήμερα στο 1ο παιχνίδι ημιτελικών της ACB ενάντια στη Ρεαλ 30 ποντους και 5 ασιστ, με 8/13 τρίποντα. Θα τον παίρνατε στη θεση του Canaan?

Χωράει άνετα.
Γιατί όμως να πάρεις το ρίσκο και να τον αλλάξεις; Ίδια πάνω κάτω χαρακτηριστικά, 26 χρονών με μια καλούτσικη χρονιά στο Eurocup και δεν ξέρω αν είναι το ίδιο καλός στην άμυνα. Δεν υπάρχει λόγος, αν είναι κρατάμε και τον Canaan.

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Τετ Ιουν 07, 2023 1:08 pm

Conan1982 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Χωράει άνετα.
Γιατί όμως να πάρεις το ρίσκο και να τον αλλάξεις; Ίδια πάνω κάτω χαρακτηριστικά, 26 χρονών με μια καλούτσικη χρονιά στο Eurocup και δεν ξέρω αν είναι το ίδιο καλός στην άμυνα. Δεν υπάρχει λόγος, αν είναι κρατάμε και τον Canaan.
Γιατι ο τύπος αν σου βγει θα σε εκτοξεύσει, είναι ρίσκο ναι, προφανώς τον φοβάμαι αμυντικά, προφανώς δεν ξέρω πως θα ανταποκριθεί στο μεγαλύτερο επίπεδο, αλλά σίγουρα έχει πολύ μεγαλύτερο ταβανι απτον Κανααν. Αύρα Τζέισι Κάρολ.

Μετά τη Baskonia ο τύπος πέρασε ένα χέρι & τη Ρεάλ γράφοντας συνεχόμενα σουτ από Off Screen-δράσεις με τα δάχτυλα του αμυντικού στο πρόσωπο του.

Στα playoffs έχει 29.3 PTS με 56.8% 3PT (12.3 σουτ). Απίστευτος! Μήπως εναν τέτοιον εχει ανάγκη ο ΟΣΦΠ?

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1735
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Τετ Ιουν 07, 2023 1:58 pm

Ξεχάστε τον. Είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να πάρεις παίκτη από ισπανική ομάδα. Αν είναι καλός τον κλείνουν Ρεάλ Μπάρτσα Μπασκόνια πριν καν τον δούμε εμείς. Έτσι λοιπό ο συγκεκριμένος ή είναι κλεισμένος ή δεν κάνει για Euroleague. Καλές αγορές για εμάς (που μας έχουν ανταμοίψει στο παρελθόν) είναι το γερμανικό πρωτίστως και το ιταλικό, τουρκικό πρωτάθλημα.

0
JohnnyPao

champion

Τετ Ιουν 07, 2023 2:08 pm

Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού προτείνετε, και μάλιστα με επιμονή, η ομάδα σας να συνεχίσει να έχει 3 ξενους σεντερ! Δηλαδή Fall, Milutinov κι άλλον έναν, ο οποίος θα περιμένει μήπως τραυματιστεί ενας απτους πρώτους 2 μπας και παίξει κανα 10λεπτο. Και αυτό το προτείνετε μια χρονιά που πιθανώς στο ροστερ του ΟΣΦΠ δεν θα υπάρχει Vezenkov (αρα θα χρειαστεί +1 ξένος απο φετος). Δεν μπορω να καταλάβω γιατί να θέλετε να χαραμίσετε κάποιοι τη θέση του 7ου ξενου για εναν 3ο σεντερ που δεν θα παίζει ποτέ, αντι να την αξιοποιήσουν για εναν περιφερειακό παίχτη (είτε 3/2αρι, είτε 3/4αρι). Δηλαδή το ροστερ που προτείνετε ειναι κατι τέτοιο :

Walkup - Sloukas - Lountzis
2αρι - Larentzakis
Papanikolaou - McKissic
4αρι - 4/3αρι
Fall - Milutinov - Black

Εγω προσωπικά αντι για τον καθε ξενο Black θα επέλεγα εναν οποιονδήποτε Έλληνα για 5ο ψηλο (πχ τον Τανουλη) , ιδανικά τον Κωστακουμπο αλλά μάλλον εχει κλείσει στον ΠΑΟ. Και με τη θέση ξενου που περίσσευε θα έπαιρνα είτε ένα επιπλέον combo guard (περα απτο 2αρι που αναφέρω στο παραπάνω ροστερ) , είτε ένα 3αρι που θα επετρεπε στον McKissic να ανέβει αποκλειστικά στο 2, πχ τον Kalinic ή Ojeleye ή τον Shields ή τον Nunally. Και τέλος, το μπαμαπ 4αρι αντι να είναι stretch, θα επέλεγα να είναι tweener και να μπορει να παιξει και στο 5 σε περίπτωση τραυματισμού καποιου εκ των Fall ή Milu. Δηλαδή κάτι τέτοιο:

Walkup - Sloukas
2αρι - McKissic - Larentzakis
Shields/Kalinic - Papanikolaou
4αρι - 4/5αρι - Tanoulis
Fall - Milutinov

0
passer

senior
Reactions: 87

Τετ Ιουν 07, 2023 2:10 pm

Πάντως στην ACB βλέπω 34,5% και στο Eurocup 32%, δε μιλάμε και για κανα δολοφόνο δηλαδή

0
JohnnyPao

champion

Τετ Ιουν 07, 2023 2:32 pm

passer έγραψε:
Τετ Ιουν 07, 2023 2:10 pm
Πάντως στην ACB βλέπω 34,5% και στο Eurocup 32%, δε μιλάμε και για κανα δολοφόνο δηλαδή
Εχει κακο shot selection, φτιάχνεται αυτο.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιουν 07, 2023 2:38 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιουν 07, 2023 1:08 pm
Conan1982 έγραψε:

Γιατι ο τύπος αν σου βγει θα σε εκτοξεύσει, είναι ρίσκο ναι, προφανώς τον φοβάμαι αμυντικά, προφανώς δεν ξέρω πως θα ανταποκριθεί στο μεγαλύτερο επίπεδο, αλλά σίγουρα έχει πολύ μεγαλύτερο ταβανι απτον Κανααν. Αύρα Τζέισι Κάρολ.

Μετά τη Baskonia ο τύπος πέρασε ένα χέρι & τη Ρεάλ γράφοντας συνεχόμενα σουτ από Off Screen-δράσεις με τα δάχτυλα του αμυντικού στο πρόσωπο του.

Στα playoffs έχει 29.3 PTS με 56.8% 3PT (12.3 σουτ). Απίστευτος! Μήπως εναν τέτοιον εχει ανάγκη ο ΟΣΦΠ?
Πραγματικα τα βιντεακια αυτου του τυπου ειναι εκπληκτικα.........ΑΛΛΑ δεν μπορει να εχει εδω την ελευθερια κινησεων που εχει στη Μπανταλονα.......εδω θα μπει,θα τουβλαρει 2 απ τα 8 μετρα,θα μπει ο Λαρε στη θεση του,ο Μπαρτζωκας θα του μαθει τα 12 ευαγγελια + 2 δωρο δικης του επινοησεως και η ζωη συνεχιζεται......
Βεβαια παιχτης απ την αλλη που εχει παρει NCAA με MOP δικο του δεν μπορει να ειναι κακος..............

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”