O Schroder παιρνει τοσα λιγα γιατι εκανε μεγαλη γκαφα με το συμβολαιο του οπου ειχε player opt out και την χρησιμοποιησε γιατι νομιζε οτι θα βρει παραπανω. Δεν αξιζει τοσα και σιγουρα χαλαρα θα βρει κοντα στα 10 μυρια φετος. Επειδη το ακουω συνεχεια για τον Γερμανο καλυτερα να τον ξεγραψουμε.Fitz έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 08, 2023 7:23 pmΠαίκτες υπάρχουν και πολύ ποιοτικοί μάλιστα. Με τα λεφτά που παίζει να πάρει ο Punter, κανείς πολύ δυνατές προσφορές σε καλά PG.Tracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 08, 2023 7:01 pm
Μπραιαντ μας τελειωσε, εμεινε εφες. Αν μεινει Γκριγκονις και παρουμε Παντερ ή Ντορσει ειμαστε τελεια στο 2. Στο 3 αν φυγει ο Παπαγιαννης ειναι μονοδρομος ο Παπαπετρου, εκτος αν φυγει απο Φενερ ο μεγαλος ηλικιακα και χωρις σουτ Νικ.
Ο Τομπσον ειναι πολυ δυσκολο να ερθει, γιατι τον θελει η μιση Ευρωπη. Ασσος απο ΝΒΑ δεν ειναι ευκολο να βρεθει και να ταιριαξει, αν και μπορουμε να ψαξουμε σε free agents PGs. Αλλα θα πρεπει να ριξουμε 1,5 μυριο σιγουρα για να φερουμε καλο ασσο απο ΝΒΑ και μπορει και να μην πιασει κιολας.
Ιδανικότερος για μένα θα ήταν ο Schroder που βολοδέρνει εδώ και λίγο καιρό (φέτος αν θυμάμαι καλά πήρε 1-1.5m δολάρια).
Maledon επίσης, δε νομίζω να βρει χώρο με τόσους άλλους πιτσιρικάδες που έρχονται.
Ntilikina, ελίτ αμυντικος, αν είναι υγιής και κρατήσουμε και Lee, θα βάζεις τρομερή πίεση στα αντίπαλα γκαρντ συνέχεια.
Οι παραπάνω είναι Ευρωπαίοι, γι αυτό τους αναφέρω σαν πιο ‘ιδανικούς’. Εγώ θα ήμουν υπερευχαριστημένος με έναν από αυτούς βασικό αν δε μπορούμε να πάρουμε τον Thompson.
Maledon δεν ξερω αν ειναι καλυτερος απο τον Γκος. Και ο Γκος πηγε ΝΒΑ, ειναι ασσος ενω ο μαλεντον οχι ασσος και μαλιστα ο Γκος πηγε και καλυτερα απο τον Γαλλο.
Ο Ντιλικινα καλη επιλογη, αλλα νομιζω ειχε τραυματισμους, νομιζω δεν εχει ρυθμο. Δεν θα με χαλαγε παντως αν ερχοταν, αλλα να ξερετε μετριος δημιουργος-οργανωτης και μετριος σουτερ. Στυλ Εξουμ ειναι, αλλα με το μισο του ταλεντο.