Gerasimos Moraitis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 08, 2023 8:03 pm
kein έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 08, 2023 7:53 pm
Ρε συ στα θέματα Βίας δεν υπάρχουν ομαδικά, αυτή η ποινή είναι ντροπή, όπως και άλλες που έχουν πέσει στο παρελθόν στην ομάδα μου και στην δική σου, με τέτοια νοοτροπία είναι πασιφανές γιατί δεν θα ξεμπερδέψουμε ποτέ από αυτόν τον καρκίνο. Ο παναθηναϊκός μια χαρά έφαγε κεκλεισμένων των θυρών λίγες ώρες πριν από αγώνα στην Ευρωλίγκα, αλλά εδώ αν θα γίνει θα είναι σκάνδαλο έτσι ?
Με ποια τιμωρία θα ήσουν ικανοποιημένος;
Κοίταξε, θα σου απαντήσω εντελώς ειλικρινά και δεν ξέρω αν θέλεις να το δεις χωρίς ομαδικά γυαλιά, αλλά θα κάνω την προσπάθεια:
Αν δεις προηγούμενα δικά μου ποστ, έγραφα για την βια (μετά από αυτό το γεγονός) ας γίνει επιτέλους μια αρχή και ας τιμωρηθεί εξοντωτικά κάθε μορφή βίας, και έγραφα επί λέξη : "ας γίνει αρχή από την δική μου ομάδα, για πολύ μικρότερη αφορμή από την σημερινή".
Αφού θες τη γνώμη μου, για μένα ο ολυμπιακός (και για την ομάδα μου το ίδιο θα έλεγα) έπρεπε να φάει κεκλεισμένων και και στο 3ο ματς, και στο 5ο αν γινόταν, για να τον πονέσει και οικονομικά και να φάει και ένα βαρβάτο πρόστιμο. Ήταν χρυσή ευκαιρία, γιατί με τέτοια ομάδα που έχετε μπορείτε για πλάκα να μας σκουπίσετε, ένα άνετο διπλό σήμερα και στο τρίτο παιχνίδι να μας διασύρετε με καμιά 35άρα για πλάκα, χωρίς θεατές, να πάρετε το πιο "μάγκικο" πρωτάθλημα, στο λέω ειλικρινά το πιστεύω, τόσο μεγάλη διαφορά έχουμε αγωνιστικά φέτος, εσείς είσαστε ομαδάρα και εμείς καφενείο.
Αν θες διάβασε το ποστ μου χωρίς προκατάληψη, θα επαναλάβω ακόμα μια φορά ότι στη βια δεν κοιτάζω κανένα ομαδικό μικροσυμφέρον. Ειλικρινά.